PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Taksim Buluşması

SPAWN-TheUndead
12-17-2008, 10:30 AM
Cover Band konseri öncesi İstanbul tayfası taksim buluşma planları buradan konuşulmaya devam edecektir...

Şimdi orta yolu bulmak için bence herkez atatürk heykelinin orda yada ugurtanın dediği gibi Burger King'in önünde saat 18 sularında toplanılabilir.Anlaşıldığı kadarı ile konser sonrası taksimde kalmaya gönüllü yok kadar az sayıda.Büyük çoğunluk konser öncesi buluşima niyetinde olduğu için birazdaha erken olan bu saatlerde buluşiulup bir cafeye falan gidilip oturulur birşeyler atıştırır iken de sohpet edilir diye düşünüyorum.

Şimdi 2 gün zaman kaldı ne diyorsun rushlayın bakam...

JoviGirL!
12-17-2008, 11:10 AM
güzel fikir ben varımda dönme işini bi konuşsak arkadaşlar?

SPAWN-TheUndead
12-17-2008, 04:53 PM
Nereye dönüceksin sen?Üsküdara falanmı demiştin neydi.Sonuçta gece otobüs yada minübüs olmayacağı için ya para bayılıp taksiye atlanır yada kalmıssa dolmuşla gidilir.Bunların olup olmayacağınıda ancak zamanı geldiğinde görebiliriz.

Ben duruma göre yani ulaşım olanaklarına göre evedönebilirsem eve dönerim dönemessem ya taksimde kalırım yada bir tanıdığa sığınırım.Ama dedğim gibi bakıp görcez artık nasıl olcak...

Şimdi kim geliyor taksim buluşmasına?Ve bu gelenlerden kaçı konser çıkışı takılmak istiyor kaçı konser öncesi takılmak istiyor.Hadiyin bakalım...

JoviGirL!
12-17-2008, 05:07 PM
bnm dönme işim halloldu..
Ben konserden sonra 1 saat fln takılabilirim..
Cuma günü Barış bni haremden alıcak..2 yada 3 de gelicem..
Onla takılıcaz..
Bizimle gelmek isteyenler söylesin..
Taksimde buluşalım..
9 çok geç..ondan erken gelebilenler yazsın buraya

JoviGirL!
12-17-2008, 05:07 PM
msjlarımada cvp wer alperciğiiimmm (:

in these arms
12-17-2008, 05:26 PM
ben uyarım herkese ama sabahlama olayı olmayacak gibi,o yüzden 8 da taksim bence uygundur

Kewser
12-17-2008, 06:39 PM
9 geç, erken olsun biraz!

JoviGirL!
12-17-2008, 06:44 PM
sn kçta gelebiliosan yaz buraya..
6 iyimi taksimde biyer söleyn

Kewser
12-17-2008, 07:17 PM
Burger ın önü 19 nasıl?Yada istiyenler 18de buluşsun bi yere gitsin,sonra herkes tek tek gelir?

SPAWN-TheUndead
12-17-2008, 08:52 PM
Şimdi arkadaşlar olucaksa şöyle olur artık.Konser sonrası takılamayacak olan arkadaşlar konserden önce takılmak zorunda oldukları için 2 grup yapılabilir.Konser öncesi takılabilecek olan arkadaşlar Cuma günü 18:00 da Burger King önünde toplansın.Bu grubun başını ben ve mine çekeceğiz.

Konser sonrası takılacak arkadaşlarda Ugurtan önderliğinde kendisininde dediği gibi 21 de gelsinler bulussunlar.

Biz erken buluşup biryerde muhabbet ederiz sonrada Ugurtanın grubu ile buluşup devam ederiz.

Buna herkez K ise K'dir.

UgUrTaN
12-17-2008, 09:46 PM
Nihayet programım belli oldu.

Saat 14.00 te kadıkoyde bir toplantım olacak, saat 15.00 den itibaren müsayitim...

