PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rock'n Roll Hall Of Fame 2010 Adayları Açıklandı

Ozanisius
10-04-2009, 08:56 PM
R'N'R HALL OF FAME 2010 ADAYLARI AÇIKLANDI

İlk albümünün yayınlanmasından bu yana 25 yıl geçmiş olan sanatçı veya grupların katılımıyla gerçekleştirilen geleneksel Rock And Roll Hall Of Fame gecesi, 2010 adaylarını açıkladı. 25.'si gerçekleşecek olan tören 15 Mart tarihinde New York'ta düzenlenecek.

Her yıl, kariyerinde yayınladığı ilk single ya da albümün üzerinden 25 yıl geçen önemli isimleri anmak üzere düzenlenen özel gecenin 2010 aday isimler arasında Red Hot Chili Peppers, LL Cool J, Kiss ve Genesis yer alıyor.

25.'si gerçekleşecek olan tören 15 Mart 2010 tarihinde New York'ta düzenlenecek.

(29/09/09)

Ozanisius
10-04-2009, 09:04 PM
Kesin 2000lerde californication gibi dünya literatürüne geçmemiş ama buble gum hit olmuş tırı vırı şarkının sahibi olan grup kazanır..... Adamlar 20 yıl piyasada süründü sonra rock dönemi bitip numetal rap hiphop rnb ws nin populer olduğu dönemde bu şarkı ile biraz albüm satabildiler.Adamlar 50 55 yaşındalar ve toplam satışları 40 milyon.....Bu grup rock müzesine girmeye aday.... Eh yuh diyorum aday gösteren jüriye....Zaten Amerikan ödül törenleri jürileri ws bir garip...Grammy de aynı,MTV de diğerleride...Bon Jovi aday değil...Bon Jovi den önce rock tarihine geçmiş 70ler efsanesi Kiss ve Genesis bile yeni aday olurken Bon Jovi ye sıra gelmez tabi....Kiss ve Genesis'in hiç şansı yok...Tabiii bir yılda birden fazla aday girebiliyorsa hall of fame'e o başka....2011 dede Linkin Park'ı aday gösterirler artık..... Yuh diyorum başkada birşey demiyorum....

Mine
10-04-2009, 09:44 PM
Neye göre seçiliyor bu adaylar, orası tam bir muamma. Geçen yıl Metallica da girdi mesela RRHOF'e, bizimkiler ne bir öncekinde ne de bu sefer aday değiller.. ki aday olma hakkını elde ettiler... Ama herneyse, söyleyecek çok birşey yok. Şahsen önemsemiyorum, bizimkilerin de taktığını sanmıyorum.

Let the critics do their talk, we know what we know! ;)

FanOfJovi
10-06-2009, 08:16 AM
Bizim kalbimizin RRHOFminde tahtta oturuyorlar zaten, gerisi boş...

Bunda umarım Kiss hakkettiği yere girer, bu sefer kalbim onlardan yana...

Captain_Kidd
10-06-2009, 05:24 PM
160 milyon albüm satıp Rock N Roll Hall Of Fame'e giremeyen tek grup olacağız
Jon Bon Jovi 1996

TheSlashest
03-21-2010, 09:15 PM
Dünyanın en mantıksız olayı bu Rock N' Roll Hall Of Fame. Bence çok takmamak gerek.

Mine
03-22-2010, 11:02 AM
Ben de oldum olası anlamsız bulmuşumdur Rock'n'Roll Hall of Fame'i. Ve bana kalırsa son yıllarda saçmalık oranı daha da arttı. Kıstaslarını kriterlerini anlayamıyorum, değişik açılardan değerlendirmeye çalıştığım halde. Kaldı ki, bizimkiler Jon'un hep dediği gibi "never been critics' darling, never will be" o açıdan benim için iyice önemini yitiriyor bu tip organizyon/ödül/ünvan vs..

Ama bu arada ciddi anlamda tepkisini gösteren BJ fanleri de mevcut. Hatta bakın şu aralar gündemde ne var:

http://www.petitiononline.com/jffb/ (http://www.petitiononline.com/jffb/)

(ben de ekledim kendimi listeye, takıldığımdan değil, sadece her yerde her zaman tam destek amacıyla :)

jambco
03-22-2010, 02:36 PM
160 milyon albüm satıp Rock N Roll Hall Of Fame'e giremeyen tek grup olacağız
Jon Bon Jovi 1996
160 milyon oldu mu gerçekten ya.200'e doğru gidiyoruz desenize.

dangerous kid
03-22-2010, 10:58 PM
arkadaşlar zamanı gelince o ödülü de alırız merak etmeyin :)