PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : The Circle'ın En İyi Şarkısı

Captain_Kidd
11-25-2009, 09:06 PM
Ankette 10dan fazla seçenek koyamadığımız için ayırımcılık olmasın diye son iki şarkıyı katmadım ankete. Happy Now a çok oy gelebilirdi ama yapacak bişey yok. Ama son iki şarkının albümün en iyi şarkıları olduğunu düşünüyorsanız belirtebilirsizin.

jovistesra
11-26-2009, 01:41 PM
Bence love is the only rule o şarkı bende blood on blood etkisi yapıyr

jambco
11-26-2009, 11:08 PM
Oyum Working Man'e.Fakat Thorn In My Side'da benim aynı derecede sevdiğim bir şarkı bu albümde.

dn'z
11-26-2009, 11:59 PM
Çok düşündüm, en son seçenekleri 2'ye kadar indirdim; When we were ve Fast Cars.

Eleştirmenler Fast Cars için demediklerini bırakmadılar, yok çok boş şarkıymış da bilmem ne de... Biraz da ondan oyumu o şarkıya verdim.

Captain_Kidd
11-27-2009, 12:56 AM
Sürekli değişiyor albümü ilk dinlediğimden beri en sevdiğim şarkılar. İlk dinlediğimde When We Where Beatiful du. Daha sonra Superman Tonight oldu. Son günlerde ise Loves The Only Rule.

Firuz
11-27-2009, 02:03 AM
Ben Superman Tonight 'ı çok kaliteli buluyorum. Nasıl beste yapılır dersi verilir bence o şarkı ile.
Fast Cars da çok güzel. "How can i defend" diye başladığında ilk yudumda sarhoş eden bir içkinin ikinci yudumunu içmiş gibi oluyorum.

Captain_Kidd
11-27-2009, 02:47 PM
Bencede Fast Cars çok güzel bi şarkı eleştirmenlerin Fast Cars için demediklerini bırakmadılarını bilmiyodum. Bu sefer gerek fanların gerekse eleştirmenlerin yorumlarını pek fazla okumadım çünki yıllar önce çok sevdiğim Bounce albümünden eleştirmenler ve hayranların saçma sapan yorumları yüzünden soğumuştum şimdi bu albümü sırf başkaları yüzünden sevmiyorum dinleyemiyorum bile. Bidaha böyle bişeyin olmasına izin vermeyeceğim.

dangerous kid
11-27-2009, 04:01 PM
çok kazık bir anket olmuş sırayla 12 sinide yazabilirim doğrusu ama happy now şu sıralar ağır basıyor ne yazık ki ankette yok o yüzden birazda tepkisel olarak oyumu we werent born to follow a veriyorum çünkü bence sitemizde dahil olmak üzere bu şarkının üzerine çok gidilip haksızlık ediliyor bence taş gibi şarkı bunlar dışında track liste göre 2,3,5,6,8 en iyi şarkılar bence superman tonıght tabi ki güçlü bir şarkı ama nakaratı biraz yorucu geliyor bana

JoviGirL!
11-29-2009, 11:16 PM
Bullet ve Brokenpromiseland arasnda gidip geldim=S
Çok düşündüm ama Brokenpromiseland.

Mine
11-29-2009, 11:57 PM
Acaba bu anketi 2 aşamalı mı yapsak? Buradaki 10 şarkı içinde en çok oy alan 8 tanesine Happy Now & Learn To Love'ı ekleyip ikinci bir anket yaparsak daha iyi olur sanki.... çoğumuz karar vermekte güçlük çekiyoruz ya, o açıdan diyorum.... Ne dersiniz arkadaşlar?

Captain_Kidd
12-01-2009, 11:46 PM
Acaba bu anketi 2 aşamalı mı yapsak? Buradaki 10 şarkı içinde en çok oy alan 8 tanesine Happy Now & Learn To Love'ı ekleyip ikinci bir anket yaparsak daha iyi olur sanki.... çoğumuz karar vermekte güçlük çekiyoruz ya, o açıdan diyorum.... Ne dersiniz arkadaşlar?

Bu mümkün;

En çok oy alan şarkılar

1.Brokenpromiseland
2.Work For The Working Man
3.Loves The Only Rule
4.When We Were Beatiful
5.Bullet
6.Fast Cars
7.Superman Tonight
8.Thorn In My Side
9.We Werent Born To Follow

Live Before You die hiç oy almadığı için elenmiştir arkadaşlar şimdi en az oy alan şarkılar arasından elenicek olanı seçelim ve geri kalanlarada Happy Now ve Learn To Love ı ekleyim devam edelim.

