Orijinalini görmek için tıklayınız : Jon: Yeni Albüm'e Başladık
Jon Bon Jovi, dün kendi fan club sitesine bir mesaj gönderdi. Mesajda şöyle diyor;
''Ağustos ayını tembel ve şişmanlayarak geçirdim, çalışmayı düşünmek bile istemiyordum. Eylül'e kadar bu böyle sürdü, taa ki kapıma ve kafama dank edene kadar. 'Yaz, seni aptal' dedi, 'Richie'nin canı sıkılıyor ve sen komşuların gibi evde çocuklarıyla kalan tipte bir baba değilsin'. Ben de Los Angeles'a gittim ve başladık. Şimdiye kadar 12 şarkı yazdık. Çok memnunum. Merak ediyorsanız söyleyim, bu bir rock albümü. Büyük, gürültülü bir albüm. Yapımcılığını yine John Shanks yapacak ve demo kayıt sürecine ren geyiklerini ve kızağı bodruma kaldırdıktan hemen sonra başlayacağız, yani kuzey kutbu'na demek istedim. Umarım noel ağacının altında ne arıyorsanız onu gerçekten bulursunuz. Bir ücretinin olması gerekmez. Bu bedavadır, bir gülümsemedir. Bana bir tane getirdiğiniz için teşekkürler.''
http://www.antimusic.com/news/08/dec/11Abdul_Blasts_Idol-_Jacko_For_Sale-_Bon_Jovi_Working_On_Rock_CD-_Cardinal_Vs_Madonna-_AC-DC_Frontman_Hospital_Room-_Toni_Braxton_Tumor_Removed_and_more.shtml
Ozanisius
12-11-2008, 04:29 PM
Bu güzel bir haber işte....
JoviGirL!
12-11-2008, 05:34 PM
yerim bn bu adamı yaa
king_o'swing
12-11-2008, 05:41 PM
Evet merak etmekte idim: Bu bir Rock albümü olacak...Yuppiiiiiiiiiiiiii
Bon Jovi*m
12-11-2008, 07:10 PM
dinlemek için sabırsızlanıyorum
Bakalım bu yeni albüm ne zaman çıkacak... Gerçekten merak ve sabırsızlıkla bekliyorum.
Ozanisius
12-11-2008, 07:36 PM
Bakalım bu yeni albüm ne zaman çıkacak... Gerçekten merak ve sabırsızlıkla bekliyorum.
Greatest hits albümünden sonra....Greatest Hits albümü 2009 da çıkacak.... 2009 - 2010 da devasa turne olacak.....2010 sonbaharında kayıtlara başlayacaklar.2011'de de yeni albüm çıkacak....2009 2010 dünya turnesi resmi ağızdan duyuruldu.Gerisi de benim tahminim... :D
Mesajının full orjinali söyleymiş;
Happy Ho-Ho-Ho. Merry Holidays. It's that time again, the kids are so easily manipulated by threats of the dreaded call to Santa. I have never seen more vegetables disappearing from plates as I have in the last couple of weeks, beds are getting made, teeth are getting brushed, they are going to bed all alone without an hour long scene that has Oscar potential, etc. You know the drill, it is second only to the first day of school which is the other glorious silent holiday for parental figures. These days have been trying for many of us with the effects of the economy trickling down to anyone and everyone. President Elect Obama better be a Superman or at least surround himself with all the king's horses and all the king's men. The country is in bad shape. We wanted change and we will all be called upon to help implement it. I for one am ready. On the home front since the tour ended the Soul won the Arena Bowl in New Orleans. It was sweet. We're waiting on the rings. They too are sweet. I spent August getting fat and lazy, not wanting to even think about work. It lasted until September when that knock came to my door and to my head. It said "write you fool, Richie is bored and you are not the stay at home kind of dad as all of the neighbors are". So, I went off to Los Angeles and we started. As of now we're 12 songs into it. I'm very pleased. In case you're wondering, it's a rock record. A big loud one. John Shanks is set to produce again and we'll begin the demo process right after I ship the reindeer and sleigh back to the attic, I mean North Pole. In all honesty, I just wanted to drop you a note to wish you and yours a happy healthy holiday. I hope you really do find what you're looking for underneath the tree. It doesn't have to cost a thing. It's free. It is a smile. Thanks for bringing me one. See you in 09. JBJ
Greatest hits albümünden sonra....Greatest Hits albümü 2009 da çıkacak.... 2009 - 2010 da devasa turne olacak.....2010 sonbaharında kayıtlara başlayacaklar.2011'de de yeni albüm çıkacak....2009 2010 dünya turnesi resmi ağızdan duyuruldu.Gerisi de benim tahminim... :D
Tahminlerini paylaştığın için sağol.
