Orijinalini görmek için tıklayınız : Oy Verin
Ozanisius
12-02-2009, 09:56 PM
www.headbang.com.tr de yılın en leri anketi var....The Circle da en iyi albüm adayları arasında...Lütfen oy verelim
Captain_Kidd
12-02-2009, 10:21 PM
Ozan sen takip ediyosundur bu ay Türkieyde Bon Joviye yer veren dergi varmı. Hani o büyük Bon Jovi fanlığıyla övününen Blue Jean ne yapmış. Gerçi ilgilenmiyorum artık böyle şeylerle kapak yapsalar bile Bon Joviyi almam ama merak işte.
dangerous kid
12-02-2009, 10:53 PM
selam ben özellikle baktım blue jean e ne kapakta ne de kapak yazılarında en ufak bir haber yoktu o yüzden almadım dergiyi bon jovi nin albüm yaptığı ay manga kapaktı tiksindim resmen
Ozanisius
12-02-2009, 10:54 PM
Ya ortak hemde ne ilgi...Aralıkta headbang e koymuşlar...Blue Jean bile değil... Demek bizimkilere bubble gum demekten vazgeçti ağır rock metal abiler :P rock metal (!) dergisine koymuşlar...Kapak yaparlarmı hiç yaaa...Mümkünmü... Twilight ile kafayı yemiş herkes...Headbang de kapak Slipknot.Blue Jean de Manga....Yuxexes ten haberim yok ama ilk 30 küsür sayıda yer vermediler.Lost highway çıktıktan 5 6 ay sonra Yuxexes bayan yazarlar ws de alınca bir bayan yazmıştı Bon Jovi yazısı.Derginin tarihinde başka Bon Jovi yok.Daha okumadım Blue Jean'i alıp ama metalic yazarlarından sadi ile görüştüm fena diil dedi The Circle'a....
Ozanisius
12-03-2009, 11:03 AM
Şaka maka oy verelimde Blue Jean ciler utansın.Bon Jovi seçilirse kapak olur...
Oylama için direk link burada arkadaşlar, gayet az akit alıyor, kısa bir anket zaten:
http://bjmail.dbr.com.tr/bluejean/200912bestof/ankethb.asp (http://bjmail.dbr.com.tr/bluejean/200912bestof/ankethb.asp)
Ozanisius
12-04-2009, 12:11 PM
Bu albümle daha bir ilgilenmişler Blue Jeanciler Lost Highway'e göre. Niyemi? Çünkü yazarların şu ara şunu dinliyorum top5 im bölümünde editör Çağlan Work For The Working Man i bir numaraya koymuş.Hayret.....Birde uzun süredir ilk defa Bon Jovi yılın en iyileri anketine konmuş.Birde güya headbang de Bon Jovi ile ilgili yazı ve albüm yorumu. Sıkı (!) müzikler dergisine koymuşlar :P:P:P Albüm yorumunu da bounce dan beri kalburüstü bir adam yapmıyodu.Bu sefer editör Çağlan Tekil yazmış yorumu.Albüme 10 üzerinden 8 vermiş...
Bizi bu konuda güncel tutup bilgilendirdiğin için (ayrıca facebook'daki BJ çabaların için) teşekkürler Ozan.
Oyumuzu verdik bakalım n'olcak headbandg anketinde...
Ozanisius
12-16-2009, 06:52 PM
Millettt!!!!! Son bir hafta!!!!!! ;Lütfeeeeen Oy Veriiiiiiiiiiiiiiiin!!!!!!!!!!
dangerous kid
12-16-2009, 08:52 PM
bende kulandım oylarımı ama ilk iki sorudan sonra bi b.j bile yok sinir oldum yılın adamı bilmem ne eften püften adamlara oy vermek zorunda kaldım neyse maksat b.j ye oy vermek gerisi hikaye mesajınız kısmına da bon jovi forever yazdım ne kadar ciddi olduğumuzu anlasınlar :)
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.