Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Şarkı: ''Can I Be Happy Now?''
Rolling Stone dergisi son sayısında (kapağında U2 olan), Bon Jovi'nin yeni albümleri için şimdiden 12 şarkı bitirdiğini yazmış. Bu şarkılardan birinin ismi ''Can I Be Happy Now?'' ve şarkıda Obama'dan esinlenilmiş. Şarkının teması ''Her an bir yumruk yiyebileceğini beklerken, aynı zamanda mutlu olmaya çalışmak''mış.
DryCounty'den bir yorum:
I bet £100 that it will include the lyrics 'live my life' LOL!:D
Rolling Stone dergisi son sayısında (kapağında U2 olan), Bon Jovi'nin yeni albümleri için şimdiden 12 şarkı bitirdiğini yazmış. Bu şarkılardan birinin ismi ''Can I Be Happy Now?'' ve şarkıda Obama'dan esinlenilmiş. Şarkının teması ''Her an bir yumruk yiyebileceğini beklerken, aynı zamanda mutlu olmaya çalışmak''mış.
DryCounty'den bir yorum:
:D
Dry County'deki yorum iyiymiş :D Muhtemelen It's My Life-Everyday-HAND zincirine yeni bir halka eklenecek bu şarkıyla. Nerede ve ne zaman hatırlamıyorum ama Jon bu isimde bir şarkıdan bahsetmişti bir ara.. Bekleyip göreceğiz, bakalım nasıl birşeymiş...
SPAWN-TheUndead
03-16-2009, 05:24 AM
O yumruk olayı saturday night'daki espiri değilmiydi yav :D
jovistesra
03-16-2009, 10:34 AM
Bon jovi yine hayatımda bana ışık olacak,ihyicaım olduğu anda umut verecek belli ki...
HAND'i duyduğumda artık kabak tadı verdi bu konsept demiştim. Bu da öyle olursa ne diyeceğimi bilemiyorum. Umarım olmaz, bu arada dry county'dekiler çok umutsuz. Gürültülü, bol gitarlı... bir rock albümü yapacağız açıklamasını meğer Bounce'den beri söylüyormuş Jon, artık yemeyiz diyor ordakilerin çoğu. Bakalım, Mine'nin dediği gibi bekleyip göreceğiz...
yaprakgil
03-17-2009, 01:51 PM
esinlenilcek başka şey kalmadımı obamadan esinleniyor!! :D kendi çocuklarından doğadan esinlenmesini tercih ederdim . :D
HAND'i duyduğumda artık kabak tadı verdi bu konsept demiştim. Bu da öyle olursa ne diyeceğimi bilemiyorum. Umarım olmaz, bu arada dry county'dekiler çok umutsuz. Gürültülü, bol gitarlı... bir rock albümü yapacağız açıklamasını meğer Bounce'den beri söylüyormuş Jon, artık yemeyiz diyor ordakilerin çoğu. Bakalım, Mine'nin dediği gibi bekleyip göreceğiz...
Evet, doğru; Jon Bounce ve HAND için loud records, lots of guitars filan demişti gerçekten. Şahsen HAND'i Bounce'dan çok daha fazla tutmuş bir fan olarak öncelikle gelecek olan albüm yeni bir LH olmasın istiyorum açıkçası. Tamam, iyi denemeydi, hoş oldu, ama yeterli bence. BJ sound'una country'yi daha fazla karıştırmaya gerek yok yani. Şimdi ne desek boş tabii, beklemekten başka yapacak birşey yok çünkü.
Captain_Kidd
03-17-2009, 08:26 PM
Bi bon jovi albümü nekadar loud olabilirki Jon bundan bahsederken herhalde yüksek tempo falan demek istiyor.Jon zaten bi heavy olcak bide Slippery When Wet ten daha iyi bir albüm olacak lafını düşürmedi 2000li yıllarda dilinden her albümden önce.Belki Slippery When Wet ten daha iyi olabilir çünkü bana göre Slippery When Wet en iyi Bon Jovi albümü olmaktan oldukça uzak :)
Açıkçası yeni albümden yada grubun yeni performanslarından hiç bi beklentim yok tabiki dinleyip takip etmeye devam edicem ama eskiler yeterde artar bile.Hala These Days den daha iyi bir albüm yapabileceklerine inanmıyorum.
Kewser
03-17-2009, 08:35 PM
Çok merak ettim.Bekleyelim!
jambco
03-19-2009, 09:17 AM
Konserlerde Jon'un sesinin eski gürültülü şarkılarda zorlandığı açık.Ama ben Lost Highway gibi bir albüm de beklemiyorum.HAND bu açıdan çok tatmin ediciydi.Yine öyle bir albüm olmasını isterim doğrusu
county
03-22-2009, 11:55 AM
Bence grup bu albümü hazırlarken "biz şuanda bon jovi albümü hazırlıyoruz" demekten kaçınmalı, yani richie'nin undiscovered soul albümüne bakınca bon jovi'den ve bon jovi tarzı sözlerden ve temalardan uzak ama tek kelimeyle mükemmel bir albüm aynı şey destination anywhere için de geçerli, herşeyden sıyrılıp içlerinden gelen yeni şeyleri yansıtmalılar (bundan kastım country gibi yeni bir müzik türüne bulaşsınlar değil tabiki) keep the faith gibi o zaman bon jovi'nin geçmiş işlerinden oldukça değişik (söz ve sound olarak) fakat dinleyince direk hastası olduğunuz ve bunun bon jovi olduğunu hissetiğiniz şarkılar
bon jovi'nin eskiler kadar veya daha iyi bir albüm yapabileceğini her zaman biliyorum ve inanıyorum çünkü gerçekten bireysel olarakta inanılmaz kaliteli müzisyenlerden oluşuyor grup (bu son cümle bon jovi forumunda yazmak için biraz komik oldu ama olsun=))
Aynen katılıyorum, hatta 2010'da bu taraflara gelme ihtimalleri olmasa birkaç yıl solo takılmalarını isterdim.
