PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 90'ların En İyi Albümü

Captain_Kidd
08-12-2008, 08:58 PM
Bon Jovi - Keep the faith
Queen - Innuendo
Aerosmith - Get a grip
Guns N' Roses - Use Your Illusion I & II
Nirvana - Nevermind
Alanis Morisette - Jagged little pill
Van Halen - For unlawful carnal knowledge
Metallica - Metallica
Pearl Jam - Ten
Radiohead - OK Computer

http://www.votenumber1.com/votebestalbumsever.html

Bu linkten Keep The Faith için yada dilediğiniz herhangi bir albüm için oy verebilirsiniz.

Bana kalırsa tarafsızca bakarsam olaya Nirvana-Nevermind ve Metallica-Black Album dışında bi albümün biirinci olması çok saçma olur.Bon Joviyi katmazsam ilk üçüm

1.Metallica-Metallica
2.Guns N Roses-Use Your Illusion I-II
3.Nirvana-Nevermind

Oylamada son durum
1.Queen-Innuendo
2.Bon Jovi-Keep The Faith
3.Metallica-Metallica

Ozanisius
08-12-2008, 09:18 PM
Bana sorarsan grunge çok saçma...Black Albüm ve Keep The Faith'e bende katılırım...Yada Queen e oy verirdim...Ama Nirvana gibi müziğin tanımını yok eden alternatif daha alternatif daha bir alternatif diyerek rock ın silnmesini electronik rock,emo gibi alternatif garip türlerin doğmasına sebep olan gruptur Nirvana....Rock'ın duruşunu karakterini sildiler...Rock starlığı rock müziğini sildiler...Asla oy vermem ona...Çünkü 90'lar rock'ın en kötü dönemi...Elektronik rap alternatif ws derken rock ezildi...Buna sebep olanların başında grunge ve Nirvana var...Oy verene saygı duyarım....Ama ben asla Nirvana'ya oy vermem.....

Ozanisius
08-12-2008, 09:22 PM
Ve demin oyumu Keep The Faith'e verdim...Aslında gönlümden Metallica Black Album yada Queen - Innuendo da geçiyordu ama olsun...Queen yaklaşık % 0.5 puan farkla birinci...0.5 puan geride Keep The Faith var...0.5 puan geride 3. sırada Metallica var...Metallica'dan 3 puan geride Use Your Illusion var...Birinci ile dördüncü arasında % 5 6 fark var.Bu liste her an değişebilir...

Mine
08-12-2008, 09:49 PM
Tabii ki oyum Keep The Faith'e.
Şu anki durum:

Queen - Innuendo (% 17.89)
Bon Jovi - Keep The Faith (17.43)
Metallica - self titled (16.75)

Kewser
08-12-2008, 10:24 PM
Keep the faith!!!Bende oy kulladım :p

78cougar
08-13-2008, 12:05 AM
radiohead ok computer tabiiki

county
08-13-2008, 12:14 AM
Bana sorarsan grunge çok saçma...Black Albüm ve Keep The Faith'e bende katılırım...Yada Queen e oy verirdim...Ama Nirvana gibi müziğin tanımını yok eden alternatif daha alternatif daha bir alternatif diyerek rock ın silnmesini electronik rock,emo gibi alternatif garip türlerin doğmasına sebep olan gruptur Nirvana....Rock'ın duruşunu karakterini sildiler...Rock starlığı rock müziğini sildiler...Asla oy vermem ona...Çünkü 90'lar rock'ın en kötü dönemi...Elektronik rap alternatif ws derken rock ezildi...Buna sebep olanların başında grunge ve Nirvana var...Oy verene saygı duyarım....Ama ben asla Nirvana'ya oy vermem.....

ben de keep the faith' e verdim oyumu
bu arada grunge, alternative gibi müzik türleri rock müziği daha da genişletti diye düşünüyorum ve farklı albümlerin yapılmasına ve değişik bir bakış açısı kazanılmasına yol açtı bence. Nirvana bu açıdan ayrıca büyük bir gruptur. Yani şu zamanlarda hala 80lerdeki gibi albümlerin yapıldığını düşünemiyorum...

Captain_Kidd
08-13-2008, 12:27 AM
Oylamada

U2-Achtung Baby
Red Hot Chilli Peppers-Blood Sugar Sex Magic
Offspring-Smash
Green Day-Dookie
Cranberries-No Need To Argue
REM-Automatic For The People

gibi albümlerin olmaması ilginç.90larla özdeşleşmiş albümler bunlar.

