Orijinalini görmek için tıklayınız : sizce en sıkı bon jovi albümü hangisidir
dangerous kid
10-17-2009, 11:24 PM
benim için bon jovi nin en sıkı albümü keep the faith acaba sizin favoriniz hangisi
Firuz
10-18-2009, 12:16 AM
Hepsinin yeri ayrı deyip evladım gibi sevdiğim Bon Jovi albümlerinin bir tanesini diğerlerinin üstüne koymazdım ama Keep the Faith deyince benim de tüylerim diken diken oluyor hala. Gaza getiren Keep the Fatih, drama izliyormuş hissi veren Dry County, Sleep When i'm Dead(ehemm), gurbeti çekilir hale getiren In These Arms... işte hepsi bir araya gelince diğer albümlere göre biraz ağır basıyor.
Ozanisius
10-18-2009, 11:02 AM
Keep the faith ile these days arası gittim geldim gittim geldim.İkisi de mükemmel ama mükemmel değil de sıkı diyince elim keep the faith'e kaydı.These days ise hala en mükemmel benim için....
Bu soru Jon'a sorulduğunda "hangi çocuğunuz çirkin? gibi bir soru bu" der hep.
Eh, evet hakikaten de öyle... Şahsen elim bi o albüme bi bu albüme gidiyor. Yok... Yapamıyorum, favori bir albüm seçemiyorum.
Adaylarım: SWW, NJ, KTF, TH, HAND. (Dedim işte, se-çe-mi-yo-rum).
Ozanisius
10-18-2009, 11:05 AM
Bu soru Jon'a sorulduğunda "hangi çocuğunuz çirkin? gibi bir soru bu" der hep.
Eh, evet hakikaten de öyle... Şahsen elim bi o albüme bi bu albüme gidiyor. Yok... Yapamıyorum, favori bir albüm seçemiyorum.
Adaylarım: SWW, NJ, KTF, TH, HAND. (Dedim işte, se-çe-mi-yo-rum).
Mine en azından Bounce faciası ile güzel ama rocker Bon Jovi'ye gitmeyen Lost Highway'ı seçmemişsin :D
Kewser
10-18-2009, 11:28 AM
Benim de elim gidip gidip geldi, sww, nj, ktf ve td arasında.Sonra da bi karar verip keep the faith seçtim.
Captain_Kidd
10-18-2009, 11:38 AM
Bu soruya her ne şekilde olursa olsun herzaman vereceğim cevap Keep The Faith tir.Keep The Faith'ten sonrada These Days gelir. Nedense bu güne kadar Bon Jovi fan sitelerinde yapılan anketlerde hiç bizaman Slippery'nin en fazla oyu aldığını görmedim. Eğer Bon Jovi hayranı olmayan fakat grubu dinlemiş kişilerle yapılsa bu anket herzaman en fazla oyu Slippery alır ama die hard dediğimiz ileri derecede Bon Jovi hayranı olan kişilerle yapılan anketlerde sonuç New Jersey,Keep The Faith ve These Days arasında gidip gelir genelde.
Ozanisius
10-18-2009, 11:59 AM
Şimdi birşey diyeceğim ama yine herkes yanlış anlayacak....Sanki ben sürekli Bon Jovi'yi eleştiriyormuşum gibi...Ben müzikal bir analiz yapıyorum....İlerdede müzik otoritesi olmak isteyen biri olarak...Slippery When Wet konsept bir albüm değil.İdeal bir albüm değil.İçinde Bon Jovi'nin en büyük hitlerinden dördü var.Ve benim şu ara en favori şarkım olan Wanted dead or alive da o albümde ama albüm bon jovi yi mainstream arenaya taşımak için yapılmış....4 büyük hit.... Gerisi normal şarkılar....Albüm yalnız glamın değil mainstream arenanın da en büyük isimlerinden biri yaptı Bon Jovi'yi...Efsane o albümle başladı.Ama 4 hit dışında albümün gerisi bence o kalitede devam etmiyor.Ama keep the faith (şarkı olarak) olgun ve tam bir modern hard rock.O şarkının ve albümün geri kalanının hepsi benzer seviyede kaliteli.Albüm birbirini tamamlıyor.Hele These Days...İçinde number one olacak sivrilcek bir hit yok belki ama tüm albümü saatlerce kesintisiz dinleyebiliyorsunuz.Bırakılamıyor.Tüm şarkılar ve tüm albüm birbirine bağlı.Sadece 4 şarkılık albüm değil.Tüm şarkıların hakkını veriyor.Benim bugün en sevdiğim yabancı albüm these days dir.Ama keep the faith daha gaz daha sıkı o yüzden oyumu ona verdim.Dediğim gerekçelerle 4 hit ve gerisi aynı düzeyde seyretmeyen SWW'e oy vermedim.Heralde benim gibi düşünen çok insan vardır.....
