PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : The Circle-2009

Captain_Kidd
10-27-2009, 09:57 PM
http://img40.imageshack.us/img40/3825/bonjovithecirclea.jpg (http://img40.imageshack.us/i/bonjovithecirclea.jpg/)

Parça Listesi
1. "We Weren't Born to Follow"
2. "When We Were Beautiful"
3. "Work for the Working Man"
4. "Superman Tonight"
5. "Bullet"
6. "Thorn In My Side"
7. "Live Before You Die"
8. "Broken Promiseland"
9. "Love's the Only Rule"
10. "Fast Cars"
11. "Happy Now"
12. "Learn to Love"

Bon Jovi'nin 11. stüdyo albümü The Circle ile ilgili görüş ve yorumları bu başlık altında toplayalım birde albümün download linkini özel mesaj olarak paylaşalım sitede yayınlamıyoruz offical BJ albüm dvd vs.. gibi şeyler.

Ozanisius
10-27-2009, 10:01 PM
http://img40.imageshack.us/img40/3825/bonjovithecirclea.jpg (http://img40.imageshack.us/i/bonjovithecirclea.jpg/)

Parça Listesi
1. "We Weren't Born to Follow"
2. "When We Were Beautiful"
3. "Work for the Working Man"
4. "Superman Tonight"
5. "Bullet" 3:50
6. "Thorn In My Side"
7. "Live Before You Die"
8. "Broken Promiseland"
9. "Love's the Only Rule"
10. "Fast Cars"
11. "Happy Now"
12. "Learn to Love"

Bon Jovi'nin 11. stüdyo albümü The Circle ile ilgili görüş ve yorumları bu başlık altında toplayalım.

We werent born to follow konusuna quietwall arkadaşımız full albüm linkini koymuş yeni albüm türkiyede de yayınlanana kadar herkes ordan indirip albüm hakkında fikir edinebilir.Yeni albüm çıkıncada herkes gitsin alsın.Pc lerden de mp3 leri silsin....

FanOfJovi
10-27-2009, 10:04 PM
Katılıyorum... Ben indirmeyi bile düşünmüyorum, ama merak....

Kewser
10-27-2009, 10:52 PM
Valla ben de indirdim albümün tamamını.Sadece merak yani. :D Henüz we weren't born to follow ve when we were beautiful hariç diğer şarkıları birer kere dinledim..Genel olarak beğendim.Dikkat çekici şarkılar barındrıyo.Bullet ve happy now ilk dinlediğimde kulağıma çok güzel geldi..Belki bi kaç dinledikten sonra değişir ama genel olarak gerçekten başarılı albüm olmuş..
Burdan tebrik ediyorum bizim yakışıklıları,en çok da Jon'u.O özel.. :o :D

dangerous kid
10-27-2009, 11:11 PM
bence de herkes albüm çıktığında orijinalini almalı zaten hemen herkeste koleksiyon vardır sanırım tek diyeceğim yeni bon jovi albümüyle güzel bir kış bizi bekliyor

Firuz
10-28-2009, 02:48 AM
Bullet 'e ne diyorsunuz? Yaz sıcağında biraz daha iyi giderdi sanki.

Ozanisius
10-28-2009, 09:09 AM
Bullet çok iyi bence...Ama favorim wok for the working man....:D:D:D

yaprakgil
10-28-2009, 01:19 PM
çok merak ediyorum... =/ ama bende albümü bekleyenlerdenim =D o albümü alıcam kutuyu açıp cd yi bir yaprak gibi süzülerek müzik setine koyup dinlicem =DD

Firuz
10-28-2009, 03:11 PM
Bullet çok iyi bence...Ama favorim wok for the working man....:D:D:D
Work for the Working Man 'in yeri ayrı zaten, yeni komünist marşı :p

FanOfJovi
10-28-2009, 04:52 PM
Albüm ve şarkılar için ne desem az... The Circle'ın bizi bir dahaki albüme kadar tok tutacağı kesin. Albüm foruma da yarıyacak gibi duruyor, 5-6 üyeyi birden "on" görmeye pek alışık değildim, baktım dün akşam o da oldu :)

jambco
10-28-2009, 05:38 PM
Ben albüm için siparişi verdim internetten
orjinalinden zaten en az 2-3 tane mutlaka alırım.Diğerlerini sevdiklerime hediye ederim.Ama dayanamam hemen indireceğim.Yorumları okuyunca acayip heyecanlandım.

yaprakgil
10-28-2009, 06:39 PM
bende zor dayanıyorum ama kararlıyım ...:D

Mine
10-28-2009, 07:11 PM
bende zor dayanıyorum ama kararlıyım ...:D

Tebrikler Erkin, azimlisin ;)

Burada da birkaç güne piyasaya çıkacağından emin olsam ben de beklerdim, ama madem biz haftalarca geç ulaşıyoruz albümlere, ehh o zaman ben de indirdim yelkenleri. Tabii ki alacağım albümü de, kitabı da, DVD'yi de... ama açıkçası ekstradan shipping'e o kadar para verebilecek durumda değilim şu an. Sırayla eklenecek onlar da arşive, tamam, ama şimdilik albümü indiriverdim seve seve dinliyorum ben de! :D

Yorumlarımı yazacağım her şarkı için, ama daha sindirmem gerekiyor biraz.. :)

Ozanisius
10-28-2009, 08:42 PM
2. single when we were beatiful bu ekim sonunda yayınlanacakmış.... Nerdeyse albümün dönemi bitiyor.Ne zaman yayınlancak türkiyede yaa...Yurtdışından da cd yi 20 dolara alsan ulaşım en az 50 dolar olur heralde.Amerika'dan gitar baktığımda 180 dolardı gemi ile türkiyeye gelmesi....O para benim boyumu aşar...Burda yayınlanmasını beklicem...Ama o da çok uzun sürer....İnsan dayanamıyor.İndirdim dinliyorum kısaca :D:D:D:D Şaka bir yana kolu ahmet san'a kadar uzanabilen organizatör arkadaşlar şu albümün prodüksiyonuna da bir el atsınlar lütfen...