Son durum:
1.Metallica-Metallica %18.92
2.Bon Jovi-Keep The Faith %17.17
3.Queen-Innuendo %16.29

jbjkızı
08-13-2008, 01:11 AM
allah kahretmesin bon jovi 2. ci sırada metallica onde

UgUrTaN
08-13-2008, 01:32 AM
eğer bir rock albüm olarak değerlendirilirse, Metallica - Black bunu hak eder..
ben tabiiki oyumu KTF e verdim,

metal-rock ?? acaba hangi album hangi türde ??

Captain_Kidd
08-13-2008, 08:39 AM
Gunde sadece 1 oy verme hakkiniz var.Nirvananin bukadar geride kalacagini tahmin etmemistim ama daha cok erken sonuc degisecektir.

Son durum
1.Queen-Innuendo
2.Metallica-Metallica
3.Bon Jovi-Keep The Faith
4.Guns N Roses-Use Your Illusion I-II
5.Nirvana-Nevermind

in these arms
08-13-2008, 10:31 AM
hiç duygusal davranmadım,bence keep the faith herzaman keep the faith

Ozanisius
08-13-2008, 06:04 PM
ben de keep the faith' e verdim oyumu
bu arada grunge, alternative gibi müzik türleri rock müziği daha da genişletti diye düşünüyorum ve farklı albümlerin yapılmasına ve değişik bir bakış açısı kazanılmasına yol açtı bence. Nirvana bu açıdan ayrıca büyük bir gruptur. Yani şu zamanlarda hala 80lerdeki gibi albümlerin yapıldığını düşünemiyorum...

Bende onu diyorum daha alternatif derken kalite düştü...Zaten 80'lerdeki gibi albümler yapılmıyor.Rap,elektronik ws girdi rock'a...Rock grupları Timbaland'dan şarkı alma kuyruğuna girdi...Pop gibi...Son örneği slow rock grubu Duran Duran.....Rock listelerde geriledi....Pop alternatif nu metal rap listeleri işgal etti...Gitar diye bir şey kalmadı...2000'lerin ortasında eski toprak rockerlar iyi albümler yapıp öze dönünce yeni bir kıpırdanma oldu....Saxon'un yeni albümü,Bon Jovi'nin Bounce faciasından sonraki Have A Nice Day albümü...Iron Maiden'ın A Matter Of Life And Death'i gibi....Yeni jenerasyonda üretkenlik yok....Tokio Hotel mi rock????Bu aşırı alternatif tutumla müziğin bozulmasını ister istemez grunge ve Nirvana başlattı.Belki Kurt Cobain rock'ın bu kadar gerileyeceğini tahmin etmezdi istemezdi.Ama sonuç bu....Grunge 90'larda rock'ın katledilmesine ön ayak oldu.....

Ozanisius
08-13-2008, 06:09 PM
Son durum:

Metallica - Black Album % 18.76
Bon Jovi - Keep The Faith % 18.34
Queen - Innuendo % 18.04
Guns'n Roses - Use Your Illusion I-II % 14.59
Nirvana - Nevermind % 13.54

county
08-13-2008, 08:15 PM
Alternatif diyince akla Tokyo Hotel gelmemeli...

Mine
08-13-2008, 09:28 PM
Şu an.....

Queen: % 19.23

Metallica: % 18.55

BON JOVI: % 18.33 :rolleyes:

Kewser
08-13-2008, 10:31 PM
Artık hergün bnden Keep The Faith'e bir oy!!

Ozanisius
08-13-2008, 10:40 PM
Alternatif diyince akla Tokyo Hotel gelmemeli...

90'larda rock alternatif sayesinde bozulmadımı yani.....

Ozanisius
08-13-2008, 10:43 PM
Demin kuzen karşılıklı counter oynayalım dedi.İnt cafeye gittik ordada bir oy verdim.Şimdi de ewde bir oy verdim.Bugün Keep The Faith'e 2 oy war benden.Ayrıca aynı sitenin en iyi 80'ler albümü anketinde de Slippery When Wet ikinci seçilmiş.....

dn'z
08-14-2008, 04:55 PM
90'ların müzikte en büyük etkiyi yapan albümlerini sıralasam şöyle olurdu sanırım:

1. Nirvana - Nevermind
Niye olduğunu herkes bilir. 90'lar diyince akla ilk gelen şeydir nerdeyse.

2. Alanis Morissette - Jagged Little Pill
Sözler olarak bugünün bile çok ilerisinde bir albüm. Kanadalı genç bir kadının çıkıp da böyle bir duruş sergilemesi inanılmaz. Bugünlerde, hatta çok uzun bir süredir mtv kültürü kadın haklarını kadının Christina, Beyonce ve klonları gibi orasını burasını açması olarak lanse ettirmeye çalışırken, taa 90'ların ortalarında Alanis'in çıkıp da o zekice sözleri ataerkil bir topluma haykırması olağanüstü.