Anadolu yakasında olan arkadaşlar, arabada 3 kişilik yerim var. isteyenler benimle saat 17.00 de buluşabilirler, karşıya geçebiliriz...ilk arayan yeri kapar:D

Yeni buluşma saatini burger king önü saat 18.00 olarak belirliyorum. iki ayrı gruba gerek yok.. 18.00 ile 19.00 arası burger de hem yemek yer hem de geç gelenler vb. şeyleri toparlarız, muhabet ederiz, ardından saate göre başka bir yere gideriz yada mekana geçeriz...

konser çıkışı esra ile ben geceye devam etme düşüncesindeyiz. Arzu eden bizimle gelebilir tabii ki.... ancak ne kadar plan yaparsanız yapın, istanbul gecelerinde her an ani bir değişiklik olabileceğinden çok kesin konuşmayayım.. geceye devam etmeyebilirizde..

Sonuç olarak saat 18.00 de burger king önünde buluşuyoruz, ardından saate ve gecenin gidişatına göre anlık çözümler üretiriz...

Görüşmek üzere..

in these arms
12-17-2008, 09:46 PM
cuma 18 de orda olucam.konser sonrasına da bakarız artık

SPAWN-TheUndead
12-18-2008, 01:21 PM
K o zaman yarın 18 de görüşmek üzere gençlik :D

JoviGirL!
12-18-2008, 06:59 PM
lan biri benle erken buluşsn

misslakers28
12-18-2008, 09:09 PM
ben ancak akşam 9'da burger king'in önünde olurum

Mine
12-19-2008, 12:11 PM
Evet millet, Mete'yle ben muhtemelen saat 19:00 civarında Taksim'de oluruz.
6'da buluşanlar nerdeyse direk oraya geliriz. Yanımızda minimum 1 arkadaş daha getiriyoruz bu arada (forudaki adıyla obsession, yani Sezgi). Birkaç saat sonra görüşmek üzere! :) :)

NUR
12-19-2008, 08:48 PM
Ahh be ahhh :( millet eğleniyor şimdi ne güzel bizde gidemeyen arkadaşlar olarak sitemizde pinekliyoruz. Kim bunlar Nur, jbj88 ve Ozan.
:( yazmıyayım dedim ama tutamadım kendimi. Ne yapıyorlar acaba?

jbjey88
12-19-2008, 08:50 PM
nur yarama tuz basma ya dün bütün gün bayunca çeviri yaptım bugunde
işte kendimi nette oyalıyorummmm:(

Ozanisius
12-19-2008, 09:20 PM
250 trigonometri çözdüm dersane sonrası yorgunum :D:D:D Ayrıca keyifsizim gidemediğim için.... Aslında cover gruplarını sewmem bon jovi de olsa,ewde ben kendim söylüyorum...Öss den sonrada çalmaya başlıcam....Maksat cover dinlemek diil arkadaşlarla tanışmak,kaynaşmak..... :'(

NUR
12-19-2008, 09:35 PM
250 trigonometri çözdüm dersane sonrası yorgunum :D:D:D Ayrıca keyifsizim gidemediğim için.... Aslında cover gruplarını sewmem bon jovi de olsa,ewde ben kendim söylüyorum...Öss den sonrada çalmaya başlıcam....Maksat cover dinlemek diil arkadaşlarla tanışmak,kaynaşmak..... :'(

Ya tabii canım bende şu an maddi açıdan gelemiyorum bide benimle İstanbul'a şu anda gelicek kimse yok diye olsaydı her iki durumda giderdim ama işte imkanlar:(

JoviGirL!
12-20-2008, 01:58 AM
HAVAMIZIDA ATALIM BARİ :)
YAKINDA BONGİOVİ GRUBUYLA RESİMELERİMİZİ
SİTEDE GÖRÜRSÜNZ..
TANIŞMA FIRSATIMIZ OLDU VE ÇOK GÜZELDİ..
GERÇİ SOLİST RAHATSIZLANIP SAHNEDEN AYRILDI AMA
MAKSAT FANLARIN BİRARAYA GELMEYESDİ..
KONSERDEN SONRA GECE 3 BUÇUĞA KDR KARAOKE BARDA
BONJOVİ ŞARKILARI SÖYLEDİK..
ÇOK EĞLENDİM ÇOK!
SEVİYORUM SİZİ..