yaprakgil
03-22-2009, 11:32 PM
country den uzaklaşmaları şeklinde bon jovi istediğimiz gibi bir albüm yapacaklarına eminim ...
jovistesra
03-23-2009, 06:31 PM
Ben de countryden hemen çıkacaklarını zannetmiyorum yaşla ilgili bir olgu bu sanırım daha dingin olduğunu düşünüyorlar nasıl bizde bi yaştan sonra TSMye sararlar ya onun gibi...Lost Highway onları canlı izlediğim turne olduğu için hep ayrı bi yeri olacaktır bende sevmesem de..Ancak Desmond Child olacağı için umtluyum bu albümden Türkiye'ye de gelebilme durumları var tabi.Onlar gelmese de ben bundan sonraki turnelere adıyorum kendimi:)
Captain_Kidd
03-23-2009, 07:50 PM
Bana göre Crush Bon Jovinin 2000lerde yapmış olduğu en iyi şarkıları barındırıyordu,Bounce Bon Jovi tarihinin belkide en agresif şarkılarını barındırıyodu,HAND sözlerde aşka yer verilmemiş belkide tek Bon Jovi albümü olarak öne çıkıyordu ama bu albümlerde yer alan "live my life" temalı şarkılar ile birlikte Shes A Mystery,You Had Me From Hello,Wildflower gibi şarkılar bu albümlere bence zarar veriyo.Yukarda adı geçen tarzda şarkılara ne Bon Jovinin nede herhangi bir rock grubunun ihtiyacı yok bence.(Bu şarkıları sevenler kusura bakmasın üzgünüm :) )
Ne yazıkki 92 den beri çıkan hiç bir Bon Jovi albümü tüm fanları tatmin etmiş değil.Şimdi günümüzde Keep The Faith ve These Days e başyapıt gibi bakılıyo olabilir ama çıktıkları zaman her ikiside hayranlardan çok büyük tepkiler almış albümlerdi gerek imaj değişkliği gereksede müzikal değişiklikler nedeni ile.Oyüzden Bon Jovi hayranlarının ne istediğini kestirmek çok zor belki 2000lerdeki albümlerde 20 sene sonra değerlenecek.Herhalde tek çıkış yolu Slippery ve Jersey nin kopyalarını yratmak olacak ki bunu hiç istemem.Başka türlü fanların tamamının memnuniyetini sağlamak zor gözüküyor.
SPAWN-TheUndead
03-24-2009, 02:04 AM
Bon Jovi kendini tekrarlamayna yegane gruplardan.Herzaman kendini yeniliyor.80 lerde farklı 90 larda farklı 2 binlerde de aynı farklı.Şahsen SWW geldikten sonra KTF gelse aradaki fark o dönemde bariz anlaşılırdı.Yani zaman faktörüne katılmaktayım.
jovistesra
03-24-2009, 11:25 AM
Bana göre Crush Bon Jovinin 2000lerde yapmış olduğu en iyi şarkıları barındırıyordu,Bounce Bon Jovi tarihinin belkide en agresif şarkılarını barındırıyodu,HAND sözlerde aşka yer verilmemiş belkide tek Bon Jovi albümü olarak öne çıkıyordu ama bu albümlerde yer alan "live my life" temalı şarkılar ile birlikte Shes A Mystery,You Had Me From Hello,Wildflower gibi şarkılar bu albümlere bence zarar veriyo.Yukarda adı geçen tarzda şarkılara ne Bon Jovinin nede herhangi bir rock grubunun ihtiyacı yok bence.(Bu şarkıları sevenler kusura bakmasın üzgünüm :) )
Ne yazıkki 92 den beri çıkan hiç bir Bon Jovi albümü tüm fanları tatmin etmiş değil.Şimdi günümüzde Keep The Faith ve These Days e başyapıt gibi bakılıyo olabilir ama çıktıkları zaman her ikiside hayranlardan çok büyük tepkiler almış albümlerdi gerek imaj değişkliği gereksede müzikal değişiklikler nedeni ile.Oyüzden Bon Jovi hayranlarının ne istediğini kestirmek çok zor belki 2000lerdeki albümlerde 20 sene sonra değerlenecek.Herhalde tek çıkış yolu Slippery ve Jersey nin kopyalarını yratmak olacak ki bunu hiç istemem.Başka türlü fanların tamamının memnuniyetini sağlamak zor gözüküyor.
You had me from hello benim o albümde çok sevdiğim bir parçadır işte kimi nerden yakalayacakları belli olmuyo:)
Hazır konu biraz genişlemişken buraya yazayım.
Obie bir radyo programına konuk olmuş. Daha önce duyduğumuz şeyler söylemiş ama yazalım. Bu gospel KTF'nin yapımcılığını o yapmış, Washington'da siyahi bir kiliseden koroyu kendi gidip bulmuş. Hugh ve Bobby de çalmış şarkıda. Yeni albüm için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyormuş. Jon bir NJ'deki stüdyoya bir LA'deki stüdyoya gidip duruyormuş, yerinde rahat durmuyormuş. Gürültülü gitar riffleri, büyük sololar... eski zamanlara döneceğiz diyor. New York MSG konser DVD'si süper olmuş. DJ'ye de birazını izletmiş, O da öyle düşünüyor. Kitap ve greatest hits II de yolda dedi. Bunların hiçbirinin çıkış tarihi henüz belli değilmiş.
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.