Orijinalini görmek için tıklayınız : BJ Turkey İstanbul - Toplanıyoruz
UgUrTaN
07-06-2008, 06:18 PM
Yer : Benim ev (Atalar-Kartal)
Tarih ve saat: İleriki bir tarih...
Yapılacaklar:
klimalı ortamda dev ekran plazma ve home teather sistemde saatler boyu BJ videoları izlenecek, muhabbet edilecek, eğlenilecek...
Katılım şartları:
Gelecek olan herkesin bira ve cips getirmesi zorunludur.:)
Katılacak olanların isimlerini yazdırmaları gerekmektedir.
Bu sayfayı güncelleyeceğim sürekli...
KATILANLAR
1-UgUrTaN
2-Mine
3-Didem
4-İn These Arms (Barış)
5-Zuhal
6-jbjkızı Arzu (manisadan teknoloji yardımıyla katılacak) :)
herzaman olduğu gibi yine bazı arkadaşların çok önemli meseleleri nedeniyle gelemeyecek olmasından dolayı iptal ediyorum partiyi, ben yinede pazar günü evde Yiğit'ten almış olduğum muhteşem videoları seyrederken biramı yudumlayacağım... arzu edeni beklerim...
jbjey88
07-06-2008, 07:25 PM
keşke istanbulda olsaydım:(
misslakers28
07-07-2008, 12:02 AM
güzel bir etkinlik... pazar günü çalışmasaydım gelirdim:( herkeze şimdiden iyi eğlenceler bol bonjovi'li saatler:)
Ayın 13'ünde hala İstanbul'da olursam tabii ki gelirim!!! :D
in these arms
07-07-2008, 11:54 AM
şuan için bişe diyemem cumaya kadar beklemem lazım heran bi srrü şey çıkıyor,ama aynı dierleri gibi bunada gelmeyi gerçekten çok istiyorum,inşallah :)
UgUrTaN
07-07-2008, 03:58 PM
Ayın 13'ünde hala İstanbul'da olursam tabii ki gelirim!!! :D
walla anlamam nereye gidersen git...iki elin kanda olsa geleceksin
yazdım bile adını:D
sensiz bj partisimi olur
jbjkızı
07-07-2008, 05:35 PM
hayoo ben istanbul için biletleri alıyım sonra konsere gidemeyim :D:D maalesef gelemiyorum ama birgun banada gelin haa takılırız bekliyorum :D:D:D
UgUrTaN
07-10-2008, 05:15 PM
şuan için bişe diyemem cumaya kadar beklemem lazım heran bi srrü şey çıkıyor,ama aynı dierleri gibi bunada gelmeyi gerçekten çok istiyorum,inşallah :)
walla listeye yazdım... geliyorsun mecbur artık
in these arms
07-10-2008, 05:19 PM
tamam seve seve :)
UgUrTaN
07-11-2008, 04:43 AM
hayoo ben istanbul için biletleri alıyım sonra konsere gidemeyim :D:D maalesef gelemiyorum ama birgun banada gelin haa takılırız bekliyorum :D:D:D
sen gelmek istersinde olmazmı...
hafif bir teknoloji yardımıyla senide partiye alıyorum:D
walla anlamam nereye gidersen git...iki elin kanda olsa geleceksin
yazdım bile adını:D
sensiz bj partisimi olur
Maalesef istanbul dışına çıkıyorum arkadaşlar ve MetallicA konserinden önce de dönmeyeceğim, dolayısıyla bu partide de olamayacağım. Sanırım yine (ve gayet de haklı olarak) bana hava atacaksınız sonrasında. :p
Eee iyi de ben n'apiim, zaten istanbul'da yaz mevsiminden nefret ederim oldum olası, 1-2 haftadır da bilgisayarsızlık kaldım ( :eek: :( :mad: ) bari gidip biraz kafa dinleyip kendime geleyim diyorum. Durum böyle yani......
in these arms
07-11-2008, 12:52 PM
ama mine yaa iki elin kanda bile değil gel işte :D :D :D
UgUrTaN
07-11-2008, 01:34 PM
Maalesef istanbul dışına çıkıyorum arkadaşlar ve MetallicA konserinden önce de dönmeyeceğim, dolayısıyla bu partide de olamayacağım. Sanırım yine (ve gayet de haklı olarak) bana hava atacaksınız sonrasında. :p
Eee iyi de ben n'apiim, zaten istanbul'da yaz mevsiminden nefret ederim oldum olası, 1-2 haftadır da bilgisayarsızlık kaldım ( :eek: :( :mad: ) bari gidip biraz kafa dinleyip kendime geleyim diyorum. Durum böyle yani......
sensiz parti yapacağıma yapmam daha iyi....:mad::mad::mad:
ileriki bir tarihte yeniden bu konuyu gündeme getirmek üzere iptal ediyorum partiyi... ben yinede pazar günü öğleden sonrasını evde Yiğit'ten almış olduğum muhteşem dvd leri seyrederek ve biramı yudumlayarak geçireceğim, arzu edeni beklerim :):)
jbjkızı
07-11-2008, 05:15 PM
oo ugurtan harikasın
bongiovanni
07-17-2008, 02:07 AM
uğurtan sen ankaraya gel abicim, krallar gibi ağırlarız seni
tuuuche
07-28-2008, 03:45 PM
Yatılı misafir kabul ediyo musunuz ??? :).. İzmir'den kalkıp gelicem bak...
UgUrTaN
07-28-2008, 05:43 PM
Yatılı misafir kabul ediyo musunuz ??? :).. İzmir'den kalkıp gelicem bak...
:) Hallederiz.. BJ fanlarına her zaman yer bulunur...;)
tuuuche
07-28-2008, 11:26 PM
:) Hallederiz.. BJ fanlarına her zaman yer bulunur...;)
:p :) :D
Arkama almışım desteğini ...
jbjkızı
07-29-2008, 06:08 PM
gelemeyenler bnm gibi yapsın bence :D:D:D en iyisi orda değilim ama ordayım hehe :d
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.