SPAWN-TheUndead
12-20-2008, 10:31 AM
Konser kötüydü rahatça bunu belirteyim.Solist rahatsızdı o gece ve 4-5 parçadan sonra ayrıldı.Bunun üzerine 1-2 parça biz söyledik seyirciler toplu halde olarak yani.Sonra grup sahneyi terk etti.Lakin 20 dk sonra tekrar sahneye çıktılar solistsiz yanlarında mekandan birisi vardı o solistlik yaptı şarkıları bildiği kadarı ile...
Vaziyet hiç iyi değildi biraysel olarak gitsem yuhlarım sahneye dometes atarım yani :D

Grubun birçok videosunu izlemiştim ve tipleri dün gecekihallerinden çok çok farklıydı.Gitarist baya yaşlıymış yani saçları kestirmiş, ayrıca ses sistemide sorunlar yarattı birçok yerde çızlamalar ve aşırı dip gürültüsü oldu.Eger çaldıkları sistem mekana iat ise bişey diyeme zaten 30 wtlık amfilerden nasıl ses gelebilirki.Gitarda ahamlı şahımlı ton yoktu tizli dist. den başka.Solist zaten şarkıların çogunu söylemeden shnede dolandı.Klavye,bateri ve bass iyiydi diyebilirim.
Damla herzamanki gibi girişkenliğii le kulise atladı arkasındanda biz.Gerçi ben girdiğimde bunlarkim bea falan oldum ama...

Lakin orda BJ ailesi olarak 15 kişi bulunduğumuz için son derece eglendik olumsuzlara rağmen.Yeni üyeler yeni insanlar ile tanıştık.Herbirimiz farkli yaşam tarzımız ve kültürlerimize sahip olduğumuz halde hiç yabancı çekmedik akraba gibi birbirlerimize kanımız kaynadı.O yüzden diyorum ya zaten biz bir aileyiz...

Kewser
12-20-2008, 11:49 AM
Resimleri,videoları acayip merak ediyorm.Ben it's my life dan az biraz,bed of roses dan az biraz,wanted den az biraz ki onu Alec ve biz söyledik işte onlardan video çektim.Onun dışında resimler de gzel.Karaokedeki loap videomuzu çok merak ediyorum..
Konserde olmayan arkadaşlar için anlatıym.İlk şarkı olarak hand i söylediler.İkinci şarkı born to be my baby.Sonra bed of roses ve solist nakavt :D Sonra özür falan diledi gitti.Solistsiz wanted söyledik.Basçı eşlik etti bize.Sonra gittiler.
Aslında onlar olmadığı zaman daha çok eğlendik :D Kendi söylediklerimizle,bence.
Daha sonra grup tekrar geldi/solistsiz :) Bi tane abi vardı o söyledi.Runaway,bad name,always,it's my life,loap flan söylediler.
Herşeye rağmen çok süper bi geceydi.
Söylemeden geçmiym bi tane adam vardı,kafa bi dünya :D Süperdi gerçekten.Konser öncesi bayaa bi Jon'luk yaptı :D Maşallah büyük fanmış.Ama konser sırasında hiç göremedim.Ablamın çektiği bi toplu resmimizde o da vardı.

JoviGirL!
12-20-2008, 01:49 PM
valla herşeye ramen bn çok eğlendm..
tanışmamız,eğlenmemiz çok iyi oldu..
resimleri en kısa zamanda atıcam siteye...
sesim falan resmen travesti gbi oldu :D
heryerim ağrıoo

UgUrTaN
12-20-2008, 02:13 PM
çok keyif aldım...
önemli olan biraraya gelmek ve hep beraber eğlenmekti...
solist çok hastaydı, ayakta bile duramıyordu.. eğer daha çok kalabilseydi sahnede ve şarkıları söylemeye hali olsaydı daha çok eğlenirdik...
özlediğim arkadaşlarımı yeniden görmek ve forumdan bazı arkadaşlar ile ilk defa tanışmak çok güzeldi..
umarım gerçek BJ konserinde de bu şekilde buluşuruz...

