PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Biraz Magazin

Ozanisius
04-13-2009, 06:40 PM
Arkadaşlar düşündüm de sitede biraz da magazin haberlere yer werelim... Bizim esas oğlanların polemikleri kavgaları sansasyonları ne biliyim başkalarıyla anlaşmazlıkları ws... Bu tarz bi konuyla ilgili ilk başlığı sanırım Mine açmıştı. Jon Bon Jovi - James Hetfield dı galiba adı.Jon'la Hetfield'in anlaşmazlığını ordan öğrenmiştim ben...Bu başlıkta benzeri şeyleri öğrenelim.Daha fazlasını... Bizimkilerin kimle arası iyi kimle kötü ws...

Ben az çok bi iki şey duydum.Varolan olaylar.Ama niye olmuş bilmiyorum.İlk onları yaziyim.Bu olaylarla ilgili detayları bilenler bizle paylaşsın.Sonrada diğer şeyleride konuşalım.

İlki Axl Rose....Bildiğim kadarıyla Bon Jovi'yi hiç sevmiyor.Ama Jon'umu tüm grubumu bilmiyorum....Hatta bir keresinde "Bon Jovi can suck my dick" demiş.Niye araları açık bilmiyorum.Ama böyle bir kızgınlık var heralde.

İkincisini Mine yazmıştı zati.James ve Jon arasındaki hikayeler.Lars Ulrich de keza nefret ediyo bizimkilerden.Turneye çıktığı zamanki dolabında fuck Bon Jovi yazıyormuş.

Şu meşhur pembe kitapta da Poison'la geçen bir olaydan bahsediyor.Poison, Bon Jovi'inn turnede konuğu.Ve sürekli sizi sahnede ezip geçicez çömezler ws diyor frontmanlari.Bizimkilerde: "Ya öylemi,niye gidip evde oyuncaklarınızla oynamıyorsunuz?" demişler.Biraz atışmışlar.

En yakın tarihli olarak bildiğim ise Madonna ve Jon arasında...Heralde Madonna kızıyla sinemaya gitmiş.Sinemadan çıkarken gazeteciler kızının boy boy resmini çekmişler.Jon da bunu görünce "Madonna kızını reklam ve sansasyon için kullanıyor.Kendi reklamı olsun diye kızıyla sinemadan çıkarken gazetecilere poz veriyor.Bu yaştaki bir çocuğun ruh sağlığına zararlı bir durum bu.Beni hiç ailemle reklam yaparken göremezsiniz demiş gazetecilere.Madonna kendi işine baksın mı ne öle bişey demiş heralde.Bir kaç ay önce olmuş buda.

Bunlar benim az buçuk bildiklerim...Bunlar hakkında bana daha detaylı bilgi verirmisiniz???Mesela Axl niye böyle demiş yada hala Poison'la araları kötümü ws...

Bunların yanındada yine böyle magazinsel bilgilerinizi bekliyorum.Bu başlıkta bunları konuşalım....

Ozanisius
05-05-2009, 11:07 PM
Pek bilen yok heralde bu konuları....Yada kimsenin ilgisini çekmiyo....

misslakers28
05-06-2009, 09:28 AM
ben jon'un madonna hakında o şekilde konuştuğuna inanmıyorum:(bunun dışındaki gelişmeleri daha öncede duymuştum ama pek umursamadım kıskançlık olarak nitelendiriyorum ,başaraılarını çekememk...vs:))

FanOfJovi
05-08-2009, 08:56 PM
Bu konuyu internette biraz araştırıyım dedim ama neredeyse hiçbir şey yok internette. Sadece girdiğim bir sitede bir gazetecinin Axl'ı Jon sanması ve Axl'ın da adamı dövmesiyle ilgili bir şey yazıyordu. Doğru mu bilmem...

