Orijinalini görmek için tıklayınız : kendi şarkılarım
dangerous kid
11-12-2009, 02:44 AM
arkadaşlar benim you tube da bazı şarkılarımın kayıtlarını dinleyebilirsiniz ben 1998, 2003, 2004 ve 2007 senelerinde olmak üzere dört adet solo albüm yayınlamıştım şimdiyse beşincisi üzerinde çalışıyorum herşey yolunda giderse o da gelecek sene yayınlanacaktır diye umut ediyorum sizlerinde eğer zaman ayırma lütfunda bulunursanız bu şarkıları dinleyip haklarında olumlu ya da olumsuz eleştirilerinizi öğrenmek isterim youtube a girdiğinizde eğer ahmet güven yazarsanız şarkılarımı dinleyebilirsiniz ahmet güven le ilgili bir çok paylaşım olduğu için adımın yanına bazı şarkılarımın isimlerini de yazarsanız direkt olarak şarkıları açabilirsiniz örnek olarak kolay mı, beni anlardın, içinizden biri, gök ve yüzü bunlar 2007 albümünde yer alan şarkılar ayrıca bazı eski albüm şarkılarıda gene youtube da mevcut sizlerden ricam eleştirlerinizi yaparken bu şarkıların oldukça dar imkanlarla ve zor şartlar altında kaydedildiğini es geçmemeniz olacaktır hepinize şimdiden teşekkürler
jovistesra
11-12-2009, 12:14 PM
ADIN DERKEN DANGEREUOS kid mi yazıcaz?
dangerous kid
11-12-2009, 09:50 PM
ADIN DERKEN DANGEREUOS kid mi yazıcaz?
yok hayır o sadece kullandığım nick örnek olarak "ahmet güven kolay mı" yazabilirsin ya da aynı ismin yanına beni anlardın, gök ve yüzü zaten bir şarkı açıldığında muhtemelen yandaki pencerede diğer şarkılarımı da göreceksindir ilgine teşekkür ederim
jambco
11-13-2009, 01:52 AM
Ben kolay mı ,destan, içinizden biri ,unuttu tüm dostlarım'ı dinledim.Tebrik ederim.İçinizden birinin solosunu çok beğendim.
jovistesra
11-13-2009, 11:55 AM
Aaaa sen jovi ahmet değil misin yaw:)Geçen seneki toplantımıza damgasını vuran adam:)Tüm klipleri jonun hareetlerine kadar yaparak söyleyen...Valla tebrik edewmemiştim edeyim....
dangerous kid
11-13-2009, 08:56 PM
Ben kolay mı ,destan, içinizden biri ,unuttu tüm dostlarım'ı dinledim.Tebrik ederim.İçinizden birinin solosunu çok beğendim.
düşüncelerin için çok teşekkür ederim ayrıca ilgin içinde umarım her geçen gün daha iyi şarkılar yazabilirim zaman ayırdığın için sağol sevgiler
dangerous kid
11-13-2009, 09:00 PM
Aaaa sen jovi ahmet değil misin yaw:)Geçen seneki toplantımıza damgasını vuran adam:)Tüm klipleri jonun hareetlerine kadar yaparak söyleyen...Valla tebrik edewmemiştim edeyim....
ya çok teşekkür ederim de acaba hangi toplantıdan bahsediyorsun o kadar çok yerde o kadar çok b.j propagandası yaptım ki bi hatırlatırsan sevinirim en son hatırladığım büyük olayım stüdyo live a bon jovi nin çakması gelmişti dj lerde grup çıkmadan paso b.j çalıyordu orda sahneye atılıp şarkı söylemeye başlamıştım sonra tabi indirdiler beni sahneden ama sanırım senin kastettiğin bu değil merak ettim şimdi...
county
11-13-2009, 09:10 PM
evet esranın kastettiği o gece=))
jovistesra
11-14-2009, 01:37 PM
Kesinlikle o gece:)
dangerous kid
11-14-2009, 09:27 PM
komik geceydi o ya sahne olayından sonra herifler başıma direkt bir yarma dikmişlerdi sırf bana özel :)
Kewser
11-14-2009, 11:26 PM
Evt resimlerden tanıdım kesinlikle sen Jovi Ahmet sin,yani bu ismi biz takmıştık :D
Bi de şarkılardan 2-3 tanesini dinledim ve ses müthiş,sözlerse çok anlamlı..Başarılarının devamını bekleriz :p
dangerous kid
11-15-2009, 07:15 AM
Evt resimlerden tanıdım kesinlikle sen Jovi Ahmet sin,yani bu ismi biz takmıştık :D
Bi de şarkılardan 2-3 tanesini dinledim ve ses müthiş,sözlerse çok anlamlı..Başarılarının devamını bekleriz :p
keyfine bak başarılarım devam edecek tabi ki ben die hard bon jovi fanim ne de olsa nuh demem peygamber hiç demem ama bon jovi derim p.s: taksim haydardaydım yeniden açılmış blaze of glory ve özel isteğimle one wild night dinledim en az 20 kişiye dinlettim sonra b.j nin bad name klibinde j.b.j nin daha ne :) şeklinde bir hareketi var ya onu bir kere daha bu gece yapmak istedim yapmama gerek kalmadı çünkü zaten herkes istemese de bana saygı duymak zorunda kaldı bende dolmuşla döndüm evime geldim henüz başlamak üzere olan kışı bizimkilerin yeni albümüyle karşılayacak olmaktan duyduğum derin hazzı kendime bir kere daha yaşattım ve 60 yaşına geldiğimde bu günlerimi ne kadar büyük bir sevgiyle anacağımı kendime hatırlatarak herşeyi oluruna bıraktım :)
Dilara JBJ
04-17-2011, 12:09 PM
Muhabbete biraz geç kalmış olabilirim ama geç de olsa bende dinledim Ahmet abi:)Başarılarının devamını dilerim sözler güzel,anlamlı.Bir gün canlı canlı da dinlemek isterim:)Tebrik ederim tekrardan:)
dangerous kid
04-17-2011, 09:27 PM
Muhabbete biraz geç kalmış olabilirim ama geç de olsa bende dinledim Ahmet abi:)Başarılarının devamını dilerim sözler güzel,anlamlı.Bir gün canlı canlı da dinlemek isterim:)Tebrik ederim tekrardan:)
ilgi gösterme inceliğinde bulunduğun için ve aynı zamanda motive edici sözlerin için ne kadar teşekkür etsem azdır dilaracım umud ederim ki yakın bir zamanda hep beraber şarkılar söyleyip eğleniriz :)
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.