Orijinalini görmek için tıklayınız : ABD'de seçim
Evet... ABD'nin seçim maratonu sona erdi.
Demokrat Parti'nin başkan adayı Barack Obama, ABD tarihinin 44. başkanı seçildi ve ilk siyahi başkan olarak tarihe geçti.
Bu durumun Amerika, dünya ve ülkemiz açısından ne gibi sonuçlar getireceğini önümüzdeki günlerde görmeye başlayacağız.
ps: Ne dersiniz, başkanın ilk konuşmasını dinlemek için Jon da Chicago Grant Park'a gitmiş midir acaba? ;)
jbjey88
11-05-2008, 11:15 AM
mine jon'un chicagoya gidip gitmediğini bilemem ama çok sevindiği kesin:D :D
Ozanisius
11-05-2008, 07:13 PM
Dünya barışına bir katkısı olur umarım....saldırganlığı bırakıp,kendi ülkelerindeki krize dönerler.Ve dünyada nefes alır.....Demokratlara çok sevindim....
county
11-05-2008, 11:03 PM
Amerika'daki insanların iyimserliği gerçekten ilginç, onlar yeni bir başkan seçti, bu başkan savaşın son bulacağını, amerikada değişimin başlayacağını söyledi ve onlar için herşey çok güzel artık, fakat amerikanın savaş ve benzeri olaylar ile belirli ülkelere ve halklara verdiği zarar ve yıkım bundan sonraki 50-60 yılda bile giderilemeyecek, bu yüzden hangi başkan gelirse gelsin amerikan politikaları hiçbir zaman değişmez...
SPAWN-TheUndead
11-07-2008, 10:27 AM
Bu genç lakin ermeni soykırımını tanıyan gençlerimizden yani :D Neyse ya bana göre pek farketmez.Takılsın kendi çevresinde bize bulaşmasında bana yeter.
in these arms
11-07-2008, 02:12 PM
bu soykırımı da abd deki ermenilerin çokluğundan dolayı tanıyacağını söylemiş zaten,bu kadar takılacak bi durum değil şimdilik,eğer bu sözde soykırımı tanırsa ve bunun üzerine giderse canımız sıkılabilir,aynen bize bulaşmasında fazla...
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.