Orijinalini görmek için tıklayınız : Ofisimin Kapısı
UgUrTaN
05-17-2009, 04:51 PM
Okuldaki ofisimin kapısında HAND smirk i var..
okulu dolaşmaya gelen liselerin öğrencileri spor merkezini dolaşırken kapımın önünden geçerler,
geçen gün içlerinden biri arkadaşına.. anaaa olum bak adam kapısına bon jovinin suratını asmışş lannn diyince bi süre dünyadan koptumda, sizide koparayım dedimm :D:D
Çocuğun tarifi biraz garip olsa da! :D, takdir ettim çocuğu. Ne de olsa o smirk tv'de sıkça boy gösterirken daha ortaokuldaydı. 4 sene önceki bir simgeyi hatırlaması da bişeydir, özellikle de bj hayranı değilse ki tarifinden anladığım kadarıyla alakası yok :)
SPAWN-TheUndead
05-17-2009, 06:26 PM
Hehe güzel güzel ama yanlız tek kapıya asmakla olmaz ugurcan :D TÜm supor tesisinin duvarlarında olmalı XD
UgUrTaN
05-17-2009, 06:57 PM
Çocuğun tarifi biraz garip olsa da! :D, takdir ettim çocuğu. Ne de olsa o smirk tv'de sıkça boy gösterirken daha ortaokuldaydı. 4 sene önceki bir simgeyi hatırlaması da bişeydir, özellikle de bj hayranı değilse ki tarifinden anladığım kadarıyla alakası yok :)
walla benimde hoşuma gitti.. lise 4 te olan biri 4 sene önce liseye başladığında bj dinliyordu demek bu.. halada dinliyordur muhtemelen :)
elifjovi
05-18-2009, 11:44 AM
Videoda da kapıya bacaya asıyorlardı ya onun gibi olmuş:)
Uğurtan, cidden iyiymiş :D Tuttum o genci ben, gelecek vaat ediyor yani ;)
Bir foto çek de bari görelim biz de Bon Jovi'nin suratını :D
Kewser
05-18-2009, 04:55 PM
Adam kapısına bon jovi nin suratını asmış he! :D :D :D Süpermiş! :D
in these arms
05-18-2009, 09:57 PM
Hocam bu çocuğun elinden tutmak lazım,yetiştirmek lazım..
ama Korfbol için deil ha yanlış anlama !!! :D
jambco
05-19-2009, 01:17 AM
benim 7 taşındaki yeğenim de o smirki bon jovi'le bütünleştiriyor.JBJ'yi de benim arkadaşım sanıyor.Arkadaşların ne zaman gelecek diye soruyor devamlı.
FanOfJovi
05-19-2009, 01:05 PM
benim 7 taşındaki yeğenim de o smirki bon jovi'le bütünleştiriyor.JBJ'yi de benim arkadaşım sanıyor.Arkadaşların ne zaman gelecek diye soruyor devamlı.
Aynen benim kuzenim de Beatles'ın üyelerini benim arkadaşım, Mick Jagger'ı da mahalleden biri sanıyor...:)
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.