Orijinalini görmek için tıklayınız : Metallica'nın Yeni Albümünün Tracklisti Açıklandı!!!!!
Ozanisius
07-26-2008, 09:22 PM
'DEATH MAGNETIC'' ŞARKI LİSTESİ AÇIKLANDI
http://www.headbang.com.tr/haberler/00457/imperiaflex_0_0_0.jpg
27 Temmuz Pazar günü Ali Sami Yen Stadyumu'nda yılın en büyük konserini vermeye hazırlanan Metallica, Eylül ayında yayınlayacağı ve merakla beklenen yeni albümü ''Death Magnetic''in şarkı listesini açıkladı.
Metallica, 22 Eylül'de yayınlayacağı dokuzuncu stüdyo albümleri "Death Magnetic"te yer alan şarkıları internet sitelerinden açıkladı.
"Death Magnetic" şarkı listesi şöyle:
'That Was Just Your Life'
'The End Of The Line'
'Broken, Beat & Scarred'
'The Day That Never Comes'
'All Nightmare Long'
'Cyanide'
'The Unforgiven III'
'The Judas Kiss'
'Suicide & Redemption'
'My Apocalypse'
jbjey88
07-26-2008, 10:03 PM
albüm kapağında tabut resmı kullacakmış
'The Unforgiven III'
Bunlar da cozuttu artık :D
http://www.metallica.com/images/extras/DM_100_cover2.gif (http://www.metallica.com/images/extras/DM_100_cover2.gif)
Ozanisius
07-26-2008, 10:47 PM
albüm kapağında tabut resmı kullacakmış
Albüm kapağı yukardaki ilk mesajdaki resim...
Ozanisius
07-26-2008, 10:48 PM
Bunlar da cozuttu artık :D
Hiç şüphesiz öyle.....
Captain_Kidd
07-27-2008, 10:37 AM
http://img373.imageshack.us/img373/714/metallicadeathmagneticprh3.jpg (http://imageshack.us)
Albümün tam tarihi de açıklanmış bugün: 12 Eylül.
Albümün ilk single'ı The Day That Never Comes'a da Türkiye konserinden birkaç gün sonra klip çektiler.
Daha Fazla Ayrıntı için: http://www.mtv.com/news/articles/1592036/20080801/metallica.jhtml
Unforgiven III'ü cidden merakla bekliyorum. Enstrümental olma ihtimali varmış sanırım... Bakalım, bekleyip göreceğiz.
Bu arada albüm kapağını hiç beğenmediğimi de söylemeden geçemeyeceğim.
Captain_Kidd
08-09-2008, 11:59 PM
Gelmiş geçmiş en kötü Metallica albüm kapağı ama önemli değil içi iyi olsun :)
Orda burda albümdeki şarkılar çıktımı bilmiyorum ama 12 Eylülden önce hiç bi şekilde dinlemeyi planlamıyorum çıktığı gün gidip alacam cd yi ve dinleyecem.1996 yazında 11 yaşındayken aldığım Load albümünden sonra hayatımın gidişatı değişti Metallica şarkıları ile gitar çalmayı öğrendim o yüzden bu adamlar ne yaparlarsa yapsın alırım eski günlerin hatrına.
Unforgiven III hakkında fazla bilgi yok ama diğer ikisinden farklı olacağı söyleniyo.
Ozzfest'de çaldıkları Cyanide'i dinledim. Konser kaydı olduğu için çok sağlıklı bir yorum yapamayacağım ama bence kesinlikle St. Anger albümümün sound'undan iyi. Bekleyip görmek lazım tabii, galiba hafif bir eskiy edönüş sezilecek bu albümde. Ki bence çok zekice bir hareket olur bu.
Ozzfest'de çaldıkları Cyanide'i dinledim. Konser kaydı olduğu için çok sağlıklı bir yorum yapamayacağım ama bence kesinlikle St. Anger albümümün sound'undan iyi. Bekleyip görmek lazım tabii, galiba hafif bir eskiy edönüş sezilecek bu albümde. Ki bence çok zekice bir hareket olur bu.
