PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : the circle ne zaman yayınlanacak?

dangerous kid
10-16-2009, 08:27 PM
arkadaşlar yeni albüm ne zaman türkiyede çıkacak dağıtımda bir sorun yaşanır mı sabırsızlanmış durumdayım lütfen beni bu konuda en acil şekilde aydınlatın bu arada we werent born to follow müthiç albüm kapağı olağanüstü olmuş

Mine
10-16-2009, 08:43 PM
Maalesef albümün tüm dünyayla aynı anda ülkemizde piyasaya çıkması pek olası gözükmüyor. Ama firmalardan kesin bir cevap almadan birşey yazmayayım buraya şimdi. Boxset hiç satışa sunulmadı hatırlarsanız, HAND oldukça gecikmeli çıkmıştı, Lost Highway biraz daha kabul edilebilir bir gecikmeyle piyasaya çıktı... Umarım The Circle için daha makul olur durum.

When We Were Beautiful DVD/kitap içinse daha umutsuzum açıkçası.

dangerous kid
10-16-2009, 08:55 PM
Maalesef albümün tüm dünyayla aynı anda ülkemizde piyasaya çıkması pek olası gözükmüyor. Ama firmalardan kesin bir cevap almadan birşey yazmayayım buraya şimdi. Boxset hiç satışa sunulmadı hatırlarsanız, HAND oldukça gecikmeli çıkmıştı, Lost Highway biraz daha kabul edilebilir bir gecikmeyle piyasaya çıktı... Umarım The Circle için daha makul olur durum.

When We Were Beautiful DVD/kitap içinse daha umutsuzum açıkçası.
teşekkür ederim mine ne yazık ki official sitede yayım tarihi yazılmamış albümün ama kapağı gözüküyor bende paranoya yaptım acaba dünyada çıktı mı diye bu arada dvd kitapla ilgili ayrıntılı bilgi verebilirmisin bide albümün kesin yayım tarihini öğrendiğinde lütfen haber ver son olarakta türkiye dağıtımında arıza çıkma ihtimali var mı teşekkürler

jambco
10-16-2009, 08:55 PM
Amazon'dan almaktan başka çare yok galiba.Ben Lost Highway'i 3-4 gecikmeli almıştım.DVD,kitabı da aynı anda alıp kargoyu ucuza getirebiliriz.Bu arada Amazon'da eski single'ları göremiyorum artık.

Captain_Kidd
10-17-2009, 02:02 PM
En son Bounce albümü tüm dünya ile birlikte aynı anda Türkiyede de çıkmıştı. Son iki albümde olduğu gibi The Circle'ında zamanında ülkemizde çıkacağını sanmıyorum o yüzden yurt dışından sipariş edeceğim.

Bu arada albümün çeşitli ülkelerdeki yayımlanış tarihleri;
Almanya-30 Ekim
İngiltere-2 Kasım
Avrupa ve Avustralya-6 Kasım
ABD, Kanada ve Güney Amerika-10 Kasım

Captain_Kidd
10-17-2009, 03:27 PM
Arkadaşlar Deluxe Limited Edition versiyonunda When We Were Beatiful belgeseli olacak ilgilenenlere duyrulur. Sipraiş edecek olan olursa aklınızda bulunsun.