Captain_Kidd
10-29-2009, 12:21 PM
1 gündür albümü durmadan dinliyorum. Genel olarak baktığımda tüm forumlarda hayranların yüzde 99u albümden oldukça memnun. Fakat ben The Circle için modern These Days yada neo Slippery gibi yakıştırmalarda bulunmayacam çünkü The Circle The Circle gibi yani Bon Joviden daha önce hiç duymadığım kadar farklı bi albüm. Richie'nin ağırlığını koymasının yanında yıllar sonra David ve Tico'nunda varlığının hissedilmesi sevindirici gerçek bir grup albümü olmuş. We Werent Born To Follow hala zincirin en zayıf halkası bana göre. When We Were Betiful albümdeki en farklı ve en sevdiğim şarkı. Eski Bon Joviyi özledik diyenlerin, sanki Slippery Jersey döneminden hortlamış gibi back vokalleri ve Davidin müthiş klavye partisyonlarıyla zenginleşen Brokenpromiseland e dikkat etmelerini isterim. Kısaca The Circle modern farklı ama bi okadarda Bon Jovi ruhu barındıran bir albüm.

Mine
10-29-2009, 01:18 PM
Henüz sadece 1 gündür dinlediğim için her parça için fikrimi belirtebileceğim bir 'review' yazmak için erken olduğunu düşünüyorum, albümü biraz daha sindirmem gerekiyor açıkçası. Ama ilk etapta genel olarak söyleyebileceğim şu ki, "bana göre" kesinlikle Lost Highway'den daha memnun edici bir albüm. Daha iyi-daha kötü demek istemiyorum, gerçekten farklı tarzlarda albümler oldukları için. En az Have a Nice Day kadar 'rock' olmuş albüm, bu zamanda şahsen daha fazlasını beklemem zaten, o açıdan sound beni tatmin etti diyebilirim. Sözlere geldiğimizde, bir kitabın bölümleri gibi hoş bir bütünlük var sanki albümde, ki bu bir ilk değil Bon Jovi için, ve gayet güzel olmuş bence. Fanbase'e baktığımızda, yurtdışındaki arkadaşların geneli memnun, yeteri kadar sert olmadığı yönünde bazı yorumlar okudum ama totalde hem buradaki hem diğer ülkelerdeki dinleyenler albümden hoşnut, facebook'ta bunun These Days'den bu yana en iyi BJ albümü olduğunu savunan bir grup bile oluşmuş durumda, kısacası ilk tepkiler bir önceki albümle karşılaştırdığımız zaman gerçekten iyi. Bakalım, 1-2 hafta içinde tam olarak şekillenecek zaten durum.
Ne diyelim, The Circle hepimize hayırlı uğurlu olsun!

county
10-29-2009, 02:44 PM
Ben de albüm hakkında yorum yazmak için bekleyecektim biraz daha ama ilk görüşlerimi belirteyim, genel anlamda tüm şarkıları dikkatle dinledim ve gerçekten hoşuma gitti, beklentilerin çok üzerinde ve insanların yıllardır beklediği bon jovi albümü the circle olabilir, albümü beğenmemin en büyük nedenlerinden biride Yiğit'in belirttiği gibi albümde richie'nin mükemmel performansının dışında tico ve david'in varlığının da hissedilmesi, özellikle klavyeler inanılmaz hoşuma gitti, gurpta bir klavyecinin olduğu ve onun şarkılara inanılmaz bir farklılık getirebileceği yıllar sonra bu albümde akıllarına geldi galiba=))

JoviGirL!
10-30-2009, 10:31 PM
favorim "Bullet"

78cougar
11-01-2009, 12:43 PM
bullet ve Work for the working man favorilerim bu iki şarkıya klip çeksin isterim
When we were beautiful için beğendim mi beğenmedim mi karar veremedim. değişik bir şarkı geldi bana

jambco
11-01-2009, 07:35 PM
Öncelikler The Circle hepimize hayırlı uğurlu olsun diyelim.Albümü iki kez dinledim şimdiye kadar.Bu 11,albüm ve ben de 9. kez aynı heyecan.Bu nasıl birşeyse artık.Şimdilik fazla yorum yapmak istemiyorum.Zaten benim bu grubun müziği hakkındaki yorumlarım çok fazla taraflı olacağından pek önemli de değildir.Şimdilik albümdeki en sevdiğim şarkının Working Man olduğunu söyleyeyim.Girişi biraz Livin' On A Prayer'a benziyor gibi.Sözleri dolayısıyla da benim için özel bir anlamı var.Artık bu da biz işçilerin marşı olsun.Superman Tonight ve Torn In My Side'ı diğer şarkılara göre biraz daha fazla sevdim.Lost Highway'i saymazsak bence 2000'li yıllardaki en farklı albüm olmuş.Artık hep birlikte The Circle turnesinde bu şarkıları ve eski hitleri canlı dinlemek dileğiyle...

Captain_Kidd
11-01-2009, 08:39 PM
Bu linkte Jonla yapılmış bir ropörtaj bulunmakta albümle ilgili sorulara cevap veriyor.

http://www.bonjovi.de/videos/detail/...-circle---epk/

Wicked
11-02-2009, 05:35 PM
Buram buram Bon Jovi kokan bir albüm olmuş.Bullet favori şarkım, insana tuhaf bir coşku veriyor dinlerken.:) Çözemedim daha ne olduğunu.Diğer şarkılar da çok başarılar.Daha somut, daha objektif ve daha geniş bir yorum yapabilmem için albümü sindirmem gerek.

