PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Noel Gallagher Oasis'den ayrıldı(!)

FanOfJovi
08-30-2009, 02:58 PM
Benim için bu haberi yazmak kadar zor çok az şey vardır heralde... Bir "Diehard Oasis Fanatic" olarak başınıza gelmesini en son isteyeceğiniz şeylerden...

Evet Noel Gallagher Oasis'den ayrıldığını duyurdu.. Kardeşi Liam'la bir gün daha çalışamayacağını söyleyerek... Tam olarak açıklaması şöyle:

"It's with some sadness and great relief to tell you that I quit Oasis tonight. People will write and say what they like, but I simply could not go on working with Liam a day longer.

"Apologies to all the people who bought tickets for the shows in Paris, Konstanz and Milan."

Zaten Liam ve Noel'in araları hiçbir zaman mükemmel değildi, son zamanlarda (son turnede) aralarının iyice bozulduğunu ve sadece sahnede birbirlerini gördüklerini, twitterdan birbirleri hakkında konuştuklarını, birbirlerine laf attıklarını biliyorduk; ama kimse bu kadar ileri gideceklerini bilmiyordu...

Geçi '90larda Oasis dinleyenler bu tip lafları ve dargınlıkları çok duyduklarını yine barışıp birlikte Oasis olarak devam ederler deseler de bu sefer gerçek galiba....

Umarım bu kabusu atlatır ve Oasis'e (Noel'li Oasis'e) tekrar kavuşuruz...

Live Forever Oasis!!

"...Say what you say but say that you'll stay..."

dn'z
08-30-2009, 08:52 PM
Noel'in solo konser kayıtlarını Oasis'inkinden daha çok sevmişimdir hep. Sesini de Liam'ınkinden çok daha fazla severim. Gruptaki gerçek yetenek hep o olmuştu bence, son 25 yılın en iyi söz yazarlarından biri. 2010'da albümünü beklediğim birkaç isimden biri Noel.

Captain_Kidd
08-31-2009, 09:08 PM
Herkez barışacaklarını düşünüyo ama ben sanmıyorum çünkü 90lardaki şartlar yok ortada hem artık 20li yaşlarda değiller. Oasis bitmiştir Noel grubun herşeyiydi bir devir kapandı.

FanOfJovi
09-01-2009, 02:36 PM
Çoğu kişi Noel'in gruptan ayrılmasıyla "Ooh Noel'in solo albümüne daha hızlı ulaşırız" diye düşünmeye başlamıştı, ben de en azından daha çok solo albüm çıkarır diye teselli bulmaya çalışıyordum kendime; fakat Noel Meksikaya gitmeden(evet gruptan ayrıldıktan sonra Meksika planı yapmış kız arkadaşı ve çocuklarıyla) yaptığı bir açıklamada "müzik maceram da bu kadarmış..." gibi bir cümle sarfetmiş... Herkes Oasis'te de olsa solo albüm beklerken hiç alamayabiliriz de... Fakat Liam'ın çok önceden kendi solo albümü üzerinde çalışmaya başladığı söyleniyor, yani Liam'dan solo albüm gelebilir.

Rock en Seine Festivalinde backstage'de yaşananlar hakkında her yerde az çok bişeyler var; hepsini anlatmaya gerek yok ama Liam'ın Noel'e hakaret etmesi ve "Artık abim değilsin!" demesi ipi koparmış... Bir de gitar kırma olayı var.. Artık Oasis'e kavuşamayacağımız kesin gibi...

Grubun Bassisti Andy Bell, Liam'ın yanındaymış; gitarist Gem Archer'ın hngi safta olduğunu bilmiyorum...

Bize bu kadar güzel günler yaşattıkları için teşekkür etmek lazım hepsine; eski üyelere de yeni ayrılanlara da.. Gelişmeler neleri göstericek acaba..