Orijinalini görmek için tıklayınız : Ema 2008
2008 Mtv Avrupa Müzik Ödülleri'nde Emre Aydın Avrupa'nın En İyi Sanatçısı ödülünü aldı ve tören sırasında Afili Yalnızlık parçasıyla sahnedeydi.
En İyi Şarkı: P!nk ‘So What’
En iyi Video Yıldızı: 30 Seconds To Mars ‘A Beautiful Lie’
2008'in Yıldızı: Tokio Hotel
En İyi R&B - Hip-Hop: Kanye West
En İyi Rock: 30 Seconds To Mars
Sanatçıların Seçtikleri: Lil Wayne
2008'in En İyi Sanatçısı: Britney Spears
Yaşam Boyu Efsane Ödülü: Sir Paul McCartney
Yılın Albümü: Britney Spears Blackout
Avrupa'nın En İyi Sanatçısı: Emre Aydin (Türkiye)
En İyi Yeni Sanatçı: Katy Perry
Tüm Zamanların En İyi Sanatçısı: Rick Astley
Ozanisius
11-09-2008, 01:55 AM
Ödül töreni çok eğlenceliydi...Pink'in performansı süperdi cidden...Yastık savaşıyla....Katy Perry çok şeker....Bayılıyorum o kıza....Emre Aydın bir ilke imza attı...Tarzım değil ama kutlarım kendisini ülkem adına....Birde MTV Ödüllerinin tarihi kesitleri vardı bir başka zaman MTV TR'da...Orda Bon Jovi'nin ödül alışını izledim.1995 These Days dönemi....Avrupa Ödülleri En İyi Grup Ödülü....Jon dünya barışının sağlanması,açlığın bitirilmesi gerektiğinden bahsediyordu.Sosyal bir konuşmaydı...
Ozanisius
11-09-2008, 01:58 AM
Jon dünya barışının sağlanması,açlığın bitirilmesi gerektiğinden bahsediyordu.Sosyal bir konuşmaydı...
İmkanım olsa ve bilsem uydudan cam gibi bu görüntüyü kaydederdim....Hemde TR 'da altyazılıydı....Ama nasıl yapılır hiç bilmiyorum.Belki uydumun böyle bir özelliği bile yoktur...Elinde bu görüntü olan var mı???1995 MTV Avrupa Müzik Ödülleri Töreni???
Captain_Kidd
11-09-2008, 11:33 AM
Sitemizde daha önce verilmişti Bon Jovi'nin 1995 Mtv Europe Music Awards ta ödül aldığı video.Ödül törenindede sahne alıp Hey God'ı seslendirmişlerdi. Grup son single ları Lie To Me yi çalmayı planlamıştı aslında ama neden olduğu bilinmez bir anda Jon hayatının en çok öfke saçtığı performanslarından birini sergilemiştir.Ödül töreni öncesi ropörtajlarda Blur grubunun solisti Bon Joviyi aşağlayıcı sözler sergilemştir.
Bon Jovi en iyi rock grubu ödülünü alırken en iyi grup ödülünü U2 almıştır.Always ise yılın şarkısı ödülünü Cranberries Zombie ye kaptırmıştır.
Bu ödül Bon Jovinin grup olarak aldığı son Mtv ödülüdür.Jon 1997 de solo olarak kendi ödülünü almıştır.2000 yılında Crush ve Its My Life ile Mtv EMA da 4 dalda aday ve 2002 de 1 dalda aday olmalarına rağmen ödül kazanamamışalrdır.2005 ten beri Mtv'nin Bon Jovi politikası nedeni ile tek bir kliplerini çalmamları sebebinden olsa gerek bu tarihten beri ödül törenleridne yer almamaktadırlar ve bundan sonrada almayacaklardır.
in these arms
11-09-2008, 12:53 PM
ben emre aydın ı tebrik ediyorum ,canlı izledim ve çok mutlu oldum
Ozanisius
11-09-2008, 01:58 PM
Sitemizde daha önce verilmişti Bon Jovi'nin 1995 Mtv Europe Music Awards ta ödül aldığı video.Ödül törenindede sahne alıp Hey God'ı seslendirmişlerdi. Grup son single ları Lie To Me yi çalmayı planlamıştı aslında ama neden olduğu bilinmez bir anda Jon hayatının en çok öfke saçtığı performanslarından birini sergilemiştir.Ödül töreni öncesi ropörtajlarda Blur grubunun solisti Bon Joviyi aşağlayıcı sözler sergilemştir.
Bon Jovi en iyi rock grubu ödülünü alırken en iyi grup ödülünü U2 almıştır.Always ise yılın şarkısı ödülünü Cranberries Zombie ye kaptırmıştır.
Bu ödül Bon Jovinin grup olarak aldığı son Mtv ödülüdür.Jon 1997 de solo olarak kendi ödülünü almıştır.2000 yılında Crush ve Its My Life ile Mtv EMA da 4 dalda aday ve 2002 de 1 dalda aday olmalarına rağmen ödül kazanamamışalrdır.2005 ten beri Mtv'nin Bon Jovi politikası nedeni ile tek bir kliplerini çalmamları sebebinden olsa gerek bu tarihten beri ödül törenleridne yer almamaktadırlar ve bundan sonrada almayacaklardır.
Ben kaçırmışım galiba....Bir daha verebilirmisin videoyu Yiğitçim?Ayrıca Blur solistinin derdi neydi??Bir de MTV'nin politikasının nedeni nedir???Niye tecrit ediyorlar??
Captain_Kidd
11-09-2008, 02:45 PM
Mtv gençlik kanalıdır belli bir yaş üzeri grup ve sanatçılara yer vermeme gibi bi politikaları var fakat Bruce Springsteen,Rolling Stones ve Bon Jovi gibi isimler,istisna olarak gösterebileceğimiz U2 ve Metallica gibi Mtv ye para yağdırmayı tercih etmedikleri için böyle bir tecrit söz konusu.
Blur grubunun solistinin bu davrnışı İngiliz basınının gazlaması ile grubun kendini dünyanın en büyük Rock N Roll grubu sanması olarak gösterilebilir.Aradan 13 sene geçti hiç bi yere varamadıklarını görmek üzücü.
http://rapidshare.com/files/107456866/ar__351_iv_2.mpg.html
mislakers28 üyemizin verdiği bir linkti tekrardan teşekkür ederiz.
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.