Orijinalini görmek için tıklayınız : Bon Jovi Kayıp Otoban'ın Sonuna Yaklaşıyor
''Her tur bir dönemin ve bir yolculuğun sonu'' diyor Sambora. ''Yolculuk Jon (Bon Jovi) ve benim, bir odada bir kalem, birkaç parça kağıt ve bir gitarla oturmamızla başlıyor ve şarkılar tüm bu şeyi başlatıyor. Ve bu yazılanlar grupla stüdyoya giriyor, ardından da promosyon turnesi geliyor... ve sonra eğlenceli kısım, bunu insanlara götürmek. Yani bu 'Lost Highway' döneminin sonu olacak -- ve yeni bir dönemin başlangıcı, kesinlikle.''
Turne bitimine kadar, Lost Highway'in tanıtımı kapsamında Dünya çapında 996,000 hayrana çalmış olacaklar. Lost Highway albümü Billboard 200 listesine 1 numaradan girmişti ve Universal'den gelen açıklamaya göre, Dünya çapında 3.5 milyondan fazla sattı.
Buradan nereye gideceğim konusunda emin değilim -- ''Greatest Hits Vol. 2' mu yoksa solo albüm zamanı mı -- ya da artık bırakma zamanı mı? diyor Bon Jovi. Jon aynı zamanda, Richie'yle beraber sahibi oldukları Philadelphia Soul Arena Football takımına odaklanıyor olacak. ''Daha ne yapacağımızı bilmiyorum. Bunun hakkında düşünüyorum, ama düşünmüyorum da, anlıyor musun? Hala bunun hakkında düşünemeyecek kadar bu turne sürecine kendimi fazla kaptırmış durumdayım.''
Sambora, bu arada, Bon Jovi'den uzakta fazla zamanı olursa bunun bir süpriz olacağını söylüyor. ''Ben bir ara olacağını tahmin etmiyorum, hayır'' diyor gitarist. Richie Sambora geçenlerde rapçi LL Cool J'in yeni şarkısı Baby'de çalmıştı ve B.B. King ve Dr. John'la beraber bir blues filminin müziklerini yapıyor.
''Biraz mola vermeli ve kendimize gelmeliyiz, ve ondan sonra tekrar biraraya gelir ve neler olduğuna bakarız,'' diyor Sambora. ''Jon ve Ben, tekrar gitarlarımızı elimize alır ve kendimizi adarız, çabucak yazmaya başlarız. Yapacak başka bir sürü şey var, ama Bon Jovi bizim bir numaralı önceliğimiz, ne olursa olsun''
Yazının Tamamı: http://www.billboard.com/bbcom/news/article_display.jsp?vnu_content_id=1003824366
Buradan nereye gideceğim konusunda emin değilim -- ''Greatest Hits Vol. 2' mu yoksa solo albüm zamanı mı -- ya da artık bırakma zamanı mı? diyor Bon Jovi.
Richie'nin yazının geri kalanında söyledikleri biraz içimi rahatlatsa da, forumlarda bütün sene rivayet olarak dolaşan yukardaki cümleyi ilk kez Jon'dan duymak tüylerimi ürpertti :(:(:(
jbjey88
07-06-2008, 07:27 PM
bırakma zamanı mı?
bırakma derken???:confused: :(
SPAWN-TheUndead
07-06-2008, 11:41 PM
O sözlere degilde benim tek takıldıgım bölüm bu LL Cool J'in olayı.Kim la bu?Genemi bi rapci hopcu güpçü.Valla bu gidişte dövdürtecek kendini bana richie.Anladık bunalım falanda bu kadarda degil yahu.Ne işin var elin adamınla sen :D enteresan bi cümle oldu harbi... :D Gelsin ben bi kulanı cekcem zati onun...
county
07-06-2008, 11:48 PM
grubun bırakmasından kasıt new jersey sonrası veya these days sonrası bir bırakma, ki böyle birşey gerçekleşirse grup için iyi olur çünkü 2000 yılından beri 2006 dışında her yıl bir albüm çıkardılar birer yıl ara ile çok büyük turnelere çıktılar ve bazı şeyler rutinleşmeye başladı (müzikte ve sözlerde) verilecek kısa bir ara karşımıza keep the faith veya crush gibi yeni farklı bir müzikle karşımıza çıkmalarını sağlar. bu benim görüşüm tabi, çoğu kişi katılmayacaktır ama=)
bu arada istanbul konserinden sonra olsun tabiki herşey=)...
