PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : acil organizasyon yapılmalı

dangerous kid
07-29-2009, 09:52 PM
arkadaşlar ben derim ki madem bu kadar bon jovi sever bir aradayız birbirimizle daha yakından arkadaş olmamız gerekir eminim ki bir organizasyonda tanışıp görüşsek çok eğlenceli zaman geçirebiliriz bence bu konuda acilen bir girişim yapılmalı bir gün bir yer ayarlanıp veya tutulup bon jovi partisi düzenlenmeli sırf bon jovi şarkıları çalınacak bon jovi videoları dinlenecek bir tanışma organizasyonu ilkini yapabilirsek bunu gelenekselleştirebileceğimizi bile düşünüyorum bu konuda acar arkadaşlardan ve site yöneticilerinden destek bekliyorum

Kewser
07-29-2009, 11:02 PM
Bence çok mantıklı,uzun zamandır böyle bişeyi ben de çok istiyorum.Hepberaberce Bon Jovi dinleriz.Kaynaşırız..Mesela kareoke barda çok eğlenmiştik,beraberiz diye.Bi kafede takılabiliriz yine.Bunun üzerinde duralım bence.

misslakers28
07-30-2009, 12:36 AM
ben bir yer ayarlamıştım ama talep olmayınca iptal oldu dolayısıyla:( ama çoğunluk olursa tekrar ayarlarım yani enazından 8-10 kişi

dangerous kid
07-30-2009, 12:47 AM
şu halde 3 kişi olduk diyebiliriz misslakers 28 eğer sen yer ayarlayabiliyorsan zaten işin %50 si bitmiş demektir bence ama gerçekten 8-10 kişi yeter mi acaba aslında olabilir bence sizde daha doğrusu bu mesajı gören herkes kendisi de ayrıca aynı durumla ilgili konu açsın şimdilik misslakers 28 ve kewser dediğiniz gibi bu konunun üzerinde duralım sizden ricam gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim en kötü 3 kişi buluşur bir yerde sohbet ederiz ama eğer şöyle güzel bir bon jovi organizasyonu yaparsak çok daha harika olur...

misslakers28
07-30-2009, 12:52 AM
yazın bu mümkün olmayabilir şuan kimi yazlığında kimi memleketinde ancak okullar açıldığında katılım birazdaha fazla olur.

dangerous kid
07-30-2009, 01:02 AM
şu halde bir zamanlama hatası söz konusu diyeceğim ama okullar açılınca da insanlar kendini derslere filan veriyor ve ya yorgun oldukları bahanesiyle gene katılım yapmıyorlar biz yine de bu konuyu gündemde tutalım gerçi zorla güzellik olmaz ama ben inanıyorum ki bu konuda bizim gibi istekli bir çok arkadaş vardır

Ozanisius
07-30-2009, 02:01 AM
Öss dir tercihtir derken forum müdavimi ben siteye hiç giremedim bu ara....Ankara'da böyle bir gece düşünüyordum zaten organize etmeyi... Ankara Gölge Yolcu Nedjima ws hepsi olur.Şu tercihler bitsin yerleştirmeler belli olsun birde adamlara şu kadar kişi gelecek diyebileyim Ankara işi çok kolay olur.Sonuçta adamlarda kaç kişi olur diye soracak.Haklılar sonuçta ona göre masraf var...Şimdi Ankarada bir buluşma olsa şehiriçi yada dışı kimler gelebilir bana söylese füzel olur....

FanOfJovi
07-30-2009, 03:52 PM
Böyle bir organizasyona katılmak benim için müthiş bir şey olur. Katılmayı kesinlikle çok isterim ama katılamayabilirm de... Katılamazsam hepinize iyi eğlenceler dilerim burdan:)

dangerous kid
07-30-2009, 11:18 PM
katılamazsam yok hep beraber düşüneceğiz taşınacağız halledeceğiz ne var ki bunda şu enteresan ülkede 5-10 bon jovi fanı bir araya gelip eğlenemeyecek kadar aciz mi

Kewser
07-30-2009, 11:23 PM
Acizlik söz konusu değil tabi,hatta daha önceden böyle buluşmalar olmuştu,ama ben katılamamıştı,okuldu oydu buydu..Artık katılmak istiyorum ama.Bütün jovistler kaynaşalım lütfen..! :D

dangerous kid
07-31-2009, 05:55 AM
aciz olmadığımız konusunda haklısın hadi artık toparlanalım bon jovi forever

FanOfJovi
07-31-2009, 02:25 PM
Ya ne yazık ki gelemem değil de nasıl gelicem problem, malum okullara az kaldı artı hangi okul falan derdi var.... Ne zaman nerede olacağına bağlı yani. ondan söz veremiyorum diyelim... zaten bir kere olucak değil ya, birincisi olmadı ikincisine katılırım:)

dangerous kid
07-31-2009, 09:43 PM
zaten ne yazık ki şu anda hiç bir girişim yok ama ileride olur diye ümit ediyorum ben fikri ortaya atığımdan beri sayfadan da anlarsın ki pek fazla arkadaş heyecan göstermedi bakalım hayırlısı

Captain_Kidd
08-01-2009, 11:53 AM
Şu ana kadar bütün organizasyonlarda bulundum tribute gecesi hariç ondada hastanedeydim. Oganizasyon yapılırsa gelirim kimse gelmezse ben yine gelirim 2 kişide olsa faketmez. Öylesine tanışmak amaçlı bi buluşma yapılabilir.

