Orijinalini görmek için tıklayınız : Scorpions Türkiye Konseri
Ozanisius
07-14-2008, 09:37 AM
SCORPIONS TÜRKİYE KONSERİ
EFSANE GRUP 15 YIL ARADAN SONRA YENİDEN TÜRKİYEDE!!!!
“Winds Of Change”,
”Still Loving You”
“Send Me An Angel”
“White Dove”
”Holiday” ve daha niceleri...
Hangimiz bu şarkılara bağıra çağıra eşlik etmedik...
Hangimiz bu şarkıları dinleyerek aşık olup
Yine bu şarkıları dinleyerek aşk acısı çekmedik ki?
http://www.biletix.com/static/images/live/eventimages/Scorpions073.jpg
Tüm dünyaya adını bir daha hiç silinmeyecek ve de eskimeyecek bir şekilde kazıyan Türkiye’de ilk ve son kez 1993 yılında hayranlarıyla buluşan dünyaca ünlü efsane Alman Rock grubu Scorpions, 15 yıl ara sonrasında İstanbul’da vereceği konserde yeniden hayranları ve müzikseverlerle buluşacak.
http://www.biletix.com/static/images/live/eventimages/Scorpions072.jpg
Sadece rock müzikseverlerin değil, parçaları gönüllerinde ve hafızalarında silinmeyecek izler bırakan on binlerce genç, yaşlı, üniversite öğrencisi, iş adamı, bayan, erkek, hayranın yıllardır dört gözle beklediği bu buluşma UNILIFE organizasyon tarafından 22 Ağustos Cuma günü Parkorman'da gerçekleştirilecek.
Normal Bilet: 75,00 YTL
Sahne Önü: 200,00 YTL
Kapı Açılış Saati 18:00
Ön grup: 19.30
Scorpions: 21.00
- Avantajlı dönem biletleri Normal Bilet : 75 YTL ( kısa bir süre için)
- Avantajlı dönem biletleri Sahne Önü Bilet : 200 YTL ( kısa bir süre için)
- Organizatör bilet fiyatlarını değiştirme hakkını saklı tutar.
- 16 yaşını doldurmamış katılımcılar konsere yalnızca ebeveynlerinin refakatinde katılabilirler
in these arms
07-14-2008, 09:55 AM
öğrendiğim andan itibaren kara kara düşünüyorum ,konserin cuma olması şansımı azaltıyor ama çabalamaya devam ;müdürümden anlayış beklemekten başka çarem yok :(
Ozanisius
07-14-2008, 12:49 PM
öğrendiğim andan itibaren kara kara düşünüyorum ,konserin cuma olması şansımı azaltıyor ama çabalamaya devam ;müdürümden anlayış beklemekten başka çarem yok :(
İşin zor barışcım:D
Kewser
07-15-2008, 08:16 PM
Evet artık konsere gidecegim tamamen kesin!!!Dün biletimi aldım,konser günü tek kelimeyle şahane olcak.
Ön grup hala açıklanmadı,kim olur acaba çok merak ediyorum.Aramızdan başka gitcek olan varmı arkadaşlar??
Ozanisius
07-16-2008, 06:39 AM
Gidenler video foto ws çeksin!!!!!!!
Kewser
07-16-2008, 03:53 PM
Gidenler video foto ws çeksin!!!!!!!
Aaa tabii!!:cool:
Ozanisius
07-18-2008, 10:28 PM
Aaa tabii!!:cool:
Güzel şeyler bekliyoruz:D
Kewser
07-19-2008, 07:03 PM
Güzel şeyler bekliyoruz:D
Boyum uzun olsa tamam merak etme sen dicem ama,allah vergisi valla ne diyim. :D Ablacıımın omuzları acımazsa orda süper çekim yapcam!
