PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Michael Jackson's This Is It

Captain_Kidd
10-31-2009, 01:44 PM
http://img267.imageshack.us/img267/9219/090924thisisitwidec.jpg (http://img267.imageshack.us/i/090924thisisitwidec.jpg/)

Michael Jackson'ın Londra O2 Arenada vereceği 50 konserin provaları esnasında çekilen son görüntülerini içeren belgesel niteliğindeki This Is It vizyona girdi. Sadece 2 hafta vizyonda kalacak olan film ilk gününde tüm dünyada 20 milyon dolar hasılat yaparak bir rekor kırdı. Ülkemizde sadece cinebonuslarda izlenebilmekte.

Filme dün gittim çok büyük bir Michael Jackson hayranı olarak inanılmaz derecede etkilendim hala etkisi altındayım. Basında çıkan haberlerinde etkisiyle Michaelin paraya ihtihacı var işte öylesine verecek bu 50 konseri düşüncesine kapılmıştım ama bu konserler gerçekleşseydi insnalık tarihinin en büyük konserler serisi olacaktı. Michael işi çok ciddiye almış daha önce ne kendisinin nede başkalarının denemediği bir sahne sistemi ve şov hazırlamış. Şarkılar için çekilen yeni mini klipler özellikle Thriller daki 3D şovu inanılır gibi değil. Michael'in şarkılardaki performansı müziğe inanılmaz derecede hakim oluşu dansçıları orkestrayı tek başına yönetmesi ve grubundaki bir müzisyenin daha önce bir çok pop şarkıcısı ile çalıştım ama kendi müziğini bukadar iyi bilen biriyle karşılaşmadım deyişi Micheal Jackson ne derece büyük bir yetenek olduğunu gösteriyor. Michael Jackson tüm dünyaya neden Michael Jackson olduğunu bu konserlerle bir kez daha hatırlatacaktı çok yazık oldu.

FanOfJovi
10-31-2009, 02:42 PM
Filmin çıktığı gün sinemaya nasıl koşturdum anlatamam, ikinci seansını yakaladım... Ben bilet kuyruğu bekliyordum fakat salonda sadece 15 kişi falandık... Gerçekten çok üzüldüm...

Filme gerçekten bayıldım... MJ'i sahnede o enerjisiyle görmek harikaydı... Nasıl uğraştığı, nasıl didindiği ortadaydı; eğer sahneye çıkmak istemeseydi yada para için yapsaydı bunları kesinlikle hiç çalışmadan da çıkardı sahneye, fakat bu özveriyle en küçük ayrıntıyı, en küçük notayı düşünmesi onun gerçekten kim olduğunu gösteriyor...
Eğer bu konserler verilseymiş hiç kuşkusuz sahne performansı ve konser konusunda bir çığır açarmış; gözlerime inanamadım o yapılanları gördüğümde... Sanki MJ Theme Park gibi:D

ASlında filmin adı her şeyi özetliyor, bu kadar konuşmaya hiç gerek yok...

THIS IS IT...

Kewser
10-31-2009, 02:49 PM
Son 3 gündür fena gribim,pazar günü giderim iyileşirim diye plan yapmıştım ama bugün daha da kötüyüm.Kaçırmadan izlemem lazım yaa..:(