PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bu sitede herkes ben hariç birbirini tanıyor mu

dangerous kid
12-02-2009, 09:15 PM
çok ilginç gelmeye başladı bana dikkatimi çekiyor bir çok arkadaşımız nick kullandığı halde birbirlerine isimleriyle hitap ediyor ayrıca sanki sitede sürekli bir kulis söz konusu dışlamak kadar olmasa da sanırım yeni üyelere mesafeli yaklaşılıyor haklı olmadığımı ummakla beraber bu sezdiğim yaklaşımın pek şık olmadığını düşünüyorum örneğin istanbul a geliyorum isimli bir başlık altında fanlerin buluşulmasından söz ediliyor ama burada geçen mesajlar hep birbirini ismen tamıyan kişiler arasında oluyor yani biz birbirimizle buluşalım nasılsa arkadaşız şeklinde ama diğer site üyeleri yokmuş gibi davranılıyor mesela ben bu başlığa yazı yazdım kimse umursamıyor hayır alınganlık etmiyorum insanların yakın arkadaşlarıyla özel buluşmalarına da saygı gösteriyorum ama bunu site üzerinden değil de özel msn ler yoluyla yapmak daha doğru olur gibime geliyor

Mine
12-03-2009, 01:15 AM
Site içinde gruplaşma ve/veya dışlama gibi bir durum kesinlikle söz konusu değil, bu tarz birşey varmış gibi bir hava estiyse bu gerçekten üzücü.

Üyelerin bu site dışında da tanışıyor olmaları görüşmeleri vs. gibi durumlar tabii ki var, ama sanırım şu an söz konusu olan daha başka birşey. Şöyle ki, buradaki 625 üyenin 40-50 tanesi aktif üye, ve bunların en az yarısı hem bu siteyi kurduğumuzdan bu yana irtibat içindeler, hem de daha önceki (artık var olmayan) siteden gelen uzun süreli arkadaşlıklar var. Ehh, buna bir de messenger, facebook vs. eklenince isimler de biliniyor, zaman zaman farklı seviye samimiyetler de gelişebiliyor.

Üstünde durmak istediğim, kesinlikle site içinde gruplaşma ve/veya yeni üyelere mesafeli ya da soğuk davranma gibi şeylerin söz konusu olmadığı, ve olamayacağı. Zaten bu tip olaylar siteyi kuruş amacımızla çelişir, öyle değil mi? Amaç, ülkemizdeki Jovi-fan'lerin bir çatı altında toplanması, başka birşey değil.

Özel mesajla halledilebilecek konuların forumda gereksiz yer işgal etmesi konusuna da ayrıca eğileceğiz. Yeter ki kimse kırılmasın ve yok yere gerginlik, dargınlık olmasın.

Ozanisius
12-03-2009, 11:02 AM
Abi seni saymazsak böyle hergün siteye girip faal olan yeni üye yok ki.... Aktif 30 35 üyemiz var sitede o kadar...Her konuya zaten aynı isimler msj yazıyor.30 35 kişi...2 yıldır bu site ben bir yıl üye kaldım öncesi ne kadar bilmiyorum ama eski site vardı birde...İnsanlar yıllardır tanışıyor.Eski siteye ilk geldiğimde bende seningibi hissetmiştim ama zamanla aşılıyor bunlar.Ayrıca tanışalım kısmı var forumda....Herkes bilgilerini forumda paylaşıyor.Ordada insanlar tanışıyor.Oraya msj yaz...Kendini tanıt....

dangerous kid
12-03-2009, 02:30 PM
çok teşekkürler arkadaşlar açıklamalarınız için sanırım aşırı hassasiyet gösterdim ancak söylemek istediğimin yakalanmasından ötürü de son derece memnunum bence yaklaşımlarınız tam bir jovi fan a yakışır düzeyde sağduyulu pozitif ve pratik umarım zaman içerisinde daha da iyi arkadaş oluruz tekrar teşekkürler ve sevgiler