Orijinalini görmek için tıklayınız : 1989 MTV Video Müzik Ödülleri Bon Jovi Performansı
Ozanisius
06-20-2008, 06:01 PM
http://rapidshare.com/files/123803999/bon_jovi___richie_sambora_-__acoustic_at_mtv_awards_1989_.mpg.html
Ozanisius
06-20-2008, 06:05 PM
Arşivimden bir video uploadı daha...Sene 1989...Bon Jovi yine MTV'den ödül alacaktır.Çdül töreninde Jon Bon Jovi ve Richie Sambora hazır bulunur ve efsanevi akustik performanslarını sergilerler."Livin On A Prayer" ve "Wanted Dead Or Alive" ı orjinallerinden faklı olarak akustik gitarla icra eder bizim ikili...Bu performans dünyaca ünlü MTV Unplugged serilerine ilham olmuştur.Bon Jovi tarihinin dönüm noktalarından efsane bir performans...Kaliteli bir video...Her fanın arşivinde olması gereken bir performans...
Captain_Kidd
06-20-2008, 08:46 PM
...Kaliteli bir video...Her fanın arşivinde olması gereken bir performans...
Evet hepiniz indirmek zorundasınız arşivinde bu performansın olmadığı bi BJ fanı istemiyorum :) Şaka bi yana benim için çok önemli bir performanstır ilk kez 2000 yılında Mtv de izlemiştim çok hoşuma gitmişti.
Teşekkür ederiz uploadların için
in these arms
06-20-2008, 09:51 PM
evet gerçekten hiç sıkılmadan hergün izleyebilirim,richie burda ayrı bi gitar çalıyor mest olmamak mümkünn deil,insan izledikçe daha çok hayran oluyor paylaşım çok güzel bende vardı zate :D :D
jbjey88
06-24-2008, 03:24 PM
elimin altında olması iyi oldu
Ozanisius
06-25-2008, 02:34 PM
Gerçekten hayran olunası bir performans devamı gelecek en yakın zamanda divx kalitesinde live8 ve live earth konserlerini upload edeceğim özellikle live8'in benim için yeri ayrıdır...Tv'de Bon Jovi'nin izlediğim ilk performansıydı...Süperdi...Ardından ikinci izlediğim performans cine5'te verilen one wild night live konseriydi..Tüm Bon Jovi performansları arasında bu ikisinin yeri apayrı benim için...Manevi değeri çok yüksek...
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.