Orijinalini görmek için tıklayınız : Bon Jovi Tribute İstanbul
county
10-27-2008, 10:20 PM
Bon Jovi tribute grubu Bon Giovi 19 aralıkta balansta olacakmış, gerçeğini göremedik hiç olmazsa tribute grubunu görelim diyenler için iyi bir konser, aslında bütün konser bon jovi coverı gidilir yani...
Bon Jovi tribute grubu Bon Giovi 19 aralıkta balansta olacakmış, gerçeğini göremedik hiç olmazsa tribute grubunu görelim diyenler için iyi bir konser, aslında bütün konser bon jovi coverı gidilir yani...
Kulağa gayet iyi geliyor aslında, bence de gidilir. Grup süper bir tribute olmasa bile maksat Bon Jovi cover dinlemek olsun, değil mi? Hatta toplanıp gidebiliriz katılmayı düşünenlerle. Gerçi tarih taaa aralık ortası, o zamana kadar konu kaynar ama aralık başı gibi yeniden gündeme getirip hatırlatırız olur biter.
JoviGirL!
10-28-2008, 01:35 PM
grubun adı neydi
grubun adı neydi
Bon Giovi
Bu da siteleri:
http://www.bongiovi.co.uk/ (http://www.bongiovi.co.uk/)
18, 19 ve 20 aralıkta İstanbul'da konser verecekleri yazıyor.
Hepsi Balans'ta mı olacak bilmiyorum, yakında ayrıntıları koyacaklarmış siteye.
UgUrTaN
10-28-2008, 02:18 PM
bjturkey toplaşması için daha uygun bi alternatif düşünemiyorum,
ayrıntılar netleşsin sonra yine konuşalım...
in these arms
10-28-2008, 03:59 PM
kesin gidilir,beklemedeyim arkadaşlar
jovistesra
10-28-2008, 05:54 PM
bencede şimdiden o haftasonunu planlıyorum...Başka fanlarla da tanış mak için güzel bir ortam diye düşünüyorum...
JoviGirL!
10-28-2008, 06:00 PM
çakmada olsa gidip eğlencez ya :D
18'i perşembeye denk geliyor, herhalde çoğumuza 19 veya 20 aralık daha uygun olur; çalışan için de öğrenci için de... Kesinlikle forum toplantısı için biçilmiş kaftan! ;)
Grubun websitesinde 18, 19 ve 20 aralık deniyor ama şu an biletix'de sadece 19 aralık cuma'ya ait bilet satışı var. Biletler 23 YTL.
Gelmeyi düşünen herkese 19'u uyuyorsa sallanmadan alalım biletleri, Jolly Joker fazla geniş bir mekan değil, açıkta kalıveririz sonra!
http://www.biletix.com/event.htm?id=JBLS9 (http://www.biletix.com/event.htm?id=JBLS9)
p.s: biletix'teki sayfaya bir göz atın, 19'u için satış var, ama sayfanın altında konser 20'sinde diyor...
JoviGirL!
10-28-2008, 07:36 PM
18 yaş sınırı vardır buarada..
bu konser kaçmaz ;)
hep birlikte orda olalım :cool:
tuuuche
10-28-2008, 11:02 PM
bence de gidelim.. biletler beraber mi alınacak yoksa kendimiz mi alalım?? bi de benim gibi şehir dışından gelecek olanlar ona göre ayarlama yapalım..çok gidesim var :D
misslakers28
10-29-2008, 12:19 AM
orda olacağım kesinlikle
in these arms
10-29-2008, 12:25 AM
tamam napıyoruz 19 una mı alıyoruzz
Ozanisius
10-29-2008, 12:40 AM
Ben gelemem vallaaa....Ailem yollamaz.Öss war yine...Ayrıca cover grubuna hiç yollamaz....Otur albümden dinne derler...Sonuçta Bon Jovi değil derler...Ayrıca bencede haklılar....Sonuçta Bon Jovi gelmiyor...Bir tribute grubu için Ankaradan İstanbula bende gitmem...Şehirlerarası çile çekmem bir iki güne....Bon Jovi,Maiden, vs vs...Orjinallere canım feda....Annemleri hiç dinlemem gerekirse ewden kaçarım....İstanbula gelirim...Ama bu gereksiz....Ordakiler gitsin...
UgUrTaN
10-29-2008, 12:49 AM
şimdilik kimse bilet almasın...
tarihler netleşsin, grup sayfasında ilan etsin ondan sonra yine buradan haberleşerek alırız biletleri... cuma yada cumartesi akşamına gideriz gibi..
Youtube da izledim, hoşuma gitti walla... hele solist jon gibi zıplayıp kol hareketleri falan yapınca koptum walla gülmekten.. seside fena değil hani...
çok eğlenceli olacağını düşünüyorum :):)
şimdilik kimse bilet almasın...
tarihler netleşsin, grup sayfasında ilan etsin ondan sonra yine buradan haberleşerek alırız biletleri... cuma yada cumartesi akşamına gideriz gibi..
Youtube da izledim, hoşuma gitti walla... hele solist jon gibi zıplayıp kol hareketleri falan yapınca koptum walla gülmekten.. seside fena değil hani...
çok eğlenceli olacağını düşünüyorum :):)
uğurtan abi cuma yada cumartesi olsun, tamam ama biz beklerken ya biletler biterse? jolly joker pek büyük bi mekan değil diye duydum, ortada kalmayalım sonra ??
JoviGirL!
10-29-2008, 10:37 PM
1.Alper
2.Uğurtan
3.Mine
4.Mete
5.Barış
6.Yiğit
7.Murat
8.Damla
SPAWN-TheUndead
10-30-2008, 05:05 AM
Bir Tribute grubun konsere getirilmesi Orjinalin gelmesinni ön ayağıdır arkadaşlar.Bu eşittir Türkiyede bon jovi'ye insanlar ne kadar aç diyerekden bir test'i de saglar.
Gidelim ve herkezi götürelim.Kasım ayı içersinde daha netleşir ve nasıl gidicegimizi planlarız.
JoviGirL!
10-30-2008, 08:10 AM
bnde gelliommmmm
UgUrTaN
10-30-2008, 09:21 AM
Mekan ile görüştüm. 20 kişilik bir kontenjan için rezervasyon yaptırdım.
mekanda bizim için bir yerde ayrılacak.
kimse bireysel bilet almasın, bjturkey adına toplu bilet alacağız.
konserden 1 hafta önce mekana gidip yetkili ile görüşüp neler yapabileceğimizi kararlaştıracağız. Toplu bilet alımına karşılık 1 free içki vb. promosyon düşünüyorum..ayrıca pankart vb. şeylerde yapabiliriz.. Tişört yaptırılıp satılması vb. şeylerde olabilir. fikirlerinizi bekliyorum, sonuçta orada bizden başkada bj fanları olacak
kesin katılacak olanlar bana konserden 1 hafta öncesine kadar buradan haber versinler bende ona göre sayı söyleyeceğim mekana.