JoviGirL!
12-20-2008, 02:39 PM
Bebeeeemm bnümmmmmm

Mine
12-20-2008, 04:40 PM
Resimleri,videoları acayip merak ediyorm.Ben it's my life dan az biraz,bed of roses dan az biraz,wanted den az biraz ki onu Alec ve biz söyledik işte onlardan video çektim.Onun dışında resimler de gzel.Karaokedeki loap videomuzu çok merak ediyorum..
Konserde olmayan arkadaşlar için anlatıym.İlk şarkı olarak hand i söylediler.İkinci şarkı born to be my baby.Sonra bed of roses ve solist nakavt :D Sonra özür falan diledi gitti.Solistsiz wanted söyledik.Basçı eşlik etti bize.Sonra gittiler.
Aslında onlar olmadığı zaman daha çok eğlendik :D Kendi söylediklerimizle,bence.
Daha sonra grup tekrar geldi/solistsiz :) Bi tane abi vardı o söyledi.Runaway,bad name,always,it's my life,loap flan söylediler.
Herşeye rağmen çok süper bi geceydi.
Söylemeden geçmiym bi tane adam vardı,kafa bi dünya :D Süperdi gerçekten.Konser öncesi bayaa bi Jon'luk yaptı :D Maşallah büyük fanmış.Ama konser sırasında hiç göremedim.Ablamın çektiği bi toplu resmimizde o da vardı.

Çakma Jon nakavt olmadan önce KTF de söylediler bu arada.

Mine
12-20-2008, 05:06 PM
Öncelikle, dünkü buluşmaya katılan herkese teşekkür etmek lazım, gerçekten çok iyi bir toplantı oldu, herkesin ayağına sağlık! :)

Forumdan arkadaşlarla tanışmak, daha önceden tanıştıklarımızla biraraya gelmek güzeldi. Alper'in de bahsettiği gibi tam bir aile ortamı oluşuverdi kendiliğinden, ki bence bu çok özel birşey. Ancak Bon Jovi tayfasının anlayacağı cinsten birşey olsa gerek bu ;)

Studio Live'daki ortam iyiydi, ayrıca bence konser öncesinde ve sırasında ortalığı havaya sokan tartışmasız bizim gruptu! Hepimiz eğlendik ve iyi vakit geçirdik gibime geliyor (katılmayan var mı?)

Gruba gelince... Kulisteki tanışma faslı birdenbire oluverdi gerçekten, Damla'yla "hadi gidip soralım olabilir mi böyle birşey?" dememizle kendimizi kuliste bulmamız arasında maksimum 2 dakika vardı! Tabii bahtsızlık orada da yakamızı bırakmadı, aldığımız ilk haber solistin rahatsız olduğu, uyuyup dinlenerek sahneye çıkmaya çalışacağı oldu. Hafif dumur oldum açıkçası, bir an için "acaba konser olmayacak mı?" diye düşündüm, malum, biz alıştık konser iptallerine, yer değiştirmelere vs...

Neyse, gelelim sahne performanslarına. İtiraf etmeliyim ki beklediğimden kötüydüler. Solist zaten "tutun kollarımdaaaan düşerimmm şimdiiii" modundaydı :D, geri kalanlar da fena değildi ama süper bir tribute grup da diyemem yani. Aralarından sadece David gerçek grupla tanışmış bu arada, "çok iyi insanlar, çok keyifli onlarla tanışmak" diye bahsetti bundan. Bu arada ses düzeni/kalitesi de pek iyi değildi, ama çok süper birşey beklemediğim için o açıdan hayal kırıklığına uğramadım şahsen.
Solist daha fazla dayanamayacığını anlayınca 5. şarkını ortasına sahneyi terketti zaten, ama öncesinde hasta olduğunu söyleyip özür diledi. Hatta "kaptığım mikrobu sizlere de bulaştırmak istemiyorum" gibi Jon tarzı bir espri de ekledi araya. Lafı açılmışken, aslında enerjisi yerinde olsa solist işi götürürdü gibime geliyor. Sesi fena değildi ve kolunu kaldıracak hali olmamasına rağmen Jon triplerini yalayıp yutmuş olduğu besbelliydi -hareketler, duruş, şarkı arası konuşmalar filan... Gerçi ondan sonra sahne alan genç de sahne tozu yutmuş biriydi herhalde, çabucak ayak uydurdu diğer elemanlara.

