PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : The Circle (anket)

Mine
11-15-2009, 06:41 PM
The Circle albümünden ne bekliyordunuz, neyle karşılaştınız?

Captain_Kidd
11-15-2009, 07:39 PM
Bon Jovi'nin yaptığı her albümü gözüm kapalı dinlerim çünkü Bon Jovi bugüne kadar hiç bizaman dinlenmeyecek derecede kötü albüm yapmadı diğerlerinden daha az sevdiğim HAND ve Lost Highway de bile klasik niteliğinde bikaç şarkı vardı.(Last Man Standing, Whole Lot Of Leavin, Any Other Day)

We Werent Born To Follow ile beklentilerim dibe vurmuşken böyle bi albümle karşılaşmak şok etkisi yarattı bende. Son 5 senede bana göre yapılmış en iyi albümler U2-No Line On The Horizon, Green Day- 21st Century Breakdown, Kings Of Leon-Only By The Night ve tabiki Bon Jovi- The Circle hepsi son 1 senede çıktı iyi albümler dinlemekten kafayı yiyecem bu sene ve The Circle kesinlikle benim için 2009 yılının en iyi albümü kim ne derse desin. Turneninde etkisi ile biz hayranların önümüzdeki 2 senesine damga vuracak bir albüm. "Thank you Bon Jovi I am happy now" :)

jambco
11-15-2009, 08:29 PM
Albümdeki en sevilen şarkı anketi de yapalım.

Mine
11-15-2009, 11:16 PM
Albümdeki en sevilen şarkı anketi de yapalım.

Benim de aklıma geldi öyle bir anket eklemek ama...
Çok zor olacak tek bir şarkı seçmek gibime geliyor, kendim adıma mümkün değil şu an bir parçayı tek geçmem. Ama dilerseniz yapalım o anketi yine de, bakalım seçebilen arkadaşların tercihleri ne olacak?

county
11-15-2009, 11:42 PM
We weren't born to follow'u dinledikten sonra iyi bir albüm bekliyordum, beklentilerimi karşıladı kesinlikle, çok iyi, kaliteli bir albüm

JoviGirL!
11-16-2009, 11:29 AM
vasat diyen kim!
döverim onu.
çıksın gitsin siteden

Kewser
11-16-2009, 12:06 PM
Çoook beğendim :D Vasat diyen yokki,olursa döveriz..

Mete
11-16-2009, 01:03 PM
Albüm gerçekten beklediğimden de iyi çıktı özellikle bullet favori parçam.. zaten albümün kötü çıkma olasılığı da yoktu nede olsa made by bon jovi :cool:

mericege
11-16-2009, 05:56 PM
Albüm benim de beklentilerimi fazlasıyla aşmış şekilde çıktı,süper...

dangerous kid
11-16-2009, 06:51 PM
the circle tüm bon jovi albümleri gibi kusursuz bir çalışma on üzerinden on ilk seçeneğe onikinci oyu ben verdim