Bullet
Fast Cars
Superman Tonight
Thorn In My Side
We Werent Born To Follow

herkez en az oy alan şu beş şarkıdan elenmesini istediği şarkıyı yazsın ve bir sonuca varalım.

Ben We Werent Born To Follow diyorum.

dn'z
12-02-2009, 12:04 AM
+1
............

Mine
12-02-2009, 02:30 AM
Ben de We Weren't Born To Follow diyorum

Jovi_Lady
12-02-2009, 01:56 PM
bu 5 şarkı içinden... zor seçmek, hepsi süper çünkü, ama THORN IN MY SIDE dicem ben, mademki seçmek zorundayız.......

mericege
12-02-2009, 04:41 PM
Happy now kesinlikle...

dangerous kid
12-02-2009, 09:04 PM
bence fast cars elenmeli oyumu fast cars ın elenmesi için kullanıyorum

in these arms
12-06-2009, 12:42 PM
we weren't born to follow bence en iyisi
ama brokenpromiseland ı işaretledim oda çok iyi...

jovistesra
12-11-2009, 06:42 PM
brokenpromiseland eski dost desmond childın parmağı var diye mi nedir 1.oldu bn oyumu love is the only rule a vermiştim ama

FanOfJovi
12-12-2009, 12:21 PM
Dün albümü baştan sona birkaç kere dinledim, her seferinde de Brokenpromiseland beni çok etkiledi, ondan oyumu ona verdim-zamanla değişir mi bilmiyorum-.. Bakıyorum hiç de yalnız değilmişim... Gerçi albümdeki şarkıları ayırmak-yani birini seçmek- gruptaki üyeleri ayırmaya benziyor; zor bişey yani... İnsan hiç çocuklarını ayırabilir mi?:)

FanOfJovi
12-12-2009, 12:23 PM
Bu mümkün;

En çok oy alan şarkılar

1.Brokenpromiseland
2.Work For The Working Man
3.Loves The Only Rule
4.When We Were Beatiful
5.Bullet
6.Fast Cars
7.Superman Tonight
8.Thorn In My Side
9.We Werent Born To Follow

Live Before You die hiç oy almadığı için elenmiştir arkadaşlar şimdi en az oy alan şarkılar arasından elenicek olanı seçelim ve geri kalanlarada Happy Now ve Learn To Love ı ekleyim devam edelim.

Bullet
Fast Cars
Superman Tonight
Thorn In My Side
We Werent Born To Follow

herkez en az oy alan şu beş şarkıdan elenmesini istediği şarkıyı yazsın ve bir sonuca varalım.

Zor ama Fast Cars..

Kewser
12-12-2009, 05:26 PM
Brokenpromiseland ve We Weren't Born To Follow arasında gittim ve geldim, ve Borkenpromiseland i seçtim.:D Ama çok değişken yaa, benim en sevdiklerim sürekli değişiyo..

TheSlashest
03-22-2010, 12:46 AM
Brokenpromiseland ve Superman Tonight arasında gidip geldim ben de. Sanırım Superman Tonight'ı seçiyorum.

Mamaluj
03-27-2010, 01:40 PM
Brokenpromiseland güzel ama Live Before You Die bence en iyi balladdır albümdeki. Sözleri ve nakarat-bridge uyumu mükemmel.

Efe!
11-26-2010, 05:28 PM
we weren't born to follow'a verdim oyu, ancak work for the workin man ile brokenpromiseland da favorilerim arasında...

gamze
12-23-2010, 04:41 PM
İlk dinlediğimde Brokenpromisland çok etkiledi defalarca dinleyince de fikrim değişmedi hem sözler hem sound müthiş. İkinci sırada we weren't born to follow olabilir.

misslakers28
12-27-2010, 05:18 PM
zor bir anket olmuş Live Before You Die şarkısına oy verdim ama Work For The Working Man ve brokenpromislend'in çok etkili girişleri var

bonjovi61
12-27-2010, 09:19 PM
oyların bu kadar dağıldığı bir albümleri daha yok sanırım herkesin sevdiği parça farklı ne güzel

bonjovi61
01-03-2011, 12:07 AM
live before you die işte bu aralar beni deli eden sözler vede kusursuz müziği jonun yorumu..

dangerous kid
01-03-2011, 08:58 PM
aradan bir yıl geçti yine de favorilerim sürekli değişmeye devam ediyor ama thorn in my side iyice ağır basmaya başladı

e.deniz
01-03-2011, 09:30 PM
work for the working man hep favorım ama bullet, thorn in my side, live before you die, brokenpromiseland, when we were beautiful... Sanirim butun album favorılerim arasinda karar veremiyorum hala :)

frozen
03-31-2011, 02:20 PM
Herbirinden ayrı bir haz alıyorum ama ankette Thorn in my side azcık daha ağır bastı.