Orijinalini görmek için tıklayınız : This Left Feels Right (Akustik) - 2003
SPAWN-TheUndead
02-25-2008, 02:39 AM
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/thumb/c/c8/Tlfr.jpg/150px-Tlfr.jpg
1)Wanted Dead Or Alive " (Jon Bon Jovi, Richie Sambora) – 3:43
2)Livin' On A Prayer" (JBJ, Sambora, Desmond Child) – 3:41
3)Bad Medicine" (JBJ, Sambora,Child) – 4:27
4)It's My Life " (JBJ, Sambora,Martin) – 3:42
5)Lay Your Hands On Me" (JBJ, Sambora) – 4:27
6)You Give Love A Bad Name" (JBJ, Sambora, Child) – 3:29
7)Bed Of Roses" (JBJ) – 5:38
8)Everyday" (JBJ, Sambora, Andreas Carlsson) – 3:45
9)Born To Be My Baby" (JBJ, Sambora,Child) – 5:27
10)Keep The Faith" (JBJ, Sambora,Child) – 4:12
11)I'll Be There For You " (JBJ, Sambora) – 4:21
12)Always " (JBJ) – 4:18
13)The Distance" (Canlı) (JBJ, Sambora, Desmond Child) (Bonus Şarkı)
14)Joey" (Canlı) (JBJ, Sambora) (Bonus Şarkı)
Ozanisius
02-25-2008, 04:33 PM
Yaaa bence hiç abartısız en iyi akustik yorumları bulunduran albüm hepsi süper akustikler orjinalleri aratmıyo Ipod'umda hem orjinaller hem bu albümün yorumları war
tuuuche
02-25-2008, 09:58 PM
bence bi insan hit şarkılarını mahvetmek için bu kadar uğraşmamalı :(
Bu albüme dair fikrim o anki ruh halime göre değişmekle birlikte, Livin' On A Prayer'ın bu performansta mahvolduğunu düşünüyorum.
Olivia d'Abo ile düet hiç mi hiç açmıyor beni.
Ama mesela Born To Be My Baby'nin bu versiyonu gayet güzel. Bence ;)
OrodrethAlcarin
02-26-2008, 03:46 PM
its my life ayrı bir hoş olmuş. ama bonus the distance bnm için muhteşem...
in these arms
02-28-2008, 02:47 PM
bu albümün kapağındaki resme hasta oluyorum yaw,bu albümde de born to be my baby çok çok iyi olmuş bence,ayrıca dead or alive i en çok bu albümden dinliyorum
king_o'swing
02-28-2008, 09:03 PM
bence bi insan hit şarkılarını mahvetmek için bu kadar uğraşmamalı :(
işte bu yahu...bon joviden çıkabilecek en ama en GEREKSİZ albüm !!!
county
02-28-2008, 10:47 PM
Çok çok kaliteli bir albüm şarkıların bu yorumlarını da dinlemek çok eğlenceli oluyor
tuuuche
02-28-2008, 11:15 PM
işte bu yahu...bon joviden çıkabilecek en ama en GEREKSİZ albüm !!!
hehe.... benim kafadan biri :D
Ozanisius
03-01-2008, 06:20 PM
İnanamıyom size yaaa albüm süper olmuş daa nolsun
Captain_Kidd
03-05-2008, 02:08 PM
Bu albümden sonra nasıl Bon Jovi fanı olarak kalmayı başardım hala kendime sorarım.Beni yeryüzünde hiç bişey bukadar hayal kırıklığına uğratmamıştı.
Bon Jovi akustik albüm yapack dendiğinde çok heyecanlanmıştım.Hayatımda en çok beklediğim albümdü.Önce 2003 Yokohama konserinin hem akustik live albüm hemde dvd olarak yayınlanacağı söylendi.Daha sonra bundan vazgeçildi ve This Left Feels Right yapıldı.
Öncelikle şunu söylemek istiyorum bu albüm bi akustik albüm değil böyle akustik olmaz.Bu şarkıların yeniden düzenlenmiş hallerinden oluşan bir albüm.Bir çoğunuzunda dediği gibi Born To Be My Baby dışındakiler rezalet oda orjinal vokal melodisi bozulmadığı için güzel.Özellikle Lay Your Hands On Me ve Bad Medicine ı o şekilde dinlemek beni kahrediyo Jonun bilmem kaç oktav düşükten söylediği Bed Of Roses ve Always ise ayrı bir facia.
county
03-05-2008, 05:47 PM
evet zaten albüm akustik albüm diye geçmiyor, ama dvdsi falan güzel bence ama tabiki herhangi bir konserde bed of roses'ın orjinali varken TLFR şeklini dinlemek istemem
bu arada keşke yokohama konseri dvd olarak yayınlansaymış çok güzel olurmuş
albümdeki her şarkı süper olmuş dersem koca bi yalan olur
ama iyi olanlar da yok değil
born to be my baby ve wanted çok iyi mesela bence
ama livin on a prayer tam facia
jbjey88
03-09-2008, 01:44 PM
Kesinlikle katılıyorum albümü aldığımda uzun bir süre dinleyemedim. Birkaç parça hariç....
Yani orjınalleri bu kadar güzelken bi de akustiğini dinleyim diyemiyorum kendime
dangerous kid
10-24-2009, 10:51 PM
bence bu albüm çok ama çok başarılı şarkılar doğru seçilmiş özellikle kış zamanı hava kararmaya yüz tuttuğunda bir kadeh şarap veya bir kupa kahveyle mükemmel uyum gösteriyor bence
TheSlashest
03-21-2010, 01:43 PM
Seveni de sevmeyeni de çok bu albümün. Bunu 3 yıl önce D&R'dan '' aa toplama albüm indirime girmiş'' diyerek ne olduğunu bilmeden almıştım. Albümü dinleyince toplama albüm olmadığını yeni versiyonların olduğunu görünce ilk başta dumura uğradım. Ama sonra vazgeçemediğim albümler arasına girdi. Özellikle uzun yolculuklarda dinlenmeli..
Mamaluj
03-27-2010, 01:38 PM
O kadar berbat ve kötü albüm değil bazılarının dediği kadar fakat gerçekten gereksiz yani. Olmasa da olurdu. Bunun yerine bir unplugged konser albümü yapsalardı, çok daha mantıklı. Yine de arada açar dinlerim ama sevmediğim albümler arasında olduğu kesin.
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.