Ozanisius
07-19-2008, 07:04 PM
:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d
Kewser
07-19-2008, 07:24 PM
Setlist açıklanmış:
Hour 1
Coming home
Bad boys running wild
The zoo
No pain no gain
Coast to coast
Send me an angel
Holiday
Loving you sunday morning
Lovedrive
321
Alien nation
Dynamite
Kottak attack /All drumming
Blackout
Big city nights
---
Still loving you
Humanity
Rock you like a hurricane
Ozanisius
07-19-2008, 08:38 PM
Saçma!!!!!!Setlistin açıklanması ne gereksiz bişi insanın heyecanı biter ne çalcaklar demez onun yerine DVD al izle tarih saat belli setlist te belli belli olmayan kalmamış...Bir tek elbiseleri...O da tarzlarından az çok belli olur...
Kewser
07-20-2008, 04:36 PM
Evet gerçekten biraz saçma,hangi konserleriydi aklıma gelmyo şimdi ama o konseri aynısı olucakmış.Yani setlist birebir aynı.Heycansız olcak gibi geliyo ama yinede Scorpions!!
JoviGirL!
07-21-2008, 12:39 PM
Bi tek still loving you şarkılarını bilirim..
onuda annem dinletmişti.
jbjkızı
07-21-2008, 10:08 PM
valla ben bu grubun şarkılarını hiç dinlemedim yarın başlayım bakalım dinlemeye merak ettim şimdi ozan başlangıçta bir anlatmış maaşallahj :D:D
Kewser
08-12-2008, 11:21 AM
Ön grup hala açıklanmadı yaa.Merakla bekliyoruz,şurda 10 gün kalmış..
Kewser
08-23-2008, 09:25 AM
Eveet,büyük bekleyiş sonrası nihayet konsere gittik,ve o anları yaşadık!Tek kelimeyle anlatılamaz bi konserdi.Bi kaç video çektim,üzerlerinde düzeltme yapıyorum.En kısa zamanda resimleri ve videoları aktarcam.
Ön grup Element'ti,önceden isimleri Runaway'miş,şarkıları çok güzeldi.3üncü şarkı olarak solist "Arkadaşlar şimdi her konserimizde söylemeden geçmedigimiz bi şarkıyı söylicez,80lerin en iyi,hala yollarına en iyi şekilde devam eden grubunun ilk albümlerinde bi şarkı.."
dedi ve Runaway başladı.Bütün Jovidaşlar koptuk!(Jovidaş diyorum ama tanıdık yoktu)
Bi kaç şarkı sonra gittiler ve saat 20:25 di.Scorpions'ın saat 21:00 de çıkması gerekiyodu ama 22:20 de çıktılar.Arkalardan bi kaç terbiyesiz yuhaladı falan ama..Olsun sonuçta çıktılar :D
Herşey çok güzeldi,vip nin tam arkasından izledim konseri,onlar için bi bölüm ayrılmış,telli duvarlı.Bizim yer daha güzeldi valla.Onlar hava felan alamamıştır o sıkışık yerde :D
Ozanisius
08-23-2008, 09:36 AM
OOOO iyi eğlenmişin valla Kewsercim....Mutlu güzel bir gün geçirmişsin....Nice iyi konserlere....
Wind of Change yok mu? :eek: Aaaa.... şimdi olmadı ama...
SPAWN-TheUndead
08-23-2008, 10:25 AM
Elemant grubu runaway'i nasıl coverladılar?Özelliklede solo birebir miydi değişikmiydi acaba?Videosunu çektinmi acaba?Damm merak ettim yahu :D
Wind of change olmalıydı sonra Big city life olmalıydı set list biraz düşük kalmış bence açıkcası...
Kewser
08-23-2008, 10:29 AM
Wind of Change yok mu? :eek: Aaaa.... şimdi olmadı ama...
Olmaz olurmu yaa o setlist yanlış.Bize sordu Klaus 7-8 şarkı sonra,ne söylim diye.Hepbirlikte WIND OF CHANGE!!!! diye bagırdık.
Yazdıgım muhtemel setlistte 321'a kadar herşey aynı sırayla devam etti,ama ondan sonra bateride James süper bi solo attı.
Sonra Big city nights,still loving you,humanity,rock you like a hurricane'i çaldılar.Kapanış çok süperdi.
