PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : The Leading Man (Süperstar)

Ozanisius
07-03-2008, 02:49 PM
http://www.tulumba.com.tr/mmTULUMBA/Images/VIFR003412_500.jpg

Oyuncular: Jon Bon Jovi, Anna Galiena, Lambert Wilson, Thandie Newton
Yapımcı: Bertil Ohlsson, Paul Raphael; Senaryo: Virginia Duigan; Müzik: Edward Shearmur; Görüntü Yönetmeni: Jean-François Robin; Kurgu: Humphrey Dixon; Sanat Yönetmeni: Andrew Munro; Kostüm Tasarımı: Rachael Fleming

"John Bon Jovi'nin ekran ışıltısı göz kamaştırıyor. Samimi... Zeki... Baştan Çıkartıcı...
- Screen International

Amerikalı ve ünlü bir oyuncu olan ama küstah Robin Grange (John Bon Jovi), yeni büyük bir oyunnda başrolü oynamak üzere Londra’ya gider ve çok geçmeden tutku ve entrika dolu hayatla karşı karşıya kalır.

Oyun yazarı Felix Webb’in son oyunu sahnelenmekte ve şimdiden başarılı bir oyun olacağına otoriteler ve çevresindekiler hemfikirdirler. Buna rağmen Felix hayatından memnun değildir. Eşi Elena ile mutlu bir evliliği var gibi gözükse de onun gözü başkalarındadır. Felix’in tutkun olduğu Hilary, karısından ayrılmasını istemektedir. Bu arada genç ve karizmatik Hollywood yıldızı yeni oyunda rol alacaktır.

Yeni oyuncu Robin Grange, Felix’in ilişkisini öğrenir ve inanılmaz bir teklifte bulunur: Felix’in karısını baştan çıkaracak böylece Elena kendine güvenini kazanıp Felix’in kaçamaklarını fark etmeyecektir. Felix, çaresizlikle Kabul eder. Ancak, hiçbir şey göründüğü kadar kolay olmayacaktır. Sahnelenecek oyun gerçek hayattaki aşkları yansıtmaya başlamasıyla bu durum daha da netlike kazanmaya başlar. Felix, kendisini kıskançlık ve aldatma ile örülmüş bir ağa hapsolmuş hisseder ve çaresizce oyunun ilk sahneleneceği gün intikamını almaya karar verir.

Ozanisius
07-09-2008, 06:51 AM
Hiç izleyemedim ama Screen International'ın yorumu çok güzel bir film havası yaratıyor...

Ozanisius
08-24-2008, 07:53 PM
Elinde olan bir vatandaş paylaşsa....Ben 3 tane türkçe dublajlı film paylaştım...

Mine
08-24-2008, 08:03 PM
Elinde olan bir vatandaş paylaşsa....Ben 3 tane türkçe dublajlı film paylaştım...

"Ben 3 tane paylaştım, herkes öyle yapsın" diyemeyiz, değil mi?
Herşeyden önce herkesin upload / download kapasitesi ve daha önemlisi bu tip şeylere ayırabileceği vakit farklı. Bunu unutmamak lazım.
Dileyen kendine uyan zamanda gönlünden kopanı paylaşır. Paylaşıyor da zaten. Forum bu açıdan yeteri kadar zengin ve hareketli... Kaldı ki, bazı şeyleri topyekün yapmak o kadar iyi bir fikir değil sonuçta, çünkü dar zamanda aşırıya kaçınca bir sürü paylaşım güme gidiyor, arada kaynıyor. O zaman da verilen emeğe yazık oluyor. Onun için, en iyisi, acele etmeden herşeyin tadını çıkarmak gibime geliyor.

SPAWN-TheUndead
08-24-2008, 08:31 PM
Bwn izlediydim bunu ve beyenmedim çok sıkılmıştım söyliyim ozan yani.

Ozanisius
08-25-2008, 09:37 AM
"Ben 3 tane paylaştım, herkes öyle yapsın" diyemeyiz, değil mi?
Herşeyden önce herkesin upload / download kapasitesi ve daha önemlisi bu tip şeylere ayırabileceği vakit farklı. Bunu unutmamak lazım.
Dileyen kendine uyan zamanda gönlünden kopanı paylaşır. Paylaşıyor da zaten. Forum bu açıdan yeteri kadar zengin ve hareketli... Kaldı ki, bazı şeyleri topyekün yapmak o kadar iyi bir fikir değil sonuçta, çünkü dar zamanda aşırıya kaçınca bir sürü paylaşım güme gidiyor, arada kaynıyor. O zaman da verilen emeğe yazık oluyor. Onun için, en iyisi, acele etmeden herşeyin tadını çıkarmak gibime geliyor.

Zaten öyle bir şey demiyorum.Sadece izlemek istiyorum ve elinde olan paylaşırsa sevinirim diyorum.Rapid'in 90 gün ömrü var....Her ay iki film indirse kotalı olanlar 3 ayda 6 film eder.Linklerde ölmez....