PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Have A Nice Day - 2005

SPAWN-TheUndead
02-25-2008, 02:40 AM
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/thumb/2/2f/Bonjoviniceday.jpg/150px-Bonjoviniceday.jpg

Have A Nice Day Bon Jovi'nin 19 Eylül 2005 tarihinde yayınlanan 9. stüdyo albümüdür.

Albüm 2004 yılının son baharında yayınlanmaya hazırdı.Grup albümden yayınlanacak olan ilk single Have A Nice Day ide 2004 Amerikan Müzik Ödüllerinde çalmıştı fakat "100,000,000 Bon Jovi Fans Can’t Be Wrong" isimli box set'in yayınlanması üzerine albümün çıkış tarihi ertelenmişti.Bunu fırsat bilen Jon Bon Jovi bu süre içerisinde albüm için birkaç şarkı daha yapmıştır ve bazı şarkılarında sözlerinide tamamen değiştirip yeniden yazmıştır.

Albüm kapağındaki çatık kaşlı gülen yüz Have A Nice Day albümünün temasını oluşturmaktadır.Bon Jovi'nin müziğinde her zaman varolan olan optimistik havanın yanı sıra bu sefer bu albümde daha önce hiç olmadığı kadar görülen öfke şarkı sözlerini son birkaç albüme göre farklı kılmıştır.Jon Bon Jovi'nin 2004 ABD seçimlerinde yaşadığı hayal kırıklığı üzerine yazılmış olan Have A Nice Day'in yanı sıra günümüz müzik endüstrisine olan öfkesini yansıttığı Bob Dylan için yazdığı Last Man Standing ile birlikte I Am ve Bells Of Freedom gibi şarkılar albümün ana temasını yansıtan şarkıların başında gelmektedir.

PARÇA LİSTESİ
"Have A Nice Day"
"I Want To Be Loved"
"Welcome To Wherever You Are"
"Who Says You Cant Go Home"
"Last Man Standing"
"Bells Of Freedom"
"Wild Flower"
"Last Cigarette"
"I Am"
"Complicated"
"Novacaine"
"Story Of My Life"
"Dirty Little Secret"(Avrupa ve Japonya Bonus Track)
"Unbreakable"(İngiltere ve Japonya Bonus Track)
"These Open Arms"(Japonya Bonus Track)

SINGLE'LAR
Have A Nice Day-Eylül 2005
Welcome To Wherever You Are-Şubat 2006
Who Says You Can't Go Home-Haziran 2006

in these arms
02-25-2008, 02:47 PM
bütün bonjovi şarkıları arasında en çok 2.sevdiğim şarkı ı am :)bu albümün en iyisi bence

jbjey88
02-25-2008, 03:09 PM
ya bende o parçayı çok seviyorum hemde çok ne zaman h.n.d'yı acsam ilk onu dinlerim ama kime desem baska parçalarımı yok diyolar sinir oluyorummm:mad:

in these arms
02-25-2008, 03:35 PM
ya millete takma yoksa zaman hiç geçmiyo;)

Ozanisius
02-25-2008, 04:02 PM
Gerçekten hoş albüm ama ben BonJovi'nin new jersey keep the faith dönemini daha bi sewiorum

Mine
02-26-2008, 12:00 AM
Have A Nice Day benim için çok özel bir albüm öncelikle. Hayatımın çok "hassas" diyebileceğim bir dönemecine ışık tuttu, onun için yeri ayrı!
Ayrıca Bounce ve Crush'tan çok daha iyi buluyorum bu albümü.

I Am, HAND, Complicated, Story of My Life, Novocaine... hepsi çok iyi parçalar bence.

dn'z
02-26-2008, 12:15 AM
Last Man Standing dışındaki hiçbir şarkıyı Bon Jovi standartlarında bulmadığım, vasat bir rock ve kötü bir bon jovi albümü kanımca.

king_o'swing
02-26-2008, 12:17 AM
Valla ne diyim Deniz e katılıyorum, hatta bazı şarkılara sinir oluyorum fakat yine de dinlerken sevdiğimi farkediyorum, bonjovi kanımamı işlemiş nedir

OrodrethAlcarin
02-26-2008, 03:57 PM
I am , dirty little secret ve Last man standin albüm içindeki en iyiler bence...