Ben de bugün Cyanide'i dinledim. Sanırım Metal fanlarının çok seveceği bir şarkı olacak. Davullar, riffler... herşey hızlı. Ama bana çok boş geldi. Adamlar şarkı yazacak bir şey bulamamışlar da hadi olabildiğince hızlı çalalım James de aralarda cool cool cümleler bağırsın diye düşünmüşler gibi. Ama tabii canlı bir kayıttı, albüm versiyonu çok daha farklı olabilir. James'i de hiç bu kadar detone duymamıştım. Şarkıda bi riffleri sevdim...
Albümün ilk single'ı olan The Day That Never Comes'ı dinledim. Ve çok beğendim. Cyanide'dan daha iyi bence. Bana kalırsa, galiba bu albüm St. Anger'dan daha çok ses getirecek. Çünkü ben dahil birçok insan, hatta bir kısım die-hard fanler bile bir önceki albümden memnun kalmamıştı. Death Magnetic daha melodik olacak gibi görünüyor, daha bir MetallicA tadında, daha umut vadeden bir albüm yani.... Merakla bekliyorum.
Evet ben de the day that never comes'ı beğendim. St. Anger'dan iyi bir albüm olacağı konusunda hiç şüphem yok.
Albümü dinledim demin, beğendim diyebilirim. Ben dinlerken yoruldum konserlerde özelikle Lars bu yaşında ne yapacak merak ediyorum :cool: . Son albümde doğru düzgün bir gitar solosu olmadığını düşününce Death Magnetic'e 9:56'lık bir enstrümantel şarkı koymaları çok takdir edici. En beğendiğim ve aynı zamanda benim müzik zevkime uyan tek şarkı Unforgiven III. Kesinlikle serideki ilk 2 şarkıyı yüzüstü bırakmıyor. Sonuçta baya başarılı bir albüm. Metal camiasına hayırlı uğurlu olsun. Tebrikler Metallica...
Henüz albümün tamamını dinlemedim, dinlemiş olduğum birkaç şarkıya bakacak olursak kesinlikle St. Anger'dan daha başarılı bir albüm. The Day That Never Comes'ın klibi de fena değil ayrıca.; şarkının ritmi gibi yavaş yavaş artan bir tempo, gerilim anı ve çözülme sırasıyla akan bir konusu olmuş. Hoş.
Bu arada, albümün asıl çıkış tarihi 12 Eylül. Ama Fransa'da bir yer bu hafta başında piyasaya sürmüş! Sonra sanırım geri çekilmiş albüm ama haftabaşından beri nete düşmüş bulunuyır yani. Enteresan bir durum. :p
Herneyse, Deniz'in de dediği gibi, Metallica camiasına hayırlı olsun.
Ozanisius
09-05-2008, 01:06 PM
Henüz albümün tamamını dinlemedim, dinlemiş olduğum birkaç şarkıya bakacak olursak kesinlikle St. Anger'dan daha başarılı bir albüm. The Day That Never Comes'ın klibi de fena değil ayrıca.; şarkının ritmi gibi yavaş yavaş artan bir tempo, gerilim anı ve çözülme sırasıyla akan bir konusu olmuş. Hoş.
Bu arada, albümün asıl çıkış tarihi 12 Eylül. Ama Fransa'da bir yer bu hafta başında piyasaya sürmüş! Sonra sanırım geri çekilmiş albüm ama haftabaşından beri nete düşmüş bulunuyır yani. Enteresan bir durum. :p
Herneyse, Deniz'in de dediği gibi, Metallica camiasına hayırlı olsun.
Grubun basçısının istanbul konseri öncesi grup adına basın toplantısı yaptı....Yeni albümün soundu "And Justice For All" (1988) ve "Master Of Puppets" (1986) arasında olacak dedi...Bu kadar net konuştu....Yani metallica köklerine döndümü????Kaliteli bir thrash & speed metal albümü mü geliyor???Sen dinlemişsin albümün bir kısmını....Ne düşünüyorsun Mine????
