PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lost Highway - 19 Haziran 2007

SPAWN-TheUndead
02-25-2008, 02:41 AM
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/thumb/1/13/Losthigh.jpg/150px-Losthigh.jpg

Lost Highway Bon Jovi'nin 19 Haziran 2007 tarihinde yayınlanan 10. stüdyo albümüdür.

Grup,Have A Nice Day albümünde yer alan Who Says You Cant Go Home şarkısının country müzik dünyasındaki başarısından sonra baştan sona Country etkileşimli bir Bon Jovi albümü yapmaya karar verdi.Jon Bon Jovi ve Richie Sambora Amerikan country müzik endüstirisinin kalbi olan Nashville e gittiler ve bu tarz şarkılar bestelediler.
Albümde yer alan şarkılardan Till We Ain't Strangers Anymore 'da LeAnn Rimes, We Got It Goin On 'da ise "Big And Rich" ile düet yapılmıştır. We Got It Goin' On Amerikada AFL arena futbol liginin reklamlarında kullanılmıştır.

Albüm Lost Highway:The Concert isimli bir dvd ile desteklenmiştir.

PARÇA LİSTESİ
"Lost Highway"
"Summertime"
"(You Want To)Make A Memory"
"Whole Lot Of Leavin'"
"We Got It Goin On"
"Any Other Day"
"Seat Next To You"
"Everybody's Broken"
"Till We Ain't Strangers Anymore"
"One Step Closer"
"Last Night"
"I Love This Town"
"Put The Boy Back In Cowboy"(Japonya Bonus Track)
"Lonely"(Japonya Bonus Track)
"Walk Like A Man"(Sadece Amerika Target Cd'sinde)

SINGLE'LAR
(You Want To)Make A Memory-Haziran 2007
Lost Highway-Ekim 2007
Till We Ain't Strangers Anymore-Aralık 2007
Whole Lot Of Leavin'-Mayıs 2008

Ozanisius
02-25-2008, 04:31 PM
I Love this town,we got it going on,lost highway favorilerim:D:D:D

Mine
02-26-2008, 12:05 AM
Kesinlikle beklediğimden çok iyi bir albüm oldu. Herhalde bende ciddi bir country fobisi oluşmuştu öncesinde, ama Jon'ın da dediği gibi bu bir "country influenced Bon Jovi albümü" olmuş. We Got It Goin' On, Make a Memory, bonuslardan Put The Boy Back In Cowboy aklıma gelen 3 favori.

dn'z
02-26-2008, 12:21 AM
rollingstone.com.tr'ye zamanında yazdığım üye yorumu:

Lost Highway Jon'un da dediği gibi, bir country albümü değil, Nashville ilhamlı bir Bon Jovi albümü.'Any other day' gerçek bir Jovi klasiği.'Seat next to you'nun gitarist Richie Sambora'nın ölen babası için yazıldığı düşünüldüğünde, sözleri çok daha fazla anlam kazanıyor.LeAnn Rimes'la yapılan Till we ain't strangers anymore düeti hit olmaya aday (bkz. unplgged performansları).Albümdeki genel tema, üyelerin son dönemki kişisel hayatları etrafında dolaşıyor ve bu Lost Highway'i en kişisel BJ albümlerinden biri yapıyor.Kesinlikle buldukları country damarını daha fazla kazmak için yapılmış bir albüm değil, tam tersine sadece kendileri ve onları yakından tanıyan sıkı hayranları için yapılmış, hit olmaya çalışmayan içten bir albüm.

Sitenin büyük çoğunluğunun en sevdiği şarkıları (özellikle wgigo) beğenmeyip, daha az sevdiğiniz şarkılara bayıldığım albüm olarak da tanımlayabilirim.

king_o'swing
02-26-2008, 12:40 AM
Anlamıyorum ki we got it going on a ne gareziniz var, konserde gaza getirmek için yazılmış bi şarkı işte, ve bence görevini de başarıyla yerine getiriyor...

in these arms
02-26-2008, 02:47 AM
bu albümüde de çok sevdim,ama have a nice day den sonra biraz o albümün arkasında sanki,lost highway ve everybody s broken favorilerim.

