dangerous kid
07-28-2009, 12:34 AM
öncelikle mine'ye yardımlarından dolayı teşekkür ederim evet yeni konu açıyorum sıkı durun konu bon jovi emin değilim ama sanırım bu sitede ki en yakışıklı pardon yaşlı üye benimdir (1977) ilk kez 1986 yılında trt de bizimkilerin you give love a bad name ini dinledim ve bütün hayatım o anda şekillendi jon beni direk 12 den kalbimden vurdu ilk aldığım albüm 1988 de new jersey di ablamla ortak almıştık o zaman hiç unutmam kaset 5000 liraydı 2500 ben 2500 ablam verip almıştık pek çaktırmaz ama aslında ablam sıkı bon jovi severdir ama o daha sonra zamanla sezen'e kaydı yani sezen fanı oldu demek istiyorum bense dümdüz yolumda devam ettim zaten bunu müziklerine asla dur demeyecek olan grup sağladı 1990 da orta okulda derse geç girmek pahasına tenefüste okuldan kaçıp young guns 2 'u almıştım 1992 de bu sefer lisede okulu tamamen kırıp imç den sabahın köründe keep the faıth i türkiye'ye geldiği gün almıştım ama bu sefer büyüdüğüm için okula dönmedim eve gittim anneme derslerin boş olduğuna dair palavra attıktan sonra o zamanlar yeni aldığımız beko ultra setimde ilk kez cd den albümü dinledim ( kaç kez üstüste dinlediğimi hatırlamıyorum ) sonra araştırmalarımı derinleştirip arşivimi geliştirmeye başladım ilk albümleri ve richie' nin albümlerini edindim 1995 te gene these days'i aksaray daki cabir müzik markete geldiği anda aldım özel telefonla bildirmişlerdi belki de türkiyede türk basımı o albümü alan ilk kişiyimdir en azından ilk beşte olduğumu tahmin ediyorum sonra zaten diğer albümler bunları izledi ana koleksiyonda eksik olan tek çalışma 100000000 bon jovi fans can't be wrong maalesef bu şimdilik bende yok ama muhakkak edineceğim ayrıca dave'in solosu on a full moon da ne yazık ki yok ama onu da muhakkak edineceğim ne yazık ki sık görüştüğüm insanlar arasında bizimkilerden benimle aynı seviyede zevk alan pek dostum yok onlar sadece bazı parçalarını beğeniyorlar bense benimle birlikte deli gibi bıkmadan bon jovi dinleyecek insanların hayalini kuruyorum 1993 te inönü deki konseri tabi ki kaçırmadım ama o günden bu yana hasretle beklediğim halde bir daha gelmediler ama yeniden onları canlı izleyeceğime %100 inanıyorum özellikle ortaokul ve lisedeyken onları rüyamda çok sık görürdüm şimdi bile arada sırada rüyalarımda beni ziyaret ederler...