Uzun lafın kısası, konser etkileyici değildi ama eğlenmek isteyen için yeterliydi. Hoş, biz konser öncesinde de aynen eğlendik zaten, DJ her Bon Jovi şarkısı çaldığında (ki en az 10 tane çalmıştır) ortamı hareketlendirdik biz :D

Bu arada son bir not, 2. soliste "bonkovi turkey fan club burada" diye açıklama yaptırdık, çok şık oldu (bu konuda Damla'ya bir alkış istiyorum!) Hatta benim bir ilkokul arkadaşım o anonsu duyunca "o zaman kesin Mine buradadır" diye düşünmüş, konser sonrası buldu beni. Şaka maka, bizim site bayağı bilinir olmuş arkadaşlar!!! :)

İşte böyle millet... Hoş bir geceydi kesinlikle. Karaoke kısmında ben yoktum, onunla ilgili ayrıntıları da bekliyoruz ;)

NUR
12-20-2008, 05:07 PM
Eğlendiğinize çok sevindim arkadaşlar bende sizlerle olmak isterdim. Herkez geceden memnun kalmışa benziyor ama solist rahatsızlanmış olsun önemli olan birlikteliğiniz ve eğlenmenizdi. İnşallah Bon Jovi Geldiğinde Eksiksiz bir kadroyla buluşup hep birlikte eğleniriz.:)

JoviGirL!
12-20-2008, 05:27 PM
sapık bassçı :D

NUR
12-20-2008, 05:41 PM
Bu arada ortam yeterince kalabalıkmıydı ?

JoviGirL!
12-20-2008, 06:06 PM
ehh idare eder ama arkada bi tip vardı..
BLAZE OF GLORYYYYYYYYYYYYYYYY die bi taraflarını yırttı :D

in these arms
12-20-2008, 06:34 PM
öncelikle boğazlarım bir süre devre dışı bunu belirtiyim :D
gece ile ilgili herşey söylenmiş zaten herkese ve herşeye katılıyorum,nedense davulcuya takmıştım ve aralarında en sağlam o olarak görüdm BIG TICO die kendimi yırttığımı hatırlıyorum... ayrıca kewser o baget bana ait adam beni aradı buldu bana uzattı ve sen elimden aldın ,ama helal olsun hayrını gör !!! :D sizlerle olmaktan ve böyle süper bi gece geçirmekten dolayı çok ama çok mutluyum,çok eğlendiğimizi düşünüyorum , sanırım esra bana daha önce söylemişti ;ilk defa gördüğün bi bj fanıyla hiç yabancılık çekmiyosun akraba gibi oluyosun die,hakkaten öyleydi yıllardır beraberiz gibi kolkola istiklalı fethettik :D karaoke videolarını sakın unutmayın bende çok merak ediyorum,hepiniz çok öpüyorum ,, canlarım bennim :)

boğazlarım :(

Kewser
12-20-2008, 07:00 PM
Yaa adam bagetin tekini fırlattı,diğerinide uzattı bize doğru,herkes elleriyle tuttu bageti snra tek tek bıraktılar bna kaldı.Sen bna çook uzaktın Barış abi,elinden falan almadım!!!Aşkolsun,kendimi çok kötü hissettim,niye dün söylemedinki o kadar takıldık.Hem onların hepsi kız eliydi :D

misslakers28
12-20-2008, 07:13 PM
kevser o kafa dediğin adam konserde üzerime düşücekti hatta düştüde:( adam yapış yapış neyseki korumalar aldı yanımdan derken yapış yapış başka bir çift geldi:( şöle güzel güzel coşamadım ama bunları saymazsak ortam çok güzeldi önemli olanda ortamdı zaten güldük eğlendik en önemliside... hepbirağızdan söyledik şarkıları bağıra bağıra

in these arms
12-20-2008, 07:24 PM
Yaa adam bagetin tekini fırlattı,diğerinide uzattı bize doğru,herkes elleriyle tuttu bageti snra tek tek bıraktılar bna kaldı.Sen bna çook uzaktın Barış abi,elinden falan almadım!!!Aşkolsun,kendimi çok kötü hissettim,niye dün söylemedinki o kadar takıldık.Hem onların hepsi kız eliydi :D
yaw önemli deil öylesine dedim :D damla tek başına bütün ellere sahip oldu zaten :) :)

