Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankaralılar için OPUS
jovistesra
03-25-2009, 10:46 AM
Arkadaşlar dün ilkkez gittim ümtköyde daha içeri adımı atıyordum ki dead or alive nidaları duydum.Birden radyoda cıkması gibi acayip mutlu etti beni çok da ihtiyacım olan bi anda.Arkadaslar çok güzel çalıyorlar,özel istek benim için Bon JOvi çaldılar salı ve cuma akşamları çıkıyırlar.Tuşe sanırım grubun adı.Bunun yanında Cat Stevens,Mr.Big,Dream Theatre,Iron Maiden da çalıyorlar...
Ozanisius
03-25-2009, 01:23 PM
Tuşeyi gayet biliyoruz Esra..:cool::cool::cool:.Günaydın yeni mi tanıştın...:D:D:DCumaları kızılay gölge de,cumartesileride medarı istarımız yolcu in rock'ta çıkıyorlar... Rock müziğin en büyük 10 mekanı diye bir konu açmıştım foruma...Orda yolcu sanırım 4. büyük mekandı...:cool::cool::cool:
jovistesra
03-25-2009, 02:21 PM
Ama opusun mekanı gercekten daha kaliteli gölge ve yolcuya gittim kızılay ortamı salaş it kopuk da dolabiliyo,burda kız başınıza bile rahat dinleyebilrsiniz
UgUrTaN
03-25-2009, 09:34 PM
bana bakın, ankaraya gelcem yakınlarda, benim için böyle bir gece organize edeceksiniz walla karışmam :D :D
jovistesra
03-26-2009, 10:28 AM
eleman sadece dead or alive ve it is my life ı biliyor ama sesi çok güzel aslında yetiştirmek lazım onu:)
Ozanisius
03-26-2009, 01:05 PM
bana bakın, ankaraya gelcem yakınlarda, benim için böyle bir gece organize edeceksiniz walla karışmam :D :D
Hazirandan sonra başımla beraber....Ama öss öncesi ailem asla izin vermez....
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.