PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bon Jovi'ye sormak istediğiniz en önemli soru ?

Mr.Josambo
06-07-2008, 04:42 PM
Arkadaşlar eğer bir fırsatınız olsaydı Jon, Richie,Tico,David,Alec herhangi birine sormak istediğiniz tek ve en önemli soru ne olurdu???

jovistesra
06-07-2008, 04:55 PM
Neden Türkiyeye gelmiyorsunuz:)))))

in these arms
06-07-2008, 05:28 PM
Nedennn ? ? :(

NUR
06-07-2008, 05:30 PM
Yani tabikiii Nedeeeeeen??? :( :mad: :(

Kewser
06-07-2008, 07:24 PM
Evet yaa neden?!!!Neden Türkiye ye gelmiosunuz olurdu benim sorumda.Zaten başka bi soru gelmedi şuan aklıma.

misslakers28
06-08-2008, 12:22 AM
bunun dışında bon jovi olmaktan gerçekten mutlumusunuz derdim.yani grup olarak anılmaktan...bir gün ayrılmayı düşündüğünüz oldumu? derdim

Mr.Josambo
06-08-2008, 08:25 AM
türkiye dışında sorular gelse diyorum nasıl olur :D

Ozanisius
06-08-2008, 01:01 PM
Richie New Jersey turnesi sırasaında daha kariyerlerinin başında şimdiye kadar en azından 150 grupie ile yattım diyordu.Bunu nasıl becerdiğini bu kadar hatunu nasıl bulduğunu sorardım...Bana bir kız arkadaş yeter gerçi de:D:D:D:D:D

Mr.Josambo
06-08-2008, 02:12 PM
Richie New Jersey turnesi sırasaında daha kariyerlerinin başında şimdiye kadar en azından 150 grupie ile yattım diyordu.Bunu nasıl becerdiğini bu kadar hatunu nasıl bulduğunu sorardım...Bana bir kız arkadaş yeter gerçi de:D:D:D:D:D
bence bunları bulan birini bulmuştur ve hepsiyle parti yapmıştır,
ric ne kadar kolpacı bir tipi olsada hepsi olmasada bir kısmıyle işi pişirmiştir :D

Ozanisius
06-08-2008, 02:17 PM
bence bunları bulan birini bulmuştur ve hepsiyle parti yapmıştır,
ric ne kadar kolpacı bir tipi olsada hepsi olmasada bir kısmıyle işi pişirmiştir :D

Richie Babamız kesin yapmıştır.İşini bilir o:D:D:D

jbjkızı
06-17-2008, 10:01 PM
hayatında kimse olmasaydı benimle evlenirmiydin diye sorardım veya beni grubunuza alırmıydın diyede sorardım aa bu sorum daha guzel aman işte oyle yani veya beni özel bakıcı veya uşak gibi yanına alsın her işi bnle gorsun boyle derken yanlış anlamayın yanii all sana türkiyeden ayrı soru veya beni evlatlık alsın ne adarda ona baba demesemde en azından onunla ve grub uyeleriyle gorusurum hehe:D:D:D

SPAWN-TheUndead
06-17-2008, 10:27 PM
Richie'ye enden fender ve kramer'ı bıraktıgını sorardım.

jbjkızı
06-17-2008, 10:32 PM
bu soylediklerin ne alper

UgUrTaN
06-17-2008, 10:39 PM

senden de ancak böyle bir soru beklenirdi :D:D

UgUrTaN
06-17-2008, 10:40 PM
bu soylediklerin ne alper

gitar markası......

jbjey88
06-18-2008, 12:57 AM
grup üyelerinin daha doğrusu richie ile jon arasında bir aralar sorun oldugunu okumustum önceden hangi turne sırasında oldugunu hatırlamıyorum ama durum o derece ileri gitmişki jon bır odaya girdimi richie cıkıyomus richie girdimi jon çıkıyomus çok merak etmiştim aralarında ki bu büyük sorunun temel kaynağı neydı sanırım bunu sorardım ilk olarak tabiiii daha sonra çeşitli sorularla kaflarını ütülerdim

SPAWN-TheUndead
06-18-2008, 01:09 AM
Richie en özel sorum cher hakkında olurdu.

Mine
06-19-2008, 11:12 PM

Bence bu soru Richie'nin hoşuna gider, ilgisini çekerdi. Çünkü alışıldık klasik bir fan sorusu değil sonuçta. ;) Kimbilir, böyle bir soruyla koyu bir muhabbet açılabilir, müzikti, gitardı vs... inşallah olur bir gün be Alper! :)

Ozanisius
06-19-2008, 11:33 PM
grup üyelerinin daha doğrusu richie ile jon arasında bir aralar sorun oldugunu okumustum önceden hangi turne sırasında oldugunu hatırlamıyorum ama durum o derece ileri gitmişki jon bır odaya girdimi richie cıkıyomus richie girdimi jon çıkıyomus çok merak etmiştim aralarında ki bu büyük sorunun temel kaynağı neydı sanırım bunu sorardım ilk olarak tabiiii daha sonra çeşitli sorularla kaflarını ütülerdim

Bu olay New Jersey turnesi sırasındadır.Tüm sorunlar zaten New Jersey turnesindeydi. Richie günde rahat bir şişe viski içiyordu.Alec alkolik olmuştu.Bazı konserlerde yanlış bas teline vurduğu oluyordu. Alkol çok ciddi boyutlardaydı.Herkez gergin ve stresliydi. Yorgunluk diz boyuydu.Jon egosunun en üstündeydi.Süper kahramandı.Bu durumu Richie hiç hoş bulmuyordu.Bon Jovi sadece sen değilsin diyordu.Jon da ben olmasam siz hiç birşeysiniz diyordu.Zaman geçtikçe yollarda turnede herkes yoruluyordu.Turne iki yılı bulmuştu.Sürekli konser,sürekli uçakla bir başka yer...Herkesin sinirleri gerilmişti.Turne nihayet bitince hiç kimse biribirine elveda bile demeden farklı uçaklarla evlerine döndü.Kimse gruptan diğer bir kimsenin yüzünü görmek istemiyordu.Ayrıca Jon ve Richie arasında grubun ağır abisi olma,frontmanlik,daha popüler olma konusunda bir tatlı rekabet vardı zamanında.New Jersey turnesi sıraqsında bu -helede Jon'un ben herşeyim tavırları sayesinde- sürtüşmeye çekişmeye tartışmaya kavgaya kıskançlığa dönüştü.Sadece imzaladıkları konser sözleşmelerinin tazminatı var diye sahnede mutlu görüntü çizip bir arada konser veriyorlardı.Bu olaylar da zamanla New Jersey turnesi bitip de biraz dinlenince stres ve yorgunluk azaldıkça azaldı.Aralarındaki dostluk eskisinden de güçlü oldu.bu tarz sürütüşmelerde geride kaldı.Şu an Jon'un grupta yada herhangi bir çevrede en yakın dostu Richie...Aynı şey Richie içinde geçerli...

JoviGirL!
06-20-2008, 02:54 PM
Senin gibi dünya yakışıklısı bi adam bula bula neden dorotheayı buldu derdim..
bide bnmle evlenirmsn derdm

jbjkızı
06-20-2008, 04:22 PM
vayy damla uzun zamandan beri gozukmuyosun nerelerdeydin yavvv ozlettin yani