Orijinalini görmek için tıklayınız : Bilgisayar dahilerinden yardım
:D Eveeet, sitemizin bilgisayar dahilerine bir sorum olacak... Microsoft Office var ya, hani zırt pırt "bu kopya orjinal değil" iletisi almamak ve programı rahat rahat kullanmak için bir "crack" gerekir ona... İşte, programı kurarken o crack'i nereye yapıştırmak gerekiyor??? Bilen n'oluuur söylesin, tüm yardımlar için şimdiden çoook teşekkürler!!! :)
Öyle aman aman bi bilgim yok ama program files'a girip microsoft office dosyasını bulduktan sonra açıp, içine veya onun da içindeki dosyalardan birine kopyalamayı deneyebilirsin. Doğru yere kopyalarsan ''bilmem ne bilmem ne dosyası varolan bilmem ne bilmem ne dosyasıyla değiştirilsin mi?'' şeklinde bir soru çıkacaktır karşına. Tabii Evet diceksin bu soruya.
Microsoft'takiler çok çakal, bişekilde anlıyorlar bi süre sonra ve yine crack'tir, serial'dır aratıyorlar. Açılırken kasmasa open office iyi bir alternatif olabilirdi aslında.
Öyle aman aman bi bilgim yok ama program files'a girip microsoft office dosyasını bulduktan sonra açıp, içine veya onun da içindeki dosyalardan birine kopyalamayı deneyebilirsin. Doğru yere kopyalarsan ''bilmem ne bilmem ne dosyası varolan bilmem ne bilmem ne dosyasıyla değiştirilsin mi?'' şeklinde bir soru çıkacaktır karşına. Tabii Evet diceksin bu soruya.
Microsoft'takiler çok çakal, bişekilde anlıyorlar bi süre sonra ve yine crack'tir, serial'dır aratıyorlar. Açılırken kasmasa open office iyi bir alternatif olabilirdi aslında.
Evet, microsoft çakal, orası kesin zaten!
Şimdi... bende 3 tane office programı var (2002, 2003 ve XP) ama hangisini yüklersem yükleyeyim anında çıkıyor bu gıcık ileti. Herhalde güncellemede öyle bir dosya attı ki windows bilgisayara hemen çakıyo orjinal olmadığını.
Sanırım crack denen zamazingoyu bulmam şart... baktım bayağı netten ama ne crack buldum ne de tam olarak nereye koymak gerektiğini. :confused: :(
Bu crack denen şey bir şifre mi, .exe dosyası mı ne bu arada?
Öfff... benim gibi sürekli Office kullanan biri için ÇOK sinir bozucu bir durum!!! :mad: :mad:
Bu arada... neden bahsettiğimi açıklayayım.
Özellikle Microsoft Office kullanıcısı olan arkadaşları ilgilendiriyor durum.
http://www.noktapc.com/microsoft_ms_office_lisans_haber.asp (http://www.noktapc.com/microsoft_ms_office_lisans_haber.asp)
Bu crack denen şey bir şifre mi, .exe dosyası mı ne bu arada?
Öfff... benim gibi sürekli Office kullanan biri için ÇOK sinir bozucu bir durum!!! :mad: :mad:
Office 2007 yüklüyorsun sandım, o eski versiyonlar için crack'e gerek yok yalnız kurarken cd key istiyor. Bu arada crack bir dosya.
2003'ü kaldırıp tekrar kurarken şu cd key'i kullanabilirsin : P7GQV-KH663-KHJVJ-JGQ3C-CH2MB
O bahsettiğin bilgisayarıma bişey attı muhabbetini office 2007 için yapıyor, eski sürümler için de yaptığını bilmiyordum, öyle yaptıysa bilgisayara format atmaktan başka pek şansın yok maalesef.
Office 2007 yüklüyorsun sandım, o eski versiyonlar için crack'e gerek yok yalnız kurarken cd key istiyor. Bu arada crack bir dosya.
2003'ü kaldırıp tekrar kurarken şu cd key'i kullanabilirsin : P7GQV-KH663-KHJVJ-JGQ3C-CH2MB
O bahsettiğin bilgisayarıma bişey attı muhabbetini office 2007 için yapıyor, eski sürümler için de yaptığını bilmiyordum, öyle yaptıysa bilgisayara format atmaktan başka pek şansın yok maalesef.
Sanırım eski sürümler için de yaptı şerefsizler, çünkü 2002 ve 2003'ü yükleyince de aynı olay oldu... ama dur bakalım, bir de senin CD-key'i deneyelim.
Bu arada aklıma şu geldi, 30 günlük periyodlarda uyarıp sonra damgalıyormuş ya Microsoft, ayda bir silip baştan kurarım ben de, olmaz mı???
Bu arada aklıma şu geldi, 30 günlük periyodlarda uyarıp sonra damgalıyormuş ya Microsoft, ayda bir silip baştan kurarım ben de, olmaz mı???
Sence o çakallar bunu yer mi? :)
Bilmiyorum bi dene istersen ama anladığım kadarıyla bi kere damgalanmış senin bilgisayar. Bundan sonra format atmadan adım attırmazlar gibime geliyor
Merhaba arkadaşlar:) Sitemizin bilgisayardahilerine bir kaç sorum olucak en kısa sürede cevaplarsanız çoook sevinirim. Benim bilgisayarım Xp daha önce hiç bir sorunla karşılaşmamıştım ama artık sorunlar çıkmaya başladı
1. Bilgisayar açılırken sürekli F1 tuşuna yada del'e bas seçenekleri karşıma çıkıyor.
2. F1'e basıp açtığımda ise sürekli tarih ve saat başka oluyor.
3. Bilgisayarımdan ve arama motorundan geçmiş birtürlü silinmiyor.Örneğin adres çubuğuna bonjoviturkey.com yazıcam daha b harfini yazarken nekadar siteye girmişsem bon joviyle ilgili hepsi çıkıyor.
Çok problemim var kısacası HELP MEEEEEEEE!!!!:eek:
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.