Orijinalini görmek için tıklayınız : 20 lik diş ! =(
yaprakgil
04-21-2009, 01:59 PM
sanırım şuan çektiğim bela bu oluyor sancısı inanılmaz bu hafta doktora gidicem şuan bununla boğuşurken sitede dolanıyordum sizinle paylaşmak istedim :/ 20 lik dişleriniz çıkmadıysa yada yaşınız 18 in altındaysa bence bu durum için önceden gidip bir baktırın derim..
Geçmiş olsun Yaprakgil. Geçen ay ben de diş sorunu yaşamıştım. O zor zamanları atlatmakta bana yardımcı olan majezik adlı ağrı kesiciye burdan teşekkürlerimi gönderiyorum :P
sanırım şuan çektiğim bela bu oluyor sancısı inanılmaz bu hafta doktora gidicem şuan bununla boğuşurken sitede dolanıyordum sizinle paylaşmak istedim :/ 20 lik dişleriniz çıkmadıysa yada yaşınız 18 in altındaysa bence bu durum için önceden gidip bir baktırın derim..
Yanında alkol ya da kas gevşetici almamak şartıyla Apranax-Fort veya Majezik öneririm ben de. Geçmiş olsun Erkincim...
Captain_Kidd
04-21-2009, 09:45 PM
Hayatımda daha çok çektiğim bişey olmadı.Hayatımın bir bölümünü cehenneme çevirmişti.Üç tanesini yaklaşık 6 sene önce çektirdim daha henüz çıkmamışken etin altındayken.Üniverste birinci sınıftaydım bir sınava bir tablet Apranax Fort içip girmiştim hiç bişey ağrımı dindirmiyodu.Çekimide ayrı dertti bukadar büyük bi operasyon olduğunu bilmeden gittiğim için şoka uğramıştım çekimden sorna 3-4 gün dikişler alınana kadar sıvı gıdalar tüketmiştim.
Tavsiyem şudur ağrınız yoksa dokunmayın çünkü eğer etin altındaysa çekimide beter bişey ağrıyosada bir an önce çektirin kurtulmanın başka yolu yok çünkü.
Şimdi daha henüz bu sorunu yaşamamış olanların pisikolojisi bozulmasın hemen bazı insanlarında ağrısız çıkıyo herkezin farklı işte :)
Kewser
04-21-2009, 10:03 PM
Benim psikolojim bozuldu Yiğit yaa,neler söylüyosun!Büyümek istemiyorum,kahrolsun!:(
tuuuche
04-21-2009, 11:12 PM
Kendimi bebek gibi hissetmiştim..elimde diş fırçası.. çok kaşınıyodu.. anında dalga konusu oldum tabi. akıllı arkadaşımın biri dişlik almıştı :D... ya işte oluyo bööle vakalar :)
jbjey88
04-22-2009, 01:13 AM
şu anda kendileri gayet uysal bi sekilde çıkmaya başladılar umarım bi sorun çıkarmazlar ilerde.zaten yazılanlardan sonra kendilerine baya bi ilgi görericem:)sana da geçmiş olsun erkin
jovistesra
04-22-2009, 02:58 PM
Bu dişler henüz çıkmadan önce ameliyatla kökü olmadığı için çok kolay alınıyor,dönem dönem bende de oluyor ama apranax fort,majezik gibi analjezikleri mde problemi olmayan arkadaslara tavsiye ediyorum forumunuzun eczacısı olarak:)Yinede zamanında müdahele en iyisi...Geçmiş olsun
jambco
04-23-2009, 01:48 PM
Benim de dün gecemi mahveden lanet diş.Ya mevsimsel bi mevzu ya da psikolojik diyecem artık forumu okuyunca bana da sıçradı sanki.Bu arada neden 20. yaş dişi deniyorsa
in these arms
04-23-2009, 03:32 PM
bu yaşıma kadar dişçiye sadece 1 kere gittim ve dişlerle ilgili hiç problemim olmadı,
(şükürler olsun)
jbjey88
04-23-2009, 08:12 PM
psikolojik mi ne? hafiften hafiften dişim ağrıyo:o :)
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.