misslakers28
08-02-2009, 12:35 AM
aranızda toplanın bana rakam verin. bende ayarlayayım istediğiniz bir gün ve saate

geçen dediğim gibi benim ayarlayacağım yer Kartalda zero cafe diye biryer .
ben hiç gitmedim ama cafe'nin sahibi bana ayarlayacağını söyledi ama talep olmayınca askıda kaldı:(

quietwall
08-02-2009, 04:42 PM
istanbbul da olursa bende gelmek isterim eğlenceli olur herhalde daha önce hiç böyle bi etkinliğe gitmemiştim işin içinde bide bon jovi olunca heyecan yaptım şimdi :)

yaprakgil
08-04-2009, 05:25 PM
istanbulda olduğu vakit bende ordayım

Kewser
08-04-2009, 08:48 PM
Ben de gelirim,istanbul da toplanırsak.

dangerous kid
10-16-2009, 08:08 PM
arkadaşlar uzun bir süre internetim göçtüğü için siteye giremedim görüyorum ki en az benim kadar istekli birçok arkadaş var buluşmayla ilgili hadi artık biriniz elini taşın altına koysun da yapalım şu işi ben ne yazık ki organizasyon yapmayı beceremem yeni fikirlerinizi bekliyorum

Mine
10-16-2009, 09:27 PM
arkadaşlar uzun bir süre internetim göçtüğü için siteye giremedim görüyorum ki en az benim kadar istekli birçok arkadaş var buluşmayla ilgili hadi artık biriniz elini taşın altına koysun da yapalım şu işi ben ne yazık ki organizasyon yapmayı beceremem yeni fikirlerinizi bekliyorum

Öncelikle internetsiz günlerin için geçmiş olsun ve aramıza tekrar hoşgeldin :)

Organizasyon için de... bu yıl bitmeden, hazır albüm ve turne havası sarmışken etrafı, toplanmak gayet mantıklı, yeter ki toplanmak isteyelim. İlk fırsatta bunu ciddi olarak değerlendirelim arkadaşlar.

Öncelike bilmek istediğim, İstanbul'da toplanırsak kimler gelmeyi düşünür?

jambco
10-17-2009, 12:05 PM
Ben Bursa'dan gelmeyi çok isterim ama haftasonu olması şart bi de en az bir haftadan önce tarih kesinleşmeli.çünkü plan yapmam işimden izin işlerini ayarlamam için zamana ihtiyacım var

Captain_Kidd
10-17-2009, 02:03 PM
Buluşma kesinlikle yapılmalı yeni albümün çıkmasına 1 ay var artık tüm üyeler olarak daha aktif olmalıyız.Albüm promosyonu ardından turne artık geçtiğimiz son 1 sene gibi olmayacak hiç birşey sitemizde.

Ozanisius
10-17-2009, 02:40 PM
Evet buluşma ateşini ben fitilliyorum..... Herkesi uygun bir haftasonu ankara'ya bekliyorum.20 küsür de olursak bir rock bar ile görüşüp Bon Jovi tribute gecesi düzenlettireceğim yeni albüm öncesi.... Yazın Ankara'nın ünlü Yolcu In Rock'ı ile görüştüm.Şu ara kişisel vaktim yok organizasyonu sen yap bende yolcu'da etkinliği yapayım dedi..Ama benim vaktim yoktu.ÖSS ve tercih dönemiydi.Şimdi uygunum....Bir de sayı önemli....Adam derseki sizden 5 kişi geliyor reklama kaç kişi gelir oda belli değil derse haklı.Şöyle bir en az 15 20 kişi olsak elim güçlenir.Adama bedava yaptırırız.Tüm etkinliği değil sadece kişisel giriş ücretimizi öderiz....Giriş ücreti artı bir bira ws 10 15 olur kişibaşı...Daha başka çok yer var ama ben Yolcu'da olmasını istiyorum.Çok reklamı olur.2007'de Türkiye'deki en iyi dördüncü rock bar seçildi.Evet Bunu ciddi konuşalım.Herkesi Ankara'ya bekliyorum.

Captain_Kidd
10-17-2009, 03:21 PM
Ankaradan baya üye var sayısını bilmiyorum ama bu üyelerin sanırım hiç biri bi seferde bir arada bulumadı.Ankaranın önce içinde bi bi araya gelip toplanması lazım.

Ozanisius
10-17-2009, 10:21 PM
Ankaradan baya üye var sayısını bilmiyorum ama bu üyelerin sanırım hiç biri bi seferde bir arada bulumadı.Ankaranın önce içinde bi bi araya gelip toplanması lazım.

Ben,esra,kerem ve endam var Ankara'dan.....Diğer üçü buluştu bana haber vermediler... Öyle devasa Ankara buluşması yapacak kimse yok burda....4 kişiyiz....

Captain_Kidd
10-17-2009, 10:54 PM
Devasa buluşma yapacak kadar insan yoksa buluşma yapılmaz ozaman dünyanın sonu değil

Ozanisius
10-18-2009, 12:18 AM
Abi ben İstanbul'dan ve heryerden arkadaşlar gelsin ve bir bon jovi tribute gecesi yapalım dedim.Ankara'da sadece 4 kişiyiz.Benim yolcu ile görüşmem de oldu hazır...Bir karar verelim....İlk bon jovi fan buluşması İstanbul'daki tribute konseriydi ikincisi de burda olsun işte....İstanbul dışında da birşeyler olabilir yani bence....