SPAWN-TheUndead
10-30-2008, 09:24 AM
Herzamanki gibi elini çabuk tutmussun genç :D
UgUrTaN
10-30-2008, 09:25 AM
organizatör olacak adammışım :D:D:D
misslakers28
10-30-2008, 09:35 AM
1.Alper
2.Uğurtan
3.Mine
4.Mete
5.Barış
6.Yiğit
7.Murat
8.ilkay
Evet ortakk, hızından korkulur yani! :D
20 kişilik rezervasyon iyi. Gayet iyi. 20'si için mi bu yoksa 19'u için mi?
Gelecek olanlar haber versin diyorsun..
Eh, o zaman kesin gelecek olan herkes listeye adını eklesin.
1. Uğurtan
2. Mine
3.
1. Uğurtan
2. Mine
3. Mete
4.
in these arms
10-30-2008, 09:58 AM
1.Uğurtan
2.Mine
3.Mete
4.BARIŞ :D
in these arms
10-30-2008, 10:00 AM
bencede toplu bilet için 1 içki içebiliriz ,ayrıca tişört konusunu uzatalım diyorum,pankart konusunda ise herkes özgür olsun istediği şeyleri yazsın ,ama bonjoviturkey.com yazılı bi reklamımız olsun derim ben..., fikirlere devam edelim ..
Captain_Kidd
10-30-2008, 10:19 AM
1.Uğurtan
2.Mine
3.Mete
4.Barış
5.Yiğit
6.
county
10-30-2008, 11:14 AM
1.Uğurtan
2.Mine
3.Mete
4.Barış
5.Yiğit
6.Murat
7.
SPAWN-TheUndead
10-30-2008, 11:59 AM
Çotta Mathe (Japonca bir kelime yazılışı böyle degil okunuşu böyle tabe :D )
Beni nasıl yazmadınız başa huh? :D
Son durum o zman
1.Alper
2.Uğurtan
3.Mine
4.Mete
5.Barış
6.Yiğit
7.Murat
8.İlkay
9.Damla
tuuuche
10-30-2008, 02:14 PM
[quote=
1.Alper
2.Uğurtan
3.Mine
4.Mete
5.Barış
6.Yiğit
7.Murat
8.İlkay
9.Damla[/quote]
10. Tuğçe :cool:
jovistesra
10-30-2008, 04:48 PM
10. Tuğçe :cool:
11-Esra
12-Kerem
taa ankaradan kalkıp gelirm daha önce u2nun bir tribute konserine gitmiştim adam bonoya bonodan cok benziyordu:)canlısını gördükten sonra kesmez tabi;)ama en azından istek parçalarımızı söylerler,el hareketleri falan aynısıydı alec john such bile var ya daha ne olsun...Tshirt olayından da haberim olsun yoksa ben e bayden almayı düşünüyorum...Sağol uğurtan gene ahmet sanlığını yapmışsın...
tuuuche
10-31-2008, 12:46 AM
http://ktunnel.com/index.php/1010110A/4df16441a47153e44be4fcf9d6ce32bda6ef4ce5986b403674 190c037f42178c1bdd298348ff94a320151
harbiden çakma Jon yaa..sesi de nası benziyo ööle.. :D... hele talkbox in action.. :)
sanırım taaa ankaradan kalkıp gelmemize değecek gibi..
SPAWN-TheUndead
10-31-2008, 03:15 AM
Solistin kilo vermesi lazım.En azından baktıgım video veresimlerdeki gibiyse halen. Gitarist saglam bak :D Birkaç yıl evel dry county coverlarını izlemiştim bu grubun.Hadi bakalım.
JoviGirL!
10-31-2008, 08:00 AM
gitarist çok yakışıklı ya :D
in these arms
10-31-2008, 12:51 PM
biletleri alacağımız gün için hala beklemedeyiz dimi?bi kaç gündür yoktum ben
JoviGirL!
10-31-2008, 01:51 PM
evet bebeim beklemedeyz:D
Ya kardeşim her şey niye bu İstanbul şehrinde oluyor. Çok isyanlardayım şuan:mad: Arkadaşlarım bende gelmek çok isterdim fakat kendimi maddi açıdan tamamen Gerçek Bon Jovi'ye adamış durumdayım. Sizler benim yerime de eğlenin. Ufak bir video çekip biz gelemeyenlerle de paylaşırsanız çoook seviniriz.:)
misslakers28
11-03-2008, 02:08 PM
noluyo bekliyormuyuz hala, ben haber bekliyorum sizden bilet almadım
SPAWN-TheUndead
11-03-2008, 07:43 PM
Toplu hade gidileceği için bizle gelicek olan herkez birazdaha beklesin ve bilet almasınlar lütfen.Yerimiz ayarlanıyor zaten garantideyiz kuşku yada şüpheniz olmasın ;)
JoviGirL!
11-03-2008, 10:11 PM
bide konser iptal fln oluyomuş :'(
krize girerm
county
11-03-2008, 11:58 PM
bide konser iptal fln oluyomuş :'(
krize girerm
gerçeğinin gerçekleşemediğini gördük bu çok sarsmaz bence...
JoviGirL!
11-04-2008, 02:11 PM
bence çok sarıcak..
ben çok eğlenceğime inanıyorm
Ortada fol yok yumrta yok, iptal nereden çıkıyor arkadaşlar?
Durup dururken ortalığı velveleye vermeyin derim ben.
JoviGirL!
11-04-2008, 07:46 PM
bn werdmmmmm :D
in these arms
11-07-2008, 05:05 PM
Thursday 18th - Manhattan - Ankara - Turkey
Friday 19th - Balans Jolly Joker - Istanbul - Turkey
Saturday 20th - Jolly Joker XL - Antalya - Turkey
yazıyor sitede,ankaradakiler i,çinde iyi oldu,napıyoruz 19 una alalım mı yoksa toplu mu alıcağız biletleri??
in these arms
11-07-2008, 05:10 PM
cumartesi olsa daha iyi olurdu ama olmadı napalım :(
UgUrTaN
11-08-2008, 01:24 AM
bu durumda herkes kendi alsın biletleri,
istanbulda gidecek olanlar toplanırız bir yerde konser öncesi, hep beraber gideriz ordan konsere,
gelecek kişi sayısına görede etkinlik planlarız,
ben alıyorum kendim için...
SPAWN-TheUndead
11-08-2008, 02:41 AM
Tühh bak 3 tarih oldu.Tek tarih ist olsa plan güzelce işlerdi.
tuuuche
11-08-2008, 11:36 AM
Thursday 18th - Manhattan - Ankara - Turkey
Friday 19th - Balans Jolly Joker - Istanbul - Turkey
Saturday 20th - Jolly Joker XL - Antalya - Turkey
yazıyor sitede,ankaradakiler i,çinde iyi oldu,napıyoruz 19 una alalım mı yoksa toplu mu alıcağız biletleri??
