Orijinalini görmek için tıklayınız : R. Sambora & Shannon Noll
http://img140.imageshack.us/img140/851/shannon.jpg
Richie Sambora, Shannon Noll'un yeni albümündeki ''Sorry is just too late'' isimli parçada çalmış. Hatta şarkıyı beraber yazmışlar ve albüm 4 Mayıs'ta çıkacakmış. Richie, Shannon Noll için ''geleceğin rock and roll starı'' diyormuş.
SPAWN-TheUndead
03-07-2009, 04:37 AM
Bu resme göre olmadıgını söyliyebilirim :D Röportajda pohpohlamak adına söylemiştir en fazla :D Geleceğin rock starları böyle olucaksa geleceği görmek istemiyorum :D
yaprakgil
03-08-2009, 12:30 AM
Bu resme göre olmadıgını söyliyebilirim :D Röportajda pohpohlamak adına söylemiştir en fazla :D Geleceğin rock starları böyle olucaksa geleceği görmek istemiyorum :D
ahHAHA :D richie sambora önce bi ele alsaymış şu elemana bir şekil verseymiş :D ama ne yazıkki zaman ilerledikçe görsellik dusuyor gunumuzun rock sanatcıları bıle esofmanla konser verıyor gelecegınkilerı dusunmek bile istemiyorum bende =) tabi eger biz rockstar olursak durum farklı olur tabi ! :D
jovistesra
03-09-2009, 05:42 PM
Bon jovinin giydiği taytları,o saçları nasıl unuturuz:)Çok komik bazı kıyafetleri vardı ama zamana göre yine de number one mış bu eleman hakkaten olmamış:)
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.