3. İlk amerika'lı boyband (artık kimse) - İlk patlayan albümü (herneyse)

Sanıyorum Almanya ve İngiltere'de başladı ve BSB, Nsyn'c gibi gruplarla atlantiğin diğer yakasına geçti. Bu çok hızlı bölünebilen ve iğrendiğim canlılar gibiler. Dağılınca her biri kendi başına ayrı bir iğrençlik olarak devam ediyor. Yaa uff daha fazla yazmak istemiyorum bunlar hakkında, midem kalktı...

Ama 90'ların en sevdiğim albümleri listesi şöyle gider;

1. Guns N' Roses - Use Your Illusion I-II
(Bir Gunner için bunları kendi aralarında sıralamak, bir çocuğa anneni mi daha çok seviyorsun babanı mı diye sormak gibidir :) ).

2. Bon Jovi -Keep The Faith
3. Nirvana - Nevermind

Bu arada ben bu sitenin oylamarına katılmıyorum uzun zamandır. Hiçbir derginin dikkate almadığı bir site, sadece bizim fanlığımız üzerinden siteye aldığı reklamlarla para kırmaya çalışıyor. 80'leri takip ettim ama bu sebeple koymadım siteye. AFD çok az bir farklı kazandı SWW'ye karşı. Guns forumları çılgına dönmüştü oy verin başlılarıyla. BJ forumlarındaysa 2-3 sayfayı geçmedi bu anketin konusu. Özellike Queen ve Guns hayranları bu konunda çok gaz. Joviac ve diğerleri daha bi, biz bizi biliyoruz zaten havasında ki bence doğru tavır da bu. En azından bu dandik anket sitelerine karşı.

Yok ben illa oy kullanıcam diyenler için de bu uzunca yazımı ufak bir notla bitireyim; modeminizi 10 sn'liğine kapatarak aynı gün tekrar tekrar oy verebilirsiniz.

in these arms
08-15-2008, 07:09 PM
21,81 ile lideriz ,ne kadar önemsiz bi site bilmiyorum ama lider gözükmek çok hoş bi duygu bravo arkadaşlarım devamm

Captain_Kidd
08-15-2008, 09:58 PM
Tabiki hiç bi önemi olmayan bi anket ayrıca Keep The Faith in 90ların en iyi albümü olmadığınıda biliyorum ama işte gönlümüz razı gelmiyo Bon Jovinin sonlarda olmasına hergün 1 oy veriyorum daha fazlasını beklemesinler benden :)

Ozanisius
08-15-2008, 10:12 PM
En iyi için bir şey diyemem...Ama en derin iz bırakan Nirvana'nın Nevermind'ı...Ama bence en iyi 90 lar albümü These Days...:D:D:D

Bon Jovi*m
08-30-2008, 12:29 AM
oyum tabiikide BON JOVİ'NİN dir ''Keep The Faith''

Mine
08-30-2008, 01:15 AM
Biz 36, Queen 37, Metallica 20 küsür...

jbjey88
08-30-2008, 01:27 AM
Şu Queen yüzünden hep ikinci oluyoruz ya :mad: gerçi BJ kadar olmasada o da sağlam grup:D

Ozanisius
08-30-2008, 03:23 AM
Queen 37.44,Biz 36.43 Metallica 26 ..... Ne zaman bitcek oylama???

Tarneldor
08-30-2008, 04:54 PM
Next elimination date is 9-5-08- one goes! Ayın 5inde biri daha gidecek(metallica gidecek). Son 2 Bon jovi ve Queen.