Maalesef elimdeki bütün fotograf makinelerinin şarjı bittigi için verdikleri son pozu çekemedim,hemde en önde olmama ragmen..
Ahh Ozan bi de Bon Jovi'yi görsek.İşte o zaman ne nice iyi konser olurdu!
Kewser
08-23-2008, 10:32 AM
Solo süperdi Alper,videosu var merak etme.Solistin ses mükemmeldi,solo atan abimiz de çok iyiydi.Birebirdi gerçekten.
Ozanisius
08-23-2008, 10:35 AM
Olmaz olurmu yaa o setlist yanlış.Bize sordu Klaus 7-8 şarkı sonra,ne söylim diye.Hepbirlikte WIND OF CHANGE!!!! diye bagırdık.
Yazdıgım muhtemel setlistte 321'a kadar herşey aynı sırayla devam etti,ama ondan sonra bateride James süper bi solo attı.
Sonra Big city nights,still loving you,humanity,rock you like a hurricane'i çaldılar.Kapanış çok süperdi.
Maalesef elimdeki bütün fotograf makinelerinin şarjı bittigi için verdikleri son pozu çekemedim,hemde en önde olmama ragmen..
Ahh Ozan bi de Bon Jovi'yi görsek.İşte o zaman ne nice iyi konser olurdu!
Offf Offfffffffffff Aminnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D
Ozanisius
08-23-2008, 10:36 AM
Solo süperdi Alper,videosu var merak etme.Solistin ses mükemmeldi,solo atan abimiz de çok iyiydi.Birebirdi gerçekten.
Onu bende görmek isterim açıkçası....
Konserde kaç kişi filan vardı acaba? Sold out muydu yani?? Tv'de haberlerde filan gördüm, grup memnun kalmış gibiydi. İzleyenler de öyle. Darısı Bon Jovi fanlarının başına, ne diyim!!
Ozanisius
08-23-2008, 08:27 PM
Konserde kaç kişi filan vardı acaba? Sold out muydu yani?? Tv'de haberlerde filan gördüm, grup memnun kalmış gibiydi. İzleyenler de öyle. Darısı Bon Jovi fanlarının başına, ne diyim!!
10 12 bin kişi vardır bence...Sold Out mu bilmem ama Bon Jovi'nin sold out olması konusunda endişelerim var...15 yılda Türkiye sektörü çok değişti...Rock'ın Linkin Park ile başladığını sanan yüzbinlerce genç var....
SPAWN-TheUndead
08-23-2008, 08:30 PM
O gençler metallicayada gidiyor dumanada.Lakin kuru kalabalık diye nitelendirirm onları ben...
Ozanisius
08-23-2008, 08:34 PM
O gençler metallicayada gidiyor dumanada.Lakin kuru kalabalık diye nitelendirirm onları ben...
Bizim fan kitlemiz elittir bende senin gibi düşünüyorum Alpercim ama sonuçta sold out konserde Ali Sami Yen'de 50bin kişi demek...Pek çok yerde 30bin kişi zor diye duyuyorum.Önce tabi tabi siz kıskanın diyordum.Ama Bon Jovi'yi bilmeyen o derece insan tanıdımki....Rocker geçinen tipler birde.Hadi Müslümcü olsa neyse...Tanımaz derim.Turkcell Kuruçeşme 15bin kişillk.Konser orda olsa 25 bin kişi gelebilir.Sold Out olur Bon Jovi....Sence 50 bin kişi gelirmi stada????
10 12 bin kişi vardır bence...Sold Out mu bilmem ama Bon Jovi'nin sold out olması konusunda endişelerim var...15 yılda Türkiye sektörü çok değişti...Rock'ın Linkin Park ile başladığını sanan yüzbinlerce genç var....