UgUrTaN
11-07-2009, 12:35 AM
Ben her albumde beklentilerimi hep düşük tuttum, özellikle crush sonrasında.. her seferinde de beklentimin karşılığını aldım.. iyi 1-2 şarkı, gerisi album dolsun diye yapılmış çalışmalardı bana göre.. crush dahil olmak üzere sonraki hiçbir albumü baştan sona defalarca dinlemişliğim yoktur, en fazla 2 kere.. örneğin NJ albumunu 15 yıldır dinlemekten bıkmadım hemde sırasıyla tüm şarkıları arka arkaya..hala aynı lezzet hala aynı çoşku.. ancak Bounce, HAND gibi albumlerin bazı şarkılarının adlarını bile unuttum LH dahil,

bu albumunde oyle olacağını bekliyordum açıkçası baştan öylede görünüyordu ilk single ı görünce, ama 3 gündür albumu baştan sona sürekli dinliyorum ve dinledikçe tüm albumu baştan sona bir kez daha dinleyesim geliyor, şarkılar hakkında tek tek yorum yapmayacağım, bende album bu isteği uyandırdıysa daha diyecek birşey yok,

Tebrikler BJ, nihayet beklentimin üstünde bir album yaptınız hemde bunca yıl sonra hemde 50 ye merdiven dayamışken.. Açıkçası çok güzel bir armağan oldu bu album bize, özellikle bana..

bounce den beri orjinal cd almıyordum, bu albumu alacağım.. diğer şeyleride tabiki..

The Circle hepimize hayırlı olsun :D

Firuz
11-07-2009, 01:00 AM
Ya bu albümü analog olarak dinleme şansımız var mı arkadaşlar? Kaset çıkıyor mu hala ülkede?

jovistesra
11-07-2009, 01:32 AM
ya yorum yapmak için çıldırıyorum ama hala amazondan albüm glsin diye bekliyorum o cd kapağını açıp cdye arabaya koyup uzunca dinlemek ve öyle gezmek istiyorum ama yorumlar yüzünden cok sabırsızlandım indiricem bende albümü...

Ozanisius
11-07-2009, 01:41 AM
ya yorum yapmak için çıldırıyorum ama hala amazondan albüm glsin diye bekliyorum o cd kapağını açıp cdye arabaya koyup uzunca dinlemek ve öyle gezmek istiyorum ama yorumlar yüzünden cok sabırsızlandım indiricem bende albümü...

Oooo daha çok bekliyceksin...Ben türkiyede de çıkınca alcam....O zamana kadar dayanamadım mp3 indirdim....Bu aLbümü orj alcam...Cidden beklediğim gibi kaliteli....

Ozanisius
11-07-2009, 02:04 AM
Ben her albumde beklentilerimi hep düşük tuttum, özellikle crush sonrasında.. her seferinde de beklentimin karşılığını aldım.. iyi 1-2 şarkı, gerisi album dolsun diye yapılmış çalışmalardı bana göre.. crush dahil olmak üzere sonraki hiçbir albumü baştan sona defalarca dinlemişliğim yoktur, en fazla 2 kere.. örneğin NJ albumunu 15 yıldır dinlemekten bıkmadım hemde sırasıyla tüm şarkıları arka arkaya..hala aynı lezzet hala aynı çoşku.. ancak Bounce, HAND gibi albumlerin bazı şarkılarının adlarını bile unuttum LH dahil,

bu albumunde oyle olacağını bekliyordum açıkçası baştan öylede görünüyordu ilk single ı görünce, ama 3 gündür albumu baştan sona sürekli dinliyorum ve dinledikçe tüm albumu baştan sona bir kez daha dinleyesim geliyor, şarkılar hakkında tek tek yorum yapmayacağım, bende album bu isteği uyandırdıysa daha diyecek birşey yok,

Tebrikler BJ, nihayet beklentimin üstünde bir album yaptınız hemde bunca yıl sonra hemde 50 ye merdiven dayamışken.. Açıkçası çok güzel bir armağan oldu bu album bize, özellikle bana..

bounce den beri orjinal cd almıyordum, bu albumu alacağım.. diğer şeyleride tabiki..

The Circle hepimize hayırlı olsun :D

Abi herşey para değil daha kanıtlayacakları şeyler var demiştim...Çünkü abi o kadar kolay değil....50 sine dayanan adamların ispatlayacakları şeyler vardı.Herkes bitti artık hep aynı nakaratlar ile bir iki şarkı yaz gerisini tınmadan albümü doldur alsana albüm diyordu.Bon Jovi bitti diyorlardı.Crush dahil o günden beri sadık bir kaç fan hariç herkes Bon Jovi ye noluyor diyordu.9 yıl az değil...Artık insanın birşeyleri kanıtlaması gerekiyor.Bu rüştünü bir kez daha ispat etme yarışına dönüşüyor ister istemez....Ben sadece nostalji şarkıları olan ve insanların onları dinlemeye geldiği bir grubum demek çok zor....Sonrada rüştünü ispat ediyorsun işte.... Yiğitin dediğine göre The Circle resmen açıklanmasa da satışlar bazında çok ilgi görmüş...İngiltere'de Crush'tan beri ilk bir numara Bon jovi albümü olacakmış...İşte rüştünü yıllar sonra ispat etme...Bon Jovinin bu rüşt olayına ihtiyacı wardı çünkü milyonlarca insan senin gibi düşünüyordu 9 yıldır...Herşey para değil bazen....Öyle olsaydı Bon Jovi yeterince para kazandık yeterince bir numara olduk deyip Keep The Faith başyapıtını yaratmazdı.Pembe kitaptaki röportajda Jon,new jersey sonrası öldüğümüz söyleniyordu ama biz ölmemiştik dünyaya hala büyük olduğumuzu göstermemiz lazımdı onun için keep the faith i yarattık Bu bir meydan okumadır Biz hala varız gibi birşeyler söylemişti...Jon'un yine benzer düşüncelere daldığını tahmin ediyordum.Çünkü oda benim gibi balık burcu:p:p:p Ben yeni rekorlara ihtiyaçları var herkes öldüklerini söylüyor demiştim...Rekorlara gelince....Sanıyorum İngiltere'de bir numara olacak albüm Avrupa'da da ilk bir de çok ülkede olur.Ama top ten single yada satış rekoru beklemiyorum.Hele de Amerikan pazarında....Bon jovi yeni rekoru turne ile kıracak.İçimdeki ses öyle diyor....25 bin kişilik 02 arenada 20 günde 20 konser vermek hasılat rekoru yaratacak :D:D:D:D Beklediğim top ten hit olacak marş olacak şarkı burda yok gibi hala....

