PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Californication[2007- ]

king_o'swing
09-13-2008, 01:09 AM
Bu dizi başlayalı henüz bir yıl yani bir sezon oluyor, her bölüm 30 dk ve her sezon 12 bölüm sürüyor, beğeneni çok olsada içerdiği cinsellik ve tanrı taşlamarından ötürü eleştirip beğenmeyeni de çok fazla...Dizide o kadar çok ve her yere o kadar taşlama var ki Guns n Roses ve Chinese Democrasy'ye bile gidiyor; şöyleki baş karakter Hank Moody iyi bir yazardır, fakat son 6-7 yıldır tek kelime yazmamıştır, yazamamaktadır...ve yazmasını bekleyen insanlar da uzun yıllardır beklenen Chinese Democrasy'yi bekleyen hayranlar gibi sabredememektedirler...
Victoria adlı yayımcı: Hank, have a seat, we can talk about chinese democrasy der...:D

Sonra Hank Jon'dan bahseder, kızıyla -Becca- birlikte gitar almak için bir dükkandadırlar:
Hank(gitar hakkında):...something that looks like Keith Richards might have thrown up on it at some point, something that would make Jon Bon Jovi quake in his acid-washed jeans :D

Tabiki diziyi göndermeleri için önermiyorum, hoşuma gitti hatta ben başrolde oynayan beyefendiden hoşlanmaz İDİM, artık hoşlanıyorum (=