Ankara'da da olması iyi oldu :) Biletix'de ankara'daki konser için bişey yazmıyo ama...
SPAWN-TheUndead
11-08-2008, 03:01 PM
Olmazsa gene ist deki konsere gelicekler olarak toplanıp (eger sayımız çoksa) gene bi yer ayırtma olabilir belki.Bakalı martık...
in these arms
11-08-2008, 03:07 PM
Olmazsa gene ist deki konsere gelicekler olarak toplanıp (eger sayımız çoksa) gene bi yer ayırtma olabilir belki.Bakalı martık...
olabilir ben uyarım,fakat bilet sıkıntısı çekeceğimizi zannetmiyorum ,
pazartesi sabah alıyorumm bende internetten
Ben de hemen bilet sıkıntısı olacağını sanmıyorum. Mekan 800 kişilik diye biliyorum. Bu hafta içi alıyoruz Mete'yle ben biletleri. Orada buluşuruz, yer ayırtma olmasa bile en azından hep birlikte takılırız, öyle değil mi?
in these arms
11-08-2008, 04:20 PM
evet bencede mantıkllı ;) hepberaber olalımda..
İlknur
11-08-2008, 06:19 PM
Ya ama 18 Yas sınırı varmıs ??
JoviGirL!
11-08-2008, 07:21 PM
ewt sınır var...
misslakers28
11-08-2008, 11:13 PM
ben biletimi bu sabah aldım :)
(19.11.2008)orda görüşmek üzere diyorum arkadaşlar
Ozanisius
11-09-2008, 02:00 AM
Ankara'dakine giderim bende....Bilet satılıyorsa intten....O tarafa yolum düşmez....Çünkü malesef ew dersane arası yaşıyorum...Manhattan iki araba bana....Bileti mekandan alamam taa....Birde ailem izin verirmi o var....Malum sınaw warken hiç birşeye izin yok....
Aldım ben de biletimi. 19 Aralık, İstanbul. :)
jovistesra
11-11-2008, 05:36 PM
Ankaradaki arkadaslar ben bi ara Manhattana sormaya gidicm ama biletixde olmaması beni rahatsız etti bilgi alan olursa önce paylaşsın...
Ozanisius
11-11-2008, 06:20 PM
Ankaradaki arkadaslar ben bi ara Manhattana sormaya gidicm ama biletixde olmaması beni rahatsız etti bilgi alan olursa önce paylaşsın...
www.hangibar.com da yada manhattan'ın facebook gruplarında da bilgi yok....Beni de şüphelendirdi bu durum....
Ozanisius
11-11-2008, 06:35 PM
Ben bir konu açmıştım forumda .....Rock Müziğin en iyi 10 mekanı diye... Onlardan biri olan Ankara Yolcu Hard'n Heavy'nin sahibiyle konuştum... Ankarada Bon Jovi gecesi yapalım diye...Sen düzenlersen hemen yaparız dedi..Ben de tecrübem yok.Böyle gecelerde ne yapılır bilmiyorum siz organize edin dedim.Yolcunun üst katında tadilat derdi var.Ben ilgilenemiyorum tadilat bitince ben ilgilenebilirim düzenleriz ama erken olsun diyosan alt katta sen düzenle dedi.Bende bekleyelim o zaman siz yapın dedim.En kısa zamanda olur dedi.Siz bu gecelerde neler düzenlersiniz dedim.Dev ekranda orjinal klipler izleriz konser görüntüleri yayınlarız barda içli servisi olur canlı yada albümlerden müzik kayıtları yayınlarız nostaljik şeyler olur en önemlisi de BİZİM YOLCU'NUN GRUPLARI, GECESİ YAPILAN SANATÇININ ŞARKILARINI YORUMLAR CANLI PERFORMANSIMIZ OLUR dedi.... KaraKedi yi bilirsiniz sanırım...Daha çok yolcu ve ank ile özdeştir ama türkiye çapında 2003'te resmi albüm yayınladılar.Asena isimli kızıl saçlı,sexy,çok güzel sesli bir vokalleri var.Asena'dan Bon Jovi dinlemek ayrı bir zewk olur....Süper deneyim olur.Ben anlamam o şeylerden.Organizasyon ws....Yolcu kendi yapsın.Kabaca bir iki ay sonra Ankara Yolcu'da böyle bir gece için mutabakata vardık.... Tarih ws kesin değil.Sadece güzel bir etkinlik neden olmasın yaparız bir gün dedi Yolcu'dakiler....Tadilat bitince hayata geçirmeye çalışcam..... Yolcu da istekli bizde....Ama katılım kafalarını karıştırıyor.Mekan dolarmı kısmında kafaları biraz şüpheli....Sene 1993 değil 2008 ve ayrıca bura istanbul değil Ankara havasındalar.Bunu da aşarsak tadilat ws de biterse bir iki ay içinde gecemizi yapcaz Yolcu'da...Kamuoyuna duyurulur....
in these arms
11-11-2008, 08:42 PM
bende aldım biletimi 19 aralıkta görüşrüz :)
jovistesra
11-12-2008, 12:36 PM
ozan ankaradki bon jovi etkinlikleine bn gelrim her türlüde şu manhattanın ne sitesinde ne biletixde hiçbi yerde yazmıyor ankara konseri adamların sitede var sadece ankaradki arkadaslardan bilgi alabileck olan varmı ki?
jbjey88
11-12-2008, 12:43 PM
bande baktım ama ankara için bilet hiçbir yerde yok
jovistesra
11-12-2008, 01:25 PM
ya kapıda kalmayalım:)Manhattan cinnah caddesi üzerinde bir yerde oralara yakın olan varsa en azından teyit alalım yoksa ben istanbul için bilet alcam ortada kalmayalım
Ozanisius
11-12-2008, 02:11 PM
ya kapıda kalmayalım:)Manhattan cinnah caddesi üzerinde bir yerde oralara yakın olan varsa en azından teyit alalım yoksa ben istanbul için bilet alcam ortada kalmayalım
Ben yine ÖSS dönemindeyim....Dersanemde evimin yakınında...Kızılay yada başka hiçbir merkezi yere gidemiyorum...Yolum düşmüyor.Cinnah ik arabalık yerde sadece bir bilet sormak için ailem göndermez.Otur ders çalış derler....
Ozanisius
11-12-2008, 02:26 PM
Yaw anlamıyorum....Arkadaşlar cover yapan yüzbinlerce insan var dünyada....Youtube da da türklerin dahi bon jovi coverları var...Bir cover grubu için şehirlerarası yol tepilirmi??Yol parasını geçtim hadi de o yol çekilr mi...6 7 saat...Gerçek Bon Jovi değilki...Alelede covercılar....Milletin parası da zamanı da fazla geliyor galiba....İkiside sınırsız olsa yine gerek yok derdim kendi açımdan....