Grubun basçısının istanbul konseri öncesi grup adına basın toplantısı yaptı....Yeni albümün soundu "And Justice For All" (1988) ve "Master Of Puppets" (1986) arasında olacak dedi...Bu kadar net konuştu....Yani metallica köklerine döndümü????Kaliteli bir thrash & speed metal albümü mü geliyor???Sen dinlemişsin albümün bir kısmını....Ne düşünüyorsun Mine????
Dediğim gibi, tüm albümü dinlemedim henüz. İstersen Deniz'e sor. Ya da azıcık sabret kendine dinle. ;)
Hepsini dinlemedim şarkıların ama "Tamamen köklerine döndüler demek" biraz fazla iddialı olur gibime geliyor yine de. Bu ne kadar mümkün veya gerekli, o da tartışılır zaten. Sound olarak 80'lerin 2. yarısına yakın, evet. Ama yine de yorucu, hatta bana göre tabir-i caizse "gürültü" olan yerler yok değil. Mesela My Apocalypse hiç hitap etmiyor bana, ritimden çok paldur küldür bir gürültü gibi geliyor kulağıma. Sonuç olarak, St. Anger'dan çok çok iyi ve eski tarzlarına yakın bir albüm diyebilirim şu anki görüşümle.
Ozanisius
09-05-2008, 01:38 PM
Dediğim gibi, tüm albümü dinlemedim henüz. İstersen Deniz'e sor. Ya da azıcık sabret kendine dinle. ;)
Hepsini dinlemedim şarkıların ama "Tamamen köklerine döndüler demek" biraz fazla iddialı olur gibime geliyor yine de. Bu ne kadar mümkün veya gerekli, o da tartışılır zaten. Sound olarak 80'lerin 2. yarısına yakın, evet. Ama yine de yorucu, hatta bana göre tabir-i caizse "gürültü" olan yerler yok değil. Mesela My Apocalypse hiç hitap etmiyor bana, ritimden çok paldur küldür bir gürültü gibi geliyor kulağıma. Sonuç olarak, St. Anger'dan çok çok iyi ve eski tarzlarına yakın bir albüm diyebilirim şu anki görüşümle.
One,Sad But True,Unforgiven ve Nothing Else Matters dışında şarkılarını bilmem.....Dinlemedim de....Sadece şu sıralar yaşanan köklere dönüş furyasına onlar da mı kapıldı diye merak ettim......Bi de basçı Rob'un açıklaması fazla iddialı.....Master Of Puppets gibi albüm diyo adam......Merak ettim.....
Ozanisius
09-05-2008, 04:52 PM
Az önce facebookdan albümün full rapid linki geldi isteyen olursa özel msj ile gönderirm linki......
Captain_Kidd
09-14-2008, 06:04 PM
Albümü çıktığı gün aldım 3 gündür defalarca kez dinledim ki sağlıklı bir yorum yapabileyim diye.
Albümün açılış şarkısı "That Was Just Your Life" And Justice For All albümündeki "Blackened" ve "Dyers Eve" şarkılarının birleşimi gibi "The Day That Never Comes" ise direkt olarak benzemesede "One" ı andırmakta.Metallica köklere döndümü bilemicem Ama And Justice For All albümüne döndüğü kesin :) sinirimide bozmadı değil neyse daha fazla yorum yapıp albümü dinlemeyenleri etkilemek istemiyorum.
Death Magnetic kötü bir albümmü hayır değil Mster Of Puppets yada bi And Justice For All mu kesinlikle hayır.AJFA dan beri en iyi Metallica albümü yorumları yapılmakta ama ben hala Black Album ve Load u tercih ederim.
Bu arada grup Death Magnetic tanıtım partisinde verdiği konserle 1991 sonrasını reddediyolar gibi yorumlarada cevap vermiş oldu.
That was Just Your Life
End Of The Line
The Thing That Should Not Be
Of Wolf Of Man
One
Broken, Beat, and Scared
Cyanide
Frantic
Until It Sleps
Wherever I May Roam
For Whom The Bells Tolls
The Day That Never Comes
Master Of Puppets
Blackened
- - - - - - - -
Blitzkrieg
Jump In The Fire
Seek and Destroy
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.