Captain_Kidd
05-09-2009, 12:30 PM
*Motley Crue grubundan Vince Neil ve Nikki Six ile Jon ve Richie çok iyi arkadaşlardı. Hatta beraber birsürü resimleri bulunmakta. Bon Jovi 1986 da Slippery When Wet ile patlama yapana kadar Amerikanın en başarılı rock grubu olarak gösteriliyordu Motley Crue. İşte tam bu tarihten itibaren Motley Crue üyleri ile Bon Jovi nin ilişkileri kötüye gitmeye başladı. Motley Crue en sonunda 1989 da Moscow Music Peace Festival da headliner olarak çıkmayı ister ve beklerken Bon Jovi festivalin headlinerı olunca hem menejar Doc McGhee hemde Bon Jovi ile bütün ilişkilerini kesmiştir.

*1985 İngilterede gerçekleşen Monsters Of Rock Fesitavalinde Jon backstage e gidip James Hetfield a ikimizde Amerikan grubuyuz beraber çıkıp bişeyler çalalım demiş fakat James bunu kabul etmemiş.Ve Metallica sahneye çıkıncada James Hetfield o tarihi sözünü söylemiştir. Eğer buraya makjay yapıp naylon kıyafetler giyen ve her şarkıda oh baby diyen bir grubu dinlemeye geldiyseniz yanlış gruba bakıyorsunuz demiştir.

Metallicanın And Justice For All yıllarında James Hetfield ın gitarında Kill Bon Jovi yazmaktaydı.Bu arada ortamlarda dönen bir yanlış anlamaya açıklık getirmek isterim. Nothing Else Matters ın klibibinde Larsın,posteri üzerinde dart oynadığı kişi Tico Torres değil Kip Winger dır.

Bu yıllarda Bon Jovi'nin hiç bir üyesinin Metallica ile ilgili bir söylemi olmamıştır.

*Madonna olayını ise hepimiz biliyoruz.Madonnaın çocuğu ile çok fazla ortalıkta gözüktüğünü idda eden Jon beni hiç ailemle reklam yaparken göremezsiniz demişti. Fakat daha sonradan Madonnadan özür dilediği bilinmekte.

*Jonun 2000liyıllarda Oasis ve Robbie Williams ile ilgili olarak,"İngilterede çok ünlü olabilirler ama Amerikada bir barı bile dolduramazlar" gibi çarpıcı açıklamaları olmuştur.

*Jon Bon Jovi ile Sebastian Bach ın kavgası ise en çok bilinen vukuatlardan biridir.Jon ve Sebastianın sahne arkasında birbirlerine yumruk yumruğa girdikleri doğrudur. Nedeni hakkında kesin bir bilgi yoktur. Jon Bon Jovi Sebastian Bach ile 1991 de bir anlaşma yapmıştır ve kendisi hakkında konuşmasını yasaklamıştır.

*Axl Rose ise bir konserde birinin kendisine Bon Jovi demesi olayını anlatırken gaza gelip söylemiştir Bon Jovi Can Suck My Dick lafını. Jon ise 2000li yıllarda bir ropörtajda yanarken görsem söndürmek için üzerine işemem demiştir Axl için.

Ozanisius
05-10-2009, 01:45 PM
*Motley Crue grubundan Vince Neil ve Nikki Six ile Jon ve Richie çok iyi arkadaşlardı. Hatta beraber birsürü resimleri bulunmakta. Bon Jovi 1986 da Slippery When Wet ile patlama yapana kadar Amerikanın en başarılı rock grubu olarak gösteriliyordu Motley Crue. İşte tam bu tarihten itibaren Motley Crue üyleri ile Bon Jovi nin ilişkileri kötüye gitmeye başladı. Motley Crue en sonunda 1989 da Moscow Music Peace Festival da headliner olarak çıkmayı ister ve beklerken Bon Jovi festivalin headlinerı olunca hem menejar Doc McGhee hemde Bon Jovi ile bütün ilişkilerini kesmiştir.

*1985 İngilterede gerçekleşen Monsters Of Rock Fesitavalinde Jon backstage e gidip James Hetfield a ikimizde Amerikan grubuyuz beraber çıkıp bişeyler çalalım demiş fakat James bunu kabul etmemiş.Ve Metallica sahneye çıkıncada James Hetfield o tarihi sözünü söylemiştir. Eğer buraya makjay yapıp naylon kıyafetler giyen ve her şarkıda oh baby diyen bir grubu dinlemeye geldiyseniz yanlış gruba bakıyorsunuz demiştir.

