PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Guns'n Roses Yeni Albüm Çıkarıyor!!!

Ozanisius
06-09-2008, 01:12 PM
GUNS'N ROSES ALBÜM YAYINLIYOR

Ancak Babalar Günü'nde yayınlanacak olan bu albüm, yıllardır beklenen ''Chinese Democracy'' değil...

Guns'N Roses cephesinden beklenen "Chinese Democracy" haberi gelmiyor; ama grup Babalar Günü'nde "Greatest Hits" albümlerini yeniden yayınlıyorlar.

http://www.bluejean.com.tr/nevarneyok/07798/imperiaflex_0_0_0.jpg

Albümde yer alan şarkılar şöyle:

'Welcome To The Jungle'
'Sweet Child O' Mine'
'Patience'
'Paradise City'
'Knockin' On Heaven's Door'
'Civil War'
'You Could Be Mine'
'Don't Cry (Original)'
'November Rain'
'Live And Let Die'
'Yesterdays'
'Ain't It Fun'
'Since I Don't Have You'
'Sympathy For The Devil'

(16/05/2008)

Ozanisius
06-09-2008, 01:40 PM
Hala 15 senedir Chinese Democracy yayınlanacak:D Daha doğru dürüst Guns'n Roses dinleyemedim.Nasıl bu liste yeni başlayanlar için iyimidir???

dn'z
06-09-2008, 03:54 PM
Evet bu greatest hits albümünü 2. kez piyasaya sürecekleri dedikoduları birkaç aydır gnr forumlarında dolaşıyor. Hala hemen her müzik markette bulunabilen bir albümü hem de tıpatıp aynı şarkı listesiyle çıkarmak nasıl bir akıl karıdır bilmiyorum. Pek inanasım da gelmiyor açıkçası.

Soruna gelince, appetite'ın soundu başkadır, gn'r lies'inki başka, uyi'lerinki ve spagetti incident'ınki başka. 8 senedir Guns N' Roses'ı evrendeki herşeyin önüne koyan bir gunner (bi çeşit manyak:cool:) olarak naçizane tavsiyem, her albümü bir bütün olarak ayrı ayrı tüketmen. Kronolojik sırayla git bence, appetite for destruction'la başla, the spagetti incident'la bitir. ChiDem'i de unut:D. He ben bir liste hazırlasam böyle olmazdı ama ordakiler albümün adı gibi hemen hemen en hit şarkılarının bir listesi.

Ozanisius
06-09-2008, 04:19 PM
Evet bu greatest hits albümünü 2. kez piyasaya sürecekleri dedikoduları birkaç aydır gnr forumlarında dolaşıyor. Hala hemen her müzik markette bulunabilen bir albümü hem de tıpatıp aynı şarkı listesiyle çıkarmak nasıl bir akıl karıdır bilmiyorum. Pek inanasım da gelmiyor açıkçası.

Soruna gelince, appetite'ın soundu başkadır, gn'r lies'inki başka, uyi'lerinki ve spagetti incident'ınki başka. 8 senedir Guns N' Roses'ı evrendeki herşeyin önüne koyan bir gunner (bi çeşit manyak:cool:) olarak naçizane tavsiyem, her albümü bir bütün olarak ayrı ayrı tüketmen. Kronolojik sırayla git bence, appetite for destruction'la başla, the spagetti incident'la bitir. ChiDem'i de unut:D. He ben bir liste hazırlasam böyle olmazdı ama ordakiler albümün adı gibi hemen hemen en hit şarkılarının bir listesi.

Hımm ok yazın apetite ile başlarım:)

Crow
06-10-2008, 12:11 AM
Evet greatest albümle zevk alınmaz.Teker teker dinlenilmesi gereken albümlerdir hepsi...Bide çıkmaması muhtemel olan democracyde yalan oldu olucak...

Son olarak parçaların hazır olduğu ve müzik şirketi ile sorunların olduğu..Tabiki buda zaman çalma yöntemi olabilir..
Bakalım nekadar daha kasıcaz.:(

Crow
06-10-2008, 11:54 PM
Burada bu set list 2004 teki çıkan gri kapaklı set listle aynı..

dn'z
06-11-2008, 03:45 AM
Albüm haberi doğru çıktı :eek: ( hiç beklemiyordum)

ingiliz kanallarda reklamları dönmeye başlamış. Axl ve Slash'in animasyonları varmış reklamda. Baya komik ve ''cool'' bir reklam olmuş diyorlar.

İşin ilginç yanı, bu albüm ilk '04'te yayınlandığında bu kadar bile reklamı yapılmamıştı. Ama baya iyi sattı (3,5 milyon falandı sanırım en son), Geffen'in ChiDem'i için verdiği $13 milyonu fazlasıyla geri almasını sağlamıştı.

Ozanisius
06-12-2008, 11:27 AM
Albüm haberi doğru çıktı :eek: ( hiç beklemiyordum)

ingiliz kanallarda reklamları dönmeye başlamış. Axl ve Slash'in animasyonları varmış reklamda. Baya komik ve ''cool'' bir reklam olmuş diyorlar.

İşin ilginç yanı, bu albüm ilk '04'te yayınlandığında bu kadar bile reklamı yapılmamıştı. Ama baya iyi sattı (3,5 milyon falandı sanırım en son), Geffen'in ChiDem'i için verdiği $13 milyonu fazlasıyla geri almasını sağlamıştı.

Ben sağlam kaynaklardan aldım haberi Blue Jean'in int sitesinin haberler bölümünden...İşte doğru da çıkmış....