UgUrTaN
11-12-2008, 03:28 PM
Yaw anlamıyorum....Arkadaşlar cover yapan yüzbinlerce insan var dünyada....Youtube da da türklerin dahi bon jovi coverları var...Bir cover grubu için şehirlerarası yol tepilirmi??Yol parasını geçtim hadi de o yol çekilr mi...6 7 saat...Gerçek Bon Jovi değilki...Alelede covercılar....Milletin parası da zamanı da fazla geliyor galiba....İkiside sınırsız olsa yine gerek yok derdim kendi açımdan....
Ozan'cım,
Burda esas konu cover dinlemek değil, dediğin gibi binlerce yapan var açar netten dinlersin,
burda esas konu, bar ortamında tanıdığın sevdiğin arkadaşlarınla ve senin gibi bj seven insanlarla bi arada bon jovi şarkıları söyleyip içkini içip eğlenmektir. Bu sıradan bir bar ortamının bj ile makyajlanmış hali. Tabii ki kimse bj konserine gelmiyor, ayrıca bj yide böyle bir bar ortamında dinleyemessin haliyle..
Ben konser için kalkıp hollandaya gittim biliyorsun, ama bu çoook eğlenmek için yapılmış bişey değildi. Zaten konser sırasında donup kalmış gibi, bir rüyadaymış gibiydim ve 2,5 saat 2,5 dakika gibi gelmişti,
oysa şimdi bu konserde hep beraber eğleneceğiz, içeceğiz, sevdiğimiz şarkıları söyleyeceğiz, istanbula gelecek arkadaşlar gibi, bende ankaraya gelirim sırf bu ortam için.
İşin ekonomik kısmına gelince, senin yaşlarındayken üniversiteye hazırlanırken boş kasete bj albumu çektirmek için son harçlığımı verdiğim yılları hatırlıyorum hala, bırak cd yi, kaset alacak param dahi olmazdı,
yıllar geçti, uzun yıllardır iş hayatında çalışıyorum ve para harcama standardım da doğru orantılı olarak değişti tabii. Eminim sende benim yaşlarıma geldiğinde aynı durumda olacaksın. O nedenle kimseyi herhangi bir konu hakkında harcadığı para nedeniyle değerlendirmemeni rica ederim,
öpüyorum gözlerinden...
Ozanisius
11-12-2008, 03:46 PM
Ozan'cım,
Burda esas konu cover dinlemek değil, dediğin gibi binlerce yapan var açar netten dinlersin,
burda esas konu, bar ortamında tanıdığın sevdiğin arkadaşlarınla ve senin gibi bj seven insanlarla bi arada bon jovi şarkıları söyleyip içkini içip eğlenmektir. Bu sıradan bir bar ortamının bj ile makyajlanmış hali. Tabii ki kimse bj konserine gelmiyor, ayrıca bj yide böyle bir bar ortamında dinleyemessin haliyle..
Ben konser için kalkıp hollandaya gittim biliyorsun, ama bu çoook eğlenmek için yapılmış bişey değildi. Zaten konser sırasında donup kalmış gibi, bir rüyadaymış gibiydim ve 2,5 saat 2,5 dakika gibi gelmişti,
oysa şimdi bu konserde hep beraber eğleneceğiz, içeceğiz, sevdiğimiz şarkıları söyleyeceğiz, istanbula gelecek arkadaşlar gibi, bende ankaraya gelirim sırf bu ortam için.
İşin ekonomik kısmına gelince, senin yaşlarındayken üniversiteye hazırlanırken boş kasete bj albumu çektirmek için son harçlığımı verdiğim yılları hatırlıyorum hala, bırak cd yi, kaset alacak param dahi olmazdı,
yıllar geçti, uzun yıllardır iş hayatında çalışıyorum ve para harcama standardım da doğru orantılı olarak değişti tabii. Eminim sende benim yaşlarıma geldiğinde aynı durumda olacaksın. O nedenle kimseyi herhangi bir konu hakkında harcadığı para nedeniyle değerlendirmemeni rica ederim,
öpüyorum gözlerinden...
Uğurtan Abi bende orj albüm almak için harçlıksız kaldım.Ankara Yolcu da BJ gecesi yaptırtmaya çalışıyorum.Bu gece gerçekleşirse hiç şüphesiz 2 haftalık harçlığım bitecek o gece.Para sorun diiil.BJ'ye feda olsun.Ünide bende gitcem yurtdışı konserlere.Mesela Almanya ve Londra da BJ izlemek istiyorum.Yada Wacken,Graspop, Donnington gibi köklü festivallere gitmek..İstanbul BJ konserine şimdiden VIP bilet parası biriktiriyorum harçlığımdan.Normal saha içi parasını ailem verse bile VIP sahne önü almazlar.Liseli müzik tutkulu biri olarak harçlıktan biriktiriyorum.Ama tribute grup için şehirlerarası gereksiz geliyor bana.O kadar yol tepmek...Bir gece kalıp yada kalmayıp geri dönmek... Herkesin kendi zewki...Güzelce eğlenin tabiii.
jovistesra
11-12-2008, 04:13 PM
Live görmüş,seninle o şarkıları tek yürek söyleyen bir dolu yabancıyla dinledim Bon Joviyi.O yabancıları hemşerin gibi hissetmek gibiydi bu duygu.Şimdi ha karşımdaki tribute ha türk bi grup o şarkıları bu sefer gerçekten aylardır bu forumda konuştuğum insanlarla dinlemek,söylemek ve diğer yabancılarla bu his için ben kalkıp giderim İstanbul'a.Ankaradaki konserden şüphe duyduğum için İstanbula giderim dedim ama neticede eminimki İstanbul atmosferi forum tanışması da olacağı için ayrı tat verecktir.
Gerçekten güzel bir gece geçirmek istemem bana istanbula gidip gelme yol parası kalma parası diye düşüncelerle boğduracaksa yaşamiim çalışmiim:)Öğrenciyken anlıyorum seni bana da ütopik gelirdi kalkıp Amsterdam'da izlemek...Ama dünyaya bi kere geliyoruz
UgUrTaN
11-12-2008, 04:19 PM
yolu düşünmek tabi ayrı bi konu ama, bir gezgin olarak değil sadece ankara-istanbul, dünyanın heryerine gidebilirim :) yapmışlığımda var,
geçen hafta 2 kez ankara yaptım, biri 1 gecelik, biri sabah gidiş, öğleden sonra dönüş olmak üzere, iş için... yol tepmek benim işim zaten, takımlarım, deplasman vb. :D:D
Esra cım İstanbula kesin bekliyoruz, çoook eğleneceğizzzz
o diil de bu ankara biletleri neden satısta degil biletix de bilen var mı?
yanı ogrenebildiniz mi
jovistesra
11-14-2008, 11:36 AM
hayır ve gittikçe şüpheleniyorum...Aralık başı gibi gidip manhattana sormak lazım yada telle biemiyorum
jbjkızı
11-15-2008, 05:15 PM
işte buda öğrenciliğin kötü yanlarından biri aynı şekilde ozan bende şimdiden bj konseri için para biriktiriyorum , lise bizim eve uzak oldugu için otobusle gidiyorum bu yaz sırf para biriktireyim diye dönüşte eve yürüyerek gittim o kadar olur :) acınacak haldeyimmm :) ağlancak halime gülüyorum sinirden valla :):):)
JoviGirL!