Metallicanın And Justice For All yıllarında James Hetfield ın gitarında Kill Bon Jovi yazmaktaydı.Bu arada ortamlarda dönen bir yanlış anlamaya açıklık getirmek isterim. Nothing Else Matters ın klibibinde Larsın,posteri üzerinde dart oynadığı kişi Tico Torres değil Kip Winger dır.

Bu yıllarda Bon Jovi'nin hiç bir üyesinin Metallica ile ilgili bir söylemi olmamıştır.

*Madonna olayını ise hepimiz biliyoruz.Madonnaın çocuğu ile çok fazla ortalıkta gözüktüğünü idda eden Jon beni hiç ailemle reklam yaparken göremezsiniz demişti. Fakat daha sonradan Madonnadan özür dilediği bilinmekte.

*Jonun 2000liyıllarda Oasis ve Robbie Williams ile ilgili olarak,"İngilterede çok ünlü olabilirler ama Amerikada bir barı bile dolduramazlar" gibi çarpıcı açıklamaları olmuştur.

*Jon Bon Jovi ile Sebastian Bach ın kavgası ise en çok bilinen vukuatlardan biridir.Jon ve Sebastianın sahne arkasında birbirlerine yumruk yumruğa girdikleri doğrudur. Nedeni hakkında kesin bir bilgi yoktur. Jon Bon Jovi Sebastian Bach ile 1991 de bir anlaşma yapmıştır ve kendisi hakkında konuşmasını yasaklamıştır.

*Axl Rose ise bir konserde birinin kendisine Bon Jovi demesi olayını anlatırken gaza gelip söylemiştir Bon Jovi Can Suck My Dick lafını. Jon ise 2000li yıllarda bir ropörtajda yanarken görsem üzerine işemem demiştir Axl için.

Sağol Yiğit Mötley Crue Oasis Robbie Williams ve Bach olayını senden öğrendim...Metalica ve Guns olayını biliyodum ama gerekçeyi bilmiyordum...Yani James Jon'a yamuk yapmış....Sağol öğrendim sayende....

FanOfJovi
05-13-2009, 07:09 PM
Robbie williams'dan hiç hazetmem ama Oasis'i gerçekten de çok seviyorum. Jon neden öyle demiş anlayamadım da. Sonuçta Oasis dünya çapında "Rock 'n Roll Star"... Acaba Noel ya da Liam mı laf atmış başta. Eğer Jon'un bu sözüne cevap vermemişlerse çok şaşırırım.

Captain_Kidd
05-13-2009, 08:00 PM
Geçen gün 1989 yılına ait bir ropörtaj izledim. Sunucu Bon Joviyi hard rock'ın Beatles ı olarak takdim ederken Guns N Roses için ise Rolling Stones benzetmesi yapıyordu. Jonda bu durumu onaylayan bikaç bişey söyledikten sonra Guns N Roses ın müziğini çok sevdiğini belirtiyor.

elifjovi
05-18-2009, 04:56 PM
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=11259&p=28&rid=2369

Bugğn okuduğum hürriyette vardı

Captain_Kidd
05-18-2009, 10:43 PM
En önemli olaylardan birini unutmuşum

1994 yılında New York Madison Squere Garden da gerçekleşecek bir yeni yıl konseri için Bon Jovi ve Green Day e teklif götürülür. Green Day bir şartla konsere çıkmayı kabul eder. Bon Jovi alt grup kendileri ana grup olacaktı.

Jon daha önce Madison Squere Gardenda ana grup olarak yeterince sold out konser verdiklerini düşünerek bunu kabul eder. Grup sahneye çıkar Always,Ill Sleep When Im Dead, Someday Ill Be Saturday Night,Livin On A Prayer,Wanted Dead Or Alive ve Please Come Home For Christmas ı çalıp sahneden iner.

Bon Jovi sahneden indikten kısa bir süre sonra Green Day sahneye Bon Jovi ile dalga geçer bir vaziyette Wanted Dead Or Alive şarkısını çalarak çıkar fakat ne yazıkki Bon Joviyi izlemiş olan seyircilerin yarısından çoğu çoktan Madison Squere Garden ı terk etmiştir bile :)

county
05-19-2009, 04:24 AM
hahahaha çoban green day