UgUrTaN
11-07-2009, 02:19 AM
öyle deniyordu çünkü hakkaten öyleydi..

şimdi nihayet adam gibi bi album yaptılar, haa bu album bir SWW , NJ yada KTF değil, olamazda, o yılların müzik kültürü ile şimdiki çok farklı

ama bu album biz 80's müziğine gönül verenler için bir parmak bal niteliğinde geldi bana, bon jovinin en iyi albumu olmayacak hiç bir zaman ama BJ kalitesini hissettiren ve kendini dinleten bi album olmuş, önemli olanda buydu

Captain_Kidd
11-07-2009, 12:39 PM
İster die hard Bon Jovi fanı olsun ister Bon Jovi dinlemekten hoşlanan müzik severler olsun her iki kesimde The Circle'ın uzun yıllardan sonra beklenen Bon Jovi albümü olduğu konusunda hemfikir. Bana göre albümün en büyük başarısı bu olacak grubun dinleyici kitlesinin çok büyük bir kısmını tatmin etmiş olması.

Rolling Stone yine albüme düşük not verecek albüm yine Grammy ye aday olmayacak oyüzden artık bunlarla kafa yormayalım bence. New Jersey albümünede Have A Nice Day ve Lost Highway e de 3 yıldız veren, Slippery When Wet'e sıfır yıldız verip Keep The Faith'i Bon Jovi artık emekli olmalı diye değerlendirmeye almayan bir Rolling Stone'u ve ilk albümüyle Avril Lavigne'i 5 dalda ödüle aday yapan Grammyleri ciddiye almayalım bu böyle gelmiş böyle gider hee olurda dediklerimin tam tersi olursa sevinmem hayranlar herşekilde albümü listelerin yüksek kısımlarına yükseltmeye yetiyo bile. Satılmış kalemlerin yalakalığına ihtihacı yok Bon Jovi'nin 1 numara olmak için.

Mine
11-07-2009, 03:37 PM
İster die hard Bon Jovi fanı olsun ister Bon Jovi dinlemekten hoşlanan müzik severler olsun her iki kesimde The Circle'ın uzun yıllardan sonra beklenen Bon Jovi albümü olduğu konusunda hemfikir. Bana göre albümün en büyük başarısı bu olacak grubun dinleyici kitlesinin çok büyük bir kısmını tatmin etmiş olması.

Rolling Stone yine albüme düşük not verecek albüm yine Grammy ye aday olmayacak oyüzden artık bunlarla kafa yormayalım bence. New Jersey albümünede Have A Nice Day ve Lost Highway e de 3 yıldız veren, Slippery When Wet'e sıfır yıldız verip Keep The Faith'i Bon Jovi artık emekli olmalı diye değerlendirmeye almayan bir Rolling Stone'u ve ilk albümüyle Avril Lavigne'i 5 dalda ödüle aday yapan Grammyleri ciddiye almayalım bu böyle gelmiş böyle gider hee olurda dediklerimin tam tersi olursa sevinmem hayranlar herşekilde albümü listelerin yüksek kısımlarına yükseltmeye yetiyo bile. Satılmış kalemlerin yalakalığına ihtihacı yok Bon Jovi'nin 1 numara olmak için.

Ağzına (daha doğrusu eline) sağlık Yiğit. Durumu ne güzel özetlemişsin!

FanOfJovi
11-07-2009, 03:46 PM
"Satılmış kalemlerin yalakalıklarına ihtiyacı yok Bon Jovi'nin 1 numara olması için" lafını altın harflerle forumun bir yerine yazalım bence:)

nilgunc
11-08-2009, 01:49 AM
Album bence muthis olmus gerecekten...Broken Promise Land nasıl bi sarkıdır oyle...ofiicial web sitesinden Istanbul icin konser talep girişi yapmaya baslamak lazım bence ;)) Tabi album satın alarak :)))))

Herkese sevgiler..

Mine
11-08-2009, 01:33 PM
Album bence muthis olmus gerecekten...Broken Promise Land nasıl bi sarkıdır oyle...ofiicial web sitesinden Istanbul icin konser talep girişi yapmaya baslamak lazım bence ;)) Tabi album satın alarak :)))))

Herkese sevgiler..

Kesinlikle katılıyorum, elimize geçen her türlü fırsatı hiç küçümsemeden ve üşenmeden değerlendirmeliyiz. 2011 Avrupa turnesi en az 30 ülkeyi kapsayacak ve Türkiye'nin de dahil olması için o veya bu şekilde sesimizi duyurmalıyız mutlaka.

dn'z
11-08-2009, 06:59 PM
Müthiş bir albüm olmuş, şimdiden 2000'lerin en sevdiğim albümü olmaya aday. Jon 'evde otur otur sıkıldım, aradım Richie'yi ve yeni şarkılar yazmaya başladık' gibilerinden birşeyler söylediğinde açıkçası can sıkıntısından yapılmış bir HAND faciası daha bekliyordum.