Captain_Kidd
10-18-2009, 12:07 PM
Dediklerine katılıyorum mesela grubun 80lerde yaptığı albümlerden biri olan New Jersey her anlamda Slippery When Wet'ten çok daha iyi bir albüm bana göre ama Slippery When Wet grubun en büyük hitlerini barındırıyor. Bon Jovi diyince akla gelen ilk üç şarkı herhalde Bad Name,Prayer ve Wanted oluyor genelde. Hala bu şarkıları duyup indirip yada albümü alıp Bon Jovi hayranı olan kişilerin sayısı oldukça fazla üzerinden 20 seneyi aşkın zaman geçmesine ramen albümü hala büyük yapan nedenlerden sadece bikaçı bunlar.
İyice düşündüm taşındım, çok zor oldu ama These Days'de karar kıldım ben.
Ama her albümün artılarını ve eksilerini değerlendirip karşılaştırarak saatlerce konuşabileceğimi farkettim burada bu konudaki mesajları okurken.
dangerous kid
11-27-2009, 01:42 PM
sanırım bu ankete yeni bir oy gelmeyecek gerçekten kazık bi anket olduğunu kabul ediyorum şimdilik görünen o ki keep the faith in hepimizin gönlünde apayrı bir yeri var...
jambco
11-27-2009, 02:57 PM
These Days ile grup en iyi rock grubu seviyesine yükseldi.Tüm müzik dünyasınca saygınlık ve takdir kazandı.Ama benim için New Jersey'in yeri ayrıdır.O albümle grubun bir hayranı oldum derim her zaman.Bugün de en sevdiğim 10 şarkı arasına en çok o albümden şarkı koyarım.Ama The Circle 11. albüm.Ben her albümü dinlediğimde aynı heyecanı artarak duyuyorum.Bu benzersiz bişey.
1984 bon jovi
12-03-2009, 06:29 PM
ben ülkemizde ki bj hayranlarının bu kadar çok keep the faith albümünü sevdiklerini bilmiyordum. şahsen hep düşünmüşümdür: slippery 1986 mı yosa jersey 1988 albümü mü daha iyi diye? ankette nj şıkını seçtim; ancak yine de emin değilim. ama gözüken o ki slippery albümü o kadar tutulmuyor! these days ve crush un bu kadar çok oy almasını genç dinleyicilere bağlıyorum.
jovistesra
12-11-2009, 11:16 AM
New Jersey hiç düşünmeden cevap verebileceğim albüm bence...O ceket,saçlar albümdeki şarkıalr Jonun mükemmel performansı ki artık sesini kaybediyor o albümden spnra yavaş yavaş süper.Demoları bile birer hit Borderline meslea
dangerous kid
12-11-2009, 05:45 PM
vay canına keep the faith açık ara önde giderken new jersey birden koptu geldi yanına ve durumu eşitledi böylece bu anket benim açımdan heyecanlı bir hal almaya başladı bakalım yeni oylar neler gösterecek bu arada bütün oyların 4 albümde kümelenmesi de ayrıca ilginç ki crush ta sadece bir oy almış burdan anlaşılıyor ki en sevilen albümler tereddütsüz 4,5,6 ve 7 nolu albümler 3. albüme yani efsaneye hala oy çıkmaması da ayrıca enteresan ve çok şaşırıtıcı bir durum bence
jovistesra
12-12-2009, 10:05 AM
Sıkı derken eğer rock ağırlıklı,vokal teknikleri,şarkılar söz konusuysa new jersey ama sözlerin ypğunluğu derseniz these days,balladlar falan derseniz keep the faith ama sıkı derken anladığım şeye cvp verirsem new jersey
yaprakgil
12-13-2009, 02:08 PM
hepsinin yeri ayrı hem o anlamda hemde müzik olarakta yerleri oldukça farklı .. ama birine oy vericeksem eğer oda THESE DAYS dir
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.