Bana kalırsa Bon Jovi'nin sold out olması konusunda hiç endişeye gerek yok. Özellikle Metallica konserinden sonra iyice belli oldu bu, Bon Jovi geldiğinde hiç aşağı kalmaz yani. :) Ki, Bon Jovi iyice tartıp biçmeden gitmiyor hiçbir yere, kötü sürprizlerle karşılaşmamayı garantiliyorlar, ve bir konseri -nerede olursa olsun- sold out yapmayı gayet iyi biliyor bizimkiler. ;)
Ozanisius
08-23-2008, 08:48 PM
Bana kalırsa Bon Jovi'nin sold out olması konusunda hiç endişeye gerek yok. Özellikle Metallica konserinden sonra iyice belli oldu bu, Bon Jovi geldiğinde hiç aşağı kalmaz yani. :) Ki, Bon Jovi iyice tartıp biçmeden gitmiyor hiçbir yere, kötü sürprizlerle karşılaşmamayı garantiliyorlar, ve bir konseri -nerede olursa olsun- sold out yapmayı gayet iyi biliyor bizimkiler. ;)
Umarım dediğin gibidir...97'de ilk defa Rolling Stones ülkemize geldi...Beatles ile Rolling Stones en eski iki isimdir grup olarak....Anlatmaya gerek yok.Ve ilk defa geliyorlar.55'i geçmişler.İnsan sevsin sevmesin adamlar ölmeden görmek için gelir.Ama Ali Sami Yen'e 25 bin küsür kişi gelmiş....Stad boşmuş....Böyle durumlar oluyor.Rolling Stones gibi bir devin sahnesi boş....Sold out önemli değil benim için gösterge geçen konseri geçmesi....Geçen konsere 39 bin kişi gelmiş.Bazı kişilere inat,nu metal,alternatif,emo pompalayan,kaliteyi düşüren medyaya inat 40 bin kişi gelirse bu başarı benim kriterlerimde....Scorpions ilk konserinde stadyum doldurdu.Ama şimdi 15 bin kişilik yere geldi...Eski toprakların kitleleri azalıyor.Bu da beni korkutuyor açıkçası.....Sold out olmasını isterim her fan gibi....Ama unutmayalım burası Bon Jovi açısından Kanada değil.....
county
08-23-2008, 10:07 PM
Şuanki Scorpions ile Bon Jovi'yi karşılaştırmak yersiz çünkü Bon Jovi günümüzde de avrupada stadyumlar da çok büyük konserler veriyor yani popülerliği aynı durumda, Scorpions için aynı şey söylenemez bence...
Bu arada olası bir Bon Jovi konserinde, büyük bir katılım olacağı kesin bence, çünkü konsere gelecek bütün insanların grubun bütün albümlerini bilen ya da grubu yakından takip eden tipler olması gerekmiyor, yani büyük bir kalabalığı toplar bon jovi
Ozanisius
08-23-2008, 10:09 PM
Şuanki Scorpions ile Bon Jovi'yi karşılaştırmak yersiz çünkü Bon Jovi günümüzde de avrupada stadyumlar da çok büyük konserler veriyor yani popülerliği aynı durumda, Scorpions için aynı şey söylenemez bence...
Bu arada olası bir Bon Jovi konserinde, büyük bir katılım olacağı kesin bence, çünkü konsere gelecek bütün insanların grubun bütün albümlerini bilen ya da grubu yakından takip eden tipler olması gerekmiyor, yani büyük bir kalabalığı toplar bon jovi
Tüm albümleri bırak Always'i bile bilmeyen o kadar kişi varki...
Tüm albümleri bırak Always'i bile bilmeyen o kadar kişi varki...
Bunun diğer ülkelerde farklı olduğunu mu sanıyorsun?
Herneyse, konu başlığından sapıyor.
Ve bana kalırsa gereksiz bir yere gidiyor. Bon Jovi'yle Scorpions'ı karşılaştırmanın çok anlamlı veya gerekli olduğunu sanmıyorum. Konsere gelince... Hele bir kesinleşsin, o zaman "kim gelir - kaç kişi olur" tasasına düşülür.
Kewser
08-24-2008, 08:30 PM
Arkadaşlar yardım :D
Benim çektigim resimleri ve videoları sizinle paylaşmam için upload mı etmem lazım,ve bir resim nasıl upload edilir??
Ozanisius
08-25-2008, 07:44 PM
Bunun diğer ülkelerde farklı olduğunu mu sanıyorsun?