Captain_Kidd
09-24-2008, 02:46 PM
Keep The Faith 1. olmus.Yeryuzunde Keep The Faith kadar sevdigim baska bi album olmasada hic 90larin en iyi albumleri arasinda hayal etmemistim.Neyse hic bi onemi olmayan sacma bi oylama

Mine
09-25-2008, 09:34 PM
Önemli veya önemsiz, yine de aferin bizimkilere :D

jbjkızı
09-26-2008, 11:53 PM
evt haytım katılıyorum :D 1. olmak her zaman en iyisidir :D

Mine
10-12-2008, 02:56 PM
Şimdi de 2000'lerin en iyi albümünde son 4 içinde 2 BJ albümü var.
HAND ve Crush.

http://www.votenumber1.com/votebestalbumsever.html (http://www.votenumber1.com/votebestalbumsever.html)

HAND % 35'le ikinci durumda ve 1. şu an için % 43'le Daughtry bu arada.

Ozanisius
10-12-2008, 07:05 PM
Ben tabiki HAND'e weririm oyumu It's My Life yapmacık ve piyasa gelmişti...Krolar bile dinliyordu....O yüzden bu albüme hiç ısınıp da baştan dinlemedim.....

jbjkızı
10-12-2008, 07:15 PM
valla have a nice daya verdim oyumu zaten o da ikinci :D

in these arms
10-13-2008, 11:05 AM
bayıla bayıla HAND e verdim ,ama hep bu oylamalarda 2 den geliyoruz genelde :(
sonu Keep The Faith gibi olur umarım (çok ta önmli deil ama olsun )

Captain_Kidd
10-13-2008, 01:54 PM
Bence Crush HAND ile kiyaslanmayacak kadar iyi bir album hatta en iyi Bon Jovi albumlerinden biri.Oyumu ikisinede vermiyorum bu sitedeki oylamada oy vermeme karari aldim :)

Ozanisius
10-13-2008, 03:15 PM
Bence Crush HAND ile kiyaslanmayacak kadar iyi bir album hatta en iyi Bon Jovi albumlerinden biri.Oyumu ikisinede vermiyorum bu sitedeki oylamada oy vermeme karari aldim :)

İlk kez 1994'te Bon Jovi dinledim.İlk kasedim Crossroad tu.Tüm ritimlerini bilirdim.Söylemezdim ama şarkıları melodiden tanırdım.Biliyormusun Crush'ı piyasalaştırmaya çalıştıkları için hala dinleyesim gelmedi ve dinlemedim....Crush bana itici geliyor bir şekilde...Zaten hiç dinlemediğim iki albüm war biri Crush diğeri de Bounce....Crush piyasa geliyordu.Bounce için de o zamanlar ewde uydu yoktu.Blue Jean ws de almayan 12 13 yaşında bir çocuktum....Pc wardı ama nette yoktu.Crush ilk çıktığında internetim wardı.Ama 1 2 yıl sonra kapattık abimin dersleri ağır diye....Hiç haberim olmadı zamanında Bounce dan....1998 2004 arası kayıp dönemi Bon Jovi'nin benim için....O yıllarda tabii dinlerdim o açıdan değil....Ürettikleri müzik açısından...It's My Life bana piyasa gelirdi...Sonra da koptuk dünyadan....Ama Have A Nice Day'in klibi ilk döndüğünde Avrupalı dandik kanalllarda bile wardı.Uydumda MTV TR hariç MTV VH1 ws yok...Güzel klip güzel şarkı dedim.2000'li yılların çalışmalarını da indirdim netten.Sonra da beğendğm Have A nice day'i satın aldım....This Left Feels Right'ı,One Wild Night Live'ı çok sevdim.2000'ler kafamda aydınlandı zamanla.Kopukluğu giderdim.....Have A Nica Day ve Lost Highway'i özümsedim.İlk izlediğim performansları Live8'di....Uydu ws yok tabii...Tek kanal Kral TV :P İnternette de herşey böyle yaygın değil.ADSL yok o zamanlar.Live8 yapılana kadar tvde Bon Jovi göremiyor insan....2005'e kadar videolarını yada konserlerini izleyemedim.İlk izleyişimden bir süre 2005 sonlarına doğru uydu aldık.O zamanlarda Cine5'te One Wild Night Live veriyorlardı... Onu izlerdim dön dolaş....İlk kliplerimi 2006 da ADSL warken indirdim....Her şarkıyı öğrendim.Zaten internetten takip ediyorum bir süredir...2004'ten beride her ay müzik dergilerimi alırım....Lise başladıktan sonra...Ama hala Crush'ı ve Bounce'u dinlemedim....Crush benim içimden gelmiyor.Bounce ise çok uzak geliyor.....HAND'e kadar ben hala These Days'de kalmıştım...