SPAWN-TheUndead
07-07-2008, 01:16 AM
Bırakma ayrı anlamlı sözcükler bir ara ayrı anlamlı sözcükler.Bende bir arayı hakediyorlar diyen taraftayım ama bu bırakma sözcügü nerden girdi işin içine...
jbjey88
07-07-2008, 01:35 AM
O sözlere degilde benim tek takıldıgım bölüm bu LL Cool J'in olayı.Kim la bu?Genemi bi rapci hopcu güpçü.Valla bu gidişte dövdürtecek kendini bana richie.Anladık bunalım falanda bu kadarda degil yahu.Ne işin var elin adamınla sen :D enteresan bi cümle oldu harbi... :D Gelsin ben bi kulanı cekcem zati onun...
evet LL Cool J bir rapci hatta jennifer lopezlede çalışmıştı.. richie ile ne yaparlar doğrusu bende merak ediyorum
ne bırakması ya. tamam ne istiyolarsa yapsınlar da ben daha bi bon jovi konserine gitmek ıcın " elbet bi gun bi yerde" derken bırakma falan olmasın,hos degil:(. kendimi gectim turneye hazırlanmayan ya da ne bileyim her gun yaptıgı muzikle ilgili haber okumadıgım bi bon jovi dusunemıyorum.
ara vermek istiyolarsa bilemem. sanırım biraz moralim bozuldu benim.
in these arms
07-07-2008, 11:56 AM
bence bırakmak en son tercihleridir,bi ara verip ikiside solo yaparsa onada varım ama bırakmak ,bunu düşünemiyorum bile...
Ozanisius
07-08-2008, 01:08 PM
Bir Greatest albüm gerekli artık bece ve içinde de Crossroad'ın Always'i gibi dev bir single bir hit lazım Lost Highway iyi bir albümdü ama vurucu listeleri yıkacak bir hiti yoktu böyle bir hit lazım bu hitle eski albümlere ilgi artar yeni greatest albümü daha iyi satar Bon Jovi'nin yeni hiti daha bu grubun çok iş yapacağını gösterir ayrıca gelecek yeni solo albümü de millet iyice beklemeye başlar Always böyle bir hitti 80'lerde en bi popüler olan Glam grubu Bon Jovi'nin en çok albüm sattığı dönem 90'lar bunu sağlayan Crossroad albümüydü Grunge ve alternatif gençliğe 90'ların en çok satan isimlerinden birinin Bon Jovi olduğunu gösterdi yeni bir kitle edindi Bon Jovi...Bon jovi'nin pek çok albümü yeni kitleler yeni yolar edindirdi gruba...Bunu son yapan Crush....2000'lerdeki 15lik kızlara seksi rockstar Bon Jovi ile tanıştırdı dillere marş oldu ama bu sondu Bence 2000'lerin en iyi Bon Jovi albümü Lost Highway'dir ama bu albüm yeni kitleler yeni başarılar getirmedi açık konuşalım örneğin you want to make a memory'yi dinledim Bon Jovi sevdim artık bende Bon Jovi'ciyim diyen fan sayısı çok çok az kitleler halinde değil bu durum. Ama Always,Slippery When Wet,Keep The Faith bunları yaptı.Binlerce insaNı yeni fan yaptı yeni kitleler kazandı ama kimse Crush sonrası albümlerin Bon Jovi'yi çok büyülttüğünü söyleyemez bizim vurucu bir hite ihtiyazımız var yeni solo albüm ilk başta ilgi çekmez Bon Jovi yine benzer şeyler yapmıştır denir ama satış ve liste olarak hasadı toplama zamanı geldi bu da içinde yeni bir hit bulunduran yeni bir greatest albümle olur bu albümün satma olasılığı yeni solo albümden daha yüksek ve dediğim hit de içinde olursa bir sonraki solo albümü herkez sabırsızlıkla bekler yeni solo albüme olan ilgi iyice artar herkez hadi ne zaman çıkacak der.... These Days'e öyle olmuştu...Sıradaki albüm hiç şüphesiz bence yeni bir toplama albümdür ama bir yıl sonra ama iki yıl sonra ona grup karar verir...
jbjkızı
07-08-2008, 05:15 PM
bu yolun sonu yok arkadaşlar nedemek bu bence boyle birşey olmamalı ve bence olmıycakta...
Kewser
07-09-2008, 01:20 AM
Kimse bi yere gitmiyo yaa!Nası bi kötü haberdir bu yaa!Bi girdim siteye şok oldum!!!Olmaz izin vermiyorum!..Üff snki bana sorcaklar.
santafe
07-09-2008, 02:30 AM
yokk yaa ben Jon'u azıcık tanıdıysam kendini Mick Jagger'dan önce hayatta emekli etmez Richie'nin yaptığı gidersem arkamdan çok ağlarsınız demektir kim herşey yolundayken darphane'yi kapatıp gider altın yumurtlayan tavuktan friedchicken yapar , bu amcalar yapmaz siz rahat olun gençlerrr :D
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.