Orijinalini görmek için tıklayınız : Euro 2008
İlk maçımızı 2-0 kaybettik maalesef...
N'apalım, daha başlangıç bu deyip "önümüzdeki maçlara bakcaz" artık...
jbjey88
06-08-2008, 12:46 AM
ilk maç zaten çok zordu geçmiş olsun sayılmayan gol ve direkten dönenler gol olsaydı daha kötü bir sonuç olurdu...:( herkese geçmiş olsun
Kewser
06-08-2008, 12:58 AM
Keinlikle rezalet bi maçtı..Çok iyiydik ilkten,Volkan süperdi hatta!Çok gol kurtardı ama o son dakkada kaleyi boş bırakması tam bi felaket oldu.
Neyse artık diyelim geçelim..Aslında hakemde de bi ayak vardı da anlamadım..Durduk yerde degişik degişik şeyler yaptı ne biliim işte çok sinirlendim ben hepsine!!!Bi oyun kuramadılar.Portekiz süper gol hazırladı mesela!Ama biz onlardan daha iyisini yapardık.
Mr.Josambo
06-08-2008, 08:46 AM
yazık. başka bişey demiyorum ...
Ozanisius
06-08-2008, 12:54 PM
Karşında Cristiano Ronaldo var...Abartı bir fark yemediğimize dua ediyorum....
Kewser
06-08-2008, 01:04 PM
Karşında Cristiano Ronaldo var...Abartı bir fark yemediğimize dua ediyorum....
Kesinlikle haklısın!!!Adam tek başına bi takım zaten!!!
Mr.Josambo
06-08-2008, 02:00 PM
Kesinlikle haklısın!!!Adam tek başına bi takım zaten!!!
o bizim servet değilmiydi :D pehhh :mad:
Kewser
06-11-2008, 01:02 PM
o bizim servet değilmiydi :D pehhh :mad:
:D :D :D
Bugün İsviçre'yi yeneriz işannah..
in these arms
06-11-2008, 05:51 PM
herşey kadroya bağlı,hele bi açıklansın zaten sonuç belli olur
Kewser
06-11-2008, 06:38 PM
Servet de sakat,naapcaklar acaba:(
UgUrTaN
06-11-2008, 08:26 PM
portekiz maçını 3-0 tahmin etmiştim... 2 + 3 oldu
bu maçta da hiç bir şansımız olmadığını net bir şekilde söylüyorum..
isviçre evsahibi ve maçı yönetecek hakem 2 sene önceki maçı yöneten hakem..
ayrıca fatih terimin en başından beri (uefa şampiyonluğu dahil) yetersiz bi hoca olduğunu söylüyorum. ne bir taktiği var ve bir b planı...
elimdeki oyuncular kaliteli olursa bende uefa şampiyonu olurum..
2 saat sonra maç başlayacak, sahaya kim çıkacak belli değil.. ne oynayacağız belli değil...
kalemizde en az 3 gol görürüz.. ama kaç atarız onu bilemem.. oyuncular bireysel bişeyler yaparsa ne ala..
Captain_Kidd
06-11-2008, 08:36 PM
Euro 2000 ve 2002 Dünya Kupasındada ilk grup maçlarını kaybetmiştik belki ozaman bukadar berbat bi oyun sergilememişti takım ama yinede umut var Portekiz kupayı almaya aday takımların başında bi maç kaybettik diye dünyanın sonu gelmiş gibi davranılıyo hemen.İsviçreyi yenersek olay biter yenemessek sonuncu olarak ayrılırız.
Kewser
06-12-2008, 12:48 AM
Ahh yaa inanamıyorum hala!Şok bi durum!Süper aldık maçı!yehhuuu....
Ama ressmen ilk gol ofsayttı!!Çüş dedim,e tabii Volkan yine aynı hatayı yaptı:kaleyi noş bıraktı.Neyse neticede Arda çoook uzaktan saladı topu!!!Semih'i de bnce daha önceden almaları lazımdı ama işte yine attı o golünü!Zaten Fener'den sevdigim tek insan.Ayy çok mutluyum.Şimdi bizim kaç puanımız var,bilen varmı?
UgUrTaN
06-12-2008, 02:13 AM
ilk yarıda alman liginin iki iyi oyuncusu yıldıray ve hamit in yerine kadroya dahil edip vefa !! gösterdiği oyuncuları şikeci gökdeniz ve asker kaçağı tümer ile oyuna başlayan terimin oynattığı oyunu gördük..
yazıklar olsun.. bu kapasitede bir milli takım kişisel egoları ve tatminlerinin esiri olan bi adama emanet..
artık mecbur kalıp biraz doğruları yapınca ikinci yarı sonucu gördük..
ayrıca 85. dakika da adamların 3 e 1 kaçırdığı golüde hatırlatırım... en azından beraberliğin önemli olduğu bir maçta bu dakkada nası böyle bi pozisyon verilir ders konusu olmalı...
umarım bu şansımız çekler karşısında da devam eder...merak edenle için söyleyeyim beraberlik bize yetmiyor...
uefa kurallarına göre grup maçları sonunda herşey eşitse ülke puanına bakılıyor.. onlar bizden daha üstte...