11-15-2008, 07:57 PM
zaten bu konsere isteselerde 18 yaş altı kişiler giremicek..
o çok kötü oldu
jovistesra
11-18-2008, 01:40 PM
Ben Ankara ayağı olur mu şüpheliyim ama hem ona hem İstanbul'a geliyorum.Hem orjinalllerini hem çakmalarını arka arkaya izlemeye alıştım ne de olsa:)
JoviGirL!
11-18-2008, 02:55 PM
at tabi hava :D
jovistesra
11-18-2008, 04:13 PM
21 kez izlemiş bir üye vardı ya İngiltereden ondan sonra biz ne yapasak yapalım solda sıfır havamız:)
JoviGirL!
11-18-2008, 06:06 PM
21 mi oha artık
tuuuche
11-21-2008, 07:50 PM
arkadaşlar istanbul için bilet alacaktım biletx'ten .. kaldırmışlar bi türlü bulamıyorum..tarih kısmında bir çizik.. hayırdır iptal falan mı oldu da haberimiz yok????
arkadaşlar istanbul için bilet alacaktım biletx'ten .. kaldırmışlar bi türlü bulamıyorum..tarih kısmında bir çizik.. hayırdır iptal falan mı oldu da haberimiz yok????
Ben de anlamadım açıkçası, şimdi baktım, "Hiçbir etkinlik bulunamadı" diyor... HAYROLA, bir aksilik mi var acaba...
Daha da faciası şu, 19 Aralık'ta Balans Jolly Joker'de Işın Karaca konseri biletleri satışta.... :confused: :confused: :confused:
Tabii biletix'in çağrı merkezinde diğer müşterilerle meşgul olmayan (!) birini bulup konuşmak da ayrı bir dert!!!
misslakers28
11-21-2008, 10:29 PM
ne gerçeğini görmek bize kısmet ne de sahtesini batsın bu dünya
in these arms
11-21-2008, 11:52 PM
offical sitelerinde bişe yok hala istanbul resmi var
noluyo ya yine :(
jovistesra
11-22-2008, 02:04 PM
Ankaradakinin olmayacağı kesin gibi zaten ama biletixden bilet alan arkadaslar vardı ne oldu acaba?
tuuuche
11-23-2008, 04:20 PM
mineeeee......
bi şeyler öğrenebildin mi acep?????
mineeeee......
bi şeyler öğrenebildin mi acep?????
Maalesef bir değişiklik yok henüz. Aynen beklemedeyim.
Bir haber olunca buradan haber vereceğim zaten.
in these arms
11-24-2008, 01:59 PM
arkadaşlar ben aradım jolly i, turne iptal olmuş,ankara ve istanbul ayağı hakkında da bi bilgileri yokmuş,bence istanbul olmazsa oralarıda olmaz,muhtemelen biletler iade olur,ne diyelim bişeyler var üzerimizde şansızlık mı diyelim uyuzluk mu diyelim,bi türlü olmuyo,kadere bak ya1! :(
in these arms
11-24-2008, 02:01 PM
pardon !ankara ve antalya hakkında bi bilgi yokmuş pardon
tuuuche
11-24-2008, 07:49 PM
ben bi şeyi çok isteyince olmuyo..
istemiycem bundan sonra bi şey.. istemiyorum :(
JoviGirL!
11-24-2008, 08:41 PM
öyle küfürler etmek istiyorumki şuan...
kendimi aacaip zor tutuorm
misslakers28
11-24-2008, 09:42 PM
http://www.biletix.com/event.htm?id=JBLS9 ???
bence konseri başka bir tarihe alacaklar
in these arms
11-24-2008, 10:49 PM
bana aynen turne iptal oldu dendi
king_o'swing
11-24-2008, 11:19 PM
Yıh yıh..ne kötüyüm ya, sevindim direk :D
in these arms
11-24-2008, 11:26 PM
ben tahmin etmiştim senin sevineceğini,
Ozanisius
11-25-2008, 12:32 AM
Ben onun sevineceğini değil ama konserlerin iptal edileceğini tahmin etmiştim. Bazen içime doğar böyle...Kimsenin keyfi kaçmasın diyede söylemem böle şeyleri....Ama içime doğmuştu....
king_o'swing
11-25-2008, 12:54 AM
ben tahmin etmiştim senin sevineceğini,
Nasıl?
-----------------
jovistesra
11-25-2008, 11:26 AM
Ne Oldu şimdi Var Mi Yani Konser Yok Mu?
jovistesra
11-25-2008, 12:16 PM
Biletixi aradım iptal olmuş yer falan değişkliği söz konusu değil yani malesef bilet alanlarda iade için ararlarsa yardımcı olacaklar
SPAWN-TheUndead
11-25-2008, 03:03 PM
Enteresan ve saşmalık aklımda geçen 2 kelime oldu :D
county
11-28-2008, 12:47 AM
Biletix'te gördüm konser 19 aralıkta fakat mekan Studio Live olarak değiştirilmiş
in these arms
11-28-2008, 02:11 AM
evet ya dalga mı geçiyolar anlamadım
Organizasyon da SAN Promotions muş
noluyo anlamadım..
Stüdyo Live mı? Haydaa... Bu işin iyice suyu çıktı gibime geliyor. Dün cebime biletix'ten mesaj geldi, konser iptal olmuştur diye. Biletinizi aldıysanız biletix'e iade ediniz vs.. şeklinde. Dalga mı geçiyor bu insanlar, bu kadar ciddiyetsiz bir iş olur mu, hayret birşey!
in these arms
11-28-2008, 01:02 PM
aynı mesaj banada geldi ben beklemeye karar verdim eğer olursa hemen almıcam bileti
tuuuche
11-28-2008, 11:40 PM
değiştirilse de gelemezmişim..o hafta 3 tane sunumum varmış :(
N'apıyoruz şimdi millet?
biletix biletleri online alanların parasını geri yatıracakmış, çoktan almış olanlar da biletleri iade etsin diyorlar.
Bu biletler tamamen iptal olacak ve Studio Live için yeni biletleri mi alacağız, n'olacak şimdi??
