Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir Sonraki Stüdyo Albüm İçin Ne
Ozanisius
02-07-2009, 12:41 AM
Evet Millet;
2009'da yeni bir Greatest Hits albümü çıkacak...Ardından da yeni bir stüdyo albümü...Hoş bir anket olsun hadi bakem soruyorum.Bu yeni stüdyo albümünden beklentiniz nedir?
Ozanisius
02-07-2009, 01:18 AM
Her seçeneğe oy vermek isterdim açıkçası....Mesela ABD'de 10 milyon satan albümlere verilen diamond award verilmesi gibi...Ama şu an bence Bon Jovi'nin şu an en çok ihtiyaç duyduğu şey yeni bir number one single.... Who Says You Can't Go Home Country Listeleri'nde bir numara oldu ama kim takar o listeyi...Billboard Hot 100 en önemlisi...Fahir Atakoğlu Billboard Classic Music listelerine kaç kere üstlerde girdi.2005 ve 2007'de grammy aday adayı oldu.Ama kim tanıyor Amerika'da....Ne kadar önemli classical listeleri....Bu da onun gibi...I'll Be There For You'dan beri number one single yok....Yada Keep The Faith'den beri Mainstream Rock Listesi'nde number one single....Yeni bir number one bence Bon Jovi'ye hayat öpücüğü verecektir.Evet mp3 yüzünden albüm satışı çok düşük ama lil wayne 3 milyon satıyorsa 2008'de ABD'de, Lost Highway için 1.2 milyon da cidden az bence... Eski günleri özlüyorum....Kimse Slippery When Wet gibi bir 15 milyondan fazla satış beklemiyor ama Slippery When Wet 87 yılının ABD'de en çok satan albümüydü...Yine yılın en çok satan grubu olabilir.Yine yılın en çok konuşulan grubu olabilir.Yılın en iyi kaydını yapabilir.Ayrıca dünya değişti devir değişti artık yeni isimler var demekte istemiyorum artık...Death Magnetic ilk hafta ABD'de 600 bin satıyor.AC DC 6 milyon sattı 2 ayda... Demek ki oluyormuş...Bunun gibi birşeyleri özlüyoruz.Yeni yeni başarıları...Ben yeni bir soluk istiyorum. Yeni bir rüzgar...Lost highway harika bence....Have A Nice Day de sıkı bir albüm...Ama açık olalım herkes Bon Jovi'yi Crossroad taki şarkılarla hatırlıyor hala...Pek çok fan Joey'u seviyor.Ama hala Livin On A Prayer daha güzel... Sevdiğim grubun 2009 yılında Livin On A Prayer'ı yazan grup olarak değil de yepyeni bir marş yaratan grup olmasını özlüyorum.Bon Jovi'yi kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın.Olabilecekken daha iyi olmalarını istiyorum... Bunun ilk yolu da bence ABD'de yeni bir number one single....Ben oyumu ona verdim....
Ha bu arada aklıma geldi keşke grammy,brit ödülü almalı diye de bir şık koyabilseymişim :p
jbjkızı
02-09-2009, 06:11 PM
bence 6. sıradaki tam bj grubunun yapması gereken birşey
1988'den Beri İlk Defa Billboard Hot 100 Singles'da Bir Numara Olacak Yeni Bir Şarkı Barıdırmalı' kiiii bence yapıcaklarda, içimden bir ses çok bomba bir albüm yapacaklarını söylüyor. Zaten Jon'un bir röportajını hatırlarsanız yeni albüm tam bir Rock albümü olucak, gümbür gümbür olucak havasında sözler sarf etmişti.:cool:
Ozanisius
02-09-2009, 11:45 PM
1988'den Beri İlk Defa Billboard Hot 100 Singles'da Bir Numara Olacak Yeni Bir Şarkı Barıdırmalı' kiiii bence yapıcaklarda, içimden bir ses çok bomba bir albüm yapacaklarını söylüyor. Zaten Jon'un bir röportajını hatırlarsanız yeni albüm tam bir Rock albümü olucak, gümbür gümbür olucak havasında sözler sarf etmişti.:cool:
Benim standardım piyasa değil...Bon Jovi'nin kendisi...Jon Have A Nice Day öncesinde de benzer şeyler söyledi...Evet güzel de bir albüm oldu.Ama These Days yada Keep The Faith kadar değil...ben 96'dan beri formdan düştüklerini düşünüyorum...Umarım dediği gibi olur.These Days,Keep The Faith ayarında yada daha iyi bir çalışma olur da oh beaa deriz....Pek çok kişi mesela Metallica'nın Load ına güzel albüm der ama Black Albüm ü yada Master Of Puppets'in yanında çok kötü der...Bence Bon Jovi'nin durumu da bu....Bounce'u yeni çıkan bir grup yapsa yada başka bir grup yapsa okey... İyi albüm deriz...Ama These Days'i yaratan bir gruba göre de gayet basit yaaa....Bon Jovi'ye göre sıradan...Keep The Faith'in olmadığı bir 93 senesi düşünülemez ama Bounce'un olmadığı 2003 olur...Şöyle ne mükemmel albüm her gün dinliyorum diyen olurmu acep...Keep The Faith varken...2000'ler Bon Jovi'nin en basit dönemi....Ve şöyle sıkı bir dönüş istiyorum....Köklere dönüş...Lost Highway Billboard'a bir numaradan girdi...Girse nolur...2000 lerdeki albümleri Bon Jovi'nin çok basit kalıyor eskilerin yanında....
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.