Şarkılardaki katmanlar, senfonik çalgıların geri dönüşü, Yiğit'in de söylediği gibi David ve Tico'nun tekrar ağırlıklarının hissedilmesiyle BJ'den hiç alışık olmadığımız soundlar duymak... kulaklıkla dinlerken ucunu mp3 çalara yarım soksam ayrı, tam soksam ayrı bir şarkı duyuyorum resmen.

Favori şarkım, (forumları dolaştım da biraz gözardı edilmesinden de dolayı) Fast Cars. O build-up süper olmuş. Keşke bir de solosu olsaydı. Sözleri açısından Superman Tonight'ı tek geçerim. Gerçi herşeyiyle süper bir şarkı. Bullet'ın da sözleri güzel de o yeah, yeah'ler benim için o şarkıyı biraz söndürüyor. Hayır anlamıyorum, Jon'un her albümde doldurması gereken bir 'yeah' kotası mı var, ne o şimdi? Thorn In My Side'ın kimin tarafından yazıldığını tahmin etmek zor olmasa gerek. Nasıl hissetiğini güzel dökmüş kağıda, helal olsun :). Diğerlerini de çok sevdim. Atladığım tek şarkı We weren't born to follow.

BJ '94 sonrası bir Best of... çıkarırsa şarkı seçerken çok zorlanacaktı. 2 CD anca kotarır belki diyordum ama bu albümle birlikte Best of'un en az 3 CD'lik olması şart oldu. Gerçi The Circle kalitesiyle şarkı yazmaya devam edeceklerse hiç zaman kaybetmesinler öyle şeylerle :).

nilgunc
11-08-2009, 08:27 PM
"smell of the devoted BJ fans i love that" diyesim geldi... : )))))))))))))))))

Mine
11-08-2009, 10:08 PM
"smell of the devoted BJ fans i love that" diyesim geldi... : )))))))))))))))))

I can only second that, my dear! ;)

jovistesra
11-10-2009, 11:43 AM
Kesinlikle sabaha daha güzel kalkıyorum bu adamın sesini duyunca albüm kesinlikle çok iyi,çok sevdim dinledikçe de daha çok seveceğim supermanli şarkıyı sevdim ben:)

Ozanisius
11-10-2009, 06:52 PM
allmusic albüme 5 üzerinden 2 yıldız vermiş....Lost Highway'e de 3 yıldız vermiş 5 üzerinden....Komik.....

nilgunc
11-10-2009, 08:22 PM
r&b çağına dondugumuz icin acmamıstır sarkılar belki :) album turkiyede ne zaman satısa cıkıcak bu arada?? Amazon'dan mı satın alsam, beklesem mi bilemedim.. ; ) Mine ya ne sinir harbi yasamıstık konser yuzunden hey gidi hey simdi gulerek anımsıyorum :) :) :)

dangerous kid
11-11-2009, 02:37 AM
defalarca dinlediğim halde hala albüm için konuşmaya temkinli yaklaşıyorum ama insan bişeyler söyleyip paylaşmadan da duramıyor bir kere en başta albümün bence tartışmasız en iyi solosu brokenpromiseland de kaydedilmiş muazzam bir ruh müthiş bir isyan veriyor bence rich bu şarkıda gitarıyla şimdilik favori şarkımda bu zaten ama albüm inanılmaz muhteşem ayrıca genele karşın we werent born to follow unda çok iyi bir şarkı olduğunu düşünüyorum bence bu şarkıya biraz haksızlık ediliyor konsept olarak ta albüm mükemmel nereden bakarsam on numara tanrım bon jovi yi sevdiğim için çok şanslıyım tanrım bon jovi yi hissettiğim için çok şanslıyım tanrım bon jovi yi anladığım için çok şanslıyım BON JOVI FOREVER

Captain_Kidd
11-11-2009, 08:54 AM
allmusic albüme 5 üzerinden 2 yıldız vermiş....Lost Highway'e de 3 yıldız vermiş 5 üzerinden....Komik.....

Review ler herzamanki gibi rezalet album gercekten bukadar kotumu diye dusunuyo bazen insan :) Sinirini bozmak istemeyenler okumasin.

ayse83
11-11-2009, 09:28 AM
anlıyamıyorum BJ den neyi beklediğimiz, baktığımzda bu adamlar 25 sene den fazla sahnede, ve tabii ki farklı şeyleri de deneyecek. Evet Lost Highway bildiğimiz "tarz" değil, ama bence yine güzel, rock + country ile beraber çok güzel bir çalışmaydı, ve içindeki slow parçalarda ruhu oldukça okşuyor.
şimid gelelim "the circle"ye. Ben Cd şimdi 2 gündür dinliyorum ve diyeceğim bu evet bon jovi özüne döndü. eskiden yaptığı müziği buna benziyor işte, bence bu şarkılar daha yeni, çoğu daha sinidiremedi, o yüzden ara ara çok ilginç katılmadığım yorumlar da var.
insan bir şey yaratığında hepsi birbirini benzemez - müzikte öyle işte, akordlar yana yana getirdikçe beğeniyoruz yada beğenmiyoruz. "bullet" şarkısını alalım ve tartışalım, bunu beğenen de çok olacak, beğenmeyende. yanı demek istediğim şu, BJ sadece iki üç iyi parça yapıp sonra sadece cd dolsun diye uğraşıyor, demek emeği hakaret. Ya adamın içinde sığınmışta pıyasa sürmüş, bunu. Ve belkide satırların arasında ki BJ yorumu anlamak lazım.
Neyse ney, 20 yıldır bon jovi dinliyorum ve ben bon jovi de ve her şarkı da çok hemde çok seviyorum