Tabii şunu da unutmamak lazım, mesela HAND ilan edilenden 10 ay geç çıktı, o açıdan kesin tahmin yapmak zor şimdiden. Bekleyip göreceğiz...
JoviGirL!
12-11-2008, 07:45 PM
deniz ingilizcem yok anacım çok fazla:S
İnanamıyorum ya yeni albüm için bizimkiler ellerini çabuk tutmuşlar. Aferin onlara :D Çok heyecanlandım doğrusu albümü sabırsızlıkla bekliyorum.
Jon'un ''Bu bir Rock albümü olacak'' demesıide ayrı bir heyecan konusu valla oleeyy:)
Ozanisius
12-11-2008, 08:13 PM
Tahminlerini paylaştığın için sağol.
Tabii şunu da unutmamak lazım, mesela HAND ilan edilenden 10 ay geç çıktı, o açıdan kesin tahmin yapmak zor şimdiden. Bekleyip göreceğiz...
Haklısın tabiki....Herşey olabilir.Ama bence yinede 2010 sonbaharından önce çok zor......Aslında biliyormusun-iğrenç bir fikir ama- aklımdan 7 8 yıl geçsin geliyor.Chinese Democracy gibi bişi olsun.Sansosyon dolsun etraf.Tüm dünya bon Jovi'yi beklesin.Ha çıktı ha çıkacak...Çıkar çıkmaz dergilerde manşet olsun.Yıllardır beklenen albüm,2000lerin en çok beklenen albümü... Yüzyılın bombası gibi başlıklar olsun.İlk gün müzik marketler dolsun taşsın.... Tüm dünya gözünü Bon Joviye çevirsin.....Herkes onları konuşsun.Ama böyle bişi asla olmaz.Çünkü Jon işkolik birisi...Düzenli yaşayan,üreten bir sanatçı... Albümlerin arasını uzun tutmuyor.Hep çalışıyor.Üretiyor yeni şeyler.Ayrıca galiba sansasyon ws de sewmez.Sade birisi galiba...Medyada yer almıyor pek...Dolayısıyla da böyle "Beklenen albüm nihayet çıktı." gibi başlıklar yada boy boy Tv lerde,dergilerde göremiycez Bon Joviyi....
Ne fentezi ürettim haaa...Bir demet tiyatro daki Feriştah gibi..... :P
Bu arada... Deniz... sana kocaman bir THANKS for the HEADS UP diyorum!!! :cool:
Kewser
12-12-2008, 02:14 PM
Ooo süper yaa rock albümü olacak!!Mütiş habermiş bu!!:D
tuuuche
12-13-2008, 01:08 PM
Greatest Hits olayını sallayıp yeni rock albümünü piyasa sürüversinler hemen.. (bence tabiikiii) :D zaten hangi şarkıların konabileceğini biz biliyoruz de mi ama???
Ozanisius
12-13-2008, 01:41 PM
Yooo...Bence yeni greatest in zamanı geldi....Her grup 3 yılda bir yayınlıyor. 94'ten beri bizimkiler yayınlamadı.Ayrıca greatest demek,yeni hayran ve yeni satış demek.Crossroad Bon Jovi ailesini çok büyüttü.Bu albümü alanlar yeni fanlar kattı aileye....Ve eski albümlere de bir ilgi doğdu....Zaten crosssroad da ilk çıktığında 15 milyon sarrı.Şimdi Bon Jovi'ye yüksek bir satış ve yeni kitleler lazım.Bunu da yeni bir toplama albüm sağlar.Yeni toplama albümü çok beğenen insanlar bir sonraki stüdyo albümünü de sabırsızlıkla bekler ve direk gider alır.İnsanlar Crossroad tan sonra These Days'i nasıl beklemişti....Onun gibi....Bence tam yeri yani....
jbjkızı
12-13-2008, 03:21 PM
çok hareketli bir albüm olacaga benziyor tam benlik süper bir haber biximkiler çok çalışıyo valaa :)
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.