PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara Buluşması

SPAWN-TheUndead
12-17-2008, 10:33 AM
Cover Band konseri öncesi Ankara tayfası buluşma planları buradan konuşulmaya devam edecektir...
Bildiğim kadarı ile Ankara konserine gidecek üyeler fazla olmadığı için buluşma yerlerinide burdan kendileri ayarlamalılar.
Konserde iyi eğlenceler arkadaşlar...

Ozanisius
12-17-2008, 05:14 PM
Herkese iyi eğlenceler....600 sorum war 2 günlük ödew....Ailemde izin vermiyor gitmeme....Benim yerime de eğlenin...

tuuuche
12-17-2008, 07:35 PM
Biz Esra'yla gidiyoruz.. Ankara'daki arkadaşlar takılın peşimize :D

king_o'swing
12-17-2008, 08:16 PM
İnsan organik kimya koymaz ertesi güne değil mi, hoşçakal tribute band...gelmek istemiştim o kadar da =)

SPAWN-TheUndead
12-17-2008, 08:54 PM
Ozan boşver aileyi de ben gencim de benim kanım kaynıyor de isyanım var de asiyim de al deri ceketini omzuna vur kapıyı :D

Swing sende bitkisel hayatı bırak artık ya nedir bu organik morganik :D

king_o'swing
12-17-2008, 09:22 PM
SAdece onla sınırlı olsa iyi, babam o saatte uyuyor olacaklarını ve zil çalsam dahi kimsenin duymayacağını söyledi :D ebeveynler nasıldır bilirsiniz, cehennemin dibinde oturuyorum zaten eve gelebileceğim bile şüpheli...yoksa zaten sallamış durumdayım organiği =)

jbjey88
12-17-2008, 09:22 PM
ya bende gelmek istemiştim fakat cumaya 2 tane hikaye çevirim var ayrıca o saate tek basıma nasıl dönecemmmm:( :( :( tek kelimeyle kahretsin....:mad: bari cuma olsaydıııııı......

Ozanisius
12-17-2008, 10:45 PM
Ozan boşver aileyi de ben gencim de benim kanım kaynıyor de isyanım var de asiyim de al deri ceketini omzuna vur kapıyı :D

Swing sende bitkisel hayatı bırak artık ya nedir bu organik morganik :D

Baba gidecem diye tutturdum....Babamlar zaten sınaw war diye asla diyor...Ayrıca yalnız gece bir yere gitmeme izin vermiyorlar....Abimle belki... Neymiş yeni 18 olmuşum...Gece ortam kötüymüş...İlk önce abimle gitcekmişim...Öğrenene kadar bu işleri ws...Abimde sınaw war diye asla diyor... Cebimde 50 YTL harçlık wardı.Adam oldubittiye getirip bilet alırım giderim diye parama el koydu yaw.....Manhattan da etkinlik bitince vercekmişmiş....Düşün halimi....Kafese kapatılmış,gergin sinirli,kafes içinde gezinen,zor zaptedilen aslanlara benziyorum şu an....Kendimi zor zaptediyorum yani sinirden..... :D:D

Ozanisius
12-17-2008, 10:46 PM
ya bende gelmek istemiştim fakat cumaya 2 tane hikaye çevirim var ayrıca o saate tek basıma nasıl dönecemmmm:( :( :( tek kelimeyle kahretsin....:mad: bari cuma olsaydıııııı......

Bizim Ankara zayıf halka çıktı yaw....Herkes fire...Bitek esra ile tuğçe gidiyo galiba :P İstanbul kadar olamadık :D:D:D

jovistesra
12-18-2008, 09:32 AM
Endam biz gidiyoruz yani gelmek isteyen arkadaşlar bekleriz...

jovistesra
12-18-2008, 09:50 AM
bi de dede nicki ile aramıza katılan arkadasımız da geliyor...

tuuuche
12-18-2008, 10:08 AM
Esra olmasaydı ben de gidemeyecektim :D

Dede
12-19-2008, 02:26 PM
Maalesef hayal kırıklığı...Tek artısı Esra ve Tuğçe ile tanıştım.

jbjey88
12-19-2008, 08:15 PM
Maalesef hayal kırıklığı...Tek artısı Esra ve Tuğçe ile tanıştım.
gerçekten performasları böyle miyidi?üzüldüm ama bı yandan da çok şey kaçırmadığım için kendi kendime sevindim:D bu arada kalabalık mıydı?

Dede
12-20-2008, 07:34 AM
50 kişi ya vardı ya yoktu.Klavye ve gitarlar kötüydü.Solistin sesi biraz andırıyordu.Bateri idare etti..Çok şey kaçırmadın...