BON JOVİ - tek kelime ile "matchless", "einzigartig" yada türkçe: eşsiz

BON JOVİ FOREVER

Not: Türkçemdeki hatalar için üzür dilerim, ama aslında almanım.:)

jambco
11-11-2009, 02:09 PM
Şimdiye kadar forumda albümle ilgili neden bu kadar az yorum geldi.Yoksa çoğunluk orjinalini alana kadar dinlemiyor mu?Ben dinledikçe ilginç şeyler keşfediyorum.Sanki bu albümle Keep The Faith arasında bir paralellik var gibi geldi.KTF'i de ilk kez radyolar da dinlediğimde sound olarak çok değişik gelmişti.Bu albümün de genel soundu biraz değişik geldi.Albümün ilk yarısındaki tempo malesef ikinci yarısında biraz düşüyor.Eşlik edilesi nakaratların sayısı önceki albümlere göre daha az.Talk box yok malesef.Torn In My Side'a bayılan bi tek ben miyim.Bence harika bir şarkı. Working Man'in benim için özel anlamı olmasa albümdeki en beğendiğim şarkı.

ayse83
11-11-2009, 05:48 PM
Bence sadece Keep the Faith değil, özellikle slow Şarkı'lar beni "these Days" deki slow Şarkılar hatırlatıyor, özellikle learn to love. Ama ben şarkıları dinledikçe dahada çok beğeniyorum.
@jamboo: ama bencede thorn by my side gerçekten çok güzel bir şarkı. Ama bütün beğendiklerimi buraya yazam, tracklistin tamamını attiim, daha iyi.:)

Captain_Kidd
11-11-2009, 08:22 PM
Thorn In My Side mükemmel bi şarkı albümdeki, WWBTF u bi kenara koyarsak hiç bi şarkıyı ayırmıyorum birbirinden ama bana göre. When We Were Beatiful, Superman Tonight, Thorn In My Side ve Happy Now hem sözler açısından hemde müzikal açıdan bi adım önde diğerlerinden. Yeah Yeah kısımları olmasa Bullet ta bunlar arasında olabilirdi çok iyi bir solosu var sözlerde oldukça iyi ama o kısım hoşuma gitmiyor. Brokenpromiseland ve Loves The Only Rule un da yeri çok ayrı. Albümde Talk Box ın eksikliğini hissetmiyorum çünkü tıpkı "live my life" sözlerini duymak istemediğim gibi Talk Box ıda duymak istemiyorum artık.

ayse83
11-12-2009, 08:45 AM
Biz burada ne kadar tartışsakta ama almanyada adam yaptı yapacağını, Albüm charts' da sıfırdan birinci sıraya yerleşti, ve cd şimdiden altın alacağını kesin.

http://www.bonjovi.de/news/detail/page072/2/article/81423/

Captain_Kidd
11-12-2009, 09:37 PM
Lost Highway albümü çıktığı zaman katıldıkları Tv Programlarında Lost Highway den daha fazla çalarlardı yetmedi bide Lost Highway The Concert diye DVD yaptılar tüm albümü baştan çaldılar ama şimdi The Circle dan WWBTF dışında bi şarkı dinleyemedik canlı olarak. Today Show dan çok umutluydum çünkü Lost Highway zamanında çok iyiydi ama dün Its My Life ve Who Says i görünce delirdim çalın şu şarkıları ya güvenmiyomusunuz yeni şarkılara kariyerinizin son 10 senedeki en iyi albümünü yapmışsınız çalmıyosunuz.

UgUrTaN
11-13-2009, 10:17 AM
söylüyorum size durumu bir türlü kabullenmek istemiyorsunuz :)
bende 15 yıldır siz ne kadar fanatikseniz o kadar BJ fanıyım.. ama sadece yaptığım dışardan fan olmayan birinin gözüyle bakabilmek hepsi o
BJ son 10 yıldır dünyada değişen müzik akımlarının etkisinde kalarak çizgisini değiştirmek zorunda kalmıştır (veya bilerek değiştirmiştir) hayatta kalması için yapması gerekende buydu zaten..
Beni asıl şaşırtan bu saatten sonra biz fanların (rock n roll severler diyelim) bile beklemediği derecede başarılı bir rock albumu yapabilmiş olmasıdır.
dünyada rock n roll un gerilediğini (bkz. 80 ler ve 90 ların başı) ve diğer rap hip hop vs. tarzı şeylerin yükseldiğini düşünüyorum
Benim merakla beklediğim şey bizlerin çok beğendiği bu album piyasada kendine nasıl bir yer bulacak, 1 numaradan listelere giren LH (yanılmıyorum değilmi) kadar başarılı olacakmı?

Captain_Kidd
11-13-2009, 11:42 AM
Bunca senelik muzik endustrisi uzerinde yaptigim arastirmalara dayanarak konusuyorum The Circle, HAND ve Lost Highway in basarisini tekrarlayamayacak bircok ulkede 1 numradan girecektir girdide zaten ABD Billboardada girecek buyuk olasilikla ama HAND ve LH nin altinda kalacaktir satislari.

