Orijinalini görmek için tıklayınız : Ne Derdiniz???
Bon Jovi*m
10-01-2008, 11:23 PM
Merak ettim ve soruyorum....Sokaktasınız arkadaşınızla geziyorsunuz.önünüzden 4 kişi geçiyor sohbete dalmışlar bi de bakıyonuz ki geçenler Jon, Richie ,Tico ve David.:eek: nasıl dawranırdınız ?yanlarına gider miydiniz ? ya da ne derdiniz?
yanıtlarsanız çok sewinirim:)
in these arms
10-02-2008, 01:10 PM
bi dakka derdim şiiittt alooo hopp bi dakka ya ,durun bi dakka heyy dursanıza falan derim :)
napıcamı tabiki bilmiyorum :S
Sokakta önümden geçenler bu dörtlüyse, ve aileleri yanlarında değilse, bir saniye dahi duraksamadan yanlarında biterim, orası kesin! :D
Ne derdim bilemem tam olarak, ama kesin koca bir "thank yoouuuu!!" mesajı iletirdim. Hem 25 yıldır devam eden muhteşem müzik için, hem de müzik dışında da fanlere vermiş oldukları şeyler için (bkz: BJ sadece bir grup değil, bir yaşam felsefesidir ;)) esaslı bir teşekkürü hakediyorlar çünkü.
Bunda başka ne diyeceğim, ne yapacağım o anki ruh halime ve tabii onların içinde bulundukları moda göre değişir tabii! ;)
Bon Jovi*m
10-02-2008, 01:32 PM
yazdıklarınız için çok teşekkürler:)
UgUrTaN
10-02-2008, 03:20 PM
bende kocaman bi teşekkür ederim...
hayatıma kattıkları için, bugunkü Uğurtan ın oluşmasında katkıları olduğu için, üzüntülerimde, sevinçlerimde yanımda oldukları için, bana güç verdikleri için...
jbjkızı
10-02-2008, 04:27 PM
ilk önce okkalı bir çığlıktan sonra yanlarına gidert hepsine öpücüklü bir teşekkür edrdim sonrada arkadaşları satar onlarla takılırdım tabii. hazır bulmuşum bırakırmıyım hiç...:D:D:D
misslakers28
10-03-2008, 01:52 PM
hiç düşünmeden (ağzım kulaklarda) ortalarına girerdim nekadar çok sevdiğimi anatırdım gözlerimi birdakka bile ayırmadan yada hiç birini yapamayıp oracıkta kalp çarpıntısından bayılır ,adamlarda önümden atlayarak geçerler:(
Bon Jovi*m
10-03-2008, 02:42 PM
hiç düşünmeden (ağzım kulaklarda) ortalarına girerdim nekadar çok sevdiğimi anatırdım gözlerimi birdakka bile ayırmadan yada hiç birini yapamayıp oracıkta kalp çarpıntısından bayılır ,adamlarda önümden atlayarak geçerler:(
yok canım atlamazlardı.Tam aksine bayıldığın için yanından ayrılmazlardı;)
Tarneldor
10-05-2008, 06:37 PM
" selam verir, sık sık Türkiyeye gelip konser vermelerini isterdim. "
JoviGirL!
10-05-2008, 09:49 PM
Direk jonun üstüne atlardımm.hadi eve gidioz derdm:D:D
JoviGirL!
10-05-2008, 09:50 PM
snra richie ticı david ve jonla sıkı bi muahbbet ve kahve içmek isterdm
jbjkızı
10-07-2008, 08:54 PM
vayy hadi eve gidiyoz süper mantık ama :D:D:D
Tarneldor
10-07-2008, 10:43 PM
Noluyo yaw eve gidiyoruz falan. :)) biz desek adamlar yumrugu geçirir heralde.
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.