Ozanisius
06-12-2008, 11:18 AM
Bu maçı aldık iyi oldu 2006'nın intikamını aldık isviçreden umarım çekleri de yeneriz
jbjkızı
06-12-2008, 03:42 PM
valla bu macı aldık süper onumuzdeki macıda almak lazım ki işimizi garanti altına alalaım sonra nolur bilemem
bakalım bugünkü maçta napcak bizimkiler
stresli bi maç olcak gibime geliyo
inşallah adam gibi oynar yeneriz Çek Cumhuriyeti'ni
Yendiiiiiikkk:D :D :D :D :D :D Hayırlı Olsuuuunnn:D :D
Kewser
06-16-2008, 01:00 AM
Ahh sevinçlerimi anlatamam varya nasıl yendik!!!Son dakkada Volkan sız olmaz diye çok korktuk ama yine de yaptık ve onları yendik!!!Ohh..
in these arms
06-16-2008, 01:37 AM
şimdi konvoy dan geldim,bu maç döndü ya her maç döner :D
Captain_Kidd
06-16-2008, 01:59 AM
Tarihe geçicek bi maç 15 dakkada Çek Cumhuriyeti gibi güçlü bi defans ve kaleciye sahip olan bi takıma 3 gol atmak mucize gibi bişey.2-0 yenikken bile umudumu kaybetmedim.
jbjey88
06-16-2008, 02:18 AM
geriden gelipte maç çeviren tek takımız turnuvada umarım hep böyle devem eder
Ozanisius
06-16-2008, 12:22 PM
Çeyrek finalde rakibimiz Hırvatistan...Bence Çekler Hırvatlardan daha kolay bir takım...Çekleri yendiysek Hırvatları da yenip yarı finale çıkarız:D:D:D
jbjkızı
06-16-2008, 07:31 PM
her zaman guçlüyüz hehe türkiye bu işte wayyy be aslanlarım benm
YARI FİNALDEYİİİİİZ!!!! :D :D :D :D :D
Ne maçtı ya!!! Uzatmaların son 2 dakikasında gelen 2 gol ve MUHTEŞEM penaltılar!!!
Süper süper süüpppeerrrrrrrrrr!!!!
in these arms
06-21-2008, 02:03 AM
ya hep geyiğini yapardık ama artık harbiden :
AĞLAMAK İSTİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Captain_Kidd
06-21-2008, 02:55 AM
Portekiz maçını kaybettiğimiz zaman dünyanın sonu gelmiş gibi konuşanlar şimdi ne düşünüyo acaba Portekiz dün elendi ama Türkiye yarı finalde futbol bu 100 yıldır ilk defa şans yanımızda oldu bi turnuvada bırakında tadını çıkaralım.
Maça gelince uzatmalarda Türkiye çok iyi oynadı maçın genelinde Hırvatistan o Almanyayı yenip grup maçlarının üçünüde kazanan Hırvatistan çok iyi değildi sadece ikinci yarının belli bi kısmında çok iyi oynadılar beklediğimden çok daha vasattılar.
Semihin golüne hala inanamıyorum hakemin vermeyebileceğini bile düşündüm bi an :)
Ozanisius
06-21-2008, 02:02 PM
Yaaa Almanya maçında Arda EmreAşık Volkan Servet .semşh yok.... .Nihat belrsiz...Arda Nihat Volkan lazım Almanya maçına ama kart cezası var of yaa...
jbjkızı
06-21-2008, 05:35 PM
arkadaşlar artık ben bu maçlardan ne kadar şanslı oldugumuzu goruyorum macın bitmesine saniyeler varken bizden gelen gol onların penaltılarda kaçıldıgı 3 gol ee yuh artık yok bu yetenekten çıktı şans bu şans çok şanslıyız inşallah kupayı alırız artık bn oyle ümit ediyorum
Haydi bakalım millet, herkes ekran başına!
Yaklaşık 25 dakika sonra Almanya'yla karşılaşıyoruz.
Zor gibi gözükse de... neden bir mucize daha olmasın??? ;) :D
Kewser
06-26-2008, 12:59 AM
Evt işte bitti.Çok rezalet ötesi iğrenç bi hakem + yan hakem..Çok iyi oynadık tüm eksiklere ragmen,hepsi harikaydı.Ahh Rüştü de suçsuz.Nyse buraya kadar gelip yarı final oynamak bile çok büyük bi başarıydı.Gönülden tebrikler!!!
Kısıtlı kadromuzdan beklediğimin çok çok ötesinde oynadık bence. Gerçekten helal olsun çocuklara. Almanya hakimiyet filan kuramadı, çünkü bizimkiler onları istedikleri şekilde oynatmadı. Ayrıca hakemler (özellikle 4. hakem) böyle bir turnuvaya hiç ama hiç yakışmıyordu, ayıp yani, gerçekten ayıp... 2. yarıda hem hakemler hem Alman oyuncular bir sürü abuk subuk şey yaptı, kaliteye gölge düştü resmen. Neyyyse... alıştık biz bunlara zaten. Ne diyelim, buraya kadarmış, canları sağolsun. Bir dahaki sefere finali oynar kupayı alırız artık, n'apalım.