JoviGirL!
12-20-2008, 07:31 PM
Evet ya bütün eller bnmdi:d

Ozanisius
12-20-2008, 09:28 PM
Çok eğlenmişiniz anlaşılan....Güzel olmuş ii eğlenmişsiniz...Özlem Tekin Ablamdan bir şarkı hediye ediyorum melankolik halime....

HERKES ŞANSLI DOĞMUYOR..........

Ayrıca sizin gibi gençleri Ankara da da görmek isteriz....Uğurtan Abi,barış zati zengin tayfası....Onlar atlar gelir günü birlik :D Alperin de yüreği yeter...Gerekirse Ankara İstanbul otostop çeke çeke gelir...Macera dolu bi yolculuk yapar :D:D

Mete
12-21-2008, 01:51 PM
Bence hepimiz gayet iyi eğlendik, harbiden de hemen kaynaşıverdik, çok güzel bişey bence bu. Tamam grup iyi değildi ama tribute bahane tanışıp birlikte vakit geçirmek şahane sonuçta! Bu arada, diğer baget de bende :D :D

alp222
12-21-2008, 10:30 PM
ya ben bu grubu hep duyardım ama hiç sitesini aramamıştım...konserde sizi duyduktan sonra buraya geldim üye oldum. Gelelim bir bilgiye... konserde hastalanan solistin yerini alan adam Ağustos'ta Türkiyeye gelen Scorpions konserinde ön grup olan Element'in solisti Kıvanç.

Adam o konserde de tüm Park Orman'a kendi parçalarının dışında Runaway'i çalmıştı...zaten gruplarının eski ismi falan da Runaway, resmi siteleri burada ve eski bir BJ hastası olduklarını duymuştum:

www.elementrock.net

Bon Giovi grubunun klavyecisi ile çıkışta konuştuğumda adama teşekkür ediyorlardı provasız o performansı gösterdiği için, ben de şahsen beğendim ilk adam Bed of Roses'da resmen bayıldı...

Diğer bir bilgi ise çakma BJ dediğiniz sarhoş arkadaşın adı Ahmet, o Türkiye'deki gelmiş geçmiş en manyak(hastalık derecesinde) BJ fanıdır, bi ara kendi albümünü falan yapmış o da....ama sonunu hepberaber gördük...

SPAWN-TheUndead
12-21-2008, 11:18 PM
Hoşgeldin alp bilgi için sağol.Demek elementin solistiydi çok iyi.Ahmen saatlerce bizim grubun peşini bırakmadı taki ben onu itene dek :D çoşkulu bir gençdi ama çizgiyi geçmişti.
Neyse tekrar hoşgeldin diyorum ;)

alp222
12-22-2008, 12:17 PM
bunun için bir konu açmıştım ama silinmiş sen mi sildin?

Kewser
12-22-2008, 03:34 PM
Evet yaa,Element in solisti abiydi!Kerem abiye sordum ben konserden sonra,o da Scorpions'a gitmişti diye,geç gelmiş konsere.Element i izleyememiş.Emin olamadım ben de.Meğer oymuş :D
Ama gerçekten iyiydi.En azından ilk solistten iyiydi :D

JoviGirL!
12-22-2008, 03:52 PM
Ben Kıvanç abiye tşk etmiştm..
Gerçekten beğendnmi demişti

yaprakgil
02-09-2009, 09:52 AM
bende ilk scorpions ta gormustum kendisini runaway calmaya basladiklarinda sok gecirmistim :D