Orijinalini görmek için tıklayınız : Zeus Rock Cafe
SPAWN-TheUndead
02-26-2008, 07:21 PM
Kadıköyde Akmar'ın arka kapısından sola doğru yürüyün..Nilkay kitap evinin karşısından çıkın ilk sola girin..Hemen ilerde sağda cafe var Zeus Hard&Heavy diye..
Ortam çok güzel..Duvarlarda birsürü fotolar var..David Covarlade,Joe Satriani,Manowar falan..Müziklere gelince tüm rock ve metal parçaları çalınmaktadır.Normal gün içersinde 3-4 bonjovi 5-6 da Richie çalınır richienin fazla olmasının nedeni cafe sahibi Ahmet abinin Richie manyaklarından olmasıdır.Ben gitdigimde de bonjovi ve richie sambora çalınması artar hemen Ahmet abiye Rosie diye bagırmam yeter o ayrı konu :D
Biz ve arklar hep burdayızdır.Sizide bekleriz.
Alkol yok.Fiyatlar da iyi..İçecekler 2 milyon
Not: 18 yaş sınırı YOKTUR! (cafe çünkü)
OrodrethAlcarin
02-26-2008, 08:03 PM
e hajı buluşmada bn nası bira içtim :D yoksa yeni düzenleme mi geldi?
bu arada geçen kadıköyde aradımda bulamadım mekanı... gerçi pek bilmediğim bir yer normaldir. bidahaki gittiğimde kesin bulcam
SPAWN-TheUndead
02-26-2008, 08:07 PM
İçkiyi tanıdıklara veriyor ;) (El altından)
İçkiyi tanıdıklara veriyor ;) (El altından)
Sizi gidi siziiii.... ;) :p
quietwall
06-26-2009, 10:59 AM
her gittiğimde sorarlar istediğiniz bi parça varmı diye bende hep bon jovi derim hep çalarlar o yüzden çok severim zeus'u
1984 bon jovi
12-03-2009, 09:55 PM
içkisiz olmsı güzelmiş. 4 yıl yutrdışında üniveriste öğrenimi gördüm. kimse bana alkolu savunmasın! alkol kullanımı sadece bireyse anlamda ayrıca sosyal bir felaket halini almış. bir çok avrupalı bunu alenişekild söylemez ama bu konuda islamın tutumunu beğenirler. bu arada bir çok avrupalı kaddın alköl tüketse dahi fazla tüketmez ve bira-vodka gibi alkollü içecekleri kullanmaz.kanımca rock un bize en uymayan tarafı bu alkol uyuşturucu kültürünü diğer müzik türlerine göre biraz daha fazla pohpohlamasıdır. mesela arabesk hap kullanımını veya buhranı teşvik edebiliyor. demek istediğim şey şu: sınırı aşmamak lazım. bu arada aranızda arabesk dinleyeniniz var mı? özellikle de 1993 lere kadar yapılış olan arabeski?
dangerous kid
12-16-2009, 12:50 AM
içkisiz olmsı güzelmiş. 4 yıl yutrdışında üniveriste öğrenimi gördüm. kimse bana alkolu savunmasın! alkol kullanımı sadece bireyse anlamda ayrıca sosyal bir felaket halini almış. bir çok avrupalı bunu alenişekild söylemez ama bu konuda islamın tutumunu beğenirler. bu arada bir çok avrupalı kaddın alköl tüketse dahi fazla tüketmez ve bira-vodka gibi alkollü içecekleri kullanmaz.kanımca rock un bize en uymayan tarafı bu alkol uyuşturucu kültürünü diğer müzik türlerine göre biraz daha fazla pohpohlamasıdır. mesela arabesk hap kullanımını veya buhranı teşvik edebiliyor. demek istediğim şey şu: sınırı aşmamak lazım. bu arada aranızda arabesk dinleyeniniz var mı? özellikle de 1993 lere kadar yapılış olan arabeski?
rock'ın bize uymayan tarafı ? hımm genç dostum başkaları adına konuşmamayı öğrenmen acaba ne kadar zaman alacaktır merak ediyorum.
Slash
01-25-2010, 11:07 AM
Zeus Kapandı Hepinizin Bilgisine
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.