OrodrethAlcarin
02-26-2008, 03:44 PM
whole lot of leaving ve till we strangers anymore iki foavorim ama we got it ve I love this town da özellikle beğendiğim şarkılar...

ekin&jbj
02-27-2008, 07:49 PM
Make a Memory Çok Güzel Bence

county
02-28-2008, 10:46 PM
dn'z dediklerine katılıyorum çok içten bir albüm, hit çıkarmaya çalışan, ticari başarı için yapılmış bir albüm değil (zaten daha ne başarı yaklıyacaklar) bunlara karşın gayette başarılı oldu=) Albümdeki bütün şarkıları atlamadan dinlerim.

Ozanisius
03-01-2008, 08:24 PM
Ben çok sewdim şahsen çok ii çalışma değişik bişiler olmuş...

jbjey88
03-01-2008, 09:42 PM
bende bu albümü çok begendim son zamanlarda cıkan en iyi albümlerinden birisi.Albümdeki hiçbir parçayı atlamadan dinliyorum

santafe
03-13-2008, 03:17 AM
Have a nice day albümü Bounce faciyasını biraz küllendirmişti ,Lost Highway ise hepten unutmamızı sağladı korkarak dinlemeye başladığım bir albüm'dü ama hepsini sevmeye başladım yinede öne çıkanlar var tabiki benim içinde hele Whole lot of leaving bana askerliğe veda youtube videomda soundtrack olmuştur, Gerçi BJ'nin bir çok şarkısı hayatımın soundtrackidir özeliikle This Days albümündekiler.Bu albüm içinde olmuş diyorum country veya rock farketmez istediği müziği yapmakta serbestler değişebilirler ve sound'u bu kadar aşmış altyapısı bu kadar özenle hazırlanmış emek harcanmış bir albüme sadece şapka çıkartılır . seviyoruz seni be Bon Jovi Till aint stranger anymore :) video'mu merak eden varsa linke tıklayabilir http://www.youtube.com/watch?v=-k8i5eOz7ns

king_o'swing
03-13-2008, 11:13 PM
Lost Highway i çok seviyorum, sevmiyo değilim ama asıl bundan sonra böyle devam ederlerse facia olucak!!! Sanırım sahnedeki bon joviyi tanıyamamaya başladım, şimdiye kadarki en iyi performans Great Balls Of Fire, kendi şarkılarından biri değil ama Great Balls of Fire, umutsuzluk sarıyo her bi yanımı açıkçası!!!

Firuz
03-26-2008, 02:19 PM
Listede yok ama "Walk Like a Man"i mutlaka dinleyin.

UgUrTaN
03-26-2008, 03:40 PM
Crush, Bounce ve HAND ile kendi açımdan karşılaştırma yaptığımda daha çok dinlediğim albumun Lost Highway olduğunu söyleyebilirim.

45 yaşlarına gelmiş ve 25 yıla yakın bir süredir müzik yapmakta olan bi gruptan hala 25-30 lu yaşların enerjisini, 80'li yılların lezzetini, rock n roll un esamesi okunmayan günümüzde beklemek hayalcilik olur.

Ben o yıllardan bugünlere kadar gelebilen ve hala 1 numaraya çıkabilen bir grubu sadece ayakta alkışlarım. Yaptıkları her albümünde başımın üstünde yeri vardır.

jbjkızı
04-08-2008, 02:50 PM
bu albüm bnce süper ayrıca we got in goin on harik bir çıkış yapabilir

Firuz
04-11-2008, 12:34 AM
We Got it Goin' On bence albümün en kötüsü. Put The Boy Back In Cowboy ile coşuyorum ben bu aralar ;)

Ozanisius
06-19-2008, 02:30 PM
45 yaşlarına gelmiş ve 25 yıla yakın bir süredir müzik yapmakta olan bi gruptan hala 25-30 lu yaşların enerjisini, 80'li yılların lezzetini, rock n roll un esamesi okunmayan günümüzde beklemek hayalcilik olur.