Arkadaşlar,
Bu konser tam bir yılan hikayesine döndü ama anlaşılan 19.12.2008 saat 22:00'de Studio Live'da olacak.
Daha önce Jolly Joker için online almıştım bileti, para iade edildi kendiliğinden.
Az önce biletix'ten alıyordum ki yeni bileti, son anda vazgeçtim.
"Mevcut olan en iyi koltuklar seçilecektir" diyor çünkü, sanırım gişeden alınca kendimiz seçebiliyoruz yeri (Metallica'da öyleydi en azından), o yüzden pazartesi filan alacağım biletleri, durumu tam net öğrenip foruma ve facebbok event'e de yazarım.
jovistesra
12-01-2008, 12:54 PM
Studio Lİve a ben gittim kapıdan alınca daha pahalı oluyor biletixden biletler ve ayrıca oturulacakl bir yer değil ki baya ayakta izlenecek bi sahne erken giden öne geçer mantığı yani.Minecim bi de önce istanbul sonra izmir sonra ankara olduğu nerde yazıyor?Ben ankaradakinede gideceğim de....
Studio Lİve a ben gittim kapıdan alınca daha pahalı oluyor biletixden biletler ve ayrıca oturulacakl bir yer değil ki baya ayakta izlenecek bi sahne erken giden öne geçer mantığı yani.Minecim bi de önce istanbul sonra izmir sonra ankara olduğu nerde yazıyor?Ben ankaradakinede gideceğim de....
Esracım, biletix'deki sayfada "Ankara ve İzmir’de de sahne alacak Bon Jovi Tibute Band’in, Istanbul Konseri 19 Aralık Cuma Studio Live’da olacak." diye belirtilmiş. Ama bir tarih filan göremedim ben.
http://www.biletix.com/event.htm?id=JSLY8 (http://www.biletix.com/event.htm?id=JSLY8)
Arkadaşlar, ben biletimi aldım biletix'den. Online almayınca daha az hizmet bedeli ödeniyor haliyle; bilet 17,5 YTL, hizmet bedeli 2,5 YTL, yani 20 papel bayılıyoruz bilete. Koltuk sıra filan yok, ayakta biletler.
Gişedeki arkadaş neden böyle bir değişikliğin olduğunu filan bilmiyordu, hatta oldukça bihaberdi durumdan, bana bileti verirken "Yalnız bu Bon Jovi değil, tribute" diye açıklamada bulundu (!)
Durum budur...
http://www.biletix.com/event.htm?id=JSLY8 (http://www.biletix.com/event.htm?id=JSLY8)
misslakers28
12-02-2008, 10:22 PM
, bana bileti verirken "Yalnız bu Bon Jovi değil, tribute" diye açıklamada bulundu (!)
Durum budur...
[/quote]
çokmu heycanlıydın mine bileti alırken:D :D
, bana bileti verirken "Yalnız bu Bon Jovi değil, tribute" diye açıklamada bulundu (!)
Durum budur...
çokmu heycanlıydın mine bileti alırken:D :D[/quote]
Yok be güzelim, daha çok sinirliydim aslında, "bi daha değişmez di mi mekan??" şeklinde, ama genç öyle bir açıklama yapınca haliyle bi güzel "Hadiiiii???" çektim, n'apiiim :D :D
jovistesra
12-03-2008, 10:08 AM
Ben sorduğumda kesinlikle Türkiye turnesi iptal demişti sanki direkt Bon Giovi ile görüşmüş gibi...Adamların nereye geldiğinden haberi var mı acaba:)
in these arms
12-06-2008, 01:09 PM
arkadaşlar yoğun bir tempo çalışmaktayım ,foruma uzak kaldım mine saolsun haberlkeri verdi bana,önümüzdeki haftaiçi bende biletimi alıcam geç kalma gibi bi durumum sanırım sözkonusu deildir,görüşmek üzere
Arkadaşlar, son durum itibariyle gelecek olanların listesi hala şöyle mi?
1. Alper
2. Uğurtan
3. Mine
4. Mete
5. Barış
6. Yiğit
7. Murat
8. ilkay
9. Damla
10. Esra
11. Kerem
Kewser
12-09-2008, 07:46 PM
Bilet aldım ama içeri nasıl gireceğimi blememiyorum.Malum,yaş 17:D
in these arms
12-10-2008, 02:08 PM
daha bileti almadım ama kesin gelicem ,
biletlerin bitmeyeceğini umuyorum ,görüşrüz
JoviGirL!
12-11-2008, 01:29 PM
barış bi msne girsen yaaa
bişe konuşcam senle :S
bn nasıl gelecem bilmiorm..
cuma günü sabahtan binip öğlen istanbuldan bni terminalden km alır yaaaaaaaaa
annemi öldürücem..kim alacak sni diyip duruo
Bon Jovi*m
12-11-2008, 07:22 PM
Bon Jovi gemio.Buna gidiim dedim o da olmuo ah şu yaş sınırı hayallerimi mahvettin:mad: :( :(
UgUrTaN
12-11-2008, 09:42 PM
kısa bir ayrılıktan sonra yeniden aranızdayım...:):)
sevgili Esra, Brüksel'de konseri izlediğimiz stada yeniden gittim ve o anları bir daha yaşarken kulaklarını çınlattım...:):)
Cuma günü saat kaçta toplanıyoruz? konser öncesi plan yapıldımı?
JoviGirL!
12-11-2008, 11:55 PM
ya yapılsın..
kafayı yicem burda..
bni km alcak terminaldeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen :'(
sevgili Esra, Brüksel'de konseri izlediğimiz stada yeniden gittim ve o anları bir daha yaşarken kulaklarını çınlattım...:):)
Öncelikle... Hoşgeldin!!! :) Ve, hayır henüz hiçbir plan-program yok dostum.
Seni bekledik karar vermek için :p
Kewser
12-12-2008, 02:08 PM
Damla kaçta gelceksin??Sabahtan değilse ben seni alırım??Cuma iş var :D
jovistesra
12-12-2008, 02:27 PM
Bir daha Bon Jovili görmek kısmet olur inş:)
Beni yazmışsın Minecim ama benim durumum pek net değil,Ankara konserinden haberi olan var mı acaba?
JoviGirL!
12-12-2008, 02:49 PM
kevser bn cuma sabahtan binip öğlen orda olcam al bni:D
SPAWN-TheUndead
12-12-2008, 05:03 PM
Bende birazdan bileti alacağım herhalde.Kafamı kaşıyacak vaktim yok pehh... Bu birde geri dönüş sıkıntısı var aslında.Kapı açılışı 22 ise rahat grup 23 de sahneye çıkar 1,5 saat kalır giderler diye düşünüyorum.Yani gece 24 den sonra taksimden herkez evlerine nasıl gidecek.Hani yakında oturanlar için sorun yok ama karşıda oturanlar ve uzaktakiler için nasıl birşey yapılmalı acaba... Küçük bir seervis mi tutsak ne :D
JoviGirL!
