PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : U2 3d

SPAWN-TheUndead
03-07-2009, 04:53 AM
http://img12.imageshack.us/img12/1876/u23dconcertpostern.jpg

U2 Konseri 3 Boyutlu

Dünyanın en ünlü gruplaqrından, 2006 yılında "Vertigo" konser turu kapsamında Güney Amerika'da, Meksiko City, Sao Paulo, Santiago, ve Buenos Aires'de gerçekleşen 7 stadyum konserinde, dijital 3 boyutlu kameralar ile çekilen görüntülerinden oluşan film sizi stadyum konserlerinin heyecan veren enerjisinin içine çekiyor. Üstün dijital 3 boyutlu görüntü teknolojisi ve multi-kanal dijital surround ses sistemi ile birleştiğinde olağanüstü gerçeklik duygusu ile kendinizi U2 konserinin tam ortasında hissediyorsunuz.

Bu 3 boyutlu deneyimi klasik bir konser filmi ile karşılaştırmak imkansız. Bir an kendinizi gurup ile birlikte sahnede buluyor sonra birden stadyumun arkasında hissediyorsunuz. Aslında bunu en iyi şekilde tanımlamak istersek şöyle diyebiliriz; "Kendinizi bir kuşun kanatlarında konser stadının etrafında uçuyormuş gibi hissediyorsunuz". U2 3D tüm aşamalarında; çekim, kurgu ve gösterim; 3D teknolojisi kullanılan ilk film olma özelliğini de taşıyor. Bu filmin çekimi için dünyadaki tüm 3D kameraları aynı anda kullanılmış.

Bizdeki 3d sinema salonlarında gösterime girecek konserleri.

dn'z
03-07-2009, 01:56 PM
Vay be, çok merak ettim. Ya şu U2 hayranları çok şanslı, bu kadar çok proshot konser videosu ve soundboard mp3'lerinin internette dolandığı başka bir grup bilmiyorum. Bir de şimdi bu 3D konser çıktı, oh. Ne diyim, darısı bizim de başımıza.

Bu arada 13 Mart'ta Türkiye sinemalarında vizyondaymış. Aşağıdaki linkten salon ve seanslara bakabilirsiniz:

http://www.mybilet.com/eventinfo.php?eventcity=0&eventdate=1236895200&eventid=6173

ace
03-07-2009, 07:10 PM
bu cuma her seyi bırakıp gidicegim olay bu sanırım. cok hos bişey olmus. haberlerde gorunce ve bizzat gidip sorunca bu olayı turkiye de gercekten yapıcak olmaları ilginc gelse de baya sevindim.

yaprakgil
03-08-2009, 12:52 AM
sevgililer katliamına gittim gecen hayatımın ilk 3d filmini izlemiş oldum oldukça başarılı buldum 3d mevzusunu o şekilde konser izlemek nasıldır acaba 3d bon jovi konseri gelirse eyer ... konser esnasında baygınlık geçirilebilinir ! :D

jovistesra
03-09-2009, 11:30 AM
3D olmasada Rolling Stonesun Shine A Lightını izledim ama büyük perdeydi süperdi belki en öndekiler o kadar keyif almamışlardır kesinlikle kaçırmayın derim ben u2 sevsenizde sevmeseniz de sonuçta böyle bi konsere yakından tanık olacağız...

misslakers28
03-18-2009, 10:46 AM
tek kelimeyle harika bir konserdi.u2 'ya birkez daha hayran kaldım.
güzel olan başka bir şeyse sinema'girerken sağdaki oyuncakçıya(toyz) tesadüf girip orda jon ve richie'nin oyuncaklarına rastlamam oldu:)e aldm tabiki

jovistesra
03-18-2009, 11:25 AM
Ben de dün izledim.In the name of loveın ortasında ara vermesi ve yurdum insanının bu filme bile popcornla girmesi dışında sinir bozucu bir şey yoktu.Ama konser kesinlikle süperdi,sahne sunday bloody sunday,one,with or without you...yere yazılan şarkı sözlerine bile tanık olabiliyorsunuz sahneden izlemek gibiydi...U2 sevmeyebilirsiniz ama müzik adına gidip görmelisiniz.Keşke Bon Jovi de yapsa bunu.

Captain_Kidd
03-18-2009, 07:56 PM
2 kez gittim davet eden olursa genç turkcel ile bir kez daha gitmeyi düşünürüm :) Hem grubun performansı hemde görsellik açısından çok başarılı U2 seven biri zaten izlememişse çok şey kaçırır.

Kewser
03-18-2009, 08:12 PM
Ben de çok beğendim.Gerçekten süper yapmışlar.3 boyut olayı dışında konser performansları falan da süperdi.Hatta ben de bi kere daha gidebilirim. :D

misslakers28
03-18-2009, 09:08 PM
Ben de dün izledim.In the name of loveın ortasında ara vermesi ve yurdum insanının bu filme bile popcornla girmesi dışında sinir bozucu bir şey yoktu.Ama konser kesinlikle süperdi,sahne sunday bloody sunday,one,with or without you...yere yazılan şarkı sözlerine bile tanık olabiliyorsunuz sahneden izlemek gibiydi...U2 sevmeyebilirsiniz ama müzik adına gidip görmelisiniz.Keşke Bon Jovi de yapsa bunu.
esra popcorn bende aldım:D ama heycandan yiyemedim.buarada arka koltuklarda captanımız cidd oturuyordu:)

ace
03-18-2009, 09:10 PM
hayran kaldım.
salonda sadece iki kisiydik. bu sesle kendi çapımda back vocal bile yaptım. gozlukleri de bize verdiler hatıra kaldı=)

jovistesra
03-19-2009, 03:39 PM
esra popcorn bende aldım:D ama heycandan yiyemedim.buarada arka koltuklarda captanımız cidd oturuyordu:)

Ama canım popcornda yenmezki ya bnm de yanımda alkış tutan tipler vardı en arkadaydım,hani bononun elini uzattığı sahnede tutmayı bile denedim:)Yanımdaki arkadaş ne yazık ki müzik anlayışımızın hiç uymadığı biriydi o da uyudu ilk yarı...

yaprakgil
03-23-2009, 02:09 AM
3D uykunun tadına varmış :D

UgUrTaN
03-28-2009, 11:06 PM
buradan yetkililere sesleniyorum..
BJ3D istiyoruzz....:D:D

Mine
03-28-2009, 11:40 PM
buradan yetkililere sesleniyorum..
BJ3D istiyoruzz....:D:D

Ayyyynen katılıyorum!

BJ3D! BJ3D!! BJ3D!!! :D :D :D

Kewser
03-29-2009, 12:00 AM
Düşünmek bile süper,BJ3D!!! :D

jovistesra
03-30-2009, 04:15 PM
Dün tekrar izledim...Ya bonjovi olsa heralde hergün 1 seansa giderdiM:)