PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Chatbox

fathertime
08-03-2008, 02:09 AM
Bir önerim var arkadaşlar. Kimi sitelerde rastlamşısınızdır, chatbox diye bir uygulama yer alır. Sitede o anda online olan kişiler, irc tarzında ortak bir ekrana anlık mesaj gönderebilirler. Siteyi biraz daha canlandırabilmek ve iletişimi daha kolay kılmak adına güzel bir ayrıntı olur diye düşündüm. Takip ettiğim kadarı ile sitenin kitlesi oturmuş sayılır bir yerde, ayrıca Bon Jovi ile hiç bir şekilde ilgilenmeyen birisinin buraya gelip de huzursuzluk çıkaracağına pek ihtimal vermiyorum. Bu yüzden bu uygulamanın suistimal edilmesi de olası gözükmüyor. Ne dersiniz?

Ozanisius
08-03-2008, 12:34 PM
Hoş olur bence....Adminler düşünmeli.....

Mine
08-03-2008, 01:21 PM
Daha önceki sitemizde fonksiyonel olmamıştı chat, o yüzden vazgeçmiştik. Şu an da çok fazla aktif üye yok ve ne kadar ilgi görür bilemiyorum. Ama site yönetimi olarak tabii ki bu öneriyi gözden geçireceğiz. Zaten önümüzdeki aylarda site topyekün bir "beni baştan yarat" sürecine girecek. O zaman bu chatbox'ı ele alabiliriz arkadaşlar.

jbjey88
08-05-2008, 04:54 PM
evet eskı sıte de çok seviyodum orayı yeni yapılanma olduğu zaman koyarsanınız çok güzel olur ne zmandır ben de yazacaktım keske koysanız yine diye

Ozanisius
08-30-2008, 04:11 AM
Yeni yapılanma ne zaman olcak????

Mine
08-30-2008, 01:11 PM
Yeni yapılanma ne zaman olcak????

Önümüzdeki aylarda. Gelişmelerden haberdar edeceğiz zaten ;)

Ozanisius
08-30-2008, 01:53 PM
Okeyto................................

jbjkızı
08-30-2008, 03:33 PM
amanın bu chatbox işi olursa yandınız sitede bnm gibi konuşkan biri varsa hele :D:D:D artık habire konusuruz hehe :D sizi rahat bırakmam :D:D

dangerous kid
07-26-2009, 12:44 AM
bence de çok iyi fikir siteye üye olalı 5 dakika olduğu halde destekliyorum ayrıca tesadüf size özel mesajda atmıştım

Mine
07-26-2009, 01:35 AM
Bazen 48 saat boyunca tek bir mesaj dahi yazılmayan, aktif üye sayısı son derece sınırlı olan sitemizde chatbox'ı aktifleştirmek ve onun kontrolü için vakit ayırmak ne kadar akıl karı olur bilemiyorum, ama bu konudaki istekleri site yönetimi olarak göz önünde bulunduracağımız kesin. Çok geciken yeniden yapılandırmamız dahilinde bununla ilgileneceğiz. Ayrıca konu oylamaya da sunulabilir vakti geldiğinde.

Captain_Kidd
07-26-2009, 11:06 AM
Şimdilik zor görünüyor ama albüm çıkıp turne başladıktan sonra site daha aktif konuma gelince düşünülebilir.

SPAWN-TheUndead
07-26-2009, 03:17 PM
Şu yeniden yapılandırmayı bir türlü tamamlayamadığım için üzgünüm :( Valla çok mahçup oldum sizlere bunu biliyorum... İş hayatından kafamı kaldırabilsem rahatlıcam :D Şu an çok yavaş ilerliyor yapım aşamaları. Vaktim olmassa milim milkim gider ve uzun zaman alır bitmeside. Üstüne beyenmeyip silip baştan başlayınca dahada zaman alır tabii ki... Ama çalışıyoz bakalım allah büyüktür :D

Chatbox düşünüyoruz ama söz vermiyelim bakacağız... :)