65 yaşındaki Mick Jagger ve Keith Richards'ın yani Rolling Stones'un 2005 tarihli Rain Fall Down şarkısını bir dinle istersen...65 yaşındada böyle Rock'n Roll oluyormuş demekki:)

in these arms
07-29-2008, 03:52 PM
65 yaşındaki Mick Jagger ve Keith Richards'ın yani Rolling Stones'un 2005 tarihli Rain Fall Down şarkısını bir dinle istersen...65 yaşındada böyle Rock'n Roll oluyormuş demekki:)
ben o şarkıyı dinledim bir kaç kez tv de de izledim çok güzel bi şarkı ama izlerken hiç bu yaşta böyle müzik,bu yaşta böyle enerji diye düşünmedim çünkü rolling stones a öyle alıştım herlade her daim böyleler,açıkçası bonjovi nin eski ye dönüp o tarz müzik yapması ve en azından öyle bi havaya girmeye çalışması bence yanlış olur ve bunun içinde uğraşmıyolar demek ki,bundan sonra bence en fazla have a nice day sertliğinde bi albüm olur daha fazla rock yapıcaklarını düşünmüyorum açıkçası yada lost highway tadında countrylere devam edeerler,yada inşallah devam ederler bi şekilde neyse asıl yazmak istediğim şuydu ki ;
lost highway albümünü birbirinden bağımısz ve birbirini tanımayan ,3 kişiye dinlemesi için verdim ve dinlediler.bonjoviden bihaber deiller tabiki ama son albümü hala dinlememişler ve her zaman müzik kalitesine inandığım ,benden daha yaşlı ve müzisyen insanlardı bunlar,..üçü de ağız birliği etmiş gibi ; Whole Lot Of Leaving dediler en beğendikleri bu şarkıymış ...bunu sizle paylaşmak istedim ve 20 temmuz içinde bi süre dalga konusu oldum :( ama genel olarak albümü beğendiklerini söylediler

Ozanisius
07-29-2008, 04:57 PM
İlla Runaway gibi çiğ sert bir parça lazım değil....Ama These Days gibi kaliteli ve yer yer sert bir albüm de olabilir.....

dangerous kid
07-30-2009, 04:30 AM
bence lost highway çok derli toplu ve oturaklı bir albüm içinde bir de düet barındırması bence her zaman kendini aşmayı ve bulunduğu zamana ayak uydurmayı bilen bir grup için çok doğru bir yaklaşım olmuş bu albümde summertime benim dinlemek bir yana söylemekten en çok hoşlandığım parça whole lot of leaving başlı başına bir baş yapıt lost highway açılış ve başlık şarkısı için biçilmiş kaftan you want to these days albümünden sonra yazdıkları en iyi ballad bence all about lovin' you dan bile daha iyi bon jovi gibi notası notasına fevkalade ince işçiliklerle şarkı yapan ve düzenleyen bir grup tam da bu noktada böyle sade bir albüm yapmalıydı ki yaptılar we got it bence çok kıyak bir şarkı ama kesinlikle albümün konseptine ve track listine uymuyor till we ain't stranger çok dolu bir anımda dinlediğimde beni hüngür hüngür ağlatmıştı şüphesiz ki muazzam bir albüm

jovistesra
07-30-2009, 02:39 PM
Bu albüm turnesine katıldığım albüm olarak her zaman çok özel bi yere sahip olacaktır..İsmini sevdiğim,albüm kapak konseptine bayıldığım bir albüm diyebilirm ama country ne biliim yeni bir şey denenecektiyse bu dozda kalabilir ben albğümden Make a memory,any other day seviyorum zaten make a memoryde Desmond Child parmağı var o yüzden özel geldi belkide...

FanOfJovi
07-30-2009, 03:50 PM
Kesinlikle albüm "biz artık olgunluk dönemimize girdik" diyor... tadından yenmitor yani:) Şarkılar çok mükemmel bir bütünlük için, içlerinden "şu olmasa" diyebileceğim hiç bir parça yok. Albümde heyecan bir artıp bir azalıyormuş gibi... Bütün şarkılar favorim ama Seat Next To You'nun verdiği içtenlik de bir ayrı...