Captain_Kidd
06-26-2008, 01:28 AM
Almanya kalemize 4 şut attı 3ü gol oldu yapacak bişey yok tecrübe.Ama yedek kadro bana göre beklenenin çok üstünde bir performans sergiledi ve abartısız söylüyorum buna Çek Cumhuriyeti maçıda dahil turnuvadaki en doğru düzgün oyunu oynadılar.
Yarı finale kadar yükseldikleri için tebrik ederim ama Avrupalıların umurlarında olacağını zannetmiyorum bikaç forumda bulundum onca inanılması güç tarihi maça rağmen Türkiyenin "T" sinden bile bahsetmiyolar sanki yarı finalde 3 takım varmış gibi İspanya Rusya ve Almanyadan söz ediliyodu ve bu gün beni birazcıkta sevindiren Almanların dört yada beş sıfır yenemeyeceklerini bu işin bukadar kolay olmayacağını anlamış olmaları.
Finale gelince Rusya, Hollanda maçındaki oyununu oynarsa İspanyayıda Almanyayıda dağıtır.
in these arms
06-26-2008, 01:31 AM
ben rüştü hakkında bişey demek istemiyorum,bi fenerbahçeli olarak bömyle can alıcı maçlarda yaptığı hatalara alışkınım,gerçektan çok iyi oynadık,maçın hakimi de bizdik,ama eksikler ön plana çıktı ve sanki almanya istediği her anda gol atmış gibi göründü,sağlık olsun euro 2008 in en iz bırakan takımıyız ve uefa nın en iyi maçıda bizim çeklerle oynadığımız maç seçildi,avunacak çok şeyimiz var üzülmeye gerek yok,teşşekkürler türkiye
jbjkızı
06-26-2008, 01:35 PM
abi hakemlere ne olduysa artık hepsi yanlı arda ve tuncayın olmayısı maçtaki eksik oyuncular hiç iyi olmadı aslında ilk golude biz atmamamız lazımdı çünkü biz sonradan atak yapan takım olduk bu oynadıgımız maclarda şimdi ilk gol bizden geldi almanlar atak yaptı ve sonucta onlar kazandı bu rustunun 2.yediği gol yenilmiycek bir goldu o golu bn bile tutardım ve hırvat macındaki hakemin arda ve tuncaya verdiği sarı kart gereksiz ki hakem hırvat kökenli tabiiki vericek ama bizim takım yinede harikaydı ayrıca almanlar harika rol yappıyomus ben bunu ogrendim neyse neticde su ki bizim türkiyemizi türklerden baska kimse tutmuyo abi bu bir gerçek dogru değilmiyim ama bizim takımın hiçbir sucu yok biz harika oynadık ve milli takımı tebrik ediyorum harikalardı
Ozanisius
06-26-2008, 05:17 PM
Ben böyle şansın....Biz oynadık Almanlar turu geçti...
Captain_Kidd
06-26-2008, 09:10 PM
Dünyadaki bütün takımlar Almanya gibi oynasa futbol gelmiş geçmiş en sıkıcı en çekilmez spor olurdu herhalde.
Dünyadaki bütün takımlar Almanya gibi oynasa futbol gelmiş geçmiş en sıkıcı en çekilmez spor olurdu herhalde.
Aynen katılıyorum, adamlarda şahsi beceri yok, coşku yok, yaratıcılık yok, sürpriz yok! Otomatik programlı gibiler, robot gibi oynuyorlar, inanılmaz sıkıcı böyle oynayan takımları izlemek..
Kewser
06-30-2008, 12:53 AM
Almanlar çok güzel agladı!!!Sagolsun bogalar :D :D :D
Campeon Espana!!!Aslında Şampiyon Türkiye demek daha güzel olurdu.Hatta haketmiştik.Ama ne yalan söylim çok sevindim Almanların yenilmesine + İspanyolların şampiyon olmasına...
Captain_Kidd
06-30-2008, 01:12 AM
Almanyanın iyi oynamaya yakın oynadığı tek maç çeyrek finaldeki Portekiz maçı idi onuda Ballack ın faul yapıp attığı gol sayesinde kazanmışlardı.Gruptan çıkması bile büyük başarı idi bu rezalet futbolla ve nitekim bu günde finale yakışmayan bi takım olduklarını gördük yinede şanslıydılar 3 yada 4 - 0 bitmediği için maç.İspanya grup maçlarından beri iyiydi hiç çizgisini bozmadı haketti kupayı tebrikler.
in these arms
06-30-2008, 01:19 AM
turnuva başından beri iki favorimden biriydi ispanya (dieri hollnadaydı)gerçekten hakederek kazandılar bende tebrik ediyorum,ayrıca yeni hocamız aragones ve yeni transferimiz güiza yı orda görmek beni son derece mutlu etti :D
JoviGirL!
06-30-2008, 03:24 AM
oleey şampiyonnnn espanaaaa:D
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.