PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : belinda carlisle

dangerous kid
11-12-2009, 12:43 AM
her ne kadar son albümü a woman & a man den sonra yeni bir albüm yayınlamasa da çocukluğumun ve ilk gençliğimin bon jovi yle beraber en büyük aşkıdır belinda fiziksel cazibesini bir kenara koyarsak yaptığı bütün albümleri hala büyük bir zevkle dinlerim her ne kadar kendisi bir song writer olmasa da ya da eşsiz büyüleyici bir sese sahip olmasa da bence kendisine cuk diye oturan ekiplerle yapmıştır çalışmalarını ilk albüm belinda dünya genelinde dahi pek bilinmez ya da solo kariyerine başlamadan evvel ki grubu her ne kadar ikinci albüm heaven on earth belinda nın kendi kitlesini yaratmasına yardımcı olmuşsa da bu albümde isim parçası dışında sadece circle in the sand dikkat çekmişti ama bana kalırsa bu albümden nobody owns me yi tek geçerim ayrıca bir cover olan i feel free de oldukça iyidir ancak kendisi esas çıkışını üçüncü albümü runaway horses le yapmıştır ki bu benimde belinda nın kariyerinde en sevdiğim albümüdür bu albüm çıktığı dönem de bayağı bir tutmuş belinda yı dünya starı konumuna getirmişti a dan z ye süper şarkılardan oluşan bı albümden yayınlanan la luna tüm dünyada olduğu gibi özellikle türkiyede de bir çok belinda hayranı üretmiştir aynı albümde yer alan leave a light on title track olma özelliğini taşıyan runaway horses, vision of you, summer rain, same thing gibi hitler tek kelimeyle birer harikaydı bu albümden sonra yayınlanan live your life be free albümü de hem isim parçasıyla hem de bunun yanı sıra you nothing without me, half the world, little black book hitleriyle başarıya ulaşmıştı ama benim bu albümdeki favori şarkım her zaman geri planda kalmış olan emotional highway dir üçüncü albümden sonra satışlar doğrultusunda çok alel acele çıkarılmış ve içinde hiç bir yeni şarkı barındırmayan best of u çıkmıştır carlisle ın bu best of tan sonra da benim dinlemekten çok hoşlandığım ancak ne yazık ki hiç bir başarı yakalayamayan real albümü gelmiştir düzenleme trafiği açısından iyi bir konsept çalışma olan bu albümde de goodbye day, big scary animal, tell me gibi küçük hitler vardır ancak benim favorim değişmez olarak lay down your arms tır ayrıca kapanış şarkısı here comes my baby de bence harikulade bir slow dur belinda carlisle bu albümden sonra son olarak a woman & a man albümünü yayınlamıştır ne yazık ki bu albümde ticari açıdan real le girilen başarısız dönemi sonlandıramamıştır ve bu umarım şimdilik ama sanırım gerçekten belinda nın yayınladığı son albüm olmuştur in to deep single yla tanıtılan albümden yayınlanan bir başka single da always breaking my heart tır ki bence bir şaheserdir bu albümde ayrıca isim şarkısı olan a womwn & a man de bence bir içim sudur yaptığı müzik en genel anlamda rock dance olarak tanımlanan belinda carlisle hiç bir zaman kaliteli müziğinden ve tarzından ödün vermemiştir michael jackson gibi dev ikonlar dışında ben hiç bir pop veya dans tandanslı albümde belinda kindekiler kadar güçlü, koyu nerde ne yaptığını bilen şarkılara büyük bir hava ve can veren elektro gitarlar duymadım enerjik şarkılarında ister head bang yaparsınız isterseniz dans edersiniz ya da her ikisi de slowlarındaysa derinlere dalmanız oldukça mümkündür çocukluğumda yani oniki onüçlü yaşlarımda hep jon la evlendiğini hayal ettiğim (beni ne ilgilendiriyorsa) belinda benim için tartışılmaz bir fenomendir keşke son albümleri de başarılı olsaydı da onun da yeni şarkılarını dinleyebilseydim belinda carlisle seni çok seviyorum...

jovistesra
11-13-2009, 11:57 AM
Heaven is a place on earth...Bon jovi bu şarkıyı söyleyebilidi diye düşünmüşümdür hep

dangerous kid
11-13-2009, 09:02 PM
Heaven is a place on earth...Bon jovi bu şarkıyı söyleyebilidi diye düşünmüşümdür hep

kesinlikle çok makul bir düşünce bence de süper de giderdi jon un sesine doğrusu bak şimdi kulağımda jon un sesiyle çınlamaya başladı bile:)