Ozanisius
11-10-2008, 02:00 AM
Arkadaşlar kendime Bon Jovi t-shirt bastıracağım ve istediğim modellerin resmini nette bulamadım....Lütfen yardımcı olun.....Bana bir have a nice day albüm kapağı, postervari kovboy şapkalı büyük bir richie sambora resmi,slippery when wet albüm kapağı,bon jovi forever resmi,wanted dead or alive'ın japon version single kapağı lazım...Bunlar nette var ama bulduklarım en fazla elim kadardı....Yani t-shirt için çok küçükler.....Onlar var mı elinizde??Yüksek çözünürlüklü büyük boyda t-shirt için uygun boyları varsa bana yardım edin lütfeeennn....Ankarada hiç Bon Jovi t-shirt yok...İstanbul'a gittiğimde de her yerde bir tek aynı model gördüm.....Hoşuma gitmedi ben bastırayım dedim....Almadım.Birde Bon Jovi ile ilgili Türkiye'de albüm,pembe kitap dışında ne satılıyor???Bilenler link verebilirmi???Yada Ankara'da yaşayanlar dükkan ismi verebilirmi???Şimdiye kadar sadece,gittigidiyorda, pembe kitap,richie ve jon biblosu buldum....Albüm zaten bulunuyor....Bunu dışında poster,kolye,kitap,dergi, ws ws nasıl bulurum???
Birde şu Bon Jovi forever'ın resmini koyayım...Hangi forever demeyin
http://i240.photobucket.com/albums/ff244/ubercomments/music/082.jpg
İşte bu forever....Unutmadan eğer şu model daha güzel olur diyorsanız o resimleride paylaşabilirsiniz....Güzelse bastırırım....İstanbuldaki t-shirt modeli her yerde aynıydı...Siyah zemin üzerineydi ve aynı resimdi...Bon Jovi black metal,death ws grubu değil....Rock grubu o yüzden siyah bon jovi t-shirt sevmiyorum pek....Siyah giymeye bayılırım ama grubun havasına ters geliyor bana...Ben kırmuzı,mavi ws bastırcam....Sadece forever için siyah düşünüyorum....O renklere gider diyeceğiniz resimleride paylaşabilirsiniz....
Cevap bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.....
Birde şu Bon Jovi forever'ın resmini koyayım...Hangi forever demeyin
http://i240.photobucket.com/albums/ff244/ubercomments/music/082.jpg
İşte bu forever....Unutmadan eğer şu model daha güzel olur diyorsanız o resimleride paylaşabilirsiniz....Güzelse bastırırım....İstanbuldaki t-shirt modeli her yerde aynıydı...Siyah zemin üzerineydi ve aynı resimdi...Bon Jovi black metal,death ws grubu değil....Rock grubu o yüzden siyah bon jovi t-shirt sevmiyorum pek....Siyah giymeye bayılırım ama grubun havasına ters geliyor bana...Ben kırmuzı,mavi ws bastırcam....Sadece forever için siyah düşünüyorum....O renklere gider diyeceğiniz resimleride paylaşabilirsiniz....
Cevap bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.....