PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : En Iyi Dönüşte 8.ci

jbjkızı
09-14-2008, 01:47 AM
arkadaşlar bildiğiniz gibi
geçtiğimiz akşam MTV Türkiye ekranlarından da canlı yayınlanan, dünyanın en önemli müzik ödülleri törenlerinden biri olan MTV Video Müzik Ödülleri töreninden, Britney Spears üç ödülle ayrıldı.
İnternet üzerinden düzenlenen bir anket, 'Tüm Zamanların En İyi Dönüşü'nü seçti. Britney Spears da bu ankette birinci sırada yerini aldı.
fakat bu sırada sevgili BON JOVI grubumuzda 8. sırada yer alıyor işte sıralama:

İşte ilk 20:
1. Britney Spears
2. Take That
3. Kylie Minogue
4. John Travolta
5. Robert Downey Jr.
6. Robbie Williams
7. Frank Sinatra
8. Bon Jovi
9. Kate Moss
10. Spice Girls
11. Hugh Grant
12. Patsy Palmer
13. Jamie Lee Curtis
14. Jade Goody
15. Paul McCartney
16. New Kids On The Block
17. Jamie Theakston
18. Woody Allen
19. Angus Deayton
20. Michael Barrymore

işte boyle ne düşünüyorsunuz 8. sıradayız????

dn'z
09-14-2008, 11:46 AM
Bugünlerde müzik tekelleri Britney'i eski yerine getirmek için ellerinden geleni yapıyorlar ya, hadi bakalım sonumuz hayırlı olsun...

Bu arada VMA '08'de Miley Cyrus kısa bir süre, sahne arkasında kurulan Rock Band oyun çadırında Livin' On A Prayer'ı söyledi.

Ozanisius
09-14-2008, 12:57 PM
Burda bir süre reunion var...Take That Spice Girls ws...Britney'in nesi birinci oldu ki....

Captain_Kidd
09-14-2008, 01:08 PM
Burda geri dönüşten kastedilen nedir.İnsanlık tarihinde bitane geri dönüş vardır oda Aerosmithin 1987 de Permenant Vacation albümü ile yaptığı geri dönüştür gerisi boştur.

Mine
09-14-2008, 01:25 PM
Gerçekten "geri dönüş" derken neden bahsedildiğini merak ediyorum.
Britney'e gelince, yediği Mtv yasağından sonra şimdi başta Mtv olmak üzere medyada bir nevi "Britney'i yaşatma, yüceltme" kampanyası başladı bu yıl, haydi hayırlısı :p

jbjkızı
09-14-2008, 02:43 PM
bencede bende ona şaşırıyorum yaa bon jovi grubu ne olduda bilmediğimiz bu geri dönüşte yerini aldı bu yuzden actım bu konuyu insanlar şaşırmışmı ne

king_o'swing
09-14-2008, 05:03 PM
Robert Downey jr. ben aktör olarak bilirdim, üstelik MTV bi hiç ki ödülleri bişey ifade etsin...blahh blahh

jambco
09-14-2008, 05:55 PM
böyle bi ankette Bon Jovi'nin yer almaması bile gerekir.Crush'tan beri Bon Jovi hep aktif zaten.Hiç gitmediler ki geri dönsünler.Britney içinse hiç bişey söylemiyorum.O artık zavallı.

Mine
09-15-2008, 09:23 PM
böyle bi ankette Bon Jovi'nin yer almaması bile gerekir.Crush'tan beri Bon Jovi hep aktif zaten.Hiç gitmediler ki geri dönsünler.Britney içinse hiç bişey söylemiyorum.O artık zavallı.

Değil mi ya? These Days - Crush arası bile birşeyler yaptı bizimkiler, ufak tefek konserler, solo albümler filan... Ve hepsinden önemlisi hiç ayrılık-dağılma muhabbeti olmadı. Yani bence de bir yere gitmediler ki geri dönsünler!

in these arms
09-16-2008, 02:10 PM
aynen katılıyorum,belki crush çıktığında bu ankete dahil olabilirlerdi ama şimdi çok saçma olmuş

Ozanisius
09-16-2008, 03:59 PM
Bon Jovi 19 yıl aradan sonra New Jersey'den beri ilk kez Billboard da ve Amerika'da bir numara oldu.Dünyanın geçerliliği olan en saygın listesi de Billboard dur.Pek çok kanalın internet sitesi,dergiler,gazetelerin kültür sanat ekleri (mesela milliyette görmüştüm) bu durumu Bon Jovi'nin dönüşü,Bon Jovi yıllar sonra bir numara,eski topraklar listeleri dağıttı gibi başlıklarla duyurdu.Geri dönüş derken onu kastediyorlar.

jbjkızı
09-20-2008, 02:54 PM
aman çok matah geri dönüşmüş bon jovi grubu hep vardı hepde var olucak amerika çok biliyo zaten pehh

Ozanisius
09-20-2008, 07:40 PM
Listelere ve başarıya geri dönüş demek istiyorlar.19 yıl sonra ilk bir numara albüm geldi.Hala I'll Be There For You'dan beri bir numara single da yok yani....Amerika İsveç'te bir numara olmuş platin almış olabilir.İsveç'te platin 50 bin albüme veriliyor.Türkiye'de 10 bin albüme....Amerika'da bir milyon albüme....20 İsveç platin albümü bir amerikan platin ediyor.Ve dünyada müziği yöneten ülke de Amerika....Çoğu akım ordan çıktı.Rock ordan çıktı.Billboard listeleri de dünyanın 120 yıldır en büyük ve en dikkate alınan listeleri....O yüzden bir geri dönüş diyorlar.Bounce faciasından sonra Lost Highway gerçekten bir geri dönüş oldu bence de....Bu geri dönüşü de Have A Nice Day ateşledi...