12-12-2008, 08:25 PM
hani gelmeme gibi ihtimalin vardı lan :D
in these arms
12-13-2008, 01:14 AM
Bende birazdan bileti alacağım herhalde.Kafamı kaşıyacak vaktim yok pehh... Bu birde geri dönüş sıkıntısı var aslında.Kapı açılışı 22 ise rahat grup 23 de sahneye çıkar 1,5 saat kalır giderler diye düşünüyorum.Yani gece 24 den sonra taksimden herkez evlerine nasıl gidecek.Hani yakında oturanlar için sorun yok ama karşıda oturanlar ve uzaktakiler için nasıl birşey yapılmalı acaba... Küçük bir seervis mi tutsak ne :D
:D kardeşim ben beşiktaşta kalıcam ama dışarda kalan varsa şarapçılarla bi gece kalırız nolucak ;)
UgUrTaN
12-13-2008, 01:23 AM
Öncelikle... Hoşgeldin!!! :) Ve, hayır henüz hiçbir plan-program yok dostum.
Seni bekledik karar vermek için :p
geldim geldim..:)
ben düşüneyim bişeyler, hafta içi yaparım bi organizasyonn
tuuuche
12-13-2008, 01:04 PM
ne vardı şu konser 1 hafta sonra olsaydı.. ahhh ahhhh...
şimdi yakınmanın bi anlamı yok amma :(
in these arms
12-15-2008, 12:52 AM
biletimi aldım,daha doğrusu aldırmdım,bekliyorum
jovistesra
12-15-2008, 02:04 PM
Ben de İstanbul konseri için bilet aldım.Ankara da varsa ona da gidicem ama manhattandan ses yok...
JoviGirL!
12-15-2008, 06:45 PM
bi ses ver UĞURTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN
Cuma kaçta nerde buluşcaz
UgUrTaN
12-15-2008, 09:39 PM
bende aldım biletimi...
taksim meydandaki burger king önünde saat 21.00 de buluşuyoruz arkadaşlar,
JoviGirL!
12-15-2008, 10:08 PM
çok geç..
bn 1 saate nası tanıycam sizi:D
misslakers28
12-15-2008, 11:54 PM
gelişimiz muhteşemde gidişimiz nasıl nasıl olacak acaba o saate
JoviGirL!
12-16-2008, 12:03 AM
valla bende bilmiorm..
kalcaz tinercilern arasında:D
jovistesra
12-16-2008, 11:30 AM
arkadaşlar bnm bi fikrim var ama geceyi orda bitirmeyelim karaokeye gidelim o saatten sonra biz çalar biz söyleriz fikimi uğurtana iletiyorum oganizasyonu o yapsın malum bu işlerin adamı:)Sabahlarız ve gercek bir bon jovi gecesi olur ne dersiniz?
JoviGirL!
12-16-2008, 11:46 AM
Sabahlamak mı :S
hmmm o bana biraz uzak ya..
babam ewe kaçta döncenz diyp duruo
Geceyi Taksim'de sürdürmek veya sabahlamak fikrini ben de almayayım, haftasonu da çalışmak zorunda olanlar adına (ühüüü :() konser sonrası eve dönmek lazım diyorum. Tabii geceye devam etmek isteyen arkadaşlara da iyi eğlenceler diyorum, kesin süper olur! :)
Şimdi...
Özellikle Anadolu yakasına geçecek olanlar kaç kişiyiz bilelim de ona göre bir dönüş planı yapalım. Başta Damla olmak üzere İst. dışından gelenlere de göz kulak olalım millet kurda kuşa yem olmasın :p
JoviGirL!
12-16-2008, 12:46 PM
evet İstanbuldan dışından geliyorum..
Ya Kozyatağına geçicem konser dönüşü
yada Üsküdar
in these arms
12-16-2008, 01:07 PM
gelişimiz muhteşemde gidişimiz nasıl nasıl olacak acaba o saate
:D gelişimiz muhteşem olucak :D
ben herkese uyarım ama hepberaber sabahlamayacaksak hiç zevkli olmaz diyorum
JoviGirL!
12-16-2008, 01:19 PM
la ne sabahlaması manyakmsnz :D
jovistesra
12-16-2008, 01:46 PM
Çalışacaklara sözüm yok da bence eğlenceli vakit gecirebilirdik...Gelmek ve katılmak isteyen olursa devam edebilirz heralde kimseyi dışarda bırakmayız yani ablaları abileri damlaya göz kulak oluruz:)
Marty Mcfly
12-16-2008, 05:06 PM
rock müzik tarihinde önemli bir yere sahip olan bon jovi'nin amerilka ve avrupa dahil olmak üzere tüm dünya'da en cok konser veren ve en cok tercih edilen bon jovi tribute grubu. londra cıkıslı bon giovi (http://www.myspace.com/bon_giovi ) konser vermek üzere türkiye'ye geliyor.
bon jovi tibute band , 18 aralık perşembe ankara manhattan, 19 aralık cuma istanbul studio live'da olacak.
livin' on a prayer, bed of roses , keep the faith , bad medicine , runaway , wanted dead or alive, in these arms , always , it's my life, blaze of glory , you give love a bad name eşliğinde eglenmek isteyenleri bu konsere mutlaka bekliyoruz.
organizasyon : san promotions
ankara - manhattan – 18 aralik perşembe
adres: cevre sokak , no:7 cankaya
kapı acılıs: 22:00 giriş : 15 ytl
istanbul - studio live – 19 aralik cuma
adres: atıf yılmaz caddesi no: 17 / a ( aga cami sokagı ) beyoglu
kapı acılıs: 22:00 bilet :20 ytl
biletler biletix'te: http://www.biletix.com/event.htm?id=jsly8
http://site.mynet.com/backto80s/mynet_resimlerim/bon_jovi_small.jpg
Kewser
12-16-2008, 05:27 PM
Sabahlayacak olanlara bol bol eğlenceleeer!Ben de konserden sonra eve döncem.Ertesi gün de dersane tatil,şans işte,ne güzel :D Ama bu şans Studio Live'dan içeri girerken yanımda olsun :D ..17 olmak zor iş.. :D
SPAWN-TheUndead
12-16-2008, 05:34 PM
Valla bende mümkünse sabahlamamayı tercih ederim iş yüzünden.Ugurtan saati 21 demesinin nedeni büyük ihtimal konser sonrası takılmayı düşünmesinden kaynaklanıyordur.Ama eger konser sonrası herkez dağılacaksa 21 değilde 18-19 gibi buluşulabilir.Bende anadolu yakasında oturdugum için dönüş zor olucak konser çıkışı.
JoviGirL!
12-16-2008, 06:30 PM
Ya bnle erken buluşmak isteyen varsa söylesn:D
ben 21 e kdr bekleyemem..