Ozanisius
02-26-2008, 04:46 PM
Yaa tabiki keep the faith'i bulmaz

santafe
03-26-2008, 04:57 PM
Bells of freedom , who says can't go home ve i am bu albümden kalan evladiyelik şarkılardır gülen suratla etkileyici bir kaset kapağı olmakla beraber who says cant go home la grammy'i kaldırdık demekki yeni tarzımızı bulduk şeklinde lost highway'in habericisi olan bir şarkıyı içinde bulundurur. herşey güzelde ben 2. these days ne zaman gelir onu merak ediyorum

santafe
03-31-2008, 05:50 PM
albümde i am şarkısından sonra gelen parçalarda bi teenrock havası var Allah tan who says cant go home patlayıp grammylere koştuda lost highway in rotasını çizdi yoksa çok saçma bi çizgiye kaymalarına 1 albüm kalmıştı

eyoruk
04-08-2008, 11:56 AM
Bayağı beğenmiştim bu albümü.
Yalnız 2 cd li olan albümü dinliyorum.Almak istedim onu ama hiç bulamadım. Türkiye ye gelmemiş sanırım.

jbjkızı
04-08-2008, 02:40 PM
lime wire diye bişey icat ettiler ama bon jovi diye yazıyorum aradıpğım şarkıyı çıkarmıyo bile neden varsın ki sen işe yaramıyosan off offf be bon jovi şarkılarını nerden indirebilirim bana soylertmisiniz lütfen cnm arkadaşlarımmm

dn'z
04-08-2008, 02:51 PM
Kendimi kötü örnek oluyormuşum gibi hissediyorum ama torrent diye bir icat daha var, bir de ona bak istersen.

Sigara sağlığa zararlıdır şeklinde olumlu bi mesajla bitireyim bari iletimi :P.

jbjkızı
04-08-2008, 02:59 PM
tmm cnm sağol bakaım

bonjovi_34
05-05-2008, 12:07 PM
çoğu güzel di şarkıların! fakat complicated benim çok hoşuma gitmişti ! I want to be loved de fena değildi!

EXELANS.MUTANT
05-16-2008, 12:52 AM
Güzel Paylasim Thank You

king_o'swing
11-04-2008, 01:23 AM
Last Cigarette ve Novocaine ve Wild Flower'ı hep bu albümün dandiği olduğunu düşündüğüm şarkılardır ve hepsini ard arda dinledim ve garip bi şekilde huzurlu hissediyorum...ve gece boyunca dinlemeye de devam edicem galiba...

I tell myself that I dont feel the pain...BUT Im feeling THE PAIN!!!

jovistesra
11-04-2008, 07:01 PM
dirty little secret ve last man standing ki bunun bi de box set yorumu bi süre kulağımda patlamıştı yani:)Bnm içinde minecim hassas bi dönem albümüydü ama these days falan yayımlanmış olsa çökerdim heralde bu o kadar ağır gelmedi:)

in these arms
11-07-2008, 05:14 PM
bu albüm benimde üni yıllarıma denk geldi,elimde cd yle bara koşup o geceyi bizim barda bonjovi gece ilan ettiğimi hatırlıyorum,ne geceydi beah!!! :D

dangerous kid
07-30-2009, 03:58 AM
mesajları okurken enteresan birşey fark ettim bu albüm sanırım bir çok insanın hassas dönemine denk gelmiş hayatımın hatırlamak bile istemediğim bir döneminde çıkmıştı bu albüm her bon jovi fanı gibi bizlere bu kadar mükemmel kapılar açan bir gruba toz kondurursam nankörlük ettiğimi hissediyorum ama şu kadarını söylemekten kendimi alamayacağım sanırım grubun kariyerindeki en cılız -tabi grubun yüksek çıtalarına göre- albüm bununla beraber ben birçok arkadaşın zayıf bulduğu wild flower ı çok estetik ve çok güzel buluyorum bu albüm sanırım dünyanın en güzel onuncu albümü