Herneyse, konu başlığından sapıyor.
Ve bana kalırsa gereksiz bir yere gidiyor. Bon Jovi'yle Scorpions'ı karşılaştırmanın çok anlamlı veya gerekli olduğunu sanmıyorum. Konsere gelince... Hele bir kesinleşsin, o zaman "kim gelir - kaç kişi olur" tasasına düşülür.
Ben Bon Jovi'nin popülaritesinin düştüğünü söylemiyorum....Türkiye'nin gerilediğini söylüyorum....
Captain_Kidd
08-25-2008, 08:08 PM
Kuruçeşme Arena 17.000 kişiliktir eğer konser sold out ise 17 bin kişi ordaydı demek.
Önemli olan insanların Scorpions gibi grupları izlemiş olması ne önemi var kaç kişi orda neden bunlara takılıyosunuz bu grupları bilen bilir gider izler bilmeyen dinlememeye devam edip kendi kaybeder.Def Leppard gibi bi dev grubu 5 bin den az mayışık insanla beraber izledim ama hayatımda en çok eğlendiğim konserdi diyebilirim.Herkez uzaylı gibi bakıyodu bütün şarkıları nerdeyse tek başıma ezbere söylerken.Bon Joviden daha vahim durumda olan gruplarda var :)
Kewser
08-25-2008, 08:17 PM
Benim çektigim resimleri ve videoları sizinle paylaşmam için upload mı etmem lazım,ve bir resim nasıl upload edilir??
:D :D :D Yardım!!
county
08-25-2008, 08:45 PM
www.imageshack.us (http://www.imageshack.us) den resimleri yükleyebilirsin
videoları da www.rapidshare.com (http://www.rapidshare.com) adresinden upload edebilirsin. Gözat'a basarak açılan pencerede upload edeceğin videoyu bul. Sonra da uploada bas. İşlem bitince sana iki link verecek. Üsttekini kopyalayıp, foruma yapıştır.
Bu kadar, umarım paylaşırsın. Merak etiğim bir konser.
Kewser
08-26-2008, 07:30 PM
Yardımlar için çok teşkkürler arkadaşlar.Az önce bi video upload etmek istedim,yarım saatte çok az bişey indi,iptal edip kaçtım..Bunun için çok vakit lazım sanırım.Şimdi sabah 9 akşam 7 dersane hali malum.Cuma gecesi oturup videoları upload edicem.Zaten benim videolar pek dogru düzgün degil.Makinede izledigimle pc ye atıp izledigim arasında çok fark var,neden bilmiyorum.Çogu videoda boy kısalıgımdan kaynaklanan bi problem var.Ama her ne olsa da sonuçta Scorpions videosu!!Onları izlerken bişeyler çekebilen insan çok az var.
He tabi eger Scorpions'da böyleyse kimbilir Bon Jovi de ne olur.Artık heralde degil video çekebilmek,ayakta bile duramam,Jon karşımdayken!!
NrScorpions!
12-20-2008, 12:39 PM
banu olsa belki biraz şansımız olurdu=) bi dahakine artık! çok daha önceden gideriz...
rock'nrolla
07-03-2010, 12:18 PM
2 ekimde yine geliyorrrrr...:)))
Kewser
07-06-2010, 11:53 AM
Veda konser olması çok kötü, daha yeni yeni glmeye başlamışlardı yaa..:(
Ama yine çok güzel olcak umuyorum. Biletlerinizi bi an önce alın arkadaşlar. ;)
jovistesra
07-10-2010, 10:23 AM
ben konsere gidyorum arkadaşlar bileti aldım,görüşmek dileğiyle...
jovistesra
07-10-2010, 10:25 AM
bir de arkadaşlar Bon Jovi ilk yıllarında Scorpionsun alt grubu olarak çıkıyormuş 93 İstanbul konseri,nde 3 gün sonra da Scorpions gelmiş ama tercihi Bon Joviden yapanlar Scorpions konserini sönük bırakmışlar,önemli bi tarih kapanıyor fırsatınız varsa gelinderim ben
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.