Orijinalini görmek için tıklayınız : the circle you tube da
dangerous kid
10-27-2009, 10:06 PM
az önce you tube da yeni albümün 9 şarkısını dinleme fırsatı buldum şarkıları sadece birer kere dinlediğim için yorum yapmak için bayağı erken ilk izlenimler olarak bir kere beklenildiği üzere konsept bir albüm şarkılar öyle hemen kafada ve dilde yer edecek şekilde yazılmamış yani ezber açısından grubun en zor albümü olabilir gerçi bir süre sonra hepsi dilimizde marş olacak ama bu sanırım sadece fanlar için geçerli olacak şarkıların hepsi birbirinden kalite brokenpromisland, loves the only rule ve learn to love hariç hepsini dinledim şu yazıyı yazıp yeniden dinleyeceğim en genç jenerasyona bence en çok bullet şarkısı hitap ediyor sound açısından work for the workıng man in basları livin on a prayer la nerdeyse birebir albüm bence biraz daha durulmuş ama yorulmamış rockerlar için muazzam bir 2009 2010 kışı vaad ediyor şimdilik bu kadar yeter sycho b.j fan olarak hemen yeniden dinliycem
BON JOVI FOREVER
Ozanisius
10-27-2009, 10:09 PM
Bende albümün tamamını indirdim ama yrn quiz war diye ders çalışıyorum... Dinleyemedim hala....
yaprakgil
10-28-2009, 01:23 PM
ben sadece amazondaki demoları dinledim fikir edinmek için... benimde ilk dinleyişte gözüme çarptı yeni albümümüzde livin on a prayer ile born to be my baby var =D
dangerous kid
10-29-2009, 12:32 AM
ben sadece amazondaki demoları dinledim fikir edinmek için... benimde ilk dinleyişte gözüme çarptı yeni albümümüzde livin on a prayer ile born to be my baby var =D
evet çok doğru livin on a prayer zaten bariz de born to be my baby i söylemeye çekiniyordum sanırım sende we werent born to follow nakaratından bahsediyorsun eh napalım artık idare edicez bu arada dinlemediğim 3 şarkıyla beraber albümün tamamını dinledim hakikaten gayet güzel olmuş şimdilik favorilerim when we were beatiful,superman tonight,happy now...
JoviGirL!
10-29-2009, 11:31 AM
benim favorim bullet parçası
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.