çok aşırı geç
Ozanisius
12-16-2008, 07:33 PM
Hani ben mezunum ya...İkinci giriş diye bizimkiler hiçbiyere yollamıyor....Ben yokum malesef...Size iyi eğlenceler....Manhattan güzel yer....Orda olmak vardı.....
Kewser
12-16-2008, 09:27 PM
18.30 nasıl??Kaynaşırız,bişeler yaparız??
JoviGirL!
12-16-2008, 09:29 PM
bn gelirm yavrm senle
Kewser
12-16-2008, 09:38 PM
Tamam süper,gezeriz!
Herkese merhaba.Foruma şimdi üye oldum.Dede lakabını yaşım dolayısıyla yazdım.Ayrıca 1993 İnönü konserine gitmiştim.O günden beri manyağıyım tabiri caizse.Ankara'daki konsere gelmeyi planlıyorum.İstanbul grubu konser sonrası planlar yapıyor.Ankara için böyle bir girişim var mı?Görüşmek üzere...
JoviGirL!
12-16-2008, 09:59 PM
neyyyy gittnmi sen 93 teki konsereeeeeeee:O
yaşınız kaç acaba :S
dede dedğinze göre aklıma 50 fln gelio:D
Yok.O kadar değil.Biraz da espri olsun diye yazdım.37 yaşındayım.Forumun geneline göre dede sayılrım:)))
Konser mükemmeldi.3 kez "bis" yaptılar.Genelde 2 kez yapıyorlar.Bizi çok sevmişti.Türkiye'de böyle bir ilgi göreceğini tahmin etmemişti sanırım.
JoviGirL!
12-16-2008, 11:12 PM
bidaha gelsinde görsün Bj :)
jovistesra
12-17-2008, 12:39 PM
Ankaradaki konsere su an forumdan ben,tuğçe gidiyor gibi gözüküyoruz..
JoviGirL!
12-17-2008, 03:24 PM
Ya hepinizin beynini patlıcam :@
nerden çıktı bu sabahlama işi yaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
gelemiyorum işte eğer böle bi b... olursa..
yanımızda erkek var die güveniyodum..
erkek kalmadı..harbi sinirliyim
ortada g*t gibi bıraktınız saolun!!!!
SPAWN-TheUndead
12-17-2008, 07:54 PM
İstanbul konserine gidecek olanlar buradan...
http://www.bonjoviturkey.com/forum/showthread.php?t=678
Ankara konserine gidecek olanlar buradan...
http://www.bonjoviturkey.com/forum/showthread.php?t=679
Buluşma detayları konularda knuşulmaktadır...
Kewser
12-19-2009, 12:44 PM
Tam bi sene olmuş,sabah takvime baktığımda gördüm.Bon Giovi @ studio live.Ne güzeldi dimi.:D
jovistesra
12-19-2009, 02:54 PM
Ya di mi bir yıl oldu ne cabuk gecti zaman
Ya di mi bir yıl oldu ne cabuk gecti zaman
Değil mi ya.. koskoca bir yıl geçti, yaşlanıyoruz vesselam :p
Şaka bir yana, çok hoş, çok güzel bir geceydi...
İyi ki varsınız arkadaşlar, iyi ki Bon Jovi bizleri biraraya getirmiş! :)
Ozanisius
12-19-2009, 04:40 PM
Ben iyileşeyim Ankara gecesini de yapalım...
dangerous kid
12-25-2009, 10:57 PM
ulen bileydim o zamanlar böyle bi site olduğunu sizin de o çakma grubun dinletisinde olduğunuzu tanışırdım hepinizlen ama konser benim için erken bitmişti o gece önce sahneye çıkıp direk mimlenmiştim ben nereye body oraya :) sonra da grup çıkınca sahneye birden nevrim döndü 93 inönü konserinde bulunmuş olduğum için herifleri orda çakma çakma görünce (bi de ne havalı şeylerdi öyle kıçımın kenarları kendilerini iyice havaya sokmuşlar uçaktan düşme bon joviler antipatikler) dayanamadım çektim malum işareti o parmakta baktılar 5 şarkı oldu hala inmiyor şutlamışlardı beni kapıya tükürüp gitmiştim ama heriflerin gözlerinin içine bakarak ne geceydi be hey gidi :)
Ben de Ankara'da gittim,elemanlar sahneye çıktı,noluyor ya dedim.93 İnönü'de ben de vardım.Tam bir hayal kırıklığı oldu benim için.Ama hata bende ,çok büyük beklentiyle gittim.Bir de Biletix çok şişirmiş elemanları.Sonrada hiç yoktan iyidir diye düşündüm.Ama harbiden kötüydüler :(
dangerous kid
12-26-2009, 10:54 PM
Ben de Ankara'da gittim,elemanlar sahneye çıktı,noluyor ya dedim.93 İnönü'de ben de vardım.Tam bir hayal kırıklığı oldu benim için.Ama hata bende ,çok büyük beklentiyle gittim.Bir de Biletix çok şişirmiş elemanları.Sonrada hiç yoktan iyidir diye düşündüm.Ama harbiden kötüydüler :(
zaten ben bi de direkt tribute grup olgusunuda pek anlayamam sevdiğin grubun şarkılarını kendi konserinde aralarda çalabilirsin ya da direkt bar cover grubu olursun çeşitli grupların coverını yaparsın benim baktığım açıdan durum şöyle görünüyor tribute bilmem ne adı altında hazırdan para kazanmak ego tatmin etmek tamam bon jovi veya her hangi başarılı bir grubun şarkılarını çalmak ta zor bir iş olabilir ki gördük adamların ne boktan iş çıkardığını hiç olmadı kendin gibi çık sahneye o vokalin hali neydi öyle elbette hepimiz jon dan etkileniyoruz veya rol model olarak benimsiyoruz(ibrahim tatlıses i rol model alacak halimiz yok ya :) ) ama etkilenmek esinlenmekle taklit etmek arasında dağlar kadar fark var adam maymun gibi jon un bütün hareketlerini kopyalamış tekrar ediyodu 5 adımlık sahnede davulla filan paslaşmaları ve diğer aksiyonlar eyvallah ister istemez bazı mimikleri jestleri almışsındır çünkü adama hayransındır zaten gerçekten adamı takdir ediyorsan o mimik ve jestler sana da yakışır çünkü masumanedir ve sempati yüklüdür ama sonuçta sen sensindir ben böyle çok gördüm kendini direkt jon sanan tip olur mu öyle saçmalık adamın giyim tarzını saç şeklini hayata bakış ve felsefesini beğenir o çizgide gidebilirsin bu çok doğaldır ama aynısı olmaya çalışmak veya aynısıymış gibi rol kesmek bana çok itici ve suni geliyor o gece de sahnede karşımda o kazmayı görünce boğasım geldi sen kimi kandırıyorsun ?
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.