The Circle herzaman "fan favorite" olarak anilacaktir kendi kanatimce. Cunku BJ bu albumle ticari bir arayis icinde degil amac en basindan beri soylemlerdende bildigimiz uzere fanlara saglam bi rock albumu vermekti. Daha oncede dedigim gibi The Circle amacina ulasmis bi album bu yuzden. Liste basarisida iyi elestirmenlerin cogu yine albumu begenmesede 80lerden beri en iyi Bon Jovi albumu diyen elestirmenlerde var fanlar zaten memnun grup kariyerinin en buyuk turnesine hazirlaniyor soylenecek daha fazla bisey yok

jovistesra
11-13-2009, 02:07 PM
Bu kadar sevince onları ister istemez daha fazla grammy alsınlar,eleştirmenler iyi şeyler yazsınlar istiyoruz daha gecenlerde Rolling Stone dergisinde en iyi 100 şarkı veya buna benzer listelerin içinde BJi aradım olmayacağını bilerek..Tek istediğimiz hakettiklerini görmek ama Yiğitin sözü iyiydi gerçekten katılıyorum sonuna dek.Bakınca 2008 de Uğurtanla gitiğimiz Lost Highway turu ile en çok para kazanan ve kazandıran grup oldular,fanların neyi 1.yaptığı ortada istediğimizde zaten onların kazanması değil mi?Sanırım hem yetenekli,hem çekici,hem yakışıklı hem de iyi müzisyen olunca eleştirmenler hemen kız grubu diyerek kaale almıyrlar ama biz neyn ne olduğunu biliyoruz.
The Circle hepimizi sevindirdi,ne mutlu bize ki hala varlar...

UgUrTaN
11-13-2009, 03:49 PM
Bunca senelik muzik endustrisi uzerinde yaptigim arastirmalara dayanarak konusuyorum The Circle, HAND ve Lost Highway in basarisini tekrarlayamayacak bircok ulkede 1 numradan girecektir girdide zaten ABD Billboardada girecek buyuk olasilikla ama HAND ve LH nin altinda kalacaktir satislari.

The Circle herzaman "fan favorite" olarak anilacaktir kendi kanatimce. Cunku BJ bu albumle ticari bir arayis icinde degil amac en basindan beri soylemlerdende bildigimiz uzere fanlara saglam bi rock albumu vermekti. Daha oncede dedigim gibi The Circle amacina ulasmis bi album bu yuzden. Liste basarisida iyi elestirmenlerin cogu yine albumu begenmesede 80lerden beri en iyi Bon Jovi albumu diyen elestirmenlerde var fanlar zaten memnun grup kariyerinin en buyuk turnesine hazirlaniyor soylenecek daha fazla bisey yok

aynen katılıyorum..

BJ ayakta kalmak için oyunu kurallarına göre oynadı.. şimdi artık fanlara hitap etme zamanı geldi ve biz bu albume kavuştuk..

ben yinede HAND, LH gibi albumler yapmış olmalarına kızmıyorum, sonuçta bu albumler BJ yi hayatta tuttu ve turnelere çıkardı, belkide çizgisini hiç bozmasa BJ bugunleri göremeyecektik, kaybolup gidecekti ?? kim bilir

county
11-13-2009, 04:54 PM
aslında have a nice day ve lost highway de çok çok kötü albümler değil hatta içlerinde çok iyi şarkılar barındırıyorlar(have a nice day, I want to be loved, welcome to wherever, last man standing, whole lot of leavin, make a memory, any other day ve stranger gibi) fakat bu albümlerin bizce çok tutulmamasının sebebi aylarca albümü bekledikten, beklentileri yükselttikten sonra last cigarette, wildflower, I love this town, one step closer gibi şarkılar dinlemek, tamam şarkılar çok kötü değil ama bizim beklediğimizin, istediğimizin çok altında, the circle bu nedenle bounce dan beri çok tatmin edici albümler yapmayan bon jovi'den iyi bir geri dönüş oldu, tabiiki burada genelleme yapmıyorum have a nice day'i lost highway'i beğenende birçok insan var...

ayse83
11-14-2009, 12:25 AM
Captain_Kidd´isimli üyeden Alıntı http://www.bonjoviturkey.com/forum/images/cerezstyle/buttons/viewpost.gif (http://www.bonjoviturkey.com/forum/showthread.php?p=11119#post11119)

kesinikle katılıyorum, ya çok basit bir örnek, eşim techno (ermeği diye bir yok hepsi bilgisayar) seviyor, Bon Jovi niye dinlediğimde pek anlamıyor, ama yine de "it's my life" ve "Hand" şarkıları seviyor, çünkü asıl Bon jovinin tarzı değil bunlar. The Circle Cdsi gördü, dinledi, sonra beğenmediğini söyledi, çünkü önceden de yazılmış gibi, yeni cd geniş bir kitle hitab etmiyor, Hayranlar için yapılmış bir cd.
ve eğer bir rock grubu "para" için değil, fanlar için bir cd çıkartmayı uğraşıyorsa ve bununla da başarılı oluyorsa, o zaman bize ancak Bon Jovi Hayran olduğumuz için gurur duymak düşer. Fanlara ne kadar değer verdiklerini gösteriyor bence, ve böyle bir niyetle yapılmış bir cd bana normalınden daha farklı bir zevk veriyor.

2009 - Bon Jovi - Songwriters Hall Of Fame – "Onur Ödülü"

bence başka bir şey söylemek gerekmez :D

mericege
11-16-2009, 05:53 PM
The circle'ın dvdli olan versiyonunu cuma günü amazon.co.uk den edindim.Hafta sonu defalarca dinledim albümü ve rahatlıkla şunu söyleyebilirim,These Days'ten beri yaptıkları en iyi albüm olmuş.
Kaçırmayın derim...

Captain_Kidd
11-28-2009, 08:42 PM
Albüm Türkiyede satışa çıktı geçen hafta. Hala almamış olupta almak isteyenlere duyurulur.

