Orijinalini görmek için tıklayınız : Def Leppard
JoviGirL!
02-26-2008, 10:05 PM
Eee 80'lerin en baba gruplarından biride DEF LEPPARD abilerimizdr:p
Grup birçok aksilik yaşasada,hala dimdik ayaktalar..
Gitaristlerinin ölümü ve sonra onun yerine Vivian Campell'ın gelmesi,Baterist Rick Allen'ın trafik kazası sonucu tek kolunu kaybetmesi,grubu yıkmadı..En sevdiğim şarkıları "Love bites ve Long long way to go"..
Bu grubu bilmeyen yoktur umarım;)
maxiko
03-16-2008, 01:36 AM
Promises çok iyi ya:) Nedendir bilmiyorum ama Foreinger ile özdeşleştiriyorum Def Leppard'ı:)
Stranger Than Love
03-18-2008, 05:48 PM
geliyorlar sonun da ayrıca put some sugar on meye bayılırım
Captain_Kidd
03-18-2008, 06:08 PM
Bir zamanlar en az Bon Jovi kadar sevdiğim bi gruptu ama 80lerden ve hatta müzikten uzaklaştığımdan beri dinlemiyorum Def Leppard.Konser içinde büyük bi heyecanım yok ama bir arkadaşımın Whitesnake konserine ısarala gitmemizi istmesi üzerine hem Def Leppard hemde Whitesnake i görmüş olacam.
Pyromania en sevdiğim rock albümüydü zamanında.Hayatımda hiç bir albüm o etkiyi yapmamıştır bana.Bu albüm 80ler hard rockına şekil veren albümdür.Def Leppard 1983 te bu albümü yaptığında daha ortada ne Glam/Hair Metal nede Bon Jovi ve Guns N Roses vardı.Pyromania dan sonra en sevdiğim albümleri Hysteria ve Adrenalize dır.Şarkı ismi vermiyorum bu 3 albümün içindeki bütün şarkılar en sevdiğim Def Leppard şarkılarıdır.
Captain_Kidd
05-02-2008, 09:03 PM
Def Leppard gelmiyo sadece Whitesnake gelecek.Def Leppard tur programından çıkartmış İstanbulu
JoviGirL!
05-02-2008, 10:44 PM
ohaaa ciddimsn ya
Kewser
05-02-2008, 10:46 PM
Hayallerim yıkıldı birden yaa!Ne güzel tvden de olsa bi Türkiye Def Leppard konseri izlicektim.Olsun başka zaman...
jbjkızı
05-03-2008, 04:21 PM
evet güzel bir grub halada ayaktalar katılıyorum
Captain_Kidd
06-03-2008, 10:27 PM
Evet bu gün biletimi almış bulunmaktayım 33 gün sonra Def Leppard ı canlı olarak izleme şerefine erişecem.Her nekadar festivallerden nefret etsemde içimdeki Def Leppard sevgisi sayesinde katlaancaz artık hem aynı gün Whitesnake ve Şebnem Ferahıda izlemiş olacaz :)
Tarneldor
08-23-2008, 02:42 PM
Def Leppard hayatımda önemli yerler edinmiş şarkılara sahiptir. Masstivalde de bizi coşturan bir gruptur. Eski performanslarından fazla birşey kaybettirmemiş. Bu ara da Whitesnake de öle arada göz ucuyla bakılacak grup değildir. ki grup da festivale damgasını vuran gruplardır.
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.