Ozanisius
11-28-2009, 09:41 PM
Yiğit online satın alacak bir yer bulamadım...SEn nerden buldun?Bir trafik kazası geçirdim evde yatıyorum çıkıp müzikmarketlere bakamam....

county
11-28-2009, 10:36 PM
dr.com.tr'de bulabilirsin the circle albümünü, geçmiş olsun bu arada

Captain_Kidd
11-28-2009, 10:50 PM
Bana Amerikadan gönderidi kuzenim albümü vek kitabı ben Türkiyeden almadım ama geçen hafta Taksimde İstiklal kitap evinde gördüm albümü. Çok büyük geçmiş olsun.

FanOfJovi
11-29-2009, 04:16 PM
Türkiye'de çıkma zamanlaması kötü ama çok da değil... Daha siparişim gelmedi bilseydim buradan alırdım... Buarada geçmiş olsun...

Ozanisius
12-04-2009, 02:24 PM
Teşekkürler....

mericege
12-06-2009, 12:45 PM
Albümün normal versiyonunu ülkemizden de satış alıcam,satış rakamını yüksek tutmalıyız ,grubun seneye ülkemize gelme ihtimali yüksek...

Jovi_Lady
12-06-2009, 03:03 PM
Albümün normal versiyonunu ülkemizden de satış alıcam,satış rakamını yüksek tutmalıyız ,grubun seneye ülkemize gelme ihtimali yüksek...

Aynen katılıyorum! aldım ben de!! :D

jambco
12-08-2009, 09:49 PM
Şu anda Dream TV'de WWBTF'un klibin izliyorum.Bu Tv'de ilk izleyişim.Gerçi artık müzik programlarını falan takip etmiyoruz ama hangi kanal olabilirdi.Dream Tv tabiki.En sevdiğim yerli müzik kanalı.Türkiye'ni VH1'ı

FanOfJovi
12-19-2009, 10:44 PM
Bu albüm nasıl bir albüm hala anlayamadım!!! Albüm elime geçtiğinden beri başa sara sara dinliyorum ve her dinleyişimde albümü daha çok seviyorum... Başta albümü çok başarılı bulmuştum ama şimdi asıl başarıyı anlıyorum. Albümün ismi hakkını veriyor... Şarkılar başta teker teker anlamlıyken şimdi bütün olarak anlamlı, tam zamanımıza uygun... Artık ilerde dinleyince albüm bana neler vericek hayal bile edemiyorum...

eyoruk
09-15-2010, 03:29 AM
Albümün normal versiyonu dinledim ve beğendiğimi belirtebilirim.Almayı düşünüyorum
Yalnız limited versiyonu bir türlü bulamadım ,doğrusu onu almak isterim fakat dinlemediğim için de kararsız kaldım.Ayrıca fiyatı pahalı da.:(
Acaba elinde olanlar indirmiş olanlar pm ile yollabilir mi linkleri ? :rolleyes: Böylece normal versiyon mu limited versiyon mu karar vermiş olurum:)

eyoruk
09-20-2010, 05:55 PM
Halen yazan olmamış :) Bari almış olanlar yazıversin When We Were Beautiful belgeseli için 20 tl fark vermeye değer mi ? :)

FanOfJovi
09-25-2010, 12:00 PM
Halen yazan olmamış :) Bari almış olanlar yazıversin When We Were Beautiful belgeseli için 20 tl fark vermeye değer mi ? :)

Belgesel bence çok güzeldi. Çok samimi bir belgesel öyle söyleyeyim siyah beyaz falan :D Hiç 20 tl olarak düşünmemiştim, bence sen de düşünme zaten paraya bakarsan daha da artar fiyat internetten sipariş ediceksen, hani kargoyla falan.

Captain_Kidd
09-25-2010, 01:27 PM
Bu kişiden kişiye değişir ben Bon Jovi osursa alırım dinlerim ama çok sağlam fan olupta bir tane bile orjinal Bon Jovi albümü almayanlarda var. Ben de The Circle ın limited versiyonunu almıştım pişman olmadım aldığım için. Nefret ettiğim This Left Feels Right ın bile hem kaset hem cd(special edition) hemde dvd sini almıştım daha ne diyim :) .

Mine
09-25-2010, 02:28 PM
Aynen katılıyorum, tamamen kişisel bir seçim.
Bon Jovi olunca konu şahsen her albüm, DVD vs. orjinal almaktan yanayım.
Satışa çıkması gecikince sabırsızlıktan indiririm vs., o ayrı, ama "bizimkiler" birşey çıkardı mı, paraya kıyar gider hemen alır arşive orjinal olarak eklerim. Kişisel tercih meselesi.

eyoruk
10-30-2010, 03:26 PM
Evet tercih meselesi..Ben de 4 tane albüm cd olarak mevcut isterim ki kalanları da tamamlayayım " ama ilk albümlerden bulamıyorum bir türlü".
The Circle Limited Edition versiyon için ise belgeseli izlemeden almak ,karar vermek istemiyorum açıkçası.Eğer çok müthiş birşey değilse benim için albüm de yeterlidir.

Hayır açıkçası dvd'nin içeriğini tam olarak bilmiyorum bile.Sadece belgesel mi var yoksa belgesel + 7-8 şarkı daha mı var ?

county
10-30-2010, 05:20 PM
deluxe edition ek olarak yalnızca when we were beautiful belgeselini içeriyor, grubu yakından takip eden bir fansan bu versiyonu alabilirsin, belgesel genel olarak jon, richie, david ve tico'nun sorulan sorulara verdikleri cevaplardan oluşuyor bunun yanında turneden kimsenin yakalayamayacağı görüntüler var; yani kimse londra konseri sonrası jon'un arabasına binemez sanırım, kesinlikle mtv tarzı bir video bekleme ama izledimde benim çok hoşuma gitmişti...

eyoruk
11